- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.421
Allahim bir meme nelere kadiryok baciiiim yok anaaaam bende erken geldi sanmistim gelmemis meger onlar fragmanmis basta meme reddiyle giris yaptik ikisinide istemiyodu simdi birini istemiyo. Gunduz uykularimiz 20dk oldu. Geceleri 3 defa kalkiyo 2de 4te 6da ne emmek istiyo ne oyun oynamak istiyo oyle tavana bakmak yada yuz ustu donmek istiyo. Uyanikken keyfi yerinde sukur. Ama uykumuz tren kazasi gibi gercekten
Evet hatta bu sabah biri yine anneee dedi sanirim aglama sekli öyle ama insanin hosuna gidiyorKızlar sizinde bebişleriniz anne diye ağlıyor mu, kızdığında falan resmen anne diyor benimki
Aynen malesef ki kaba bir kanguru iyi yapmissin iade ederek ben dedigim gibi alt kismini kullaniyorum simdilik anca 1 yasina dogru tam icini doldurup rahat edicektir bide oturakli olunca disa ceviririm oyle oturur diye iade etmedim. Ama alicam yeni bi kanguru deneyeyim yazarim sanadaPheebs kanguru geldi hiç olmadı ya bebiş içinde kayboldu iade ettim seninki yine doldurmuştu biraz , bide koyunca çok ağır oluyor 6,5 kilo çocuk daha büyüdükçe kanguru kullanmak daha mı zor olacak ben daha önce hiç kullanmadım çünkü fotolarda insanlar takıyor kuş gibi hafif duruyor ben taktım 6 kilo değil sanki 20 kilo gibi geldi bana galiba kanguru benlik değil başka alacaktım vazgeçtim
Ya ben de kanguru olayini cok sevdim benim arkadasimindi bana verdi kullanirsin diye ilk basta ben bunu kullanamam cok alengirli diye dusunmüstüm. Simdi asiri rahat geliyor. Asagi inecegim zaman birini kanguruya koyuyorum birini de kucagima aliyorum. Bi kac kez okula da gittim yolsa gören herkes Allah kolaylik versin diyorPheebs kanguru geldi hiç olmadı ya bebiş içinde kayboldu iade ettim seninki yine doldurmuştu biraz , bide koyunca çok ağır oluyor 6,5 kilo çocuk daha büyüdükçe kanguru kullanmak daha mı zor olacak ben daha önce hiç kullanmadım çünkü fotolarda insanlar takıyor kuş gibi hafif duruyor ben taktım 6 kilo değil sanki 20 kilo gibi geldi bana galiba kanguru benlik değil başka alacaktım vazgeçtim
Ben oturaklı olmasına aldandım ama yorumları da çok iyi hiç olumsuz yorum yok. Merak ettiğim normal kanguru da ağır mı oluyor bebeği koyunca, bek sırt desteği olunca ağırlık paylaşılır ama bana ağır geldi el kadar bebeAynen malesef ki kaba bir kanguru iyi yapmissin iade ederek ben dedigim gibi alt kismini kullaniyorum simdilik anca 1 yasina dogru tam icini doldurup rahat edicektir bide oturakli olunca disa ceviririm oyle oturur diye iade etmedim. Ama alicam yeni bi kanguru deneyeyim yazarim sanada
Senin ikiz bide dimi peki seninki ne marka rahatsa kullanımıYa ben de kanguru olayini cok sevdim benim arkadasimindi bana verdi kullanirsin diye ilk basta ben bunu kullanamam cok alengirli diye dusunmüstüm. Simdi asiri rahat geliyor. Asagi inecegim zaman birini kanguruya koyuyorum birini de kucagima aliyorum. Bi kac kez okula da gittim yolsa gören herkes Allah kolaylik versin diyor
Ya ben de kanguru olayini cok sevdim benim arkadasimindi bana verdi kullanirsin diye ilk basta ben bunu kullanamam cok alengirli diye dusunmüstüm. Simdi asiri rahat geliyor. Asagi inecegim zaman birini kanguruya koyuyorum birini de kucagima aliyorum. Bi kac kez okula da gittim yolsa gören herkes Allah kolaylik versin diyor
Bende 1 beden büyüteyim bakalım olmazsa prima alacağım beze fazla para vermeyeyim derken deterjan çabuk bitiyorBen de sleepy leri fazla aldigim icin 2 numara hep tasiriyordu simdi aynen dedigin gibi ust degismektrn camasir yikamaktan bikmistim simdi 3 e gectim sorun ortadan kalkti. Ama yine olursa molfix dusunuyorum
Hahah bende bir kaç defa şahit oldum ama kimseye söylemedim yok artık derler diyeKızlar sizinde bebişleriniz anne diye ağlıyor mu, kızdığında falan resmen anne diyor benimki
Aaa maşallah kaç aylık dönmeye başladı. Aman dikkat ya geçenlerde bebeğim düştü yazanları okudum Allah korusun bol bol yastık kırlent ile çevrele.Ilk defa oglum donmeye başladi
artik daha fazla dikkat etmem gerek yatağın üstüne koyuyordum artik koymiyacam
Aynen iyi ki mememiz var ahahahAllahim bir meme nelere kadiryok baciiiim yok anaaaam bende erken geldi sanmistim gelmemis meger onlar fragmanmis basta meme reddiyle giris yaptik ikisinide istemiyodu simdi birini istemiyo. Gunduz uykularimiz 20dk oldu. Geceleri 3 defa kalkiyo 2de 4te 6da ne emmek istiyo ne oyun oynamak istiyo oyle tavana bakmak yada yuz ustu donmek istiyo. Uyanikken keyfi yerinde sukur. Ama uykumuz tren kazasi gibi gercekten
Öyle emziriyorum ama çok az azalıyor şişlik. Sağım da yaptım bugün, hatta kan da geldi biraz. Ağrı da yapıyor maalesef. Bir de ateş gibi yanıyor o bölge.Benimde sık sık oluyor bu dediğin çare olarak ters emzirme yöntemini buldum galiba futbol topu tutar gibi dediğinde aynı pozisyon, ilk emmede yumuşuyor ama hemen geçmiyor o gün sürekli öyle emziriyorum ertesi gün geçiyor ama yerinde ağrısı kalıyor benim ateş yapıyor eklem yerlerim ağrıyor öyle olunca sizin olmuyor mu, bide bir süre öyle kalmışsa inatçı olabilir sık sık o pozisyonda emzirin geçer inşallah
tam 4 aylikken döndü dunAaa maşallah kaç aylık dönmeye başladı. Aman dikkat ya geçenlerde bebeğim düştü yazanları okudum Allah korusun bol bol yastık kırlent ile çevrele.
Kan göğsünün ucunda yara var mı uzun süre sağım yapınca kan göğüs ucundan gelmiş olabilir yoksa sütle birlikte mi geldi, inşallah geçer ne kadar çabuk farkedersen o kadar kısa sürede geçiyor benim ilki 2 günde geçti ne olduğunu anlamadım taş gibi sertlik oluyor yanıyor orası ateş titreme ve eklem ağrısı oluyor benim, şüphelenince öyle emziriyorum tabi paşanın keyfi olursa emiyor yoksa en son sefer onun keyfini beklediğim için saatlerce titredimÖyle emziriyorum ama çok az azalıyor şişlik. Sağım da yaptım bugün, hatta kan da geldi biraz. Ağrı da yapıyor maalesef. Bir de ateş gibi yanıyor o bölge.sağımla, emzirmeye geçirmeye çalışacağım bakalım. Geçer inşallah.
4. Ayda destekli oturmaya başlıyorlar yavaştanKızlar bebekler ne zaman oturmaya başlıyor merak ettim. 2. 3. Bebeği olan anneler siz bilirsiniz ?
Yara da yok ya baktım da. Sütle geldi sanırım. Aynen taş gibi şu an yumurta büyüklüğünde. Yanıyor gibi sıcacık. Titreme ya da ateş yapmadı neyse ki. Ağrı yapıyor.Kan göğsünün ucunda yara var mı uzun süre sağım yapınca kan göğüs ucundan gelmiş olabilir yoksa sütle birlikte mi geldi, inşallah geçer ne kadar çabuk farkedersen o kadar kısa sürede geçiyor benim ilki 2 günde geçti ne olduğunu anlamadım taş gibi sertlik oluyor yanıyor orası ateş titreme ve eklem ağrısı oluyor benim, şüphelenince öyle emziriyorum tabi paşanın keyfi olursa emiyor yoksa en son sefer onun keyfini beklediğim için saatlerce titredim
Masallah tadını çıkartAynen iyi ki mememiz var ahahahfragman buysa filmi görmek istemiyorum benim kızımında 10 günü kaldı 4 ay olmasına şuanlık meme reddi yok hatta tam tersi sürekli emişiyoruz. Gece güzel uyuyor bakalım şimdilik ama gündüz uykularımız çok azaldı benimki uyanıkkende sürekli ilgi bekliyor kendisi oyalanıyordu şimdi sürekli laf istiyor
Bende öyle okudum ama erken gibi geldi. Annelere sorayım dedim4. Ayda destekli oturmaya başlıyorlar yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?