- 12 Temmuz 2016
- 4.591
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.602
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.341
Hani hastaneden takip defteri veriyolar ya dogumda hemsire hep oraya yaziyo bi sonraki tarihi bende ordan baktimhemsire bizi aramadı ama asi kartında 19 ekim diyor sizce benliğimi yoksa onlar aralığındaki gidiyim
saglik ocağını aradim acmadilar
Benim bebeğim de dışarıyı izlemeyi çok seviyor arabayla gezerkenAyy bizimkide dışarı izlemeyi çok seviyorbiz bebeğe dair her şeyi kraft aldık kraftında bir kaç modelini araştırdık birde joie markanında bir modeli varmış onuda merak ediyorum sizin aldığınızıda bir araştırıyım teşekkür ederim
İlk aylar annenin bağışıklığını alıyorlarmış 4.aydan sonra kendi bağışıklıkları oluyormuş o yüzden yeni yeni çıkabilir dedi doktorumda. Alerjiye yönlendirdi. Yumurta süt domates kuruyemiş tahin saydı, ben domates hariç hepsini her gün yiyorumBazen alerjik reaksiyonlar geç gözlemlenebiliyormuş benim oğlumun süt ve ürünlerine domatese alerji çıktı yanakları aynı bunun gibi oluyor yiyince rejime girmedim domates hiç yemiyorum süt ürünleri de laktozsuz peynir yoğurdunu yiyorum mesela bence bir alerji Dr gözük derim
Bunu da ittiriyot nasil alistirdiniz sekerli suya banditma veya basks bir sey yaptiniz mi direk aliyor mu suan ben de alsa bile atiyorBenimki de tutmuyordu her marka denedim pes etmiştim 3 aylık olduğunda birinden frigg marka kauçuk emzik duydum onu aldım ilk verdim onuda almadı ya hiç açmıyor yada diliyle itip öğürüyordu öncekileri, bunu verdim itti ama öğürmedi hergün denedim 1 haftada alıştı 10 gündür falan emiyor çok şükür fotoğrafını ekleyim kauçuk yumuşak emzik şansını deneyebilirsin büyük rahatlık
Benim ki avent mamajo nuk hepsini aldı aldı tükürdü. Bir arkadaşım bibs marka hediye almış böyle hafif tüy gibi bir emzik tipini beğenmediğim için denemiştim bile sonra denedim tabii şak diye tuttu onu, sürekli stokluyorum şimdi korkudan. Çünkü kauçuk emziklerin özelliğiymiş emdikçe şişiyor tokmak gibi oluyor, şişince de almıyor çünkü o da ne zaman olacağı belli olmuyor. Memnunum sadece uykuya geçerken alıyor uyuyunca da atıyor gece bir daha hiç almıyor.Kizlar benim kizim galiba cok yaramaz gunduz uyumuyor , emzik almiyor(( uyku duzeni nadil olusturdunuz bir de reddedemeyecgi bir emzik yok mudur denediklerkm ise yaramadi . Emzige alisturma metidu var mi ((((
Parmaklarinin arasina alabiliyor ama cok degil tabi bi kac saniye. Doktor 3. Ay icinde tutmaya baslayacak dediKızlar bebekleriniz bişeyleri tutmaya başladı mı ?
Suratimi tuttu bugun yanagimda boydan boya jilet izi var o tirnaklar nedir arkadasKızlar bebekleriniz bişeyleri tutmaya başladı mı ?
Bibs de bu hafta siparis ettim yarin gelir insallahh tutarBenim ki avent mamajo nuk hepsini aldı aldı tükürdü. Bir arkadaşım bibs marka hediye almış böyle hafif tüy gibi bir emzik tipini beğenmediğim için denemiştim bile sonra denedim tabii şak diye tuttu onu, sürekli stokluyorum şimdi korkudan. Çünkü kauçuk emziklerin özelliğiymiş emdikçe şişiyor tokmak gibi oluyor, şişince de almıyor çünkü o da ne zaman olacağı belli olmuyor. Memnunum sadece uykuya geçerken alıyor uyuyunca da atıyor gece bir daha hiç almıyor.
3,5 aylık tutuyor ama kısa süre sonra bırakıyor, sadece saçımı bırakmıyor sağolsunKızlar bebekleriniz bişeyleri tutmaya başladı mı ?
İki sağımda manuel benim ki üç saat arayla sagiyorum ise 12 de gidip saat onda cikiyorum üçüncüye sağım yapmıyorum bebeğe gelir gelmez emsin die ise gidene kadar emiyor saat onda cikiyorum işten de bazen daha erken cikiyorum400 cc kaç sağımda çıkıyor birde sağım malinanız ne acaba markası Manuel mi elektrikli mi
Oda bazen yoruyor ya elle yapınca tamda yapamıyorum iş yüzünden devamlı sipariş geliyor müşteriye yemek hazırlıyorum aşçılık berbat ya resmen bunu kullanıyorum oda zaten bebeğin emdiği gibi sütün yarısını anca alıyor göğsümde sıkınca yine süt geliyor sağından on dakika sonra400 cc kaç sağımda çıkıyor birde sağım malinanız ne acaba markası Manuel mi elektrikli mi
Ay o sıkıntı bizdede var kızımın sacini bile tutumu bırakmıyorİki sağımda manuel benim ki üç saat arayla sagiyorum ise 12 de gidip saat onda cikiyorum üçüncüye sağım yapmıyorum bebeğe gelir gelmez emsin die ise gidene kadar emiyor saat onda cikiyorum işten de bazen daha erken cikiyorum
Uykusu geldiğinde hergün sık sık ağzında elimle tuttum diliyle itiyor pes etmedim uyku sersemi de olunca emme refleksiyle bir kaç kere emdi, hayır hiç bişeye batırmadım, ilk başlarda öğürüyor normal acıktığı zamanları ve uyuturken özellikle denedim derken alıştı epey uğraştım. Ha şimdide sürekli emmiyor ama uykusu gelince emiyor onun dışında ağzını kilit yapmayı öğrendi almıyor bide o vaziyette gülüyor, umarım sizde alıştırırsınız anne içinde bebek içinde kurtarıcı olduğu zamanlar oluyor kriz anlarında sakinleşiyorBunu da ittiriyot nasil alistirdiniz sekerli suya banditma veya basks bir sey yaptiniz mi direk aliyor mu suan ben de alsa bile atiyor
Hemde nasıl özellikle uzun süre eğilince banyo yaptırırken birde sabah uyandığımda sanki donmuş gibi ağrıyor ve bacaklarımın açılması da biraz sürüyo.Sezeryanla dogum yapanlar epidural anestesi olanlar sirt yada kol ağrılarınız varmi?
doğumdan ilk 2 hafta agri vardi gecti simdi tekrar başladı 15 gundur devam ediyor gogus ağrılarımda olunca kardiyolojiye gittim sorun yok dediler
özellikle sol omuz sol kol sol gogus agri yapıyor
sizinde boyle şikayetleriniz varmi?
Rota aşısı ile arasına 28 gün koyup gelin dediler bana dahemsire bizi aramadı ama asi kartında 19 ekim diyor sizce benliğimi yoksa onlar aralığındaki gidiyim
saglik ocağını aradim acmadilar
Benimde bebekleri koyup alirken belim agriyor daha onceki sezaryanimda hic olmamistiSezeryanla dogum yapanlar epidural anestesi olanlar sirt yada kol ağrılarınız varmi?
doğumdan ilk 2 hafta agri vardi gecti simdi tekrar başladı 15 gundur devam ediyor gogus ağrılarımda olunca kardiyolojiye gittim sorun yok dediler
Her sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum.belimi zaten her eğilmemde zor doğrultuyorum. Egzersiz iyi gelir belki ama malesef vakit olmuyor.Sezeryanla dogum yapanlar epidural anestesi olanlar sirt yada kol ağrılarınız varmi?
Ben normal doğum yaptım ama benim de belim çok ağrıyor acaba normal performansımızın altına düştük vücut uyarımı veriyor bir hamlama mı varHer sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum.belimi zaten her eğilmemde zor doğrultuyorum. Egzersiz iyi gelir belki ama malesef vakit olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?