- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.561
Aşı kafa yaptı deseneAmiiinaşı bizde yan etki yaptı kafayı geri atıp ters bakmak istiyo her yere kaldırınca da bağırıyo ahahaha şükür ateşi çıkmadı
Resmeeen zarhoş yahuAşı kafa yaptı deseneşapşik yerim onu
Ay dimi evlen geçer derlerdi bideAaa sen söyleyince fark ettim bende hamileliğimi öğrendiğim gün adet olmuş oldumvay bee 1 yıl çiçek gibiydi beee bu arada ağrılı olurdum hep çocuk doğur geçer diyenlere birer tane daha doğurtucam aynı ağrı devam sende nasıl?
Ffff anlaşıldı o zaman geçmeyecek nasılsa aynem devam + bide çocuk bakımı... Keşke bu dönemler evlere bebek bakım hizmeti olsaAy dimi evlen geçer derlerdi bide
Ağrılı oldum bende hatta baş ağrısı yapar bende onu bile yaptı.
Gerçekten 1 yıl tertemizdik adet olmayı unutmuşum ben kaşıntı yaptı bende acayip rahatsız oldum.
Günaydın bence doktor mutlaka görmeliKızlar selam günaydın. Uzun Mesajların arasında kaybolup gitti sanırım benimki kız bebişi olanlar ya da çevresinden duyanlar yazabilir mi? Bebişinde vajinal yapışıklık yaşayan var mı?
Aaa bende mi öyle olcam acaba hala tık yokAaa sen söyleyince fark ettim bende hamileliğimi öğrendiğim gün adet olmuş oldumvay bee 1 yıl çiçek gibiydi beee bu arada ağrılı olurdum hep çocuk doğur geçer diyenlere birer tane daha doğurtucam aynı ağrı devam sende nasıl?
Uykuya döndürdüğüm çok oluyor nadir deliksiz uyuduğu yaYani evet yaklaşık 40dk uyku 1.15 uyanıklık gibi seyrediyo şuan için. Bu arada bizimde bazen 3e düşüyo belli olmuyo yani ona göre hareket ediyorum2 saat uyku güzel bişey senin için valla deliksiz mi uyuyo 2 saati?
Hangi emziği tuttu ben de çok istiyorum tutmasını artık mene meme meme gerginim dışarıda yine isteyecek diyeUyku saatinde benzer değiliz ama diğer konuda benzermişiz.
Arkadaşımla sahile gittik emzik vermiyorum o zamanlar daha.Eve koşarak döndüm çünkü bağıra bağıra ağlıyor ve emerek uykuya geçmek istiyor.
Hastaneye gidiyoruz hastane bayağı bir uzak yine arkada kıyamet kopuyor emmek istiyor sakinleşmek için.Bu iş böyle olmayacak dedim verdim.Oda biraz attı sonra tuttu.
Canım okudum ben ama olsa dükkan senin bende var 2 erkek kocayla 3, ilerde yerdeki kılları hayal ediyorumKızlar selam günaydın. Uzun Mesajların arasında kaybolup gitti sanırım benimki kız bebişi olanlar ya da çevresinden duyanlar yazabilir mi? Bebişinde vajinal yapışıklık yaşayan var mı?
Bizimki de böyle duruyo doktor sendeki aşı izinden kalacak onda da dediKızlar verem aşısı olduğumuz nerdeyse 2 ay olacak yerinde kızarıklık var içi iltihap gibi üzeri kabuk bağlamış sizinkiler nasıl normal mi
Benim bebiş de 4de uyandı geri uyumadı basım da çok fena ağrıyo dayanamadım ilaç içtim sonundaEvet harika bir gün gerçektendün gezdik baya yorulmuş galiba
Merhaba adet mi oldunuz ? Mama veriyor musunuz ? Anne sutu full icirenler adet olmuyir diye duydun ama emin olmak icin sordumAaa sen söyleyince fark ettim bende hamileliğimi öğrendiğim gün adet olmuş oldumvay bee 1 yıl çiçek gibiydi beee bu arada ağrılı olurdum hep çocuk doğur geçer diyenlere birer tane daha doğurtucam aynı ağrı devam sende nasıl?
Ben 1 kez çıkarmaya çalışıyorum dışarı.Kizlar selam bebislerinizin gunduz uykulari nasil ? Sabah rutinleriniz nasil ? Gunde kac kez disari cikariyorsunuz ? Bir de oyun oynatiyor musunuz duzenli ? Etkinlik saati gibi bir sey her gun rutin olarak yapiyor musunuz ?
Süt içiren regl olmuyor değil 6 aya kadar normal karşılanıyor regl olmaması. Ama 6 aydan öncede olabilir. Bende sadece süt veriyorum yakında regl olacak gibiyim kaşık ağrılarım başladı.Merhaba adet mi oldunuz ? Mama veriyor musunuz ? Anne sutu full icirenler adet olmuyir diye duydun ama emin olmak icin sordum
Ay canım güldürdün beniCanım okudum ben ama olsa dükkan senin bende var 2 erkek kocayla 3, ilerde yerdeki kılları hayal ediyorum
Senin kızında mı var peki bu durum doğumda mı anlaşıldı sonradan mı duyduğum bişey ancak hiç birebir yakınımda duymadım
Götürdüm dün canım. Çocuk cerrahisi operasyonla açıyormuş. Östrojrn eksikliğinden ya da ıslak mendillerden kaynaklanıyormuş.Günaydın bence doktor mutlaka görmeli
İki kızımda da öyle bir durumla karşılaşmadım
Gerçekten mi sonradan olmasına şaşırdım çok geçmiş olsun doktorda onayladı mı bunu, inşallah çaresi çok basittir ıslak pamuk diye kullanıyoruz bu ıslak mendilleri ama bak işteAy canım güldürdün benievet ya yeni farkettim dün kontrol olduğu doktoruna sordum. Çocuk cerrahisi operasyonla açıyor dedi çok üzüldüm. Çaresizim. Doğuştan değil sonradan olmuş.
Allah kolaylık versin canım uyumadıkları zaman gerçekten çok zorBenim bebiş de 4de uyandı geri uyumadı basım da çok fena ağrıyo dayanamadım ilaç içtim sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?