- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.461
Yok canım fototerapi aldı sarılıktan onun içinNeden tekrar işitme testi istedi? Hamileyken covid mi geçirdin
Bence fıkır fıkır çocuk dünyaya dik pozisyonda bakmak istiyomaşallah daha 3.ayda. Benim bebeğim altını açarken ayaklarından destek alıp kendini kaldırmaya çalışıyor. Önceden bunu anakucağında bazen kucağımızda yapardı şimdi altı açılınca yapıyor bir anda sıçrıyor altında örtü falan toplanıyor erkek çocuğu şimdiden böylese napcam ben bilmiyorum
Öyle gerçektenBize erken geliyor ama bebeklerimiz maşallah her şeye çoktan hazırlarek gıdaya başlasam yicek gibi tabi biz 4 aylık olacağız az kaldı
Öyle mi diyorsun. Ben korkuyorum bişey olacak diyeBence fıkır fıkır çocuk dünyaya dik pozisyonda bakmak istiyokaldır annesi kaldır başlayın pratiklere
benim kızımda aldı ama doktor böyle bir şey söylememişti 4.ay kontrolünde sorayım bakalımYok canım fototerapi aldı sarılıktan onun için
Yatarken ellerinden tut kaldır 10sn oturt geri yatır fıl fış kayıkçı oyunu yaa bilirsin 1 hafta böyle alıştır ama o vibe aldım ben senin bebeden doğrulmaya çalışıyosa hemen kapar. Bide bağdaş kur bebeğini ayaklarının üstüne oturt hem tuvaletinide rahat yaparÖyle mi diyorsun. Ben korkuyorum bişey olacak diyenasıl başlıcam peki
Sor bakalım bizim imzaladığımız kağıtlarda yazıyo 6.ayda işitme testi diyebenim kızımda aldı ama doktor böyle bir şey söylememişti 4.ay kontrolünde sorayım bakalım
Nen çok idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Çok antibiyotik kullandım benden de istendi 6. AydaNeden tekrar işitme testi istedi? Hamileyken covid mi geçirdin
Ben bu konuda yeni nesil doktorları dinliyorum. Özellikle Osman gönülalı beğeniyorum. 3. Ay itibariyle destekli azar azar oturabilir diyor. Bende oturtuyorum.biz 3.aya girdik 4.ayda destekli oturur diyorlar ama banada erken geldi
Sırt üstü yatırdım gece çok ağladı çünkü ama kafasına kendime göre öyle müdahale edemem ki geri çevirir benimki kesin.Artık o kadar küçük değil.Geceleri mecburen sırt üstü yatırıyorum 3.aylık oldu yan yatırmaya başlasam iyi olcak aslında. Ev 23 derece daha geçmedim tuluma gündüzleri yan yatırıyorum sürekli mırıldanıyor. Doktorlar kusan bebeklerin yan yatırılmasına karşı boğulma riskinden dolayı sırt üstü yatıp kafanın sağa sola çevrilmesini öneriyorlar
Ben dolu dolu 3 aylık olunca bi tık yükselttim.Etrafı izliyor ara ara güneşte vuruyor hem.Kızlar bebek arabasında puset kullanıyordum ama bugün artık normal şeklinde kullanmak istiyorum en yatık pozisyon değilde bir tık üstünde kullansam sorun olur mu bilemedim sizler nasıl kullanıyorsunuz
Benden de işitme testi istendi.Hatta klinik bera testi yazmışlar Eğitim Araştırma Hastanesi diye de not düşülmüş yine 6. Ayda.Neden tekrar işitme testi istedi? Hamileyken covid mi geçirdin
Ben şimdi baktım daAnneler bebekler her ay aynı hızda kilo alır mı. Bebeklerinizin ay ay kilosunu yazabilir misiniz?
doğum kilosu:
1.ay.
2.ay .
3.ay .
Gibi. Her ay 1 kilo alması gerekir mi
Her zaman aynı şekilde gitmez alışkanlıkları diyor deneyimli anneler.selam kızlar
Bu kadar uyku problemi yaşayan anneye bunu sormak istemezdim ama bende endişelendim.
Artık normal olarak gündüz uykuları kısaldı. Genelde 30-40 dk uyuyordu günde birkaç kez.
Fakat 2 gündür kızım yenidoğan gibi uzun uzun uyuyor. Bugün artık 4 saat olunca uyandırıp karnını doyurdum. Daha kalkmadan yine uyudu. Yine 4 saat oldu uyuyalı. Gece uyumuyor desem 2 gecedir aralıksız 7-8 saat uyuyor. Gayet iyi gözüküyor hastalık yok gibi. Bilemedim normal mi?
Deneyeyim canımYatarken ellerinden tut kaldır 10sn oturt geri yatır fıl fış kayıkçı oyunu yaa bilirsin 1 hafta böyle alıştır ama o vibe aldım ben senin bebeden doğrulmaya çalışıyosa hemen kapar. Bide bağdaş kur bebeğini ayaklarının üstüne oturt hem tuvaletinide rahat yapar
Slm kız lar benim Paşa'nın dilinde beyaz katman oluştu resmen geçmek bilmiyor
Dilini ısır kıymetini bil bol bol uyu ahahaha her an her sey olabilir. Bence çok normal 3 aylıktan büyük bebeklerde 6-8 saat arası açlık normalmiş endişelenme yani tadını çıkartselam kızlar
Bu kadar uyku problemi yaşayan anneye bunu sormak istemezdim ama bende endişelendim.
Artık normal olarak gündüz uykuları kısaldı. Genelde 30-40 dk uyuyordu günde birkaç kez.
Fakat 2 gündür kızım yenidoğan gibi uzun uzun uyuyor. Bugün artık 4 saat olunca uyandırıp karnını doyurdum. Daha kalkmadan yine uyudu. Yine 4 saat oldu uyuyalı. Gece uyumuyor desem 2 gecedir aralıksız 7-8 saat uyuyor. Gayet iyi gözüküyor hastalık yok gibi. Bilemedim normal mi?
Pamukçuk yüzünden emmeside zorlaşıyor resmen karbonatlı suyla temizliyorum yoksa dilin üstü bembeyaz kesiyorBenimkindede pamukcuk gitmedi, sanirim birbirimize bulastirip duruyoruz.
Disiplin sart ilac kullaniminda ama beni zorlayan sey, sut ictikten veya emdikten sonra ilac verilmesi tavsiye ediliyo ama bizimki genelde uyku moduna giriyo o zaman. Ilac verince uykusu aciliyodu. Hindistan cevizi yagi denemedim, onu denemeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?