- 17 Nisan 2016
- 1.034
- 2.647
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.441
Dogdugu günden beri yüz üstü yattı hep zaten kolik bi bebek olunca sadece öyle huzur buluyordu hiç bi sorun yasamadım bogulma tehlikeli hiç olmadı kendşni kurtarabildigi için ve kustugundada geri kacma sansıda hiç olmadı ve ben kundaklı uyutuyorum o halde bide sorun yasamıyorz uzun süre uyuyabiliyor tabi her bebek farklı sever deneyerek bulman iyi olur :)Kusmalar arttı benimki asla yan yatmıyor.Şu an resmen kavga ediyoruz kendisiyle.Sağını solunu yastıkla destekledim.Korkuyorum gece emdikten sonra kusar diye.Sizler nasıl yatırıyorsunuz.Tulumla yan yatmak zulüm gibi haklı ama yapacak bişey yok.
Özleyeceğim valla emzirmeyi en iyi bağ kurduğumuz zamanMasallah tadını çıkartArtık eskisi gibi koyayım oynasın kendi kendine devri bitti bide oyun seçiyolar artık
Ben asla yan yatırmıyorum düz yatması gerekiyor diye biliyorum kafa yan olması yeterli, kusunca yana akıyor ama zaten benim kızım çok nadir kusuyorKusmalar arttı benimki asla yan yatmıyor.Şu an resmen kavga ediyoruz kendisiyle.Sağını solunu yastıkla destekledim.Korkuyorum gece emdikten sonra kusar diye.Sizler nasıl yatırıyorsunuz.Tulumla yan yatmak zulüm gibi haklı ama yapacak bişey yok.
Benimki şu an oturtsam oturur gibi kafasını kaldırıyor sürekli, elimden güç alıp kendini tamamen kaldırıyor. Bebekle alakalı bir durum yani ama ben henüz oturtmuyorum çok erken geliyor banaBende öyle okudum ama erken gibi geldi. Annelere sorayım dedim
Valla ben 3 aylıktı fışfış kayıkçıyla oturma alışmaları yaptık şuan belinden tutarak gayet rahat oturuyo tutuyo kafasını önümüzdeki ay içinde cansız destekle oturur. Ama benim bebeğim istekliydi bende destekledim sadece.Kızlar bebekler ne zaman oturmaya başlıyor merak ettim. 2. 3. Bebeği olan anneler siz bilirsiniz ?
Önceden sırt üstü yatırıyordum kafası yan oluyordu kusunca çıkıyordu artık kafasını çevirebiliyor kafasını dik tutunca kusunca bi kere bogulacak gibi oldu iyi ki gündüzdü yanımdaydı gördüm hemen o zamandan beri korkuyorm yüz üstü yatırıyorum aslında gaz için yatırıyordum ama kusunca artık hep böyle yatırdımKusmalar arttı benimki asla yan yatmıyor.Şu an resmen kavga ediyoruz kendisiyle.Sağını solunu yastıkla destekledim.Korkuyorum gece emdikten sonra kusar diye.Sizler nasıl yatırıyorsunuz.Tulumla yan yatmak zulüm gibi haklı ama yapacak bişey yok.
Normal normal 4 aylık oldu sesi daha yeni takip ediyo benim ki. Doktorumuz normal olduğunu söyledi ama 6.ayda yine bir işitme testine girecekKızlar bebeğimin kulagı sese çok duyarlı en ufak sese sıçrar ama sesin geldiği tarafa bakmıyor normal mi tam 3 aylık suan
Tamam teşekkürlerNormal normal 4 aylık oldu sesi daha yeni takip ediyo benim ki. Doktorumuz normal olduğunu söyledi ama 6.ayda yine bir işitme testine girecek
Ay ay hatırlayacak kadar aklımda değil.Anneler bebekler her ay aynı hızda kilo alır mı. Bebeklerinizin ay ay kilosunu yazabilir misiniz?
doğum kilosu:
1.ay.
2.ay .
3.ay .
Gibi. Her ay 1 kilo alması gerekir mi
Neden tekrar işitme testi istedi? Hamileyken covid mi geçirdinNormal normal 4 aylık oldu sesi daha yeni takip ediyo benim ki. Doktorumuz normal olduğunu söyledi ama 6.ayda yine bir işitme testine girecek
biz 3.aya girdik 4.ayda destekli oturur diyorlar ama banada erken geldiBenimki şu an oturtsam oturur gibi kafasını kaldırıyor sürekli, elimden güç alıp kendini tamamen kaldırıyor. Bebekle alakalı bir durum yani ama ben henüz oturtmuyorum çok erken geliyor bana
maşallah daha 3.ayda. Benim bebeğim altını açarken ayaklarından destek alıp kendini kaldırmaya çalışıyor. Önceden bunu anakucağında bazen kucağımızda yapardı şimdi altı açılınca yapıyor bir anda sıçrıyor altında örtü falan toplanıyor erkek çocuğu şimdiden böylese napcam ben bilmiyorumValla ben 3 aylıktı fışfış kayıkçıyla oturma alışmaları yaptık şuan belinden tutarak gayet rahat oturuyo tutuyo kafasını önümüzdeki ay içinde cansız destekle oturur. Ama benim bebeğim istekliydi bende destekledim sadece.
Ay ay hatırlamıyorum ama 1. Ay 750 800 gram 2.ay yine aynı ama 3. Aydan sonra yavaş alınır dedi hemşire. Hatta bana biz aylık 500 görürsek yeter diyoruz dedi.Anneler bebekler her ay aynı hızda kilo alır mı. Bebeklerinizin ay ay kilosunu yazabilir misiniz?
doğum kilosu:
1.ay.
2.ay .
3.ay .
Gibi. Her ay 1 kilo alması gerekir mi
Geceleri mecburen sırt üstü yatırıyorum 3.aylık oldu yan yatırmaya başlasam iyi olcak aslında. Ev 23 derece daha geçmedim tuluma gündüzleri yan yatırıyorum sürekli mırıldanıyor. Doktorlar kusan bebeklerin yan yatırılmasına karşı boğulma riskinden dolayı sırt üstü yatıp kafanın sağa sola çevrilmesini öneriyorlarKusmalar arttı benimki asla yan yatmıyor.Şu an resmen kavga ediyoruz kendisiyle.Sağını solunu yastıkla destekledim.Korkuyorum gece emdikten sonra kusar diye.Sizler nasıl yatırıyorsunuz.Tulumla yan yatmak zulüm gibi haklı ama yapacak bişey yok.
Bize erken geliyor ama bebeklerimiz maşallah her şeye çoktan hazırlarbiz 3.aya girdik 4.ayda destekli oturur diyorlar ama banada erken geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?