- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.001
Bizde de sürüm aynı ama daha 3.5 aylıkAynısı bizdede var 20 dk uyumuyor 4 aydan mıdır anlamadım sürekli gece de gündüz de mızlanoyo
Kızlar bu arada uyku eğitimlerinden falan bahsediyordunuz, ben hamileyken bu kitabı okumuştum buna göre ilerliyordum. Bilinen uyku eğitimlerine karşı bu kitap. Güvenli bağlanmayı çok önemsiyor ve uyku eğitimlerinin güvenli bağlanmayı zedeleyebileceğini söylüyor. Şimdi parkta tekrar bi gözden geçiriyorumda aklıma geldi paylaşayım dedim
Canım kendini terlet aşırı sıcak bir çorba çay falan iç. Sonra kalın bir yorgan altına gir terlediğinde duşa gir. Terle atmaya çalış yani benim eşim genelde öyle yapar ilaç içtiğini görmedim daha. Çok geçmiş olsunKızlar bu hastalık işini nasıl yapıyoruz yaa? İlaç yok malum her yerim ağrıyo gözlerim kulaklarım başım eklemlerimbebeğime tek başıma bakıyorum maskeyle idare ediyorum 2 gündür ama bikaç gün daha sürecek gibi görünüyo. Bol sıvı vitamin çorba morba başka öneriniz var mı?
SağolasınnCanım kendini terlet aşırı sıcak bir çorba çay falan iç. Sonra kalın bir yorgan altına gir terlediğinde duşa gir. Terle atmaya çalış yani benim eşim genelde öyle yapar ilaç içtiğini görmedim daha. Çok geçmiş olsun
Kızlar bu hastalık işini nasıl yapıyoruz yaa? İlaç yok malum her yerim ağrıyo gözlerim kulaklarım başım eklemlerimbebeğime tek başıma bakıyorum maskeyle idare ediyorum 2 gündür ama bikaç gün daha sürecek gibi görünüyo. Bol sıvı vitamin çorba morba başka öneriniz var mı?
Geçmiş olsun cnm, bal limon karışımı kaseye koy ara ara ye, zencefil kaynat limon bal koyup iç, ıhlamur iç, sıcak banyo, parol içebilirsin bide emzirirken, umarım kısa sürede iyileşirsinKızlar bu hastalık işini nasıl yapıyoruz yaa? İlaç yok malum her yerim ağrıyo gözlerim kulaklarım başım eklemlerimbebeğime tek başıma bakıyorum maskeyle idare ediyorum 2 gündür ama bikaç gün daha sürecek gibi görünüyo. Bol sıvı vitamin çorba morba başka öneriniz var mı?
Boğaz için gargara yap Tuzlu suyla adaçayıyla, sarımsak tüket antibiyotik olarakSağolasınnçok sıcak içemiyorum çünkü boğazım iltihap olmuş beyaz beyaz hep terlemeyi deneyeyim bakalım
Sağolasınız kızlar denicem hepsini dikkat edin sizde kendinize valla çekilecek dert değilmiş bebek bakarken hasta olmak
Aynen öyle vallaBebek bakımı zaten zorlu bir yolculuk birde hastayken tahmin edebiliyorum. Böyle zamanlarda insan bir çorba yapanı arıyor gerçekten
Bebişe geçmesi streside ayrı bir olay biz geçen hafta babadan aile boyu nasibimizi aldık çok şükür bebiş bizden hafif geçirdi ama ilk hastalığı olduğu için sarsıldı ateşe ne tepki vereceğini bilmediğim için bende korktum çok şükür atlattık inşallah sizde geçmeden atlatırsınızSağolasınız kızlar denicem hepsini dikkat edin sizde kendinize valla çekilecek dert değilmiş bebek bakarken hasta olmak
Bizde de oğlan ateşlendi ilk. 3 saat kadar sürdü şükür burnu tıkanmış onu açınca geçti ama ben yamuldum işteBebişe geçmesi streside ayrı bir olay biz geçen hafta babadan aile boyu nasibimizi aldık çok şükür bebiş bizden hafif geçirdi ama ilk hastalığı olduğu için sarsıldı ateşe ne tepki vereceğini bilmediğim için bende korktum çok şükür atlattık inşallah sizde geçmeden atlatırsınız
CNım çok geçmiş olsun biz de öyle olduk ben kötü oldum, bal sarımsak limon kürünü yaptım bi nebze çabuk geçti ama benim oğlan da çok hastalandı ona da bulaştırdım , ateşi çıktı burnu tıkandı hemenn doktora götürdüm boğzı çok kötü dedi antibiyotik başladı yavrum ancak kendine geliyor, şimdi de eşim hastaBizde de oğlan ateşlendi ilk. 3 saat kadar sürdü şükür burnu tıkanmış onu açınca geçti ama ben yamuldum iştesizede çok geçmiş olsun biz hadi 3 kişiyiz bi ben hastayım sende çocuk bebek koca amaaaan zor geçmiştir valla
Umarım işe yararSağolasınnçok sıcak içemiyorum çünkü boğazım iltihap olmuş beyaz beyaz hep terlemeyi deneyeyim bakalım
Gecmiş olsun mallesef bende hasta oldumSağolasınız kızlar denicem hepsini dikkat edin sizde kendinize valla çekilecek dert değilmiş bebek bakarken hasta olmak
Merhaba canlar , bebekleriniz gunduz ve gece ortalana kac saat uyuyor ? Benim minik kizim geceleri 8 saat gunduzleri kucak , diz ve besikte cook az olmakla birlikte toplam gunduzde 1/2 saat uyuyor. 3.5 aylik bebek icin biraz az geliyor emin olamadim sizden de fikir almak istedim. Bir de mama hic vermedim, mama vermek uykusunu artirir mi acaba ?
Çok geçmiş olsun. Bende hasta olacak gibiydim burnum vs hep tıkanmıştı.boşaltamadıkça daha kötü oldum sanki. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bende kendime kızıma yaptığım gibi serum fizyolojik ile sık sık burun temizliği yaptım. Çıkaramadıklarım gittikçe daha çabuk iyileştim gibi geldi.Sağolasınız kızlar denicem hepsini dikkat edin sizde kendinize valla çekilecek dert değilmiş bebek bakarken hasta olmak
Benimki 3,5 aylık olcak geçen hafta çok az uyudu. Gece 11 gibi yatıp sabah 8 gibi uyanıyordu gündüz de çok uyumuyordu 30-45 dk kadar 1-2 defa. Dün akşam 8 gibi uyuyup bugün 9.30 gibi uyandı. Bi kaç saat sonra tekrar 1-1,5 saat kadar uyudu. Bence akışına bırakmak lazım. Mama ya da sütle alakalı olduğunu sanmıyorum. Hiç mama vermedim 7 saat uyuduğunu biliyorum. Dün en fazla 3 saatte bir uyanıp emdi. Gelişimleriyle alakalı bence.Merhaba canlar , bebekleriniz gunduz ve gece ortalana kac saat uyuyor ? Benim minik kizim geceleri 8 saat gunduzleri kucak , diz ve besikte cook az olmakla birlikte toplam gunduzde 1/2 saat uyuyor. 3.5 aylik bebek icin biraz az geliyor emin olamadim sizden de fikir almak istedim. Bir de mama hic vermedim, mama vermek uykusunu artirir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?