2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı

Bende merak ettim goon u bi de baby turco dokusunda hic zararli bisey yok bildigim kadariyla. Sleeppyden memnunum ama arada sizma yspiyor bilmiyorum daha 2 numralari bitiremedigim icin olabilir
Bende sleeppden memnundum ama arada değil günde 1 kere kesin sızma yapıyordu o yüzden bez değiştirme arayışına girmiştim

Kızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı
Maşallah bebişinize, bizim 3.ayda 41,5 cm çıkmıştı ama ölçen kişiden kişiye değişiyor bence bide yapısal olaraktan farkedebilir bebeğinizin boyu normalden uzun mesela maşallah ince uzun bir yapısı olacak belki o yüzden olabilir mi

Bende merak ettim goon u bi de baby turco dokusunda hic zararli bisey yok bildigim kadariyla. Sleeppyden memnunum ama arada sizma yspiyor bilmiyorum daha 2 numralari bitiremedigim icin olabilir
Sleepy bende de sızma yapıyordu. Aslında bedeni oluyordu yine de bir ihtimal bir büyük bedene geçtim ve Şuan sızma olmuyor.

Benimkisi de arayı açtı baya 2 saat ayakta duruyor uyku emaresi göstermiyor
Ama sabah kısmında iki tane uyku uyuyor. 6 da kalkıp 7 gibi uyuyor. Sonra 8 e doğru kalkıp 9 a doğru uyuyor. Öğlen uykusu 11-11:30 gibi yatıp onu biraz uzun uyuyp (1 saat ama yarım saatte uyanıp emiyor benle uyuyor uzun yoksa uyanıyor)
Öğleden sonra sıkıntı işte bende de.

Boyu evet ince uzun bas çevresi işte kafamı karıştırdı çünkü geçen ayda 40 çıkmıştı

Ben hep uykuya düşkün bi insan oldum ya. Sabah erken kaalktıysam gündüz mutlaka uyurdum. Gece de geç yatardım. Eeen erken kalktığım saat 7 buçuktur işe gidiyorum diye o yüzden 4 benim için gece. Sabah falan değil hahahha
Hamilelikte pilates yaptım, şimdi yoga yapmak istiyorum. Yogayla başlar, sonra tekrar pilates yaparım falan.

Bize rota 3.ay bitince başlandı, rotanın ve menenjitin ilk dozlarını 5er gün arayla dedi doktorumuz, 7 yapsak olur mu hocam dedim olur dedi. Rotadan sonra hafif ateşlendi ama şükür rahatladık bugün
Biz rota ve menenjit aynı gün olduk pişman oldum 3 gün hafif de olsa ateş yaptı oğluşumda daha yeni kendine gelebildiz bence doktorunuz haklı aynı gün çok zor oluyo bebeğe
Ben kendi çocuklarıma öyle yaptırmadım dedi, önermem size de dedi hemşire zaten yapmamak için baya açıklama yaptı, inşallah menenjitlerde ateş yapmaz yaa

Bezde migrosun kendi mağazasında da indirim vardı bu arada uğrayınca gördüm, kaptım hemen bi Molfix pure olan nasıl merak ediyordum yazılana bakılırsa denemek farz oldu çünkü normal Molfix çok şişiyor dolunca bebik bacakları kapatamıyor

Bizimki 41.5 cm canım bence çok da küçük değil boyu kilosu maşallah pek yerinde bebişin

Bizde tavsiye üzerine pure soft kullanıyoruz umarım memnun kalırsınız sizde ince ped gibi dikişli gibi pamuk döşemesi, dokusuda naylonmsu değil yumuşak gayet kenarları arkası büzgülü yoksa bizim kakalar ordan sırta çıkıyordu pure soft dan beri çıkmıyor tek sıkıntısı çok bulunan bir bez değil sürekli takip ediyorum, ha bide olumsuz bir yanıda çok üretim hatası çıkıyor pakette ama önemsiz kesilmesi gereken kesilmiş ama tam ayrılmamış tutup alıyorum bende

Ben de 3 ay kontrolüne dün götürdüm.baş çevresi 41,5 çıktı.boyu 61 cm bizimkinin kilosu da 7150 gr. Sizinkinin masallah boyu uzunmuş.ölçen kişiye de bağlı bence pek bi fark yok yani doktora gidince sorun içiniz rahatlasın

Aynen geçen gittiğimde doktor kafası biraz küçük ama endişelenme demişti şimdi yine aynı ölçüldü kafası sorcam

hahahahahah ay cok guldum Allah iyiliginizi versin valla esim dedi ki bez bez bez surekli bez aliyoruz iki gun sonra kayinpeder toplamis 40 paket 3 numara bezi eve geldi ahaha esim kafayi yedi bu cocuk ne s.ciyo saniyosun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…