2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bu arada nilay keçeci diyette çaya karşı olmaması ile gönlümü kazanıyor
Tabi ki yazarım bu arada sen ben misin yaa bende 1.68im 58dim hamilelik öncesi üf bir görsen kalem gibiydim şimdi dolma kalem ajzhsjha neyse sigarayı bırakınca 62 civarları oldum e hamile kaldım 88 oldum derken dur demek gerekti insan gibi kilo alsaydım en başta hepsi gidermiş doğumla beraber onu anladım artık ikincide dikkat ederim. Canım nilay hoca valla tam arada derede liste yazmış aç mıyım tok muyum anlamadan verdirdi kiloyu evet hem çay kahve serbest hemde ev yemeğinin içindekine çok karışmıyo mesela pırasa yemeği yaptın içinde pirinç var önemli değil porsiyonu ayarla yeter diyo güzel gidiyo yani yazarım güncel kilomu her hafta

İnsan gibi kilo almak tüm mesele buben 24. Haftaya kadar aldım ne aldıysam 72 kiloydum o haftada sonra şeker çıkınca her hafta diyetisyen ve endokrin doktoru ile kontrollü gittim de 75kilo ile doğuma girdim söz konusu bebek olunca listeye birebir uydum diyetisyen bile şaşırdı kararlılığıma normalde insülin başlamam gerekiyorken diyetle kontrol altına aldık ama benim gözümdeki açlık doğumdan sonra doymak bilmiyor bence travma yaşadım hamilelikte diyet o kadar zordu ki yoksa normalde çok kararlı biriyim harfiyen de uyarım listeye, hele sen bir yaz da verdiğin kiloyu motivasyon olsun ben o arada biraz daha gömerim cips kola dürüm çerez pasta börek ne bulursam senin zayıflamanı beklerken ona göre çabuk zayıfla

Of hamileyken diyet çoook sinir bozucu be. Hamileyim ben yerim diye diye aldım lohusayım yerim diyerek devam ettim artık kaçarı yok hadi bakalım oğlum kadar yağ vermem lazım

Sürekli uyumak istiyorum ben been bilmiyorum hayat enerjim yerlerde bazen bir sn önce büyüse de uyusam diyorum

Sürekli uyumak istiyorum ben been bilmiyorum hayat enerjim yerlerde bazen bir sn önce büyüse de uyusam diyorum
Elbet bir gün büyücekler bu anlarını çok özleyeceksin emin ol. Annen kayınvaliden felan yok mu yakınında gelsinler bebekle ilgilensinler sende güzelce uyu. Bu günler geri gelmeyecek

Elbet bir gün büyücekler bu anlarını çok özleyeceksin emin ol. Annen kayınvaliden felan yok mu yakınında gelsinler bebekle ilgilensinler sende güzelce uyu. Bu günler geri gelmeyecek
Ben annemin yanına geldim dinleneyim diye olmadı .. annem yardımı yemek yaparak kıyafet yıkayarak yapıyor. Bebek benim bebeğimmiş :) dün gece çok kötüydüm bi işte o zaman uyuttu aldı onda da ben yatamadım aklım hep oğlumda kaldı biri baksa da aklınız kalmıyor mu ya ben yatamıyorum çıldırmak üzereyim

Kızlar acil yardım 2 gün önce bebeğimin kakasında kan vardı. Çocuk doktoru ıkınmaktan olmuştur besin alerjisi olacağını sanmıyorum takip edin dedi. Kan olduğu gün çok ıkınmıştı dün ıkınmadı ve gece yine ıkındı şimdi baktım nokta nokta birkaç tane daha kan var kırmızı. Sizce ne yapmalıyım doktora gidelim mi yoksa bi kaç gün daha takip edeyim mi ? Bu ara kendimi tutamadım aburcubur tükettim. Birde kepek ekmek yemeye başladım alakası olabilir mi bunlardan sonra oldu çünkü ?

Ay aynı şeyleri yaşamışız seninle, benim kilom çok çok daha fazlaydı obez sınıfındayken hamile kaldım ben gebelik şekeri çıkınca bir diyet yaptım herkes şok. İnsanlar hamileyken daha da yer kilo alır ben kilo verdim (10 kilo) doğumdan sonra da bi 10 kilo daha gitti ama hala kiloluyum hamileyken diyet yapmak gerçekten çok zordu. Hic kocaman bi göbeğim olmadı, öyle olan hamilelere özendim. bebiste zayıf doğdu zaten. Hatta üzülüyorum bazen eğer şeker çıkmasaydı katı diyet yapmak zorunda kalmasaydım daha kilolu doğar miydi falan diye. Aman içimi döktüm bianda

Ben bazen gün içerisinde çok yoruluyorsam annemi çağırıyorum, annem kızımla ilgilenirken 1-2 saat uyuyorum. Aklım kalmıyor çünkü ağlarsa zaten hemen uyanıyorum. Anneme vermeden önce emziriyorum karnı tok olduğu için de rahat oluyorum. Sonuçta aynı evdeyiz ne olabilir ki? Senin biraz rahatlaman lazım papatya çayı iç istersen iyi gelebilir

Neden olur bilmiyorum ama ben abur cubur kepek ekmek hep yiyorum bi sıkıntı yaşamadık.

Yok valla ne maydonozu tam tuz biber oldu bende çok özlüyorum garip bir şekilde hayal gibi ne güzel oluyor hele doğduğu ilk gün her saniyesini özlüyorum dedim eşime o da bakıyor ki bu kadın delirdi mi
O ilk tanışma anı pekiii karnımdan çıktığı gibi öp öp doyamadım

Gazı mı var büyük tuvaletşnş yapamıyor mu yoksa standart ıkınma idi öyle mi kan gördün?

Tükettiğimiz şeyler çok etkiliyor. Sağlıklı ve hazmı kolay yiyecekler tüket paketli gıdalardan uzak dur inşallah bir daha olmaz

Ben de kahvaltıda 2 öğle 2 akşam 2 toplam 6 çay bardağı içiyorum demli. bazen 7-8 bardak da oluyo ayrıca kafeinsiz nescafe ya da Türk kahvesi de içiyorum. Benim kızım da 11 gibi gece uykusuna geciyo ama 11den önce yatırmaya da uğraşmadım 10 gibi yatağa geçiyoruz biraz sevip öpüyoruz 11 gibi de uyutuyorum. 11.30-12yi bulduğu da oluyo. Erken mi yatırmamız lazim acaba yanlış mı yapıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…