2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Pheebs kanguru geldi hiç olmadı ya bebiş içinde kayboldu iade ettim seninki yine doldurmuştu biraz , bide koyunca çok ağır oluyor 6,5 kilo çocuk daha büyüdükçe kanguru kullanmak daha mı zor olacak ben daha önce hiç kullanmadım çünkü fotolarda insanlar takıyor kuş gibi hafif duruyor ben taktım 6 kilo değil sanki 20 kilo gibi geldi bana galiba kanguru benlik değil başka alacaktım vazgeçtim

Aynen malesef ki kaba bir kanguru iyi yapmissin iade ederek ben dedigim gibi alt kismini kullaniyorum simdilik anca 1 yasina dogru tam icini doldurup rahat edicektir bide oturakli olunca disa ceviririm oyle oturur diye iade etmedim. Ama alicam yeni bi kanguru deneyeyim yazarim sanada

Ya ben de kanguru olayini cok sevdim benim arkadasimindi bana verdi kullanirsin diye ilk basta ben bunu kullanamam cok alengirli diye dusunmüstüm. Simdi asiri rahat geliyor. Asagi inecegim zaman birini kanguruya koyuyorum birini de kucagima aliyorum. Bi kac kez okula da gittim yolsa gören herkes Allah kolaylik versin diyor

Ben oturaklı olmasına aldandım ama yorumları da çok iyi hiç olumsuz yorum yok. Merak ettiğim normal kanguru da ağır mı oluyor bebeği koyunca, bek sırt desteği olunca ağırlık paylaşılır ama bana ağır geldi el kadar bebe

Senin ikiz bide dimi peki seninki ne marka rahatsa kullanımı

ay ne guzel donusumlu tak ama ikiside alissin ay ikiz zor is gercekten Allah kolaylik versin bende bi tane buldum denicem insallah alistiririm bi bakkala gidicekken bile bebek arabasi cikarmak zul geliyo artik

Ben de sleepy leri fazla aldigim icin 2 numara hep tasiriyordu simdi aynen dedigin gibi ust degismektrn camasir yikamaktan bikmistim simdi 3 e gectim sorun ortadan kalkti. Ama yine olursa molfix dusunuyorum
Bende 1 beden büyüteyim bakalım olmazsa prima alacağım beze fazla para vermeyeyim derken deterjan çabuk bitiyor hayır hiç bişeyden kısmam ama bez zoruma gidiyor

Aynen iyi ki mememiz var ahahah fragman buysa filmi görmek istemiyorum benim kızımında 10 günü kaldı 4 ay olmasına şuanlık meme reddi yok hatta tam tersi sürekli emişiyoruz. Gece güzel uyuyor bakalım şimdilik ama gündüz uykularımız çok azaldı benimki uyanıkkende sürekli ilgi bekliyor kendisi oyalanıyordu şimdi sürekli laf istiyor

Öyle emziriyorum ama çok az azalıyor şişlik. Sağım da yaptım bugün, hatta kan da geldi biraz. Ağrı da yapıyor maalesef. Bir de ateş gibi yanıyor o bölge. sağımla, emzirmeye geçirmeye çalışacağım bakalım. Geçer inşallah.

Aaa maşallah kaç aylık dönmeye başladı. Aman dikkat ya geçenlerde bebeğim düştü yazanları okudum Allah korusun bol bol yastık kırlent ile çevrele.
tam 4 aylikken döndü dun
elimden geldikçe tek bırakmıyorum yada yastık koyuyorum yanina

Kan göğsünün ucunda yara var mı uzun süre sağım yapınca kan göğüs ucundan gelmiş olabilir yoksa sütle birlikte mi geldi, inşallah geçer ne kadar çabuk farkedersen o kadar kısa sürede geçiyor benim ilki 2 günde geçti ne olduğunu anlamadım taş gibi sertlik oluyor yanıyor orası ateş titreme ve eklem ağrısı oluyor benim, şüphelenince öyle emziriyorum tabi paşanın keyfi olursa emiyor yoksa en son sefer onun keyfini beklediğim için saatlerce titredim

Anneler bebekler her ay aynı hızda kilo alır mı. Bebeklerinizin ay ay kilosunu yazabilir misiniz?

doğum kilosu:
1.ay.
2.ay .
3.ay .

Gibi. Her ay 1 kilo alması gerekir mi

Yara da yok ya baktım da. Sütle geldi sanırım. Aynen taş gibi şu an yumurta büyüklüğünde. Yanıyor gibi sıcacık. Titreme ya da ateş yapmadı neyse ki. Ağrı yapıyor.
Bebekten fırsat bulamadım ki duşa gireyim. Sağımı da o bi memeden emerken ben diğer memeden sağdım. Gündüz uykusu hiç yapmadı neredeyse. Duşta masaj da yaparım, biraz rahatlar diyorum ama bakalım...

Masallah tadını çıkart Artık eskisi gibi koyayım oynasın kendi kendine devri bitti bide oyun seçiyolar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…