2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Kuzum bana da bir tanıdık bebeğin ilk saçı kestirilir, çıkan miktar ağırlığına göre sadaka verilir tarzı birşey söylemişti ben yapmadım ama yapanlar var yani sıkıntı olmaz içini ferah tut

Ya soğuktan ve sıcaktan bir nebze de olsa korıyor saç. O yüzden tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla. Ama şapka takarak bu sorunun önüne geçebileceğiniz için kafaya takmanıza gerek yok bence.

Merhabalar oğlum babyneste sığmamaya başladı evde gündüzleri ne kullanabilirm? Anakucağı hariç omurga yapısına daha iyi gelen uyuyabileceği durabileceği bir şey istiyorum

Merhabalar oğlum babyneste sığmamaya başladı evde gündüzleri ne kullanabilirm? Anakucağı hariç omurga yapısına daha iyi gelen uyuyabileceği durabileceği bir şey istiyorum
Ana kucagi istemiyosan geriye mama sandalyesi kaliyo yatabilenlerden chicco polly serisi gibi

Kızlar oyun halısı alan var mı fisher price almak istiyorum ama pahalı geldi muadilini alan var mı önerir misiniz yoksa fisher price mı alıyım sizce

Gecmis olsun canim
sizin alerjik egzamami yoksa baska bisey?

Gecmis olsun canim
sizin alerjik egzamami yoksa baska bisey?
Sağol lady
Geniz akıntısı, nefes tıkanıklığı, sürekli kusma ve konak. Egzama da ufaktan başlıyor. Karnı öncelikli olarak ve yanaklar.
Ellerinin üstü de leke leke olup sonra kayboluyor
Ama henüz ciddi bir cilt problemi başlamadı (başlamaz da inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…