- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.621
Sağ ol canım. Sonradan olduğu için ondandır diye düşünüyorum. Yoktu çünkü ilk aylardaÇok geçmiş olsunıslak mendiller nasıl böyle bir şeye sebep olabiliyor ya şaşkınım
Dön canım dön ben de pamuğa başladım. Evet bizimki de yumuşak yapıyor kakasını bulaşıyor karnına kadar.Aaaaaa
Ben dikkat ediyorum çok Değirmemeye fakat çok dışkı bulaşabiliyor mecburen temizliyorum büyük tuvalette
İdrar yolu enfeksiyonu olmasın diye de sürekli alt tarafı yıkanmaz kız bebeklerin
Bir ara sadece pamuk kullanıyordum geri ona döneyim bari
Sağ ol canımGecmiş olsun canim
Aanaaa dördüncü mü geliyoDün kalkamadım çocuğu aldım kucağıma baş dönmesi yaşadım üç dört saat sürdü bir iki birşey yedim iki üç saat sonra yine oldu aynı şekilde bilmiyorum acaba test mi alsam
Yaaa bende gitsem o zaman çok mantıklıYazarım tabi ama kan tahlilime kilo boyuma ve alışkanlıklarıma göre yazıldı herkese uyar mı bilmembaşladığım reçeteyi yazayım bu hafta olan direnç kilosu için zira açlık sefalet
Ben nilay keçeciden aldım iki aylık danışmanlık ikinci haftadayız işte 71le başladık 69um şuan ki adet oldum ödem mödem var belki daha da düşmüşümdür. Listeyede genelde uydum uyamadığım zamanlarda oldu ona rağmen gayet iyi gidiyoruzYaaa bende gitsem o zaman çok mantıklıdoğumdan sonra açlığa dayanamaz oldum bende
İşte sonra ben ikiniciyi hemen yaparım diyince delirme diyolar çooook güzeldi bende çok özlüyorum açıp açıpeski fotolara bakıyorum sürekli sadece bikaç ay geçmiş olmasına inanamıyorumAlakaya maydonoz suyu olacak ama
Yenidoğan halini çok özledim ya kızımın
İşte sonra ben ikiniciyi hemen yaparım diyince delirme diyolar çooook güzeldi bende çok özlüyorum açıp açıpeski fotolara bakıyorum sürekli sadece bikaç ay geçmiş olmasına inanamıyorum
Ay bende 3 aylık haline aşık oldum. Ev sevdiğim dönemi oldu. Çok minikti o zaman şimdi kucağa geliyor ele geliyor. Oy öyle güzel ki öpmek sevmek.Alakaya maydonoz suyu olacak ama
Her halleri ayrı güzel canımAy bende 3 aylık haline aşık oldum. Ev sevdiğim dönemi oldu. Çok minikti o zaman şimdi kucağa geliyor ele geliyor. Oy öyle güzel ki öpmek sevmek.
İveeet aynen öyleHer halleri ayrı güzel canımAllah isteyen herkese nasip etsin çok güzelmiş annelik Bişey okudum geçen gün gerçi bi adam yazmış ama sizcede öyle mi acabaaa
Oğlum oldu dedim ki onun için canımı veririm ama kızım doğup kucağıma verdiklerinde dedim ki kızım için adam öldürürüm ahahaha bi gecede katil olabilme potansiyelim oldu diyo kızı olanlar ne diyosunuz
İlk bebeninde abi abla olmasını izlemek çok keyiflidir eminimİveeet aynen öyle
Alnını karışlarım kalbini kıracak kimselerin
O değil de ben 2.yi nasıl sevicem ilk bebeğimi çocuğumu çok seviyorum diyordum, Allahım balın katmerlenşmiş hali oluyormuş 2.
Şimdi ilkine nasıl geri adapte olacağım sorusu var kafamda(bir gecede çok büyümüş gözüktü gözüme, o yüzden 2. Yi doğurmadan son günlerde bolca vakit geçirin ilk çocukla, çünkü bir daha asla küçük oğlunuz/kızınız olmayacaklar)
instaya pek güvenim yok ama memnun kaldıysan bi bakayım bendeBen nilay keçeciden aldım iki aylık danışmanlık ikinci haftadayız işte 71le başladık 69um şuan ki adet oldum ödem mödem var belki daha da düşmüşümdür. Listeyede genelde uydum uyamadığım zamanlarda oldu ona rağmen gayet iyi gidiyoruzeğer niyetin varsa diyetisyene gitmek gibi bence direkt ona yaz instagramdan. Online yapıyoruz bizde
Bilmiyorum ya ilk hamileligimde üçüncü ayında hamile kaldığını ogrenmistim bununda öyle olmasını istemiyorum ya olucaksada Allah'ım nasip edersede bir süre sonra olsunAanaaa dördüncü mü geliyosanmam yaa hormonal dalgalanmalar oluyo dönemselde olabilir ihtimal vermiyorum şahsen rahim kabul etmez bi kere
Ben 1 buçuk ay içmedim. Şuan 3 aylık oldu 1.5 aydır sabah 2 akşam 2 bardak içiyorum. Bazen 3 bardak oluyor çok açık içmiyorum. Gündüzleri çok uyumuyor ama çayla alakalı olduğunu düşünmüyorum gece de acıkınca kalkıyor emziriyorum geri yatıyor. Kısaca çay etkiledi gibi görünmüyor bizde şuan
Ben sabahları bir fincan çay içiyorum artı her gün kahve içiyorum ama olumsuz bir etkisini görmedim
Bende kahve bağımlısıyım valla içiyorumda sınırları zorlamadan uyku problemi yaşamadık şükür veya kafein fazla alam bebeklerin gördüğü yan etkileri görmedim hiç bambamda akıl sağlığımız için devam
İnan benim doktorum çay iç hiç bir şey olmaz dedi ben de içiyorum günde 4 bardağı bulduğu oluyor
Ben sabah 2 kupa akşamda 2 kupa içiyorum orta demli açık içemiyorum, tutmasam kendimi 3 kupaya çıkar tutuyorum, oğlum en erken 23 te gece uykusuna geçiyor doktor o yüzden uyaranları çıkar hayatından dedi çay kahve içiyorsan etkiler diyor ama ilk 2 ay dada içiyordum o zaman etkilemiyordu hiç şimdi mi tuttu etkileyeceği bu hafta içmeyim diye denedim ben bende değilim yazdıklarınız dan bakılırsa sizin bebişleri etkilemiyor çay kahve teşekkür ederim hepinizeDoğduğu günden beri hem çay hem filtre hem Türk kahvesi tükettim hiç uyku sorunu yaşamadık (buna bağlı)
Yok valla ne maydonozu tam tuz biber oldu bende çok özlüyorum garip bir şekilde hayal gibi ne güzel oluyor hele doğduğu ilk gün her saniyesini özlüyorum dedim eşime o da bakıyor ki bu kadın delirdi miAlakaya maydonoz suyu olacak ama
Ben nilay keçeciden aldım iki aylık danışmanlık ikinci haftadayız işte 71le başladık 69um şuan ki adet oldum ödem mödem var belki daha da düşmüşümdür. Listeyede genelde uydum uyamadığım zamanlarda oldu ona rağmen gayet iyi gidiyoruzeğer niyetin varsa diyetisyene gitmek gibi bence direkt ona yaz instagramdan. Online yapıyoruz bizde
Bu arada nilay keçeci diyette çaya karşı olmaması ile gönlümü kazanıyorBen nilay keçeciden aldım iki aylık danışmanlık ikinci haftadayız işte 71le başladık 69um şuan ki adet oldum ödem mödem var belki daha da düşmüşümdür. Listeyede genelde uydum uyamadığım zamanlarda oldu ona rağmen gayet iyi gidiyoruzeğer niyetin varsa diyetisyene gitmek gibi bence direkt ona yaz instagramdan. Online yapıyoruz bizde
Pamukçuk yüzünden emmeside zorlaşıyor resmen karbonatlı suyla temizliyorum yoksa dilin üstü bembeyaz kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?