2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Emzik alsa keşke benimki ya
hiç ayrılamıyorum evden
Şikayetçi değilim ama bi kuaföre gitmek ya da bir saatliğine alışverişe çıkmak isterdim
Evden ayrılmayı sevmiyor, farklı insan ortamında çok ağlıyor ki standart zamanda nerdeyse hiç ağlamaz
mecburen evde takılıyoruz. Bende evcimenim belki ondandır
Bizimkinin gece uyku saati en geç 19.00

Uyku saatinde benzer değiliz ama diğer konuda benzermişiz.
Arkadaşımla sahile gittik emzik vermiyorum o zamanlar daha.Eve koşarak döndüm çünkü bağıra bağıra ağlıyor ve emerek uykuya geçmek istiyor.
Hastaneye gidiyoruz hastane bayağı bir uzak yine arkada kıyamet kopuyor emmek istiyor sakinleşmek için.Bu iş böyle olmayacak dedim verdim.Oda biraz attı sonra tuttu.

Biz 7 7.30ta geçiyoruz gece uykusuma yok yok valla sana ve bebeğine en uygun neyse o basma kalıp saatleri sevmiyorum herkesin bebeği 9da uyuyup 7de kalkmak zorunda değil

Ay sonunda gazlardan oldukça uzaklaşıp uyku eğitimleri aşamalarına geldik ya
Benim kızımda uyuyor fakat destekli uyuyor.
Bu ay rutinler oluşturacağım. Havalar güzelken hep dışarıdaydık düzenli olamadı. Bundan sonra olur.
4. Atı itibariyle de desteği yavaş yavaş keserek yatağında kendi uyumasını sağlayacağım.

Bambam birer saat uyuyor birer saat uyanık kalıyor o zaman bizimkisi iki saate yakın uyuyo ili saate yakın uyanık kaldığı için dört uykusu yok genelde 3 uyku ile kapatıyoruz bir sabah bir öğlen bir öğleden sonra..

Yani evet yaklaşık 40dk uyku 1.15 uyanıklık gibi seyrediyo şuan için. Bu arada bizimde bazen 3e düşüyo belli olmuyo yani ona göre hareket ediyorum 2 saat uyku güzel bişey senin için valla deliksiz mi uyuyo 2 saati?

Günaydın kızçeler karmanın ve tetanozun ikinici dozunu olan var mı? Bugün olduk ama ilki gibi ateş yapar mı sormayı unuttum olanlar varsa nasıl geçti

Bizde ates yapmadi sadece husursuz
Bebegin gelisimi nasildi canim
İnşallah bizde de yapmaz ateş beni çok geriyo yaa alışamadım
İyi çok şükür bir sorun yok sağlık ocağı biraz rastgele bakıyo gerçi çarşamba kendi doktorumuza gidicez sünnetide bi konuşucaz daha net anlaşılır durumumuz

Damak kaşıntısı mı var dişler mi belli oldu?? Çocuğunuz bağırıyor ağzını mı şapırdatıyor? Çözümü basit! Ahahah anne sütü veya mama dondurup verin böyle kızlar baya rahatladı bambam

Eklentiler

• Screenshot_20231023-114326_Fotoğraflar.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 62
İyi ozaman canim
Bizde 1 ay sonra sunnet yapmayi düşünüyoruz
Sen aylik mi bebegi goturuyorsun canim

boğazı hasta olmaz mı ya?
Bademcikleri şişebilir sanki :/
Bir de bizim kız da aynı anlattığın gibi. Gecesi çok huzursuzdu. Parmağımla masaj yapınca uyuyakalıyor çekince geri uyanıyor.
Ama gözle görülür bir belirginlik yok. Sizin diş yerleri basıl? Düzleşti beyazlık var mı ?

Şöyle ki aksa gitse boğazına belki ama daha damağında eriyo sadece damakları soğutuyo düşün dili bile sıcaktı kontrol ettim boğazlık hiç bir durum yok korkmadan kullan evet yaa 3 aylıktı daha alt ikisinin yeri belli oldu zaten ısırmaya çalışıyodu şimdi had safhada doktorumuz 5 aya doğru çıkar heralde dedi baya bombe duruyo ama uzayabiliyomuş o süreç 1 yaşa kadar bile

Kızlar verem aşısı olduğumuz nerdeyse 2 ay olacak yerinde kızarıklık var içi iltihap gibi üzeri kabuk bağlamış sizinkiler nasıl normal mi

Eklentiler

• IMG_20231023_123107.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar verem aşısı olduğumuz nerdeyse 2 ay olacak yerinde kızarıklık var içi iltihap gibi üzeri kabuk bağlamış sizinkiler nasıl normal mi
Bizimde hafif şişlik var ama iltihap olmadı normal. Ama senin bebişininde normal böyle olması hatta beklenen bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…