- 31 Ağustos 2019
- 49
- 88
- 88
- 35
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.541
Sen uyku eğitimi dedikçe ben kendime kızıyorumÖnce kundaktan bahsedeyim doğduğundan beri kundakla uyudu ama bikaç hafta önce dönmeye başladığı için bıraktık kundak işini uyku tulumuna geçtik baya kollu bacaklı. Şöyle ki ekler serbest uyumadı. Ben kucağımda sallayarak uyutuyorum ben tuttum kollarını vücuduna yapıştırıp kundakta gibi öyle uyjuya dakdı yatağa koyunca uykusu bölünmedi. Bikaç gün moro refleksi çoktu sık sık uyandırdı kendini ama şuan 0 diyebilirim bazen hızlı dönüyo yatakta o zaman oluyo.
Uyku düzenlerimiz çok benzer. Desteklerimiz farklı asla yumuşaklıktan sakinlikten anlamıyo benim bebem kaos ortamı bayılırdenicem ama yeni yeni şeyler bakalım haber edicem şu uykuya geçiş işini bu haftayı atlatayım sağ salim
Ben 1.6 lcw dan aldım içine ince ayaklı tulum giydiriyorum terletmiyor ama kaka vs olunca gece çok zor değiştirmek yani ayakları çıkar vs. İlk çocuğumda torba kullanıyordum. Hm den torba da sipariş verdim. Evin derecesi gece odada 20-21 terletmiyor da üşümüyor da.Kızlar uyku tulumu olarak ne kullanıyorsunuz model marka ve tog değeri olarak. İçine ne giydiriyorsunuz ve terletiyor mu acaba kullananlar yazabilir mi. Ben 2.5 mu alayım yoksa 1.6 mı, tulum şeklinde mi alayım yoksa kolları açık olan torba model olanlardan mı bilemedim.
Ay talihsizlik olmuş ama iç güdü işte yapıcak bişey yokSen uyku eğitimi dedikçe ben kendime kızıyorumgeçen ay oğlum hastaydı bebişe bulaştı ateşlenir fark etmem diye korkudan yatağa aldım beşikte uyuyan çocuğu. Eşimde oğlanla yatıyor çift kişilk yatakta bebekle ben. 20 gündür ponçik ponçik o reflü yatağında etrafı yastıklarla dolu bir köşe kedi yavrusu gibi ben. Çok kötü ettim böyle bir an önce eski düzene dönmeliyim. Okudukça kendime kızıyorum ama öyle tatlı ki birlikte uyumak fırından çıkmış taze poğaça gibi süt süt kokuyor önce bazı eğitimleri benim kendi beynime vermem lazım
O hatayı ben de yaptım ben deeeeeSen uyku eğitimi dedikçe ben kendime kızıyorumgeçen ay oğlum hastaydı bebişe bulaştı ateşlenir fark etmem diye korkudan yatağa aldım beşikte uyuyan çocuğu. Eşimde oğlanla yatıyor çift kişilk yatakta bebekle ben. 20 gündür ponçik ponçik o reflü yatağında etrafı yastıklarla dolu bir köşe kedi yavrusu gibi ben. Çok kötü ettim böyle bir an önce eski düzene dönmeliyim. Okudukça kendime kızıyorum ama öyle tatlı ki birlikte uyumak fırından çıkmış taze poğaça gibi süt süt kokuyor önce bazı eğitimleri benim kendi beynime vermem lazım
Peki torbada kollar açıkta kalıyor ya üşümez mi acaba bilemedim, sanki ben kendim o şekilde kollarım açık kalsa üşürüm gibime geliyor. Yoksa bana da torba tulum daha pratik geliyor aslında.Ben 1.6 lcw dan aldım içine ince ayaklı tulum giydiriyorum terletmiyor ama kaka vs olunca gece çok zor değiştirmek yani ayakları çıkar vs. İlk çocuğumda torba kullanıyordum. Hm den torba da sipariş verdim. Evin derecesi gece odada 20-21 terletmiyor da üşümüyor da.
Amazon globalden aldım torba şeklinde 2 tane biri 1 diğeri 2.5 tog. Şu an 1 olanı kullanıyorum. Geçen altına pijama giydirmiştim. Pijamayı nasıl becerdiyse çıkartmış, üşümüştür diye korktum ama bacakları sıcaktı. Bi de gece emzirirken kontrol ediyorum, üşümüş mü terlemiş mi diye ama vücudu sıcak oluyor. Terlemiş de olmuyor. Kolları açık diye korkmuştum ama kolları da üşümüyor. Yandan fermuarlı, üstten omuzdan da askılı. Ağız kısmına da fermuar gelmediği için kafam rahat.Kızlar uyku tulumu olarak ne kullanıyorsunuz model marka ve tog değeri olarak. İçine ne giydiriyorsunuz ve terletiyor mu acaba kullananlar yazabilir mi. Ben 2.5 mu alayım yoksa 1.6 mı, tulum şeklinde mi alayım yoksa kolları açık olan torba model olanlardan mı bilemedim.
Ben sadece ilk dogdugunda goturdum bide kalca icinde goturmustum bi kerede hastaydi goturdumEvet evet aylık götürüyorum 1 yaşa kadar böyle
6 aydan önce yaptırmak lazım çok uzuyo yoksa 2 yaş sonrasına kalıyo
Bizimde hemen hemen ayniKızlar verem aşısı olduğumuz nerdeyse 2 ay olacak yerinde kızarıklık var içi iltihap gibi üzeri kabuk bağlamış sizinkiler nasıl normal mi
Yok üşümez, ben de mesela yorganın altına komple girmiyorum hatta tek bacağımı çıkarırımPeki torbada kollar açıkta kalıyor ya üşümez mi acaba bilemedim, sanki ben kendim o şekilde kollarım açık kalsa üşürüm gibime geliyor. Yoksa bana da torba tulum daha pratik geliyor aslında.
Yaa sonuçta sağlık ocağıda takibini yapıyo elzem bişey değil. Ben devamlı iletişimde olabileceğim sağlık öyküsünü bilen bi doktoru olsun istedim. İlk çocuk diye bunlar 2. 3.olsa nah görür diyomuşum ahahahBen sadece ilk dogdugunda goturdum bide kalca icinde goturmustum bi kerede hastaydi goturdum
Mecbur olmadik goturmek istemiyorum
Bizimde hafif şişlik var ama iltihap olmadı normal. Ama senin bebişininde normal böyle olması hatta beklenen bu.
Dün yoktu bugun birden iltihap gibi olunca endişe etmiştimBizimde hemen hemen ayni
Dokunmayin kendisi duzelecektir canim
Şifa olsun inşallahGünaydın kızçeler karmanın ve tetanozun ikinici dozunu olan var mı? Bugün olduk ama ilki gibi ateş yapar mı sormayı unuttum olanlar varsa nasıl geçti
AmiiinŞifa olsun inşallah
Ben geçen ay oldum.Hem de doğurduğum günSanırım adet oluyorum hafif lekelenmem vardöngüsü başlayan var mı?
Adet oluyosam 14 gün önce yumurtladım demektir eyvahlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?