2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar selam bebislerinizin gunduz uykulari nasil ? Sabah rutinleriniz nasil ? Gunde kac kez disari cikariyorsunuz ? Bir de oyun oynatiyor musunuz duzenli ? Etkinlik saati gibi bir sey her gun rutin olarak yapiyor musunuz ?
Bizim tek rutinimiz düzenli düzensizliğimiz kafamıza göre yaşıyoruz resmen ne uyuma saati belli ne uyanma gündüz uykusu saymadım bile hiç uykusu gelince uyuyor bazen 5 dk bazen 45 dk, dışarı çıktığımız falan da yok hergün diyorum yarın çıkacam yok olmuyor acıkıyor altına yapıyor uykusu geliyor, etkinlik oyunda doğaçlama sevip oynaşıyoruz konuşup gülüşüyoruz karışıklı bazen yerlerde yuvarlanıyoruz bazen hoplatıp kucağımda dans ediyoruz bazende ben evi süpürürken peşime sürüklüyorum onu en çok perişanlık hoşuna gidiyor onunda en sevdiği aktivenin anne kucağında bulaşık makinesini boşaltmak olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam öyle extra dan bir zaman ayırmıyorum şu saatte bunu yapsam planı küçük olduğu için uygulayamayınca geriyor beni şimdilik böyle devam yemek yaparken onunda üzeri soğan kokuyor sonra onu yıkıyorum tek rutin bu olabilir

Benim bebiş de 4de uyandı geri uyumadı basım da çok fena ağrıyo dayanamadım ilaç içtim sonunda
Allah yardım etsin gerçekten en zoru uykusuzluk şuan yaşamıyorum bu durumu ama seni çok iyi anlıyorum, ilk çocuğumda travmatik şekilde yaşadım hala gece bebiş değilde o uyandırır, bazen birinin seni anlaması bile iyi gelir umarım düzelir en kısa sürede akşam eşin gelince ona verip uyuma imkanın olursa hemen uyu

Kizlar selam bebislerinizin gunduz uykulari nasil ? Sabah rutinleriniz nasil ? Gunde kac kez disari cikariyorsunuz ? Bir de oyun oynatiyor musunuz duzenli ? Etkinlik saati gibi bir sey her gun rutin olarak yapiyor musunuz ?
Selaam bir tane uzun uyku iki tane kısa uyku yapıyor genelde. Sabah kalktığında biraz sevişiyoruz sesli gülüyor artık eriyorum uyandıktan bir saat sonra felan tekrar uyuyor ben kahvaltı yapıyorum 30 - 45 dk falan uyuyor. Kalkınca anakucağına alıyorum anakucağının oyuncağıyla veya hışırtılı kitaplarla oynuyor bende yemek yapıyorum. Beni izliyor agulanıyor şarkı söylüyorum laf atıyorum öyle oyalanıyor. Sonra dışarı çıkıyoruz en güzel dışarıda uyuyor mesela şu an dışardayız 1 saattir uyuyor. Eve dönünce oyun saati yapıyorum sonra yine biraz uyuyor. Tabi her uykudan kalktığında önce emişiyoruz sonra aktivite sonra uyku. Benim dışarı çıkmadığım gün yok gibi, havalar hala güzelken tadını çıkarıyorum. Gün içerisinde mutlaka aktivite yapıyoruz yoksa oyalamak çok zor olur. Piyanolu oyun halısı mi diyorlar ona öyle bir oyuncağımızda var ordada vakit geçirmeyi çok seviyor. Ama en güzeli dışarıda olmak hiç ağlamıyor ona da bana da iyi geliyor

Gerçekten mi sonradan olmasına şaşırdım çok geçmiş olsun doktorda onayladı mı bunu, inşallah çaresi çok basittir ıslak pamuk diye kullanıyoruz bu ıslak mendilleri ama bak işte
Aynen canım. Operasyonla açıyorlarmış. Üzüldüm küçücük canı var. İdrar yolu enfeksiyonuna sebep olur ateş yapar dedi doktor. Gideceğiz bakalım cerraha.

meryland senin bebeğin olasım geldi ne güzel anlatıyorsun sende huzurlu sakin bir annesin galiba ondan bebeğine yansıyor, ben çok stresli biriyim kendimden biliyorum çocuğuna yansıyor

Sanırım adet oluyorum hafif lekelenmem var döngüsü başlayan var mı?
Adet oluyosam 14 gün önce yumurtladım demektir eyvahlar olsun
Keske bende olsam
Okadar istiyorum ki şişkinligim biraz diner
Bizimki tam 4 aylikken dondu

Aynen canım. Operasyonla açıyorlarmış. Üzüldüm küçücük canı var. İdrar yolu enfeksiyonuna sebep olur ateş yapar dedi doktor. Gideceğiz bakalım cerraha.
Anlıyorum canım aslında çok önemli bişey değil bir hastalık değil ama sonuçta operasyon geçirecek bizim de hidrosel var geçmezse kendiliğinden bizimde operasyon olacak insan kıyamıyor küçük diye ama Allah beterinden korusun içini ferahlat başa gelen çekilir ben bişeye çok fazla üzülürsem hep başıma daha kötüsü geliyor kendime de diyorum sana değil bunu aynı zamanda, doktor ne diyorsa uapacağız üzülüp sütümüz etkilenmesin şimdi

Kızlar çay tüketiminiz nasıl ben tam bir çay koliğim içmeden duramıyorum doktor bebişin uykusunu etkiler dedi sabah çok açık bir bardak iç sonrada içme dedi deniyorum ama çay içmeyince çok mutsuz tahammülsüz oluyorum, özellikle çay içiyorum bebeğim uyuyor yorumu bekliyorum hadi lütfen

meryland senin bebeğin olasım geldi ne güzel anlatıyorsun sende huzurlu sakin bir annesin galiba ondan bebeğine yansıyor, ben çok stresli biriyim kendimden biliyorum çocuğuna yansıyor
Teşekkür ederim canım benim güzel düşüncen için hayatta en önem verdiğim şeylerden biri huzur ve çok şükür huzurluyum mutlu anne eşittir mutlu bebek felsefesine çok inandığım için stres sıkıntı yapmamaya özen gösteriyorum. Sende sana iyi gelen şeyleri yap rahatla hem kendin için hem bebeğin için

Ben 1 buçuk ay içmedim. Şuan 3 aylık oldu 1.5 aydır sabah 2 akşam 2 bardak içiyorum. Bazen 3 bardak oluyor çok açık içmiyorum. Gündüzleri çok uyumuyor ama çayla alakalı olduğunu düşünmüyorum gece de acıkınca kalkıyor emziriyorum geri yatıyor. Kısaca çay etkiledi gibi görünmüyor bizde şuan

Ben sabahları bir fincan çay içiyorum artı her gün kahve içiyorum ama olumsuz bir etkisini görmedim

Slm kızlar ben geçen ay. Lekeleme şeklinde hasta oldum ama bu ay iki gün gecikme var şu üç dört gündür fena şekilde baş dönmesi yaşıyorum normalmi sizce

Bende kahve bağımlısıyım valla içiyorumda sınırları zorlamadan uyku problemi yaşamadık şükür veya kafein fazla alam bebeklerin gördüğü yan etkileri görmedim hiç bambamda akıl sağlığımız için devam

Bir şey soracağım nasıl uyutuyorsunuz benimki sadece menede uyuyor dışarda çıkıyoruz emzirmezsem asla uyumuyor bu yüzden dışarıda

Bunu nasıl başardınız beb sürekli yorgun halsiz ve uykusuz hissediyorum aşamadım bunu sürekli uyumak istiyorum. Bu arada hasta olscak gibiyim sarımsak bal limon denediniz mi hiç onu yapayım diyorum acilen iyileşmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…