- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.661
Oh iyi yaptın aynı şeyi yaşayınca insanın içini dökesi geliyor, ama iyi zayıfladın sen maşallah aynen devam edersin direnç kilonu kırıp üzerine bidaha kırmışsın 10+10 süper, benim doğumdan sonra kilo aldım işte gözüm doymuyor ek gıdaya geçince diyetisyenle başlıcam ama hastanedeki diyetisyeni görmek istemiyorum online alırım hastaneye git gel uğraşamam hastalık zamanıAy aynı şeyleri yaşamışız seninle, benim kilom çok çok daha fazlaydı obez sınıfındayken hamile kaldım ben gebelik şekeri çıkınca bir diyet yaptım herkes şok. İnsanlar hamileyken daha da yer kilo alır ben kilo verdim (10 kilo) doğumdan sonra da bi 10 kilo daha gitti ama hala kiloluyumhamileyken diyet yapmak gerçekten çok zordu. Hic kocaman bi göbeğim olmadı, öyle olan hamilelere özendim. bebiste zayıf doğdu zaten. Hatta üzülüyorum bazen eğer şeker çıkmasaydı katı diyet yapmak zorunda kalmasaydım daha kilolu doğar miydi falan diye. Aman içimi döktüm bianda
Dur yapma gaza gelip uyuyan bebeyi öpecem şimdiO ilk tanışma anı pekiiikarnımdan çıktığı gibi öp öp doyamadım
Çay bardağı küçük mü büyük mü ben kupaylaBen de kahvaltıda 2 öğle 2 akşam 2 toplam 6 çay bardağı içiyorum demli. bazen 7-8 bardak da oluyo ayrıca kafeinsiz nescafe ya da Türk kahvesi de içiyorum. Benim kızım da 11 gibi gece uykusuna geciyoama 11den önce yatırmaya da uğraşmadım 10 gibi yatağa geçiyoruz biraz sevip öpüyoruz 11 gibi de uyutuyorum. 11.30-12yi bulduğu da oluyo. Erken mi yatırmamız lazim acaba yanlış mı yapıyorum?
Allah Allah bilemedim ki biraz daha bekleyeyim o zaman belki poposunda çatlak falan olmuşturNeden olur bilmiyorum ama ben abur cubur kepek ekmek hep yiyorum bi sıkıntı yaşamadık.
büyük tuvaletini yapamadığı zaman ıkınıyor. Yapınca rahatlıyor. Gazını rahat çıkarıyor şükür. Ya bişeyi hazımsızlık yapıyor ya da popoda çatlak varGazı mı var büyük tuvaletşnş yapamıyor mu yoksa standart ıkınma idi öyle mi kan gördün?
Tükettiğimiz şeyler çok etkiliyor. Sağlıklı ve hazmı kolay yiyecekler tüket paketli gıdalardan uzak dur inşallah bir daha olmaz
Annemle çok uzağız ben yanına geldim işte ama keşke evlerimiz yakın olsa gün içinde gelip gitse daha iyi olurdu burda tüm düzenim bozluyor evim daha iyi olurdu. Kesinlikle rahatlamam lazım anne olmay tam alışamadım heralde ben çok kasılıyorumBen bazen gün içerisinde çok yoruluyorsam annemi çağırıyorum, annem kızımla ilgilenirken 1-2 saat uyuyorum. Aklım kalmıyor çünkü ağlarsa zaten hemen uyanıyorum. Anneme vermeden önce emziriyorum karnı tok olduğu için de rahat oluyorum. Sonuçta aynı evdeyiz ne olabilir ki? Senin biraz rahatlaman lazım papatya çayı iç istersen iyi gelebilir
Bu ayda daha az kilo almalarını bekliyoruz zaten demişlerdi dış dünyaya ilgi artığı için sağlıklı olsun da kilosu da gayet iyi maşallah yaBizde 4.ay aşımızı olduk bugün umarım ateşsiz atlatırız.,bu ay çok az kilo almış ama 450 g almış 6950 g olmuş, en az 500 g almasını beklerdik dedi 1 haftadır hasta olduğu için az az emiyordu zaten eskisi gibi saatlerce emmedi bu ay 5-10 dk hızlı hızlı emip bırakıyor başlıyor agulayıp sesli gülücükler atmaya dünyanın dedikodusu onda, dış dünyaya döndüğü için emmeye ilgisi azalmış dedi ama 5-10 dk emerkenki gayreti hızı çok komik biran önce emip işime bakayım kafasında 5.ayda geri düşkün oluyormuş memeye genelde, şuan meme reddi yok ama ilgide yok açlığını giderecek kadar emiyor
Takip etmek lazım yediklerinden ama biraz zor sanırımbüyük tuvaletini yapamadığı zaman ıkınıyor. Yapınca rahatlıyor. Gazını rahat çıkarıyor şükür. Ya bişeyi hazımsızlık yapıyor ya da popoda çatlak var
Ay kusura bakmada az kilo almış diyip 50 gramın lafını yapanın çipura kadar aklı varmış tüküreyim onaBizde 4.ay aşımızı olduk bugün umarım ateşsiz atlatırız.,bu ay çok az kilo almış ama 450 g almış 6950 g olmuş, en az 500 g almasını beklerdik dedi 1 haftadır hasta olduğu için az az emiyordu zaten eskisi gibi saatlerce emmedi bu ay 5-10 dk hızlı hızlı emip bırakıyor başlıyor agulayıp sesli gülücükler atmaya dünyanın dedikodusu onda, dış dünyaya döndüğü için emmeye ilgisi azalmış dedi ama 5-10 dk emerkenki gayreti hızı çok komik biran önce emip işime bakayım kafasında 5.ayda geri düşkün oluyormuş memeye genelde, şuan meme reddi yok ama ilgide yok açlığını giderecek kadar emiyor
Güzel haberleri vermek umuduylaDene dene haber et bakalım öyle tutacak mı
Bizde doktorumuza gittik bugün her şeyi kilosu boyu kafası normal yolundaBizde 4.ay aşımızı olduk bugün umarım ateşsiz atlatırız.,bu ay çok az kilo almış ama 450 g almış 6950 g olmuş, en az 500 g almasını beklerdik dedi 1 haftadır hasta olduğu için az az emiyordu zaten eskisi gibi saatlerce emmedi bu ay 5-10 dk hızlı hızlı emip bırakıyor başlıyor agulayıp sesli gülücükler atmaya dünyanın dedikodusu onda, dış dünyaya döndüğü için emmeye ilgisi azalmış dedi ama 5-10 dk emerkenki gayreti hızı çok komik biran önce emip işime bakayım kafasında 5.ayda geri düşkün oluyormuş memeye genelde, şuan meme reddi yok ama ilgide yok açlığını giderecek kadar emiyor
Gün içinde uyuduğunda ben de onun yanında uyuyorum o zaman başka bir yerde mi yatsam benim yüzümden erken mi kalkıyor acaba vay be teşekkür ederiz öğrendiğim iyi oldu. Valla ben grip oldum bile Allah oğlumu korusunBizde doktorumuza gittik bugün her şeyi kilosu boyu kafası normal yolundaşeyi sordum uyku eğitimini..
6.ay ver şimdi yeni yeni çevresini keşfediyo çok zorlanırsınız ve bozulur sık sık dedi.
Bu fırıldak uykusunda dönüp duruyo yüz üstü duruyo ben panikten uyuyamıyorum dedim hiç sorun olmaz artık ya kafasını bi yana çevirir uyumaya devam eder yada uyanır kaldırır kafasını dedi.
Bağırarak uyanıyo yada uykusunda bağırıyo diş mi dedim meğer arsızlıkmış ahahah şimdiler de anne uzaklaştığında yaparlarmış anne yanı beşikte yatıyo dedim onun olduğu tarafta yatma diğer tarafta yat kokunu alınca başlar bağırmaya dedi ki hakketem 7 de uyuyo gece 12ye kadar mis gibi uyuyo çıt yok ben yatınca başlıyo bağırınmaya
Nebülizatör alayım mı diye sordum gerek yok siz grip olmamaya bakın dedi
Bizim gibi bunları yaşayan varsa fikir olsun başka bir doktordan
Aynen bende zaten farkettim almadığını ilk 3 aydaki gibi kıyafetleri küçülmedi bide hastalık geçirdi pamukçuk da oldu derken normal yani bir merak etrafa hastanede sağlık ocağında gelene geçene laf atıyorBu ayda daha az kilo almalarını bekliyoruz zaten demişlerdi dış dünyaya ilgi artığı için sağlıklı olsun da kilosu da gayet iyi maşallah ya
Yaaaa yerim artık büyüdüler ya kuzucuklarımız öyle böyle 4 ay geçti .. bizim gelecek ay başı 4 ay bitiyor inşallah bebeklerde bir gün bile çok fark ediyor yaAynen bende zaten farkettim almadığını ilk 3 aydaki gibi kıyafetleri küçülmedi bide hastalık geçirdi pamukçuk da oldu derken normal yani bir merak etrafa hastanede sağlık ocağında gelene geçene laf atıyor
Bizde doktorumuza gittik bugün her şeyi kilosu boyu kafası normal yolundaşeyi sordum uyku eğitimini..
6.ay ver şimdi yeni yeni çevresini keşfediyo çok zorlanırsınız ve bozulur sık sık dedi.
Bu fırıldak uykusunda dönüp duruyo yüz üstü duruyo ben panikten uyuyamıyorum dedim hiç sorun olmaz artık ya kafasını bi yana çevirir uyumaya devam eder yada uyanır kaldırır kafasını dedi.
Bağırarak uyanıyo yada uykusunda bağırıyo diş mi dedim meğer arsızlıkmış ahahah şimdiler de anne uzaklaştığında yaparlarmış anne yanı beşikte yatıyo dedim onun olduğu tarafta yatma diğer tarafta yat kokunu alınca başlar bağırmaya dedi ki hakketem 7 de uyuyo gece 12ye kadar mis gibi uyuyo çıt yok ben yatınca başlıyo bağırınmaya
Nebülizatör alayım mı diye sordum gerek yok siz grip olmamaya bakın dedi
Bizim gibi bunları yaşayan varsa fikir olsun başka bir doktordan
Evet ya 50 gr için laf ettiAy kusura bakmada az kilo almış diyip 50 gramın lafını yapanın çipura kadar aklı varmış tüküreyim onasinir oldum. O kadar hareketliler ki çok doğal geçen aylardan az kilo alması ki bence kilosu gayet iyi
Gerçekten 1 gün bile farkediyor düne kadar emziğini çıkarıp ağlıyordu geri takamıyordu ağzına bugün öğrendi geri ağzına götürmeyi sabahtan beri belkide 1000 kere aynı hareketi yaptı çıkarıp çıkarıp geri alıyorYaaaa yerim artık büyüdüler ya kuzucuklarımız öyle böyle 4 ay geçti .. bizim gelecek ay başı 4 ay bitiyor inşallah bebeklerde bir gün bile çok fark ediyor ya
Sen de emzik tutturan o şanslılardan mısınGerçekten 1 gün bile farkediyor düne kadar emziğini çıkarıp ağlıyordu geri takamıyordu ağzına bugün öğrendi geri ağzına götürmeyi sabahtan beri belkide 1000 kere aynı hareketi yaptı çıkarıp çıkarıp geri alıyor
170 ml. 13 yıldır içtiğim sigarayı hemen bıraktım ama çayı azaltamıyorum.Çay bardağı küçük mü büyük mü ben kupaylabence geç kalıyoruz 8-9 da uykuya geçmeleri en sağlıklısı onlar için, bizimde en erken 11 de uyuyor işte 12 yi bulduğuda oluyor, geç kaldıkları için uykuya dalmakta zorlanıyorlar, siz erken yatırmayı denememişsiniz benimki 2 ay 8-9 arası uyudu, son 2 aydır uyumuyor işte 11 de uyusa seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?