- 11 Eylül 2018
- 369
- 505
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.221
Bende sleeppden memnundum ama arada değil günde 1 kere kesin sızma yapıyordu o yüzden bez değiştirme arayışına girmiştimBende merak ettim goon u bi de baby turco dokusunda hic zararli bisey yok bildigim kadariyla. Sleeppyden memnunum ama arada sizma yspiyor bilmiyorum daha 2 numralari bitiremedigim icin olabilir
Maşallah bebişinize, bizim 3.ayda 41,5 cm çıkmıştı ama ölçen kişiden kişiye değişiyor bence bide yapısal olaraktan farkedebilir bebeğinizin boyu normalden uzun mesela maşallah ince uzun bir yapısı olacak belki o yüzden olabilir miKızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı
Sleepy bende de sızma yapıyordu. Aslında bedeni oluyordu yine de bir ihtimal bir büyük bedene geçtim ve Şuan sızma olmuyor.Bende merak ettim goon u bi de baby turco dokusunda hic zararli bisey yok bildigim kadariyla. Sleeppyden memnunum ama arada sizma yspiyor bilmiyorum daha 2 numralari bitiremedigim icin olabilir
Benimkisi de arayı açtı baya 2 saat ayakta duruyor uyku emaresi göstermiyorAyy nasıl dayanıyorlar bu kadar ayakta kalmaya.
Burada geçenPheebs ben 1 saat ayakta tutuyorum. 30 dk sevme 30 dk uyutmaya çalışma deyince birde öyle deneyeyim belki uyku zamanını kaçırıyorum ondan 3-4 saat ayakta duruyor dedim. Tüm gün her uyandığında denedim ama yok olmuyor. En az 3 aaat ayakta duruyor.
Boyu evet ince uzun bas çevresi işte kafamı karıştırdı çünkü geçen ayda 40 çıkmıştıMaşallah bebişinize, bizim 3.ayda 41,5 cm çıkmıştı ama ölçen kişiden kişiye değişiyor bence bide yapısal olaraktan farkedebilir bebeğinizin boyu normalden uzun mesela maşallah ince uzun bir yapısı olacak belki o yüzden olabilir mi
Sizinkiler erken yatıyormuş aslında erken uyuyunca daha kaliteli iyi uyku oluyor 5 yine neysede 4 çok erken insan o saatte uyumak istiyor dimi, ben hayatım boyunca çalıştığım için hep 5 te uyanan biri olarak şuan 7-8 e kadar uyumak baya iyi geliyor çoğunlukla ben bebişte önce uyanıyorum abiye kahvaltı hazırlayıp okula yolluyorum
Ben hep uykuya düşkün bi insan oldum ya. Sabah erken kaalktıysam gündüz mutlaka uyurdum. Gece de geç yatardım. Eeen erken kalktığım saat 7 buçuktur işe gidiyorum diyePlatesede başladım an itibariyle tek diyetle kilo veremem emzirirken, ben bebiş kucağımda yürüyorum leslie açıp, Plateside o oyun halısınıda ben mat da tepindik30 dk uyudu kalktı anneyi garip hallerde görünce şaşkın şaşkın bakıyor bebekle spor yapmaya alışmamız lazım galiba
Bize rota 3.ay bitince başlandı, rotanın ve menenjitin ilk dozlarını 5er gün arayla dedi doktorumuz, 7 yapsak olur mu hocam dedim olur dedi. Rotadan sonra hafif ateşlendi ama şükür rahatladık bugünBizde dün 2. Ay aşılarını ve rota virüsü aşısını yaptırdık ilk başlarda çok uyku halindeydi geceye doğru ağlamaları başladı akşam ve gece 1 ç k calpol verdim gece uyanmaları oldu şuanda çok huzursuz yine versem bi sakıncası olur mu birde hangi aşıları 5 gün arayla vurdurdunuz
Ben kendi çocuklarıma öyle yaptırmadım dedi, önermem size de dedi hemşire zaten yapmamak için baya açıklama yaptı, inşallah menenjitlerde ateş yapmaz yaaBiz rota ve menenjit aynı gün olduk pişman oldum 3 gün hafif de olsa ateş yaptı oğluşumda daha yeni kendine gelebildiz bence doktorunuz haklı aynı gün çok zor oluyo bebeğe
Bizimki 41.5 cm canım bence çok da küçük değil boyu kilosu maşallah pek yerinde bebişinKızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı
Bence yanlış ölçtüler kendin evde ölçsene nette bakıp tam olarak nerden ölçülüyorsaBoyu evet ince uzun bas çevresi işte kafamı karıştırdı çünkü geçen ayda 40 çıkmıştı
Ayy sevindim ya masallah sizin bebise deBizimki 41.5 cm canım bence çok da küçük değil boyu kilosu maşallah pek yerinde bebişin
Ahaha aynen öyle yapcam metre alıpBence yanlış ölçtüler kendin evde ölçsene nette bakıp tam olarak nerden ölçülüyorsa
Bizde tavsiye üzerine pure soft kullanıyoruz umarım memnun kalırsınız sizde ince ped gibi dikişli gibi pamuk döşemesi, dokusuda naylonmsu değil yumuşak gayet kenarları arkası büzgülü yoksa bizim kakalar ordan sırta çıkıyordu pure soft dan beri çıkmıyor tek sıkıntısı çok bulunan bir bez değil sürekli takip ediyorum, ha bide olumsuz bir yanıda çok üretim hatası çıkıyor pakette ama önemsiz kesilmesi gereken kesilmiş ama tam ayrılmamış tutup alıyorum bendeBezde migrosun kendi mağazasında da indirim vardı bu arada uğrayınca gördüm, kaptım hemen bi Molfixpure olan nasıl merak ediyordum yazılana bakılırsa denemek farz oldu çünkü normal Molfix çok şişiyor dolunca bebik bacakları kapatamıyor
Günaydıınn, dün rotanın ilk dozunu hüplettik geceye doğru hafif ateş yaptı, şurubun yarısını içti sadece sağolsun bebişim sonra ateş yine yükselmeye devam etti, nemli bez vs derken şükür düştü
Menenjit yaptıran arkadaşlar onda da mı aynı şekilde etki ediyor acaba rota gibi? Doktorum her doz arasına en az 5 gün bırakmamı istedi, ilk dozları aynı anda yapmaya kesinlikle karşı çıkt
Ben de 3 ay kontrolüne dün götürdüm.baş çevresi 41,5 çıktı.boyu 61 cm bizimkinin kilosu da 7150 gr. Sizinkinin masallah boyu uzunmuş.ölçen kişiye de bağlı bence pek bi fark yok yani doktora gidince sorun içiniz rahatlasınKızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı
Akıllı adammışKızlar benim kayınbabam 15 paket prima almis iki uç sene önce 3 4 5 numara indirimdeyken torunum falan olursa veririm diye suan biz onları kullanıyoruz iyi ki de stoklamis çok memnunum
Aynen geçen gittiğimde doktor kafası biraz küçük ama endişelenme demişti şimdi yine aynı ölçüldü kafası sorcamBen de 3 ay kontrolüne dün götürdüm.baş çevresi 41,5 çıktı.boyu 61 cm bizimkinin kilosu da 7150 gr. Sizinkinin masallah boyu uzunmuş.ölçen kişiye de bağlı bence pek bi fark yok yani doktora gidince sorun içiniz rahatlasın
hahahahahah ay cok guldum Allah iyiliginizi versinÇocuk bezden çıkmadan biter mi
Biz ilk çocukta öyle bir stok yapmışız ki 2-2,5 yaş civarında bezden çıksa diye hesap edip, sonuç 18 aylıkken kendi kendine wc eğitimi veren bebe bile gülmüştü bize elimizde patlamıştı bezler o yüzden eşim bez alırken hala korkuyor çok almayalım ne olur ne olmaz diyor yok dedim abartma 3,5 aylık bebiş erken bile bıraksa bezi nerden baksan 15 ay varindirim kovalamaya devam et sen dedim
hahahahahah ay cok guldum Allah iyiliginizi versinvalla esim dedi ki bez bez bez surekli bez aliyoruz iki gun sonra kayinpeder toplamis 40 paket 3 numara bezi eve geldi ahaha esim kafayi yedi bu cocuk ne s.ciyo saniyosun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?