2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar uyku tulumu olarak ne kullanıyorsunuz model marka ve tog değeri olarak. İçine ne giydiriyorsunuz ve terletiyor mu acaba kullananlar yazabilir mi. Ben 2.5 mu alayım yoksa 1.6 mı, tulum şeklinde mi alayım yoksa kolları açık olan torba model olanlardan mı bilemedim.

Sen uyku eğitimi dedikçe ben kendime kızıyorum geçen ay oğlum hastaydı bebişe bulaştı ateşlenir fark etmem diye korkudan yatağa aldım beşikte uyuyan çocuğu. Eşimde oğlanla yatıyor çift kişilk yatakta bebekle ben. 20 gündür ponçik ponçik o reflü yatağında etrafı yastıklarla dolu bir köşe kedi yavrusu gibi ben. Çok kötü ettim böyle bir an önce eski düzene dönmeliyim. Okudukça kendime kızıyorum ama öyle tatlı ki birlikte uyumak fırından çıkmış taze poğaça gibi süt süt kokuyor önce bazı eğitimleri benim kendi beynime vermem lazım

Ben 1.6 lcw dan aldım içine ince ayaklı tulum giydiriyorum terletmiyor ama kaka vs olunca gece çok zor değiştirmek yani ayakları çıkar vs. İlk çocuğumda torba kullanıyordum. Hm den torba da sipariş verdim. Evin derecesi gece odada 20-21 terletmiyor da üşümüyor da.

Ay talihsizlik olmuş ama iç güdü işte yapıcak bişey yoksakinken yatağında vakit geçirt uyanık ama keyifli anlarında belki rahat hisseder yatağında çooook geçmişler olsun

O hatayı ben de yaptım ben deeeee
Yanımda anne yanı park yatak duruyor ama tostosum koynişimde yatıyor

Peki torbada kollar açıkta kalıyor ya üşümez mi acaba bilemedim, sanki ben kendim o şekilde kollarım açık kalsa üşürüm gibime geliyor. Yoksa bana da torba tulum daha pratik geliyor aslında.

Amazon globalden aldım torba şeklinde 2 tane biri 1 diğeri 2.5 tog. Şu an 1 olanı kullanıyorum. Geçen altına pijama giydirmiştim. Pijamayı nasıl becerdiyse çıkartmış, üşümüştür diye korktum ama bacakları sıcaktı. Bi de gece emzirirken kontrol ediyorum, üşümüş mü terlemiş mi diye ama vücudu sıcak oluyor. Terlemiş de olmuyor. Kolları açık diye korkmuştum ama kolları da üşümüyor. Yandan fermuarlı, üstten omuzdan da askılı. Ağız kısmına da fermuar gelmediği için kafam rahat.

Evet evet aylık götürüyorum 1 yaşa kadar böyle
6 aydan önce yaptırmak lazım çok uzuyo yoksa 2 yaş sonrasına kalıyo
Ben sadece ilk dogdugunda goturdum bide kalca icinde goturmustum bi kerede hastaydi goturdum
Mecbur olmadik goturmek istemiyorum

Peki torbada kollar açıkta kalıyor ya üşümez mi acaba bilemedim, sanki ben kendim o şekilde kollarım açık kalsa üşürüm gibime geliyor. Yoksa bana da torba tulum daha pratik geliyor aslında.
Yok üşümez, ben de mesela yorganın altına komple girmiyorum hatta tek bacağımı çıkarırım ilk oğlum da hiç öyle sorun yaşamadık. Sırtı, göğsü, ayağı sıcak olduğu sürece üşümez. Yine deneyim eden annecikler de yazarlar onların da fikrine göre içine sinerse . Ama zaten yedeğin olur istersen birini torba diğerini kollu da alabilirsin. Hatta kollu torba modellerde var buarada

Ben sadece ilk dogdugunda goturdum bide kalca icinde goturmustum bi kerede hastaydi goturdum
Mecbur olmadik goturmek istemiyorum
Yaa sonuçta sağlık ocağıda takibini yapıyo elzem bişey değil. Ben devamlı iletişimde olabileceğim sağlık öyküsünü bilen bi doktoru olsun istedim. İlk çocuk diye bunlar 2. 3.olsa nah görür diyomuşum ahahah

Sanırım adet oluyorum hafif lekelenmem var döngüsü başlayan var mı?
Adet oluyosam 14 gün önce yumurtladım demektir eyvahlar olsun

Aaa sen söyleyince fark ettim bende hamileliğimi öğrendiğim gün adet olmuş oldum vay bee 1 yıl çiçek gibiydi beee bu arada ağrılı olurdum hep çocuk doğur geçer diyenlere birer tane daha doğurtucam aynı ağrı devam sende nasıl?

Kızlar bebişler kalkmaya çalışıyor mu uykusunda? Zaten uyanıkken sürekli kalkmaya çalışıp ağlıyodu başaramayınca, artık uykuda da yapıyor aynı hareketi derin uyuyamıyoruz napacağımı şaşırdım

Kızlar minnoşlarınız ne zaman döndü? Haziranda doğanlar halletti o meseleyi sanırım artık sıra biz temmuzlarda inşallah. kızım tam dönecek gibi yapıyor, kafayı da arkaya atıyor “ov dönüyor” diyorum fake atıyor Ki hanımefendi 15 günlükken oyun halısında dönüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…