2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
onlar bana doktor söyledi dedi ama ben bilemem senin bebeğin kaç aylıkken önerdi doktor hem öyle olsa bile ben vermeyi tercih edecek miyim bakalm başkasının bebeğine kafana göre veremezsin ben cesaret edemem bebeğe bişey olsa nolcak mesela bişey biliyorsun diye uygulayamazsın ki annenin izni olmadan kafanı çevirmeye gelmiyor sormadan ağzına sokuverdi ya. Bundan bişey olmamış olabilir ama başka bişey verse bebeğe bişey olsa sorumluluk nasıl alıyorsun belki benim bebeğime iyi gelmeyecek belki bebeğim alerjik insanlar çok değişik özür diledi ama dilesen nolur çocuk içti onu herkese böyle tek tek laf anlatmak ne zor ya insanlar ne had biliyor ne sınır. Bi bebek büyüttü diye kendilerini çocuk prof sanıyorlar

Bir de çok fazla vermiş diğer abla bi günde 8-9 kere verdik doktor verebilirsiniz deyince dedi ağzında mantar oluşmuş çocugun agzının ph ını bozmuşsunuz demiş öyle deyince korktu tabi ben iyice sinir oldum limon asidik bişey midesini de yakabilir bagırsaklarının florasını da bozabilir ne biliyim yani ek gıdaya geçse neyse diycem sana ne be kadın bebeğimin hıçkırığını ben düşünemiyor muyum şaka gibi insanlar

O kadar dikkat etmeme rağmen Kuzucuğum ilk hastalığını geçirdi malesef 3,5 aylıkken, 2 gün sürdü ateşi 37.8 ile 38.2 arasında gidip geldi 3. gün normal 36.5 e döndü gribal enfeksiyonun etkisi devam ediyor tabi hala burnu tıkalı geniz akıntısı var buna bağlı olarak öksürüyor ama sadece akıntı olduğunda boğazdan geliyor ses buna dikkat edilmeli öksürük boğazdan değilse bronşiolite çevirme riski var yeni virüsün ciğere inme durumu, çok küçükte olunca insan üzülüyor ama gündemdeki savaş olaylarını gördükçe olsun geçer buda diyorsun biz bir öksürdü burnu tıkalı diye üzülürken düşünemiyorum daha fazlasını, bu süreçte burnunu serum ve şırınga ile temizleyip açık tutmaya çalışıyorum ateşi 38 olunca calpol verdim sürekli emzirmeye çalıştım tabi burnu tıkalı olduğu için emmek istemedi, üzülsekte yapacak bişey böyle böyle bağışıklıkları yükselecek. Bundan sonra hastalık mevsimi daha dikkatli olmak lazım

Evet onu çok öven var ama bilindik birşey dışına pek çıkmak istemiyorum. 4 numarayıda deneyip yine aynı şeyi yaşarsam sanırım mecbur prima alcam
Ecolocig olanı al o hem daha emici hem daha iyi kavrıyor hem de sızdırmadı bizde

Ay tabii ki. Ben hasta olunca doktor bana antibiyotik verdi diyip senin de ağzına tıkmama benziyor bu durum. Terbiyesizlik net yani. İnsanları gerçekten anlayamıyorum.

Kızlar bu arada sağ göğsümde şu an yumurta kadar kitle var. Pazartesi gecesi bir anda gece fark ettim. Ondan önce yoktu biliyorum. Salı doktor randevum vardı zaten, gitmişken emzirme kliniğine de uğradım. Süt düğümü olmuş dedi. Sıcak duş, soğuk kompres, masaj, sağımla geçer dedi. O gün sürekli futbol topu tutuşunda emzirdim, memeyi tam boşalttığı için sağım da yapmadım. Çarşamba günü, perşembe gündüz hiçbir şey yoktu. Dün gece iyice şişmiş durumdaydı o kitle. Neyse gece yine futbol topu tutuşu, masajla destek derken şu an yumurta boyutuna indi. Oğlum gündüz uyursa sağım da yapcsm ama nu böyle devam mı etcek hep? Dokununca ağrı da yapıyor çünkü.

Ben ağlamasını ciddiye alamıyorum gülmekten meme istiyor mesela resmen annneee diye ağlıyor geç vereyim biraz söyleniyor ahahah yandık biz
hshshah kiyamam yaaBu soylenme olaylari fena gercekten her sabah iiiiiiiii aaaaaaa seslerine uyaniyorum. Ellerini birlestirmis onlara bagiriyo yada ayaklarini tutmus saga sola sallaniyo bagir cagir

hshshah kiyamam yaaBu soylenme olaylari fena gercekten her sabah iiiiiiiii aaaaaaa seslerine uyaniyorum. Ellerini birlestirmis onlara bagiriyo yada ayaklarini tutmus saga sola sallaniyo bagir cagir
Benimki uyandığı saniye meme istiyor önce bi gülüyor sonra hemen ağlıyor ama ne ağlamak sanırsın bir yeri acıyor meme verince mutlu 4.ay atağı bize erkenden geldi galiba misler gibi uyuyan bebeğim gitti ağlak ve yarım saat uyuyan bebek geldi senin 4 oldu sanırım durumlar nasıl

Geçmiş olsun canim
ateşlerine dikkat et burnunuda açık tut sık sık emzir gecer insallah

Geçmiş olsun canim
ateşlerine dikkat et burnunuda açık tut sık sık emzir gecer insallah
Teşekkür ederiz teyzesi, çok şükür düştü ateşi. Diğer semptomları devam ediyor.
Bizim doktor kan damlası olarak Ocean Mikrofer damla tavsiye etti. Yorumlara baktım da iyi gibi kabız yapmıyor renksiz leke yapmıyor koruyucu içermiyor. Baby-Vac burun aspiratörü gördüm bide baya iyi yorumlar ihtiyacı olanların bilgisi olsun alıp bulundurmak lazım, serum ve şırınga ile temizliyorum ama onu hasta olunca çok sık yapılmıyor sabah akşam dedi doktor kulağa zarar verir diyor yoksa, ağızla çekilenlede ben beceremiyorum çocuk ağlarken bu dediğim baby vac süpürgeye takılıp tek seferde çekiyormuş

Ilk defa oglum donmeye başladi
artik daha fazla dikkat etmem gerek yatağın üstüne koyuyordum artik koymiyacam
Maşallah paşaya, ben geçen hafta anakucağından düşürdüm arkamı dönmemle kendini yere atması bir oldu dediğin gibi artık dikkat etmek gerek ne yapacağı belli değil bu şapşiklerin

Benimde sık sık oluyor bu dediğin çare olarak ters emzirme yöntemini buldum galiba futbol topu tutar gibi dediğinde aynı pozisyon, ilk emmede yumuşuyor ama hemen geçmiyor o gün sürekli öyle emziriyorum ertesi gün geçiyor ama yerinde ağrısı kalıyor benim ateş yapıyor eklem yerlerim ağrıyor öyle olunca sizin olmuyor mu, bide bir süre öyle kalmışsa inatçı olabilir sık sık o pozisyonda emzirin geçer inşallah

Allahim bir meme nelere kadir yok baciiiim yok anaaaam bende erken geldi sanmistim gelmemis meger onlar fragmanmis basta meme reddiyle giris yaptik ikisinide istemiyodu simdi birini istemiyo. Gunduz uykularimiz 20dk oldu. Geceleri 3 defa kalkiyo 2de 4te 6da ne emmek istiyo ne oyun oynamak istiyo oyle tavana bakmak yada yuz ustu donmek istiyo. Uyanikken keyfi yerinde sukur. Ama uykumuz tren kazasi gibi gercekten

Maşallah paşaya, ben geçen hafta anakucağından düşürdüm arkamı dönmemle kendini yere atması bir oldu dediğin gibi artık dikkat etmek gerek ne yapacağı belli değil bu şapşiklerin
aynen sanileyik boş bıraktın mı hemen donduruyolar kendilerini
cok dikat et canim

ay insallah sevindim atesi düşmesine
Bizimde hiriltimiz var gunde bi defa serum suyu kullaniyorum biraz rahatlıyor

Ben de sleepy leri fazla aldigim icin 2 numara hep tasiriyordu simdi aynen dedigin gibi ust degismektrn camasir yikamaktan bikmistim simdi 3 e gectim sorun ortadan kalkti. Ama yine olursa molfix dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…