2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Doktor bugün newvit verdi +2 değerlikli olmasını istiyoruz yeni nesilleri önermiyorum dedi. Tadı kötüymüş ama bakalım daha hiç denemedik yarın başlayacağım, kabızlık yapabilir dedi. Kısacası deneyeceğiz ona göre devam ve ya değişiklik olacak

Ocean çok iyi diye duydum bende buda öyle sanırım ama tadı çok kötü sabah içirdim öğürdü. Doktora sordum demiri verdikten sonra emzir dedi
Hepsi mi kötü acaba ya newvit marka kendime alırdım iyi markadır nasıldı geceniz ?

Kötü değildir, farklı sadece. +2 değerlikli bağırsaklarda emilimi en iyi olan demirmiş. İçmezse mecbur bizde geçiş yapacağız. Hiç uyuyamadım kontrol etmekten, ateşi düştü şükür sen nasıl oldun?

Nerden görüyoruz acaba değer kısmını merak ettim bizimkide öyle mi çok şükür geçmiş olsun iyiyim bende baya toparladım

Nerden görüyoruz acaba değer kısmını merak ettim bizimkide öyle mi çok şükür geçmiş olsun iyiyim bende baya toparladım
Hiç bilmiyorum ki bizim direkt kutunun üstünde +2 değerlikli yazıyor, bazı markalarda yeni nesil diye yazıyor. Senin aldığında bir şey yazmıyor mu? Çok sevindim iyi olmana

Bizde 28 inde başlayacağız sağlık ocağı deneyerek bulacağız dedi. Doktora henüz sormadım. Bende deviti öyle yapıyorum damlatıp emziriyorum yoksa tükürükle çıkarıyor.

Arkadaşlar selam, kanguru alan arkadaşlar ne marka aldınız memnun musunuz ve alacak olanlar ne almayı düşünüyorsunuz? Hazır indirimler başlamışken alayım artık diyorum çünkü benim bebis kucak harici hic biyerde durmuyor, kollar pert :) Ve birde mama sandalyesi aldınız mı? Ay bide kaşık tabak buharli pisirici vs vs neler aldınız nelere baktınız ne düşünüyorsunuz? Al al bitmedi be :)

Aslında +2 değerlikli olması daha iyi ama bebiş tadını sevmediği için doktor ocean Mikrofer önerdi yeni nesil +3 değerli içtikten sonra +2 değerlikli ye dönüşüyor, direkt +2 değerlikli olsaydı bağırsakta emilimi daha çok olurdu tabi, oceanında şu avantajı var tok verilebiliyor malum bebeler aç kalamıyor ki demiri aç verip hemen emzirmeyelim, 9.ayda kan tahlili yapılıyor ona göre emilimi daha yüksek olan damlaya geçilir inşallah gerek kalmazda, ek gıdaya da geçince zaten pekmez kıyma vs yedikçe hallederiz

Chicco mymaki fit kullanıyorum. Bu ve Neko marka arasında kalmıştım, bu indirimdeydi, bunu aldım. Ben memnunum. Dışarı çıkarken kullanıyorum, kanguruya gelince uyuyor zaten. Doktorların tavsiye ettiği dizden M ve omurga C pozisyonunu sağlıyor. Orasını burasını çekiştirerek ayarlanabiliyor. Ayarlaması kolay, eşim de kullanıyor. Hemen ayarlanması o açıdan güzel. Biraz alev topuna dönüyoruz ama o kangurudan değil bence. Vücut ısılarımız birleşip artıyor ahahaha

Kızlar bir de benim bebenin değerlerinden dolayı demir kullanmayın dedi doktor. Eğer doktor gidecek olmasaydı kan testi yaptırmaz ve öğrenemezdim. Ferritin değeri sınırın 2 katı falan. İsterseniz bi test yaptırın hastanede. Bu arada doğumdan sonra bana 2 ünite normal kan 1 ünite plazma takmışlardı. Bebem bendeki deponun hepsini alarak doğmuş sanki ahshshhaha

Hiç bilmiyorum ki bizim direkt kutunun üstünde +2 değerlikli yazıyor, bazı markalarda yeni nesil diye yazıyor. Senin aldığında bir şey yazmıyor mu? Çok sevindim iyi olmana
Yok yazmıyo gördüğüm kadarıyla sadece glüten laktoz ve şeker içermez yazıyo.
Çoool teşekkür

Hee bak o kadar bilmiyorum d vit çok kullandım fikrim varda hiç demir ihtiyacım olmamıştı çocukumada vericeğimi bilmiyodum mesela ay evet inşallah şifa olsun hepsineee

Kızlar ben oğluma mama meme devam ediyorum ve su vermiyorum su veren var mı ya ben yanlış mı yapıyorum ?
Doktorlar 6 aya kadar vermeyin diyor canım. 1 haftalıktı sağlık ocağına gittik ebe kaynat soğut 2 3 çay kaşığı ver dedi. Bende doktora sordum sağlık ocağı su verin dedi ne yapayım demeye kalmadan hayır dedi. Bende vermedim hiç

Aç ve ya tok verin diye belirtmedi doktorum bana. Ben ilk defa bugün verdim tadı konusunda bir sorun yaşamadık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…