- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.521
Emzik alsa keşke benimki yaAy bi kaç kere benim de başıma geldi.Bi elin parmaklarını geçmez ama benimki gecelere akacak gibi en baştan beri bir aralar 12yi bulduruyordu.Oğlum sen daha kaç aylık bebesin dedim 10’a çekebildim anca.
Kayınvalidemle bi gün yayık ayranı gibi karşılıklı sallamışız çocuğu.Bu böyle olmaz sen gidince ben napıcam dedim bi çıldırdım emziğe karşıydım vermek zorunda kaldım ama şimdi daha rahatım.Benim korkum emziğe yüklenip çocuğu beslemeyi unutmaktı.Şükür öyle olmuyormuş.Sadece uykuda veriyorum.Sonra o atıyor zaten.
Uyku saatinde benzer değiliz ama diğer konuda benzermişiz.Emzik alsa keşke benimki ya
hiç ayrılamıyorum evden
Şikayetçi değilim ama bi kuaföre gitmek ya da bir saatliğine alışverişe çıkmak isterdim
Evden ayrılmayı sevmiyor, farklı insan ortamında çok ağlıyor ki standart zamanda nerdeyse hiç ağlamaz
mecburen evde takılıyoruz. Bende evcimenim belki ondandır
Bizimkinin gece uyku saati en geç 19.00
Biz 7 7.30ta geçiyoruz gece uykusumaBen erken yatırmaya çalıştım 7.30da gece uykusuna yatıran var ama benimki zombi gibi 5te uyandı etrafa gülücük saçıyor
Yat oğlum sabah olmadı daha diyorum şirinlik yapmaya çalışıyor ben baygınlık geçiriyorum.
Bambam birer saat uyuyor birer saat uyanık kalıyor o zaman bizimkisi iki saate yakın uyuyo ili saate yakın uyanık kaldığı için dört uykusu yok genelde 3 uyku ile kapatıyoruz bir sabah bir öğlen bir öğleden sonra..Yaa sen çaktırmadan uyku eğitimi vermişsin zaten ahahahçocuk tabi makine değil ki bizimde bir günümüz bir günümüzü tutmuyo veya aynı hızda uykuya dalamıyoruz sekteye uğraması çok doğal sabırla devam et ve evet sabrının taştığı yerde bi 10dk bebekten uzaklaşmak nimet gerçekten bence sen zaten adımı atmışsın yatağında uyutmaya çalışarak bana kalırsa ya devam et böyle 2 ay daha sonra beşikten uzaklaşma yöntemini yaparsın kucak istemeyen bir bebekse en hızlı sonuç verem oymuş. Sadece uyku saat düzeni yapmaya çalış. Bizim istisnalar dışında fix artık 7.30 8 uyanış 9 ilk uyku 12 ikinici 2 üçüncü 4 dördüncü sonra 7ye kadar uyutmuyorum zaten uyumak istemiyo 7 7.30 arası gece uykusuna geçiş şeklinde. İşte 9da 11de uykuda beslenme gece 2 ve 4te genelde beze uyanıyo birazda emmeye 15dk sürüyo onlarda en fazla böyle geçiyo şimdilik
Yani evet yaklaşık 40dk uyku 1.15 uyanıklık gibi seyrediyo şuan için. Bu arada bizimde bazen 3e düşüyo belli olmuyo yani ona göre hareket ediyorumBambam birer saat uyuyor birer saat uyanık kalıyor o zaman bizimkisi iki saate yakın uyuyo ili saate yakın uyanık kaldığı için dört uykusu yok genelde 3 uyku ile kapatıyoruz bir sabah bir öğlen bir öğleden sonra..
Bizde ates yapmadi sadece husursuzGünaydın kızçeler karmanın ve tetanozun ikinici dozunu olan var mı? Bugün olduk ama ilki gibi ateş yapar mı sormayı unuttum olanlar varsa nasıl geçti
İnşallah bizde de yapmaz ateş beni çok geriyo yaa alışamadımBizde ates yapmadi sadece husursuz
Bebegin gelisimi nasildi canim
Oh oh maşallaaaah koyniş uyku günüGünaydınlar biz bu sabah kalkamadık saat 11 hala uyuyoruz, kalkıyor emiyor uyuyorbugün yataktan çıkmama günü ilan ettik bende daha kalkmadım keyfini çıkarıyorum
İyi ozaman canimİnşallah bizde de yapmaz ateş beni çok geriyo yaa alışamadım
İyi çok şükür bir sorun yoksağlık ocağı biraz rastgele bakıyo gerçi çarşamba kendi doktorumuza gidicez sünnetide bi konuşucaz daha net anlaşılır durumumuz
Evet evet aylık götürüyorum 1 yaşa kadar böyleİyi ozaman canim
Bizde 1 ay sonra sunnet yapmayi düşünüyoruz
Sen aylik mi bebegi goturuyorsun canim
boğazı hasta olmaz mı ya?Damak kaşıntısı mı var dişler mi belli oldu?? Çocuğunuz bağırıyor ağzını mı şapırdatıyor? Çözümü basit! Ahahahanne sütü veya mama dondurup verin böyle kızlar baya rahatladı bambam
Şöyle ki aksa gitse boğazına belki ama daha damağında eriyo sadece damakları soğutuyo düşün dili bile sıcaktı kontrol ettim boğazlık hiç bir durum yok korkmadan kullanboğazı hasta olmaz mı ya?
Bademcikleri şişebilir sanki :/
Bir de bizim kız da aynı anlattığın gibi. Gecesi çok huzursuzdu. Parmağımla masaj yapınca uyuyakalıyor çekince geri uyanıyor.
Ama gözle görülür bir belirginlik yok. Sizin diş yerleri basıl? Düzleşti beyazlık var mı ?
Bizimde hafif şişlik var ama iltihap olmadı normal. Ama senin bebişininde normal böyle olması hatta beklenen bu.Kızlar verem aşısı olduğumuz nerdeyse 2 ay olacak yerinde kızarıklık var içi iltihap gibi üzeri kabuk bağlamış sizinkiler nasıl normal mi
Evet harika bir gün gerçektenOh oh maşallaaaah koyniş uyku günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?