2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Oh iyi yaptın aynı şeyi yaşayınca insanın içini dökesi geliyor, ama iyi zayıfladın sen maşallah aynen devam edersin direnç kilonu kırıp üzerine bidaha kırmışsın 10+10 süper, benim doğumdan sonra kilo aldım işte gözüm doymuyor ek gıdaya geçince diyetisyenle başlıcam ama hastanedeki diyetisyeni görmek istemiyorum online alırım hastaneye git gel uğraşamam hastalık zamanı

Çay bardağı küçük mü büyük mü ben kupayla bence geç kalıyoruz 8-9 da uykuya geçmeleri en sağlıklısı onlar için, bizimde en erken 11 de uyuyor işte 12 yi bulduğuda oluyor, geç kaldıkları için uykuya dalmakta zorlanıyorlar, siz erken yatırmayı denememişsiniz benimki 2 ay 8-9 arası uyudu, son 2 aydır uyumuyor işte 11 de uyusa seviniyorum

büyük tuvaletini yapamadığı zaman ıkınıyor. Yapınca rahatlıyor. Gazını rahat çıkarıyor şükür. Ya bişeyi hazımsızlık yapıyor ya da popoda çatlak var

Bizde 4.ay aşımızı olduk bugün umarım ateşsiz atlatırız.,bu ay çok az kilo almış ama 450 g almış 6950 g olmuş, en az 500 g almasını beklerdik dedi 1 haftadır hasta olduğu için az az emiyordu zaten eskisi gibi saatlerce emmedi bu ay 5-10 dk hızlı hızlı emip bırakıyor başlıyor agulayıp sesli gülücükler atmaya dünyanın dedikodusu onda, dış dünyaya döndüğü için emmeye ilgisi azalmış dedi ama 5-10 dk emerkenki gayreti hızı çok komik biran önce emip işime bakayım kafasında 5.ayda geri düşkün oluyormuş memeye genelde, şuan meme reddi yok ama ilgide yok açlığını giderecek kadar emiyor

Annemle çok uzağız ben yanına geldim işte ama keşke evlerimiz yakın olsa gün içinde gelip gitse daha iyi olurdu burda tüm düzenim bozluyor evim daha iyi olurdu. Kesinlikle rahatlamam lazım anne olmay tam alışamadım heralde ben çok kasılıyorum

Bu ayda daha az kilo almalarını bekliyoruz zaten demişlerdi dış dünyaya ilgi artığı için sağlıklı olsun da kilosu da gayet iyi maşallah ya

Ay kusura bakmada az kilo almış diyip 50 gramın lafını yapanın çipura kadar aklı varmış tüküreyim ona sinir oldum. O kadar hareketliler ki çok doğal geçen aylardan az kilo alması ki bence kilosu gayet iyi

Bizde doktorumuza gittik bugün her şeyi kilosu boyu kafası normal yolunda şeyi sordum uyku eğitimini..
6.ay ver şimdi yeni yeni çevresini keşfediyo çok zorlanırsınız ve bozulur sık sık dedi.
Bu fırıldak uykusunda dönüp duruyo yüz üstü duruyo ben panikten uyuyamıyorum dedim hiç sorun olmaz artık ya kafasını bi yana çevirir uyumaya devam eder yada uyanır kaldırır kafasını dedi.
Bağırarak uyanıyo yada uykusunda bağırıyo diş mi dedim meğer arsızlıkmış ahahah şimdiler de anne uzaklaştığında yaparlarmış anne yanı beşikte yatıyo dedim onun olduğu tarafta yatma diğer tarafta yat kokunu alınca başlar bağırmaya dedi ki hakketem 7 de uyuyo gece 12ye kadar mis gibi uyuyo çıt yok ben yatınca başlıyo bağırınmaya
Nebülizatör alayım mı diye sordum gerek yok siz grip olmamaya bakın dedi
Bizim gibi bunları yaşayan varsa fikir olsun başka bir doktordan

Gün içinde uyuduğunda ben de onun yanında uyuyorum o zaman başka bir yerde mi yatsam benim yüzümden erken mi kalkıyor acaba vay be teşekkür ederiz öğrendiğim iyi oldu. Valla ben grip oldum bile Allah oğlumu korusun benimki daha dönemiyor ama dönmeye başlayınca dönüyorlar mı ya uykularında öyle amannnn Allahım anne yanı beşiğin bir tarafı inik şu an ua o zaman kaldırmamız mı lazım Allah korusun düşmesin

Bu arada size ilginç bir bilgi vereyim Kazakistan’da olan kuzenim ile konuştum orda sırt üst yatırmak yasakmış bebişleri kesinlikle yan veya yüz üstü yatıracaksınız demişler

Bu ayda daha az kilo almalarını bekliyoruz zaten demişlerdi dış dünyaya ilgi artığı için sağlıklı olsun da kilosu da gayet iyi maşallah ya
Aynen bende zaten farkettim almadığını ilk 3 aydaki gibi kıyafetleri küçülmedi bide hastalık geçirdi pamukçuk da oldu derken normal yani bir merak etrafa hastanede sağlık ocağında gelene geçene laf atıyor

Yaaaa yerim artık büyüdüler ya kuzucuklarımız öyle böyle 4 ay geçti .. bizim gelecek ay başı 4 ay bitiyor inşallah bebeklerde bir gün bile çok fark ediyor ya

Evet ya 50 gr için laf etti kuzucum geçen hafta çok feci grip oldu 2 gün ateşlendi geçti ama burnu tıkalı zor emiyor üzerine de pamukçuk oldu derken iyi bile 450 g ben zayıfladı zannettim boyu uzuyor ya bide, iyi yani hafif taşıması kolay bugun puseti arabada bıraktım kucağımda götürdüm peluş tulumunu giydirdim.
Doğru tespit benimkide benimle aynı odada olunca sürekli uyanıyor maşallah bambamada herif oldu elbet arsız olacak benimkide çok dışa dönük bir bebek bildiğin laf atıyor gördüğü kişiyi konuşturup kendine baktırana kadar anlatıyor dünyanın dedikodusu onda
Bide yemek yerken ilgisi var mı dedi hemde nasıl lokmamı sayıyor ağzımın içine içine bakıyor 1 ay sonra başlıyoruz ek gıdaya dedi yani 5 aylık olunca, sınırda kilo alımı yoksa 4,5 aylıkken de tadım yaptırabilirdik dedi, aslında sütüm çok yetmiyor değil sadece iştahsız, iştahsız bebek ek gıdaya da iştahsız oluyor. Bu ara herkes grip çok dikkat edin bebişleri sarsıyor baya

Yaaaa yerim artık büyüdüler ya kuzucuklarımız öyle böyle 4 ay geçti .. bizim gelecek ay başı 4 ay bitiyor inşallah bebeklerde bir gün bile çok fark ediyor ya
Gerçekten 1 gün bile farkediyor düne kadar emziğini çıkarıp ağlıyordu geri takamıyordu ağzına bugün öğrendi geri ağzına götürmeyi sabahtan beri belkide 1000 kere aynı hareketi yaptı çıkarıp çıkarıp geri alıyor

Sen de emzik tutturan o şanslılardan mısın öğrendi ya o hareketi gösterecek seksen kere yapacak illa alem ya bu bebeler

170 ml. 13 yıldır içtiğim sigarayı hemen bıraktım ama çayı azaltamıyorum. böyle iyi oluyodu aslında gece yatmadan bezini değiştiriyorum sonra bi daha sabah uyanınca değiştiriyorum gece de 1-2 defa emzirmeye kalkıyorum. Ama onun için öyle iyi olacaksa erkene çekmek lazım. Ama bu sefer de 5-6larda uyanır uyumaz diye korkuyorum 8.30ta gözleri açıyo aaa hayır uyuyoruz hadi bakalım ben uyudum bile bak diyorum ama işlemiyo senden bana hayır yok deyip parmağını emmeye başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…