2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kusmalar arttı benimki asla yan yatmıyor.Şu an resmen kavga ediyoruz kendisiyle.Sağını solunu yastıkla destekledim.Korkuyorum gece emdikten sonra kusar diye.Sizler nasıl yatırıyorsunuz.Tulumla yan yatmak zulüm gibi haklı ama yapacak bişey yok.

Dogdugu günden beri yüz üstü yattı hep zaten kolik bi bebek olunca sadece öyle huzur buluyordu hiç bi sorun yasamadım bogulma tehlikeli hiç olmadı kendşni kurtarabildigi için ve kustugundada geri kacma sansıda hiç olmadı ve ben kundaklı uyutuyorum o halde bide sorun yasamıyorz uzun süre uyuyabiliyor tabi her bebek farklı sever deneyerek bulman iyi olur :)

Masallah tadını çıkart Artık eskisi gibi koyayım oynasın kendi kendine devri bitti bide oyun seçiyolar artık
Özleyeceğim valla emzirmeyi en iyi bağ kurduğumuz zaman evet gerçekten oyun seçiyor daha küçücük ama kendi seçimleri var ölcem

Ben asla yan yatırmıyorum düz yatması gerekiyor diye biliyorum kafa yan olması yeterli, kusunca yana akıyor ama zaten benim kızım çok nadir kusuyor

Kızlar bebekler ne zaman oturmaya başlıyor merak ettim. 2. 3. Bebeği olan anneler siz bilirsiniz ?
Valla ben 3 aylıktı fışfış kayıkçıyla oturma alışmaları yaptık şuan belinden tutarak gayet rahat oturuyo tutuyo kafasını önümüzdeki ay içinde cansız destekle oturur. Ama benim bebeğim istekliydi bende destekledim sadece.

Önceden sırt üstü yatırıyordum kafası yan oluyordu kusunca çıkıyordu artık kafasını çevirebiliyor kafasını dik tutunca kusunca bi kere bogulacak gibi oldu iyi ki gündüzdü yanımdaydı gördüm hemen o zamandan beri korkuyorm yüz üstü yatırıyorum aslında gaz için yatırıyordum ama kusunca artık hep böyle yatırdım

Kızlar bebeğimin kulagı sese çok duyarlı en ufak sese sıçrar ama sesin geldiği tarafa bakmıyor normal mi tam 3 aylık suan
Normal normal 4 aylık oldu sesi daha yeni takip ediyo benim ki. Doktorumuz normal olduğunu söyledi ama 6.ayda yine bir işitme testine girecek

Kızlar bebeklerinizin büyüme atağını sıçramasını takip ettiğiniz uygulama var mı? Dünden beri zaten çok da hoşlanmadığı göğsümü almıyor avaz avaz bağırıyor.memelerim de yumuşadı. Bir gün önceki gibi değiller birden söndü buruştu, sağıyorum gelmiyorda çok fazla 30 cc zar zor çıktı herhalde sütüm çekiliyor o da o yüzden huysuz.

Anneler bebekler her ay aynı hızda kilo alır mı. Bebeklerinizin ay ay kilosunu yazabilir misiniz?

doğum kilosu:
1.ay.
2.ay .
3.ay .

Gibi. Her ay 1 kilo alması gerekir mi
Ay ay hatırlayacak kadar aklımda değil.
Gelişim defteri de yanımda değil bakamıyorum.
Ama Şuan 3. Ayı doldurdu daha tam 2 kilo aldı. Demek ki her ay 1 kilo almamış.

maşallah daha 3.ayda. Benim bebeğim altını açarken ayaklarından destek alıp kendini kaldırmaya çalışıyor. Önceden bunu anakucağında bazen kucağımızda yapardı şimdi altı açılınca yapıyor bir anda sıçrıyor altında örtü falan toplanıyor erkek çocuğu şimdiden böylese napcam ben bilmiyorum

Anneler bebekler her ay aynı hızda kilo alır mı. Bebeklerinizin ay ay kilosunu yazabilir misiniz?

doğum kilosu:
1.ay.
2.ay .
3.ay .

Gibi. Her ay 1 kilo alması gerekir mi
Ay ay hatırlamıyorum ama 1. Ay 750 800 gram 2.ay yine aynı ama 3. Aydan sonra yavaş alınır dedi hemşire. Hatta bana biz aylık 500 görürsek yeter diyoruz dedi.

Geceleri mecburen sırt üstü yatırıyorum 3.aylık oldu yan yatırmaya başlasam iyi olcak aslında. Ev 23 derece daha geçmedim tuluma gündüzleri yan yatırıyorum sürekli mırıldanıyor. Doktorlar kusan bebeklerin yan yatırılmasına karşı boğulma riskinden dolayı sırt üstü yatıp kafanın sağa sola çevrilmesini öneriyorlar

Kızlar bebek arabasında puset kullanıyordum ama bugün artık normal şeklinde kullanmak istiyorum en yatık pozisyon değilde bir tık üstünde kullansam sorun olur mu bilemedim sizler nasıl kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…