2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bunlardan alsan bi tane hem yemek esnasinda birakman gerekmez eller serbest istedigin isi yaparsin

Ben genel anesteziyle sezaryen oldum ama bel ağrısı var bende. Bir de omuz mahvediyor. Arada dayanamayıp ağrı kesici/kas gevşetici sürdürüyorum eşime. Bebeği beşiğine koyduktan sonra doğrulurken ağlayasım geliyor. Tam dik pozisyona geçene kadar bi süre geçiyor. Emzirme pozisyonundan olabileceğini düşünüyordum, anestezi yüzünden dr olabilir mi?
Doktordan izin aldım. Yoga pilates yapabilirsin dedi. Artık onlara başlıcam. Hem duruş bozukluğumu düzeltiyor hem de ağrılarıma iyi geliyordu benim.

Hemde nasıl özellikle uzun süre eğilince banyo yaptırırken birde sabah uyandığımda sanki donmuş gibi ağrıyor ve bacaklarımın açılması da biraz sürüyo.
Benimde bebekleri koyup alirken belim agriyor daha onceki sezaryanimda hic olmamisti
Her sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum.belimi zaten her eğilmemde zor doğrultuyorum. Egzersiz iyi gelir belki ama malesef vakit olmuyor.
Demeki normalmiş bu agrilar
Benim sadece tek taraflı ozellik sol taraf olduğu için sordum
zaten bu epidural igne sirti agrisi yapıyor

Kizlar bugun 4 ay asimizi olduk
6640 kilosu 61cm bas cevresi 41 cm olctu
kan damlası verdi verip vermemekle kararsizim
saglik ocagindaki d vitamini yada kan damlası pek fayda etmiyo diyolar
Geçmiş olsun annesi, bağışıklığına yarasın kuzumun damla konusunda ben de kararsızım, d vit için özel al markaları araştır dediler ama bakanlık kontrolünde olması içimi rahatlatıyor aslında kararsızım. Kan damlasına daha 1 ayımız var ama o da kabız yapıyor diyorlar olmadı prebiyotik probiyotik bişilerle destek atarım diye düşündüm

Parmaklarinin arasina alabiliyor ama cok degil tabi bi kac saniye. Doktor 3. Ay icinde tutmaya baslayacak dedi
Suratimi tuttu bugun yanagimda boydan boya jilet izi var o tirnaklar nedir arkadas 2.5 aylikti uzanmaya baslamisti 3 ayliktan itibaren kisa surelerle tutuyodu 4 aylik oldu kavriyo artik kendi kendine
3,5 aylık tutuyor ama kısa süre sonra bırakıyor, sadece saçımı bırakmıyor sağolsun
benim ki bişey tutmuyor. Emerken bazen parmağımı sıkıyor. Birde aşırı şekilde elini ağzına götürmeye başladı parmaklarını sokuyor şup şup sesler

Ben çocuk doktoruna sordum sağlık ocağının verdiği d vitamini vereyim mi başka alayım mı diye. Hepsi aynı gerek yok dedi içerikleri farklı olsa şunu al derdim zaten dedi.

amin saol canim
evet kan damlası kabızlık yapıyor d vit kullaniyorum ama kan ilaci kararsizim

Kızlar 3 aylık bebeğime komşum hıçkırıyo diye 2-3 damla limon suyu vermiş doktor verebilirsin demiş kendi çocuğuna bişey olur mu midesine bağırsaklarına ya bu millet sormadan milletin bebeğine nasıl veriyor böyle ben vermiyorum dedim verilir bişey olmaz diyor sinir oldum ya su bile vermiyorum ben limon suyu vermiş ya

İnanmıyorum. Neredeydin o sırada canım

Bir şey olmaz endişelenme eskiden çok yapılıyormuş ama sana sormadan böyle bir şey yapması kabul edilemez

Maşallah Geçmiş olsun canım ateşsiz güzel bir şekilde atlatın inşallah d vitamini ocean kullanıyorum ben ilk günden beri, sağlık ocağının verdiğini kullanma demişti doktorum faydasını bilemiyorum o yüzden. Kan damlası hakkında henüz fikrim yok

Bir şey olmaz endişelenme eskiden çok yapılıyormuş ama sana sormadan böyle bir şey yapması kabul edilemez
Bağırsakları böbrekleri tam gelişmediği için bişey verilmiyor ya hem bağırsaklarını midesini rahatsız etmez mi limon asidik bişey daha 3 aylık bebeğim sormadan nasıl verirsin şaka gibi kaşıgı birden ağzına soktu ne o demeye kalmadan çok sinirlendim ya

Sağlık ocağının verdiğinde tatlandırıcı var diye başka bi marka önerdi bizim dr bununda içinde yağ var ama daha temizi yok dedi ama yağlı bi yapısı olduğundan kabız olmasını falan engelledi bizde

Ben olsam çatlardım sinirden iyi dayanmışsıın

Kızlar sleepy 3 numara kullanıyorum ama bebeğimin bacaklarına iz yapmaya başladı birde çok sızdırıyor. Hangi bezi tavsiye edersiniz 6 kilo olmuştur diye düşünüyorum kontrolümüz 28 inde. Prima premium care alıyordum doğduğunda ama yok böyle artış altınla yarışacak nerdeyse

5200 kg sleepy 3 ancak oluyor. 2de bende aynı sorunu yaşıyordum. 3e geçince sorun kalktı. Bence önce 4 numara ile dene. 1 aydır sızdırma ve iz sıfır.

benim ki bişey tutmuyor. Emerken bazen parmağımı sıkıyor. Birde aşırı şekilde elini ağzına götürmeye başladı parmaklarını sokuyor şup şup sesler
Eline uygun ince seyler ver ince sapli cingirak ince pelus oyuncak falan fisman kavrar zamanla o sesler cok guzel naaaapsinlar bal gibi barnaklar

7.500 oldu sleepy 3 devam kayinpeder sagolsun evde dag tas 3 numara bez ahagaha bizde de biraz oturuyo bacaga ama kat yerine denk geldigi icin genelde. Bizimde cok cabuk doluyo bez gece tasiriyo sadece degistirmeye uyanamazsam eger bezler cok pahali

Kovaydin evden hadsize bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…