2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bir şey soracağım nasıl uyutuyorsunuz benimki sadece menede uyuyor dışarda çıkıyoruz emzirmezsem asla uyumuyor bu yüzden dışarıda
Önce emziriyorum sonra dışarı çıkıyorum arabada bakınırken kendi kendine uyuyor, bebekten bebeğe değişen bir durum sanırım özellikle bir şey yapmıyorum yani

İnan benim doktorum çay iç hiç bir şey olmaz dedi ben de içiyorum günde 4 bardağı bulduğu oluyor

Eşim gelince kızımla o ilgileniyor ben kendime zaman ayırıyorum uykum varsa uyuyorum. Gün içerisinde de kızım uyuyorken yemek yiyorum dizi izliyorum bazen uyuyorum canım ne isterse onu yapıyorum. Yani kısacası kendime de zaman ayırıyorum. Bende çok yoruluyorum bi kahve molası verip enerjimi yeniliyorum. Ben arada yapıyorum sarımsak bal limon kürünü, bebeğe geçsin bağışıklığı güçlü olsun diye yapıyorum. Hastayken de tüm tuşlara bastığım için hangisinin iyi geldiğini bilmiyorum Tarhana falan varsa iç, ıhlamur iç, bol limon tüket, mandalina tüket, bol bol su iç hasta olmadan geçer inşallah

Diyete başladım bu arada kadının acıması yok ahah ama güzel verdiriyo valla sütünde etkilenmedi ki adet oldum ona rağmen iyi gidiyo direnç kilomdaydım bir türlü düşemiyodum 1.5 hafta oldu başlayalı aynı şekilde 1.5 kg verdim bile bakalım bu hafta sonunda kaça tamamlanıcak

Bence de en önemli şey kendine özel an ayırmak bende onu anladım. Evi bazen pislik götürüyor ben oturup kahve içiyorum. Öyle iyi geliyor ki.

Ay harika. Bende yarın görüşeceğim ilk görüşmem. Kendim yapmaya çalıştım hemen sütüm azaldı 1-2 gün. Sütümün azalmayacağı şekilde beslenince de kilo veremedim. Dedim yardım alayım.

Götürdüm dün canım. Çocuk cerrahisi operasyonla açıyormuş. Östrojrn eksikliğinden ya da ıslak mendillerden kaynaklanıyormuş.
Aaaaaa
Ben dikkat ediyorum çok Değirmemeye fakat çok dışkı bulaşabiliyor mecburen temizliyorum büyük tuvalette
İdrar yolu enfeksiyonu olmasın diye de sürekli alt tarafı yıkanmaz kız bebeklerin
Bir ara sadece pamuk kullanıyordum geri ona döneyim bari

Diyet listelerine asla uyamıyorum
O malzemeleri kim alacak da hazırlayacak

Slm kızlar ben geçen ay. Lekeleme şeklinde hasta oldum ama bu ay iki gün gecikme var şu üç dört gündür fena şekilde baş dönmesi yaşıyorum normalmi sizce
Test yap tabi ama hem iş hem ev hem taze annelikten yoruluyor olabilirsin
Bağışıklığın düşüyordur ya da stres etkili olabilir

Doğduğu günden beri hem çay hem filtre hem Türk kahvesi tükettim hiç uyku sorunu yaşamadık (buna bağlı)

Nasıl başladın bizede yazsan sana zahmet. Bende düşünüyorum vala kilo takıntım çok fazla oldum olası. 6 kilo fazlam var kilo kalsa bile göbek ve basen gitmeli

Kesinlikle bende cesaret edemedim diğer türlüsüne hadi bi gayret fazlalıklar su gibi akıp gitsin

Nasıl başladın bizede yazsan sana zahmet. Bende düşünüyorum vala kilo takıntım çok fazla oldum olası. 6 kilo fazlam var kilo kalsa bile göbek ve basen gitmeli
Yazarım tabi ama kan tahlilime kilo boyuma ve alışkanlıklarıma göre yazıldı herkese uyar mı bilmem başladığım reçeteyi yazayım bu hafta olan direnç kilosu için zira açlık sefalet

Test yap tabi ama hem iş hem ev hem taze annelikten yoruluyor olabilirsin
Bağışıklığın düşüyordur ya da stres etkili olabilir
Dün kalkamadım çocuğu aldım kucağıma baş dönmesi yaşadım üç dört saat sürdü bir iki birşey yedim iki üç saat sonra yine oldu aynı şekilde bilmiyorum acaba test mi alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…