2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Slm kız lar benim Paşa'nın dilinde beyaz katman oluştu resmen geçmek bilmiyor

Bence fıkır fıkır çocuk dünyaya dik pozisyonda bakmak istiyo kaldır annesi kaldır başlayın pratiklere

Öyle mi diyorsun. Ben korkuyorum bişey olacak diye nasıl başlıcam peki
Yatarken ellerinden tut kaldır 10sn oturt geri yatır fıl fış kayıkçı oyunu yaa bilirsin 1 hafta böyle alıştır ama o vibe aldım ben senin bebeden doğrulmaya çalışıyosa hemen kapar. Bide bağdaş kur bebeğini ayaklarının üstüne oturt hem tuvaletinide rahat yapar

Sırt üstü yatırdım gece çok ağladı çünkü ama kafasına kendime göre öyle müdahale edemem ki geri çevirir benimki kesin.Artık o kadar küçük değil.
Yan yatırdım çocuk sırtından,kolundan kuvvet alıp başını kaldırdı resmen beşikte.Ana kucağında da yapıyor onu artık.Korktum bi an beşiğin kenarını yükselttim şok oldum.

Kızlar bebek arabasında puset kullanıyordum ama bugün artık normal şeklinde kullanmak istiyorum en yatık pozisyon değilde bir tık üstünde kullansam sorun olur mu bilemedim sizler nasıl kullanıyorsunuz
Ben dolu dolu 3 aylık olunca bi tık yükselttim.Etrafı izliyor ara ara güneşte vuruyor hem.

Neden tekrar işitme testi istedi? Hamileyken covid mi geçirdin
Benden de işitme testi istendi.Hatta klinik bera testi yazmışlar Eğitim Araştırma Hastanesi diye de not düşülmüş yine 6. Ayda.

Bebeğin kulağında et beni var içeri doğru uzama yapabiliyormuş kimisinde o yüzden dediler.Eşimin yeğeninde de var muhtemelen genetik bi özellik.

Anneler bebekler her ay aynı hızda kilo alır mı. Bebeklerinizin ay ay kilosunu yazabilir misiniz?

doğum kilosu:
1.ay.
2.ay .
3.ay .

Gibi. Her ay 1 kilo alması gerekir mi
Ben şimdi baktım da
Doğum 3000
1. Ay 3380
2. Ay 4000
3. Ay 5000 gibi olmuş. İlk ay almamıştı zaten. Çok üzülmüştüm. Hatta sadece ilk ay mama kullandım, 3 haftalıkken falan mamayı kesmiştim.

selam kızlar
Bu kadar uyku problemi yaşayan anneye bunu sormak istemezdim ama bende endişelendim.
Artık normal olarak gündüz uykuları kısaldı. Genelde 30-40 dk uyuyordu günde birkaç kez.
Fakat 2 gündür kızım yenidoğan gibi uzun uzun uyuyor. Bugün artık 4 saat olunca uyandırıp karnını doyurdum. Daha kalkmadan yine uyudu. Yine 4 saat oldu uyuyalı. Gece uyumuyor desem 2 gecedir aralıksız 7-8 saat uyuyor. Gayet iyi gözüküyor hastalık yok gibi. Bilemedim normal mi?

Her zaman aynı şekilde gitmez alışkanlıkları diyor deneyimli anneler.
Son zamanlarda sadece 1 kere uyanıyordu geceleri.Dün gece şaşırttı 2 kere kalktık galiba 3 bile olabilir sayamadım dün geceyi lodostan benim kafa bugün biraz güzeldi.

Deneyeyim canım

Slm kız lar benim Paşa'nın dilinde beyaz katman oluştu resmen geçmek bilmiyor

Benimkindede pamukcuk gitmedi, sanirim birbirimize bulastirip duruyoruz.
Disiplin sart ilac kullaniminda ama beni zorlayan sey, sut ictikten veya emdikten sonra ilac verilmesi tavsiye ediliyo ama bizimki genelde uyku moduna giriyo o zaman. Ilac verince uykusu aciliyodu. Hindistan cevizi yagi denemedim, onu denemeyi dusunuyorum.

Dilini ısır kıymetini bil bol bol uyu ahahaha her an her sey olabilir. Bence çok normal 3 aylıktan büyük bebeklerde 6-8 saat arası açlık normalmiş endişelenme yani tadını çıkart

Pamukçuk yüzünden emmeside zorlaşıyor resmen karbonatlı suyla temizliyorum yoksa dilin üstü bembeyaz kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…