- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.201
Oda iyi bari kahvaltini duzgun yapiyorsundurBen de sallıyorum ayağımda şu an belki uyur diye ama benimki de 4 buçuk gibi kalkıp 9a doğru anca uyuyo o da yarım saat bana kahvaltı izni veriyo o kadar
Bende aynı şekilde yapıyorım şiringaya çekip damla şeklinde damlatıyorum biraz bekleyince ya kendi hapşırınca çıkıyor yada ben çekip temizliyorum... Burun spreyi çok erken dedi doktorumuz birde cold mix damlayı damlatıyordum yakasına ve yatağına bir damla rahatlıyordu...Çok değil kuzum ama yine de götürdüm doktora bol bol emzir, burnunu aç dedi
Serum fizyolojik de damla şeklinde kullan dedi, ben dedi şırıngayla çekip açabilir miyim o olmaz dedi damla şeklinde damlat dedi
canim fazla 3 numara alma 4 paket alsan yeterliSen yazinca baktim ben de cnm tesekkur ederim almayi dusunuyorum. sleppy 3 numarada da kampanya var 98 tl
Bence cok iyi fiyat. Alacagim ama kac paket alsam bilemedim 4 numaraya ne zaman geciliyor ortalama acaba. Kac nunara bez kullaniyorsunjz kızlar?
kizlar benim bebiş sabahin 5 de kalkar 9 da uyur
Suan besikte bi umut uyur diye saliyorum
4 te uyandı. Hala uyumaya çalışıyor. Gözlerim ağrıyor artık uykusuzluktan. Babası da bugün evde yok. Ağlasam gözümün ağrısı geçer mi diye düşünüyorum
Halimize şükrettim kızlar okuyunca sizi Allah yardım etsin size uykusuzluk nedir bilirim, çok şükür biz 8 e kadar uyuyoruz akşam erken yatmıyor ama eskisi gibi çokta geç değil 22:00 civarında uyuyoruz 2 saatte bir kendi emmek için uyanıyor, uyanmasa asla uyandırmam emzirmek için ama 5 dk emip geri uyuyor zaten, ben bebekten daha beterim kendi kendime saat başı uyanıyorum kendime kızıp uyumaya çalışıyorumBen de sallıyorum ayağımda şu an belki uyur diye ama benimki de 4 buçuk gibi kalkıp 9a doğru anca uyuyo o da yarım saat bana kahvaltı izni veriyo o kadar
canim bizim aksamlari 8 bucuk ta en fazla 9 da uyuyor 3 saate bir uyaniyor emziriyorum sabah 4 5 gibide kalkiyor sonra 9 da yeni uyuyorHalimize şükrettim kızlar okuyunca sizi Allah yardım etsin size uykusuzluk nedir bilirim, çok şükür biz 8 e kadar uyuyoruz akşam erken yatmıyor ama eskisi gibi çokta geç değil 22:00 civarında uyuyoruz 2 saatte bir kendi emmek için uyanıyor, uyanmasa asla uyandırmam emzirmek için ama 5 dk emip geri uyuyor zaten, ben bebekten daha beterim kendi kendime saat başı uyanıyorum kendime kızıp uyumaya çalışıyorum
Bende daha baslamadim diyete8 de uyanıp abiyle babayı evden kovalayıp hızlıca anne kucağında evi toparlayıp, annesi limonlu ılık su içerken şaşkınca ona bakıp ve yine anne kucağında lessli yapıp o yorgunlukla ne olduğunu anlamadan paket yapılan kuzu saat 10 da uyudukakao limon tarçın süt karışımımıda içtim bolca su içip takviyelerimide içerek zayıflamaya niyet ettim, dün burada 4-5 kilo fazlam var diyenleri okuyunca 19 kilo fazlamla başladım 56 kiloma geri dönermiyim bilmiyorum da insan içine çıkacak kadar zayıflarım belki
Ay şu an o kadar özendim kiHalimize şükrettim kızlar okuyunca sizi Allah yardım etsin size uykusuzluk nedir bilirim, çok şükür biz 8 e kadar uyuyoruz akşam erken yatmıyor ama eskisi gibi çokta geç değil 22:00 civarında uyuyoruz 2 saatte bir kendi emmek için uyanıyor, uyanmasa asla uyandırmam emzirmek için ama 5 dk emip geri uyuyor zaten, ben bebekten daha beterim kendi kendime saat başı uyanıyorum kendime kızıp uyumaya çalışıyorum
Ben de bu hafta doktora gitcem yoga ya da pilatese başlayabilir miyim diye sorcam bakalım. Pilates bel ağrılarıma falan iyi geliyordu. BELKİ bebem uyur da ben de bir şeyler yapabilirim.8 de uyanıp abiyle babayı evden kovalayıp hızlıca anne kucağında evi toparlayıp, annesi limonlu ılık su içerken şaşkınca ona bakıp ve yine anne kucağında lessli yapıp o yorgunlukla ne olduğunu anlamadan paket yapılan kuzu saat 10 da uyudukakao limon tarçın süt karışımımıda içtim bolca su içip takviyelerimide içerek zayıflamaya niyet ettim, dün burada 4-5 kilo fazlam var diyenleri okuyunca 19 kilo fazlamla başladım 56 kiloma geri dönermiyim bilmiyorum da insan içine çıkacak kadar zayıflarım belki
canim bizim aksamlari 8 bucuk ta en fazla 9 da uyuyor 3 saate bir uyaniyor emziriyorum sabah 4 5 gibide kalkiyor sonra 9 da yeni uyuyor
bizim rutin boyle bide uykusu gelse kiyameti kopartik bende 10 gibi uyumusani isterdim bari sabah uykusundan uyandirmazdi
Sizinkiler erken yatıyormuş aslında erken uyuyunca daha kaliteli iyi uyku oluyor 5 yine neysede 4 çok erken insan o saatte uyumak istiyor dimi, ben hayatım boyunca çalıştığım için hep 5 te uyanan biri olarak şuan 7-8 e kadar uyumak baya iyi geliyor çoğunlukla ben bebişte önce uyanıyorum abiye kahvaltı hazırlayıp okula yolluyorumAy şu an o kadar özendim ki4 ten beri ayakta. Hala tam uyumadı. Emerken gözlerini kapatıyor o kadar. Hayır 4 ten beri de memede. Ağzında geveliyor sadece. Emmiyor. Ama ağzından alınca bağırıyor
Benimki de 7 buçuk 8 gibi gece uykusuna geçiyor. 2 saat uyuyor o arada. Ben o arada uyusam diyorum sonra aç olduğum aklıma geliyor. Yemek hazırla, ye, kaldır derken uyanıyor. 1 saat emzirip tekrar yatırıyorum. 12 de bi daha 2 de bi daha, 4 te bi daha derken uyanmış oluyoruz işte.
Yok canim erken goturmuyorum 1.5 saati buluyo artik 1 saat oyun yarim saat emzir altini temizle pispis uyku seklinde erken goturuncede asla uyumuyo uyusada uyaniyo mutlakaAyy nasıl dayanıyorlar bu kadar ayakta kalmaya.
Burada geçenPheebs ben 1 saat ayakta tutuyorum. 30 dk sevme 30 dk uyutmaya çalışma deyince birde öyle deneyeyim belki uyku zamanını kaçırıyorum ondan 3-4 saat ayakta duruyor dedim. Tüm gün her uyandığında denedim ama yok olmuyor. En az 3 aaat ayakta duruyor.
Platesede başladım an itibariyle tek diyetle kilo veremem emzirirken, ben bebiş kucağımda yürüyorum leslie açıp, Plateside o oyun halısınıda ben mat da tepindikBen de bu hafta doktora gitcem yoga ya da pilatese başlayabilir miyim diye sorcam bakalım. Pilates bel ağrılarıma falan iyi geliyordu. BELKİ bebem uyur da ben de bir şeyler yapabilirim.
Sadece göbek varsa o zamanla gider, ilk çocuğumda hemen vermiştim eskisinden bile zayıftım hatta ama şimdi yaş var benim sporsuz diyetsiz gitmez senin yaşını gördüm ilk sayfada maşallah 3 çocuklu çıtır bir annesinBende daha baslamadim diyete
aslinda zayifim sadece gobegim rahatsiz ediyor beni
Goon efsane güzel böyle tok bir bez, çişi kakayı resmen emcüklüyor prima falan elini öperTeşekkür ederim cnm ben faydalandım indirimden, bu arada stoklar tükendi gibi görünsede güncelliyorlar migrosta eve en yakın migros neresiyse oradan geliyor, bezleri hep migrostan alıyorum indirim takip edip heryerden ucuza geliyor, doğru primacılara aynı dileğimi sunuyorumbende ilk bebeğimde premium care kullanmıştım ama o zaman bu kadar fark yoktu, şimdi ilk sleppy ecologic ile başladım tavsiye üzerine 2.aydan sonra molfix pure softa geçtim dün indirimli diye normal molfix deneyim dedim ama alakası yok pure soft ile, pure soft ince ped gibi pamuk dikişli olarak yerleştirilmiş toplanma şişme olmuyor dokusu çok güzel şimdilik memnunuz pure soft beklentimin çok üstünde çıktı. Goonu da merak ediyorum aslında.
sadece gobek var canimSadece göbek varsa o zamanla gider, ilk çocuğumda hemen vermiştim eskisinden bile zayıftım hatta ama şimdi yaş var benim sporsuz diyetsiz gitmez senin yaşını gördüm ilk sayfada maşallah 3 çocuklu çıtır bir annesinzaten 3 küçük çocukla kilo mu kalır
Öylemi dahada merak ettim Goonu bak şimdi, goon büyük beden almak lazım o zaman çünkü normal molfix pure softdan küçük, pure soft 4 kullanıyoruz dün molfix 4+ almış eşim yanlışlıkla o bile küçüktüGoon efsane güzel böyle tok bir bez, çişi kakayı resmen emcüklüyor prima falan elini öperyalnız biz molfix te kullandık mesela molfix 2 alırken goon 3 bağlıyordum geceleri. Minnak kibar bir bez japonlar kendileri bıdık olduğu için herhalde öyle üretmişler
Ay bende merak ettim simdi goon u ama kayinpederim bir bez almis daglara taslara bitirebilirsek denicemGoon efsane güzel böyle tok bir bez, çişi kakayı resmen emcüklüyor prima falan elini öperyalnız biz molfix te kullandık mesela molfix 2 alırken goon 3 bağlıyordum geceleri. Minnak kibar bir bez japonlar kendileri bıdık olduğu için herhalde öyle üretmişler
Çocuk bezden çıkmadan biter miAy bende merak ettim simdi goon u ama kayinpederim bir bez almis daglara taslara bitirebilirsek denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?