2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sezeryanla dogum yapanlar epidural anestesi olanlar sirt yada kol ağrılarınız varmi?
doğumdan ilk 2 hafta agri vardi gecti simdi tekrar başladı 15 gundur devam ediyor gogus ağrılarımda olunca kardiyolojiye gittim sorun yok dediler
özellikle sol omuz sol kol sol gogus agri yapıyor
sizinde boyle şikayetleriniz varmi?

Sırtım belim sanki kırılıyor gibi ağrıyo en ufak yorgunlukta canım bebeği banyo yaptırınca belimden doğrulamıyorum kilitleniyor.

Bana imzalatılan formda kalıcı bunların olabileceği yazıyordu canım normal yani umarım bizlerin ki geçiçi olur
Ya ben biliyorum zaten bu igne sirt agrisi yapacağını ama bu kadarda beklemiyordum
ilkinde boyle agrimamisti

Hanımlar hangi süt pompasını yada makinesinin kullanıyorsunuz bende Mochi var sadece bebek emerken sağım yapıyor sütüm az zaten sağım yapmam gerek yeni makine almalıyım makinesini öneren varmı aranızda.

Sorunca buraya da yazar mısın, unutmazsam bende soracağım

Ayy bizimkide dışarı izlemeyi çok seviyor biz bebeğe dair her şeyi kraft aldık kraftında bir kaç modelini araştırdık birde joie markanında bir modeli varmış onuda merak ediyorum sizin aldığınızıda bir araştırıyım teşekkür ederim

Ben lansinohun manuelini sipariş verdim yeni bende de mochi var ancak normal vakitte çok sağım yapmıyor. Kuzenlerim elektrikliyide manuelide kullanmışlar ikiside manuelden daha çok verim aldıklarını söylediler bakalım

Bende kiwi var çokta memnunum işimi görüyor güzel sağımda yapıyor hemde fiyat acısındanda digerlerne göre cok uygun

lansinoh elektirikli kulaniyordum cok memnun kalmıştım
tek lide var ikilide ama ben tekliyi tercih ettim

hemsire bizi aramadı ama asi kartında 19 ekim diyor sizce benliğimi yoksa onlar aralığındaki gidiyim
saglik ocağını aradim acmadilar
Yazdıkları tarihte gidin , 2 aylıkken yapılan aşıların aynısı karma ve zatürre aşıları. Ben Haziran annesiyim, bizim aşımız da 30 ekim de . Tüm aşılara aramadan gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…