2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim bebeğim de dışarıyı izlemeyi çok seviyor arabayla gezerken , bizim ki peg perego

İlk aylar annenin bağışıklığını alıyorlarmış 4.aydan sonra kendi bağışıklıkları oluyormuş o yüzden yeni yeni çıkabilir dedi doktorumda. Alerjiye yönlendirdi. Yumurta süt domates kuruyemiş tahin saydı, ben domates hariç hepsini her gün yiyorum Bunlarda faydalı olduğu için kesme şimdilik dedi. Benim bir kere oldu ama o yüzden gıda alerjisi değilde belki yünlü bir yere temas etmiş olabilir dedi. Benimde bebekken yünlü örme şeylere alerjim varmış. Kızımda benim gibi çok beyaz çok hassas tenli o yüzden gıda değil bence

Bunu da ittiriyot nasil alistirdiniz sekerli suya banditma veya basks bir sey yaptiniz mi direk aliyor mu suan ben de alsa bile atiyor

Kizlar benim kizim galiba cok yaramaz gunduz uyumuyor , emzik almiyor (( uyku duzeni nadil olusturdunuz bir de reddedemeyecgi bir emzik yok mudur denediklerkm ise yaramadi . Emzige alisturma metidu var mi ((((

Kizlar benim kizim galiba cok yaramaz gunduz uyumuyor , emzik almiyor (( uyku duzeni nadil olusturdunuz bir de reddedemeyecgi bir emzik yok mudur denediklerkm ise yaramadi . Emzige alisturma metidu var mi ((((
Benim ki avent mamajo nuk hepsini aldı aldı tükürdü. Bir arkadaşım bibs marka hediye almış böyle hafif tüy gibi bir emzik tipini beğenmediğim için denemiştim bile sonra denedim tabii şak diye tuttu onu, sürekli stokluyorum şimdi korkudan. Çünkü kauçuk emziklerin özelliğiymiş emdikçe şişiyor tokmak gibi oluyor, şişince de almıyor çünkü o da ne zaman olacağı belli olmuyor. Memnunum sadece uykuya geçerken alıyor uyuyunca da atıyor gece bir daha hiç almıyor.

Bibs de bu hafta siparis ettim yarin gelir insallahh tutar

400 cc kaç sağımda çıkıyor birde sağım malinanız ne acaba markası Manuel mi elektrikli mi
İki sağımda manuel benim ki üç saat arayla sagiyorum ise 12 de gidip saat onda cikiyorum üçüncüye sağım yapmıyorum bebeğe gelir gelmez emsin die ise gidene kadar emiyor saat onda cikiyorum işten de bazen daha erken cikiyorum

400 cc kaç sağımda çıkıyor birde sağım malinanız ne acaba markası Manuel mi elektrikli mi
Oda bazen yoruyor ya elle yapınca tamda yapamıyorum iş yüzünden devamlı sipariş geliyor müşteriye yemek hazırlıyorum aşçılık berbat ya resmen bunu kullanıyorum oda zaten bebeğin emdiği gibi sütün yarısını anca alıyor göğsümde sıkınca yine süt geliyor sağından on dakika sonra

Eklentiler

• 16976638238776618287544315255873.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 29
Ay o sıkıntı bizdede var kızımın sacini bile tutumu bırakmıyor

Bunu da ittiriyot nasil alistirdiniz sekerli suya banditma veya basks bir sey yaptiniz mi direk aliyor mu suan ben de alsa bile atiyor
Uykusu geldiğinde hergün sık sık ağzında elimle tuttum diliyle itiyor pes etmedim uyku sersemi de olunca emme refleksiyle bir kaç kere emdi, hayır hiç bişeye batırmadım, ilk başlarda öğürüyor normal acıktığı zamanları ve uyuturken özellikle denedim derken alıştı epey uğraştım. Ha şimdide sürekli emmiyor ama uykusu gelince emiyor onun dışında ağzını kilit yapmayı öğrendi almıyor bide o vaziyette gülüyor, umarım sizde alıştırırsınız anne içinde bebek içinde kurtarıcı olduğu zamanlar oluyor kriz anlarında sakinleşiyor

Hemde nasıl özellikle uzun süre eğilince banyo yaptırırken birde sabah uyandığımda sanki donmuş gibi ağrıyor ve bacaklarımın açılması da biraz sürüyo.

Benimde bebekleri koyup alirken belim agriyor daha onceki sezaryanimda hic olmamisti

Her sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum.belimi zaten her eğilmemde zor doğrultuyorum. Egzersiz iyi gelir belki ama malesef vakit olmuyor.

Her sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum.belimi zaten her eğilmemde zor doğrultuyorum. Egzersiz iyi gelir belki ama malesef vakit olmuyor.
Ben normal doğum yaptım ama benim de belim çok ağrıyor acaba normal performansımızın altına düştük vücut uyarımı veriyor bir hamlama mı var
Şahsen ben günlük yaptığım yürüyüşün dörtte birini yapmıyorum sadece bebekle ve evle ilgileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…