- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.041
Çalışıyorum cnm ya pek zamanım olmuyor iş ev derken yoruluyorum yok test yapmadım halada olmadım bakalım ne zaman olurumGncgm28 nerelerdesin test yaptın mı?
Doktor bugün newvit verdi +2 değerlikli olmasını istiyoruz yeni nesilleri önermiyorum dedi. Tadı kötüymüş ama bakalım daha hiç denemedik yarın başlayacağım, kabızlık yapabilir dedi. Kısacası deneyeceğiz ona göre devam ve ya değişiklik olacakKızlar hangi demir takviyesini kullanıyosunuz bebeğinize? Doktorumuz lipozone verdi bize daha bitkiselmiş kabız olma ihtimali yok denecek kadar dişleride boyamıyo dedi. Yeni bulduk yarın başlıcaz siz nasıl yapıyosunuz direkt ağızına damlatıp emziriyo musunuz?
Ocean çok iyi diye duydum bendeDoktor ocean Mikrofer yazdı diye onu aldım ama aklımda Bestiron vardı en temiz içerik diye not almışım zamanında sonradan aklıma geldi, lipozoneyi duymamıştım hiç kabız yapmıyorsa süper Bestiron dada zeytin yağ olduğu için yapmıyor yorumu vardı, lipozoneyi de araştırma listeme ekledim
Hepsi mi kötü acaba yaDoktor bugün newvit verdi +2 değerlikli olmasını istiyoruz yeni nesilleri önermiyorum dedi. Tadı kötüymüş ama bakalım daha hiç denemedik yarın başlayacağım, kabızlık yapabilir dedi. Kısacası deneyeceğiz ona göre devam ve ya değişiklik olacak
Kötü değildir, farklı sadece. +2 değerlikli bağırsaklarda emilimi en iyi olan demirmiş. İçmezse mecbur bizde geçiş yapacağız. Hiç uyuyamadım kontrol etmekten, ateşi düştü şükürOcean çok iyi diye duydum bendebuda öyle sanırım ama tadı çok kötü sabah içirdim öğürdü. Doktora sordum demiri verdikten sonra emzir dedi
Hepsi mi kötü acaba yanewvit marka kendime alırdım iyi markadır nasıldı geceniz ?
Nerden görüyoruz acaba değer kısmını merak ettim bizimkide öyle miKötü değildir, farklı sadece. +2 değerlikli bağırsaklarda emilimi en iyi olan demirmiş. İçmezse mecbur bizde geçiş yapacağız. Hiç uyuyamadım kontrol etmekten, ateşi düştü şükürsen nasıl oldun?
Hiç bilmiyorum ki bizim direkt kutunun üstünde +2 değerlikli yazıyor, bazı markalarda yeni nesil diye yazıyor. Senin aldığında bir şey yazmıyor mu? Çok sevindim iyi olmanaNerden görüyoruz acaba değer kısmını merak ettim bizimkide öyle miçok şükür geçmiş olsun iyiyim bende baya toparladım
Bizde 28 inde başlayacağız sağlık ocağı deneyerek bulacağız dedi. Doktora henüz sormadım. Bende deviti öyle yapıyorum damlatıp emziriyorum yoksa tükürükle çıkarıyor.Ocean çok iyi diye duydum bendebuda öyle sanırım ama tadı çok kötü sabah içirdim öğürdü. Doktora sordum demiri verdikten sonra emzir dedi
Hepsi mi kötü acaba yanewvit marka kendime alırdım iyi markadır nasıldı geceniz ?
Gecmiş olsunKızımda aşı sonrası ateş oldu oldu bir de ishal oldu, bana uyku yok artık sabaha kadar
Aslında +2 değerlikli olması daha iyi ama bebiş tadını sevmediği için doktor ocean Mikrofer önerdi yeni nesil +3 değerli içtikten sonra +2 değerlikli ye dönüşüyor, direkt +2 değerlikli olsaydı bağırsakta emilimi daha çok olurdu tabi, oceanında şu avantajı var tok verilebiliyor malum bebeler aç kalamıyor ki demiri aç verip hemen emzirmeyelim, 9.ayda kan tahlili yapılıyor ona göre emilimi daha yüksek olan damlaya geçilir inşallah gerek kalmazda, ek gıdaya da geçince zaten pekmez kıyma vs yedikçe hallederizOcean çok iyi diye duydum bendebuda öyle sanırım ama tadı çok kötü sabah içirdim öğürdü. Doktora sordum demiri verdikten sonra emzir dedi
Ben de su vermiyorum. Ek gidaya gecince vermeyi düsünüyorumKızlar ben oğluma mama meme devam ediyorum ve su vermiyorum su veren var mı ya ben yanlış mı yapıyorum ?
Mama mı veriyorsun canım sen deBen de su vermiyorum. Ek gidaya gecince vermeyi düsünüyorum
Chicco mymaki fit kullanıyorum. Bu ve Neko marka arasında kalmıştım, bu indirimdeydi, bunu aldım. Ben memnunum. Dışarı çıkarken kullanıyorum, kanguruya gelince uyuyor zaten. Doktorların tavsiye ettiği dizden M ve omurga C pozisyonunu sağlıyor. Orasını burasını çekiştirerek ayarlanabiliyor. Ayarlaması kolay, eşim de kullanıyor. Hemen ayarlanması o açıdan güzel. Biraz alev topuna dönüyoruz ama o kangurudan değil bence. Vücut ısılarımız birleşip artıyor ahahahaArkadaşlar selam, kanguru alan arkadaşlar ne marka aldınız memnun musunuz ve alacak olanlar ne almayı düşünüyorsunuz? Hazır indirimler başlamışken alayım artık diyorum çünkü benim bebis kucak harici hic biyerde durmuyor, kollar pert :) Ve birde mama sandalyesi aldınız mı? Ay bide kaşık tabak buharli pisirici vs vs neler aldınız nelere baktınız ne düşünüyorsunuz? Al al bitmedi be :)
Yok yazmıyo gördüğüm kadarıyla sadece glüten laktoz ve şeker içermez yazıyo.Hiç bilmiyorum ki bizim direkt kutunun üstünde +2 değerlikli yazıyor, bazı markalarda yeni nesil diye yazıyor. Senin aldığında bir şey yazmıyor mu? Çok sevindim iyi olmana
Hee bak o kadar bilmiyorum d vit çok kullandım fikrim varda hiç demir ihtiyacım olmamıştı çocukumada vericeğimi bilmiyodum meselaAslında +2 değerlikli olması daha iyi ama bebiş tadını sevmediği için doktor ocean Mikrofer önerdi yeni nesil +3 değerli içtikten sonra +2 değerlikli ye dönüşüyor, direkt +2 değerlikli olsaydı bağırsakta emilimi daha çok olurdu tabi, oceanında şu avantajı var tok verilebiliyor malum bebeler aç kalamıyor ki demiri aç verip hemen emzirmeyelim, 9.ayda kan tahlili yapılıyor ona göre emilimi daha yüksek olan damlaya geçilir inşallah gerek kalmazda, ek gıdaya da geçince zaten pekmez kıyma vs yedikçe hallederiz
Doktorlar 6 aya kadar vermeyin diyor canım. 1 haftalıktı sağlık ocağına gittik ebe kaynat soğut 2 3 çay kaşığı ver dedi. Bende doktora sordum sağlık ocağı su verin dedi ne yapayım demeye kalmadan hayır dedi. Bende vermedim hiçKızlar ben oğluma mama meme devam ediyorum ve su vermiyorum su veren var mı ya ben yanlış mı yapıyorum ?
Aç ve ya tok verin diye belirtmedi doktorum bana. Ben ilk defa bugün verdim tadı konusunda bir sorun yaşamadık çok şükürAslında +2 değerlikli olması daha iyi ama bebiş tadını sevmediği için doktor ocean Mikrofer önerdi yeni nesil +3 değerli içtikten sonra +2 değerlikli ye dönüşüyor, direkt +2 değerlikli olsaydı bağırsakta emilimi daha çok olurdu tabi, oceanında şu avantajı var tok verilebiliyor malum bebeler aç kalamıyor ki demiri aç verip hemen emzirmeyelim, 9.ayda kan tahlili yapılıyor ona göre emilimi daha yüksek olan damlaya geçilir inşallah gerek kalmazda, ek gıdaya da geçince zaten pekmez kıyma vs yedikçe hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?