2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bugun 4 ay asimizi olduk
6640 kilosu 61cm bas cevresi 41 cm olctu
kan damlası verdi verip vermemekle kararsizim
saglik ocagindaki d vitamini yada kan damlası pek fayda etmiyo diyolar
Gecmisler olsun bol koruyuculugu olsun asilarin bende saglik ocaginin verdiklerini kullanmiyorum devit 3 veriyorim suan haftaya kendi doktorumuza gidicez oda demir vericek saglik ocagininkini kullanma benim yazicagimi alirsin demisti. Hem daha bitkiselmis hemde dislere leke yapmiyomus. Sanirim bitkisel oldugundan kabizligada faydasi olur bir nebze diye dusunuyorum. Yazarim doktora gidince

Ben Prima kullanıyorum 2 numara tam geliyo bizimki de 6 kilo şu an. Getirde indirimden alıyoruz biz kuponla uyguna geliyo normalden baya istersen öyle alabilirsin

Ben bim den alıyorum sorun yaşamadım şuana kadar bir ay önce 6600 kilomuz cumartesi üç aylık olucak bende dört numaraya gecicem artık bir dene derim.yan etki yapmaz sa kullanirsin sızdırma felan olmuyor

Bende bimin kini kullaniyorum cok memnunum bide kalıp ları büyük
Ben daha 3 numara kullaniyorum

Saol kizlar
igne yaptığımdan beri sersem cok uykulu insallah ates yada rahatsiz olmaz
Çoğu kişi saglik ocagindakini beğenmiyor
Doktora gidince hem d vitamini hem kan ilacını
istecem

Rahatsız edeceğini düşünmüyorum eskilerin yöntemleri işte. Sen tavrını belli et ki bir daha böyle bir şey yaşama. Benim annemde söylemişti bana hıçkırınca 1 2 damla limon verebilirsin diye ama ben vermedim emzirmeyi tercih ediyorum sonuçta hıçkırık yutkunma sorunu. Emzirince geçiyor

molfix 3 numara kullanıyorum ben 6200 gram, sleepyde kaka yapınca beline kadar çıkıyordu benim bebişte fazla kakalı olunca değiştirdim

Kovaydin evden hadsize bak hele
Ya insanlar ne çok biliyor kendi bildiğini okumayı anneye sormadan bişey nasıl verirsin ki daha bebek hala sinirliyim ya
aynen bende emziriyorum geçiyor ya doktor demiş başka bi ablaya ama kaç aylıktı bebeğin belki 6-7 aylıktı benimki 3 aylık o da bi günde çok vermiş mantar oldu dedi öyle deyince korktu baya ağlayacaktı ama verdin artık yani korksan nolur kucagımdaki çocuk kafanı çevirmeye gelmiyor şaka gibi ya bana sormadan nasıl verirsin aileden biri bile değilsin biliyorsun diye başkasının çocuğuna bişey veremezsin söyledim ben bişey vermiyorum su bile vermiyorum daha dedim belki bebeğim alerjik belki ben vermeyi tercih etmiyorum anneye sormadan verilmez falan filan dedim çok özür diledi ama dilesen nolur verdin artık

İnanır mısın kullandığımdan beri sızdırıyor gece gündüz üst değiştirmekten bıktım. 4 ü deneyeyim bakalım sarilimoncuk yazmış sorun ortadan kalktı diye birde ben bakayım. Cidden bezler çok uçtu

Ben bim den alıyorum sorun yaşamadım şuana kadar bir ay önce 6600 kilomuz cumartesi üç aylık olucak bende dört numaraya gecicem artık bir dene derim.yan etki yapmaz sa kullanirsin sızdırma felan olmuyor
babamız illa prima diyor sleepy 4 deneyeyim dedim olmazsa yola prima ila devam ederim. İlerleyen zamanlarda bimi denerim biraz büyüsün bakalım

Bak bak o kadar tasiriyosa yazik gunah verdigin paraya baska marka dene goon iyiymis kim demisti yaa biri yazmisti

ben özel alayım diye doktoru bayağı dürttüm aslında ama doktor d vitamini için sağlık ocağınınki yeterli. Niye gidip para veresin, hepsi neredeyse aynı dedi. Aile hekimi de aynı tepkiyi verdi. Parabenden dolayı önerilmiyor ama paraben de koruyucu olsun, hemen bozulmasın diye koyuluyor aslında. Gereksiz de değil yani.
Eczacı bile gerek yok dedi, para kazanabileceği halde. Ben de saldım. D vitaminini sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum.
Ay çok ayıp ya. Sana sormadan nasıl yapabilir
Bu arada benim arkadaşım da limon suyu veriyordu hıçkırık tutunca. Onun bebesi de daha 3 aylık, 2 aylıktan beri veriyor. Ona doktoru tavsiye etmiş. Hatta gaz sancısı çok yaşıyorsa da limon suyu veriyorum iki damla rahatlatıyor demişti.
Ben vermeye cesaret edemem ama. Tamam rahatsız edici bir şey hıçkırık ama kendi kendine de geçiyor yani. Ne gerek var limon suyuna...

Evet onu çok öven var ama bilindik birşey dışına pek çıkmak istemiyorum. 4 numarayıda deneyip yine aynı şeyi yaşarsam sanırım mecbur prima alcam
Anladim canim bende sleepy ile basladim sorunda yasamayinca devam ettim guzel bir bez. Sende tasma yapmista belki bebeko cok hizli cisini yapiyosa ondan olmustur

İnşallah gıda değildir canım cidden çok zorlanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…