- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.601
Önce emziriyorum sonra dışarı çıkıyorum arabada bakınırken kendi kendine uyuyor, bebekten bebeğe değişen bir durum sanırım özellikle bir şey yapmıyorum yaniBir şey soracağım nasıl uyutuyorsunuz benimki sadece menede uyuyor dışarda çıkıyoruz emzirmezsem asla uyumuyor bu yüzden dışarıda
İnan benim doktorum çay iç hiç bir şey olmaz dedi ben de içiyorum günde 4 bardağı bulduğu oluyorKızlar çay tüketiminiz nasıl ben tam bir çay koliğim içmeden duramıyorum doktor bebişin uykusunu etkiler dedi sabah çok açık bir bardak iç sonrada içme dedi deniyorum ama çay içmeyince çok mutsuz tahammülsüz oluyorum, özellikle çay içiyorum bebeğim uyuyor yorumu bekliyorum hadi lütfen
Upsss bilemedim test yap istersen yine deSlm kızlar ben geçen ay. Lekeleme şeklinde hasta oldum ama bu ay iki gün gecikme var şu üç dört gündür fena şekilde baş dönmesi yaşıyorum normalmi sizce
Anladımmm emzik tutsa uyur benimki ona çabalayacağım beb de :) emzik tuttu mu sizin bebişÖnce emziriyorum sonra dışarı çıkıyorum arabada bakınırken kendi kendine uyuyor, bebekten bebeğe değişen bir durum sanırım özellikle bir şey yapmıyorum yani
Eşim gelince kızımla o ilgileniyor ben kendime zaman ayırıyorum uykum varsa uyuyorum. Gün içerisinde de kızım uyuyorken yemek yiyorum dizi izliyorum bazen uyuyorum canım ne isterse onu yapıyorum. Yani kısacası kendime de zaman ayırıyorum. Bende çok yoruluyorum bi kahve molası verip enerjimi yeniliyorum. Ben arada yapıyorum sarımsak bal limon kürünü, bebeğe geçsin bağışıklığı güçlü olsun diye yapıyorum. Hastayken de tüm tuşlara bastığım için hangisinin iyi geldiğini bilmiyorumBunu nasıl başardınız beb sürekli yorgun halsiz ve uykusuz hissediyorum aşamadım bunu sürekli uyumak istiyorum. Bu arada hasta olscak gibiyim sarımsak bal limon denediniz mi hiç onu yapayım diyorum acilen iyileşmem lazım
Evet benimki emzik tutuyor ama bebek arabasındayken vermiyorum, gerek kalmıyor. Evde emzikle uyuyorAnladımmm emzik tutsa uyur benimki ona çabalayacağım beb de :) emzik tuttu mu sizin bebiş
Bence de en önemli şey kendine özel an ayırmak bende onu anladım. Evi bazen pislik götürüyor ben oturup kahve içiyorum. Öyle iyi geliyor ki.Eşim gelince kızımla o ilgileniyor ben kendime zaman ayırıyorum uykum varsa uyuyorum. Gün içerisinde de kızım uyuyorken yemek yiyorum dizi izliyorum bazen uyuyorum canım ne isterse onu yapıyorum. Yani kısacası kendime de zaman ayırıyorum. Bende çok yoruluyorum bi kahve molası verip enerjimi yeniliyorum. Ben arada yapıyorum sarımsak bal limon kürünü, bebeğe geçsin bağışıklığı güçlü olsun diye yapıyorum. Hastayken de tüm tuşlara bastığım için hangisinin iyi geldiğini bilmiyorumTarhana falan varsa iç, ıhlamur iç, bol limon tüket, mandalina tüket, bol bol su iç hasta olmadan geçer inşallah
Ay harika. Bende yarın görüşeceğim ilk görüşmem. Kendim yapmaya çalıştım hemen sütüm azaldı 1-2 gün. Sütümün azalmayacağı şekilde beslenince de kilo veremedim. Dedim yardım alayım.Diyete başladım bu arada kadının acıması yok ahah ama güzel verdiriyo valla sütünde etkilenmedi ki adet oldum ona rağmen iyi gidiyo direnç kilomdaydım bir türlü düşemiyodum 1.5 hafta oldu başlayalı aynı şekilde 1.5 kg verdim bile bakalım bu hafta sonunda kaça tamamlanıcak
Kafam darma duman şuan hiç hazır değilim dortuncuye hiç hemde hiçUpsss bilemedim test yap istersen yine de
AaaaaaGötürdüm dün canım. Çocuk cerrahisi operasyonla açıyormuş. Östrojrn eksikliğinden ya da ıslak mendillerden kaynaklanıyormuş.
Diyet listelerine asla uyamıyorumDiyete başladım bu arada kadının acıması yok ahah ama güzel verdiriyo valla sütünde etkilenmedi ki adet oldum ona rağmen iyi gidiyo direnç kilomdaydım bir türlü düşemiyodum 1.5 hafta oldu başlayalı aynı şekilde 1.5 kg verdim bile bakalım bu hafta sonunda kaça tamamlanıcak
Test yap tabi ama hem iş hem ev hem taze annelikten yoruluyor olabilirsinSlm kızlar ben geçen ay. Lekeleme şeklinde hasta oldum ama bu ay iki gün gecikme var şu üç dört gündür fena şekilde baş dönmesi yaşıyorum normalmi sizce
Doğduğu günden beri hem çay hem filtre hem Türk kahvesi tükettim hiç uyku sorunu yaşamadık (buna bağlı)Kızlar çay tüketiminiz nasıl ben tam bir çay koliğim içmeden duramıyorum doktor bebişin uykusunu etkiler dedi sabah çok açık bir bardak iç sonrada içme dedi deniyorum ama çay içmeyince çok mutsuz tahammülsüz oluyorum, özellikle çay içiyorum bebeğim uyuyor yorumu bekliyorum hadi lütfen
Emziği tutmuyorsa ağzına ver canım sonra yanaklarını hafif hafif sık bırak o şekilde tutuyorlarAnladımmm emzik tutsa uyur benimki ona çabalayacağım beb de :) emzik tuttu mu sizin bebiş
Nasıl başladın bizede yazsan sana zahmet. Bende düşünüyorum vala kilo takıntım çok fazla oldum olası. 6 kilo fazlam var kilo kalsa bile göbek ve basen gitmeliDiyete başladım bu arada kadının acıması yok ahah ama güzel verdiriyo valla sütünde etkilenmedi ki adet oldum ona rağmen iyi gidiyo direnç kilomdaydım bir türlü düşemiyodum 1.5 hafta oldu başlayalı aynı şekilde 1.5 kg verdim bile bakalım bu hafta sonunda kaça tamamlanıcak
Kesinlikle bende cesaret edemedim diğer türlüsüneAy harika. Bende yarın görüşeceğim ilk görüşmem. Kendim yapmaya çalıştım hemen sütüm azaldı 1-2 gün. Sütümün azalmayacağı şekilde beslenince de kilo veremedim. Dedim yardım alayım.
Valla sağolsun zaten pek bişey yazmamış alışverişe gerek olmadı ahahaDiyet listelerine asla uyamıyorum
O malzemeleri kim alacak da hazırlayacak
Yazarım tabi ama kan tahlilime kilo boyuma ve alışkanlıklarıma göre yazıldı herkese uyar mı bilmemNasıl başladın bizede yazsan sana zahmet. Bende düşünüyorum vala kilo takıntım çok fazla oldum olası. 6 kilo fazlam var kilo kalsa bile göbek ve basen gitmeli
Dün kalkamadım çocuğu aldım kucağıma baş dönmesi yaşadım üç dört saat sürdü bir iki birşey yedim iki üç saat sonra yine oldu aynı şekilde bilmiyorum acaba test mi alsamTest yap tabi ama hem iş hem ev hem taze annelikten yoruluyor olabilirsin
Bağışıklığın düşüyordur ya da stres etkili olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?