2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar selam günaydın . Uzun Mesajların arasında kaybolup gitti sanırım benimki kız bebişi olanlar ya da çevresinden duyanlar yazabilir mi? Bebişinde vajinal yapışıklık yaşayan var mı?

Ay dimi evlen geçer derlerdi bide
Ağrılı oldum bende hatta baş ağrısı yapar bende onu bile yaptı.
Gerçekten 1 yıl tertemizdik adet olmayı unutmuşum ben kaşıntı yaptı bende acayip rahatsız oldum.

Ay dimi evlen geçer derlerdi bide
Ağrılı oldum bende hatta baş ağrısı yapar bende onu bile yaptı.
Gerçekten 1 yıl tertemizdik adet olmayı unutmuşum ben kaşıntı yaptı bende acayip rahatsız oldum.
Ffff anlaşıldı o zaman geçmeyecek nasılsa aynem devam + bide çocuk bakımı... Keşke bu dönemler evlere bebek bakım hizmeti olsa çok değil ilk iki gün yeterli yaaa

Kızlar selam günaydın . Uzun Mesajların arasında kaybolup gitti sanırım benimki kız bebişi olanlar ya da çevresinden duyanlar yazabilir mi? Bebişinde vajinal yapışıklık yaşayan var mı?
Günaydın bence doktor mutlaka görmeli
İki kızımda da öyle bir durumla karşılaşmadım

Aaa bende mi öyle olcam acaba hala tık yok

Hangi emziği tuttu ben de çok istiyorum tutmasını artık mene meme meme gerginim dışarıda yine isteyecek diye

Canım okudum ben ama olsa dükkan senin bende var 2 erkek kocayla 3, ilerde yerdeki kılları hayal ediyorum
Senin kızında mı var peki bu durum doğumda mı anlaşıldı sonradan mı duyduğum bişey ancak hiç birebir yakınımda duymadım

Kizlar selam bebislerinizin gunduz uykulari nasil ? Sabah rutinleriniz nasil ? Gunde kac kez disari cikariyorsunuz ? Bir de oyun oynatiyor musunuz duzenli ? Etkinlik saati gibi bir sey her gun rutin olarak yapiyor musunuz ?

Merhaba adet mi oldunuz ? Mama veriyor musunuz ? Anne sutu full icirenler adet olmuyir diye duydun ama emin olmak icin sordum

Kizlar selam bebislerinizin gunduz uykulari nasil ? Sabah rutinleriniz nasil ? Gunde kac kez disari cikariyorsunuz ? Bir de oyun oynatiyor musunuz duzenli ? Etkinlik saati gibi bir sey her gun rutin olarak yapiyor musunuz ?
Ben 1 kez çıkarmaya çalışıyorum dışarı.
Uyanık olduğu zamanda bir süre ev işini yapıyorum oda yanımda izliyor ama. Ayrı odada olmuyor. Dinlemeyi izlemeyi seviyor.
Her gün kitap okuma yada parmak kukla yada zeka kartlarını alıp inceleme ve üzerine bir şeyler konuşma gibi bir şey yapmaya çalışıyorum birebir etkinlik olsun diye. Birde bir süre yatağına bırakıyorum kendi kendine vakit geçirmesi için.

Merhaba adet mi oldunuz ? Mama veriyor musunuz ? Anne sutu full icirenler adet olmuyir diye duydun ama emin olmak icin sordum
Süt içiren regl olmuyor değil 6 aya kadar normal karşılanıyor regl olmaması. Ama 6 aydan öncede olabilir. Bende sadece süt veriyorum yakında regl olacak gibiyim kaşık ağrılarım başladı.

Ay canım güldürdün beni evet ya yeni farkettim dün kontrol olduğu doktoruna sordum. Çocuk cerrahisi operasyonla açıyor dedi çok üzüldüm. Çaresizim. Doğuştan değil sonradan olmuş.

Ay canım güldürdün beni evet ya yeni farkettim dün kontrol olduğu doktoruna sordum. Çocuk cerrahisi operasyonla açıyor dedi çok üzüldüm. Çaresizim. Doğuştan değil sonradan olmuş.
Gerçekten mi sonradan olmasına şaşırdım çok geçmiş olsun doktorda onayladı mı bunu, inşallah çaresi çok basittir ıslak pamuk diye kullanıyoruz bu ıslak mendilleri ama bak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…