- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.301
Kızlar bu izotonik suyu günde kac kez verip cekebikiyoruz bi sınırı varmi benim bebisler geceden belli cok fena hırlıyolar hic rahat nefes alamadilad agliyorlar ilk defa cektim ama yine hirilti devam. Ne yapabilirim acava
İlaç ismi yazabiliyormuyuz bilmiyorum da? Kaynamış yumurta ile hafif hafif başladı sanırım benim düşündüğüm bu tabi balık ile de daha da fazlalaştıGeçmiş olsun
Krem ne verdi ve alerjiyi egzamalı tetikleyen şey nedir sizce
Sınırı yok ama ben tamamen kestim. Bi ara her gün kullanıyordum bebeğimde çok geniz akıntısı oldu. Banyo yaptır, önce sıcak suyu aç ortam hafif buharlı olsun sonra yıka bebeğini hemen açılıyor burunlarıKızlar bu izotonik suyu günde kac kez verip cekebikiyoruz bi sınırı varmi benim bebisler geceden belli cok fena hırlıyolar hic rahat nefes alamadilad agliyorlar ilk defa cektim ama yine hirilti devam. Ne yapabilirim acava
Coo tesekkurler. Niye doktor izin vermedi acaba ben internette izleyip 2.Öncelikle çok geçmiş olsun,
Benim gittiğim doktor şırınga ile verip aspiratörler ile çekmeme izin vermedi ama ben ilk bebeğimden beri şırınga ile veriyorum ortalama 1.5cc birine, 1.5cc diğer buruna olmak üzere sonra da burun aspiratörü ile çekiyorum
İnternette takip ettiğim çocuk doktoru her emzirme öncesi bile yapabilirsiniz diyor ama ben bebeğimin ihtiyacına göre uyguluyorum
Bazi doktorlar onermiyormuş. Ama gercrkten cok sıkıntıli tikali olmasi. Banyoya soksam iyice üsütecekler birisi oksuruyor şu anSınırı yok ama ben tamamen kestim. Bi ara her gün kullanıyordum bebeğimde çok geniz akıntısı oldu. Banyo yaptır, önce sıcak suyu aç ortam hafif buharlı olsun sonra yıka bebeğini hemen açılıyor burunları
C
Coo tesekkurler. Niye doktor izin vermedi acaba ben internette izleyip 2.
5 cc bi delige 2.5 cc diger delige verdim siringayla sonra da aspiratörlr cektim fakat simdi oksurmeye basladi ya. Resmen hasta ettim sanirim.
Ben izmirde olduğum için buralar hala çok sıcak o yüzden rahatla banyo yaptırıyorum hala. Tıkalı olması sıkıntı oluyor evet, bize bir kere doktor yapmıştı 5 cc çekip tek burundan yapmıştı baya sümük çıkmıştı, öyle dene bi istersenBazi doktorlar onermiyormuş. Ama gercrkten cok sıkıntıli tikali olmasi. Banyoya soksam iyice üsütecekler birisi oksuruyor şu an
Ben holmer 3d aero modelini kullanıyorum. Alırken ECE sertifikası olmasına dikkat ettim. 360 derece dönebiliyor. İlk 6 ay yüzü koltuğa dönük, sonrasında öne dönük kullanabilirim dedim. Bir de yana döndürüp şebeklik yapıyorumKızlar oto koltuğu alan var mı ya da almayı düşündüğünüz bir marka
Maalesef biberona geçen birçok bebekte yaşanıyor bu sorun. YouTubedan uzmanları dinlemeni tavsiye ederim canım. Tamamen memeni bırakmamasını sağlamak gerek.Slm kizlar ne zamandır girmiyorum ya ne diycem size ise geri dondugum için bir haftadır çalışıyorum bebeğime kaynanam bakıyor sağıp bırakıyorum ama şuan beni fazla emmiyor emzige alışmış emziği çıkarınca duruyor ama beni emmiyorbiberondanda fazla icmiyomus
Aynen doktor yiyenim demişti ilk oğlumda gerçekten 4 hafta sonra pek işe yaramıyor bizdeCiddi mi ya, benim dolapta hep calpol olur bitinceye kadar kullanırdımdemekki boşuna mıymış
Bazen alerjik reaksiyonlar geç gözlemlenebiliyormuş benim oğlumun süt ve ürünlerine domatese alerji çıktı yanakları aynı bunun gibi oluyor yiyince rejime girmedim domates hiç yemiyorum süt ürünleri de laktozsuz peynir yoğurdunu yiyorum mesela bence bir alerji Dr gözük derimYıkayıp kıyafetini değiştirdim hala aynı. Farklı hiçbir şey yemedim, neye alerjisi olabilir ki ya
Hep aynı şeyleri yiyorum neden oldu acaba ya, kimyasal hiçbir şeye dokunmadım ki bugün hiç, aynen döküntü gibi pütürlü
Benim de ayni sekilde acik calpol u kullaniyirum hep. Aslında işe de yarıyor yani uzerinde öyle bi yazı da görmedim. Abtibiyotiklerin üzerinde yaziyir 14 gün icerisinde tüketiniz diye. Ben de bi daha gidince doktora sorayim.Aynen doktor yiyenim demişti ilk oğlumda gerçekten 4 hafta sonra pek işe yaramıyor bizde
Suan bebisin durumu nasil?Bizimkinin de biraz ufak baş çevresi. Ama doktor zamanla normal seviyesine gelir dedi çünkü genel muayenede her şeyi çok iyi bitek kafa küçük olunca önemsemedi. Birkaç etkenle birlikte okuyorlar durumu. Boy kilo iyi çocuğun kas gelişimi iyi kafa 2 cm küçük (misal) çok kaygılanmıyorlar
Evet dikkat etmem şuan için yeterli
İlk bebemdeki gibi cilde de sıçrarsa o zaman sakızı pisliğe düşürmüş olurumcildi iyileştirmek çok zor. LadyMorganas beni anlar
Bizimki Maviş hala, saçlar da açıldıkça açılıyor
Atopik dermatit çok zor ya Allah yardımcımız olsun
Ben ek gıdayı sordum 6. Ayı bekle dedi bana
Ki kızım hiç ek gıdaya ilgi göstermiyor zaten
Bebeğine göre hareket etmek lazım sizinki belki hazır olduğunu gösteren beden dili gösteriyordur
Amin sağolasın.Suan bebisin durumu nasil?
allah yardımcın olsun diyet cok zor seni çok iyi anlıyorum
Aynen valla bırakırsa hiç iyi olmaz öğleden sonra ise geliyprum mesela 400 mm sağım yapıyorum akşam birakiyorum akşamda az emip uyuyor hemenMaalesef biberona geçen birçok bebekte yaşanıyor bu sorun. YouTubedan uzmanları dinlemeni tavsiye ederim canım. Tamamen memeni bırakmamasını sağlamak gerek.
Bizimde hep sol tarafta başlıyo sağa doğru ilerliyor bizim kakada hafif mukusuAmin sağolasın.
Yanakları kızarıyor özellikle sol tarafı. Karnı çok gurulduyor ve mukuslu kaka yapıyor. Geceleri kucakta rahat uyuyor yatamıyor yatağında :/
Bugün diyette üçüncü gün eğer biraz rahatlamazsa domatesi filan da kesicem sadece yeşillikle besleneceğim
Siz ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?