- 12 Temmuz 2016
- 4.609
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.642
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.021
Sanada geçmişler olsunÇok geçmiş olsun. Bende hasta olacak gibiydim burnum vs hep tıkanmıştı.boşaltamadıkça daha kötü oldum sanki. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bende kendime kızıma yaptığım gibi serum fizyolojik ile sık sık burun temizliği yaptım. Çıkaramadıklarım gittikçe daha çabuk iyileştim gibi geldi.
Gerçekten halsizlik hastalık çok zor. Allah güç kuvvet versin.
Sanada geçmişler olsunneyle uyguladın serumu acaba deneyeyim
Amin aminnEnjektörle yine canım. Başka aldım kendime temiz. Onu kullandım. Her tıkandığında yaptım.
Şifa olur inşallah
Merhaba :) Kitap özünde uykunun eğitim ile verilemeyeceğini bir beceri olduğunu anlatıyor. Sadece uykudan değil güvenli bağlanmadan da bahsediyor. Diyor ki yürümek için nasıl eğitim vermiyorsak sadece yürüme becerisini geliştirmek için destek oluyorsak aynısını uyku içinde yapmalıyız. Beceri gelişimi için adımlar var fotoğraf ekledim. Ben kitabı çok başarılı buluyorum kızımın uykuları 4.aya kadar çok güzeldi, atak sonrası yine düzene gireceğine inanıyorumMerhaba bu kitabı okumadım ama çok görüyorum ve almayı planlıyorum ancak birşey sormak isterim mümkünse
Uyku becerilerini geliştirmek için yöntemler öneriyor mu? Yoksa bilinen uyku eğitimlerinin zararından mı bahsediyor? Nasıl bir içerik?
Ahahah cidden aduket olmuş senin kiPheebs canım çok geçmiş olsun bende hasta olmuştum, bol bol emzir ki bebeğe geçmesin. Kendin içinde bol bol c vitamini tüket ve karbonatlı kaya tuzlu suyla temizle burnunu. Serum fizyolojik çok yeterli gelmiyor. Ben hemen toparlamıştım ama tüm tuşlara basmıştım, çorbalar, ıhlamurlar, kışçayları, bal sarımsak limon kürü, mandalin, bol bol gargara. Ama en önemlisi dinlenmek keşke yanında bebeğe bakabilecek birisi olsaydı. Çok ağrın varsa parol iç, burunların tıkalıysa soğan üstüne karanfil yap gece yatarken baş ucuna koy. Hepsi şifa olsun
Ballı Ihlamur ve kekik çayı bana baya iyi geldi canımKızlar bu hastalık işini nasıl yapıyoruz yaa? İlaç yok malum her yerim ağrıyo gözlerim kulaklarım başım eklemlerimbebeğime tek başıma bakıyorum maskeyle idare ediyorum 2 gündür ama bikaç gün daha sürecek gibi görünüyo. Bol sıvı vitamin çorba morba başka öneriniz var mı?
Merhabalar ben bugün katıldım benim kızım da 7 Temmuzda 35+5 olarak dünyaya geldi
Sütüm zaten doğduğu günden beri hiç yetmedi mama + süt olarak devam ediyor bu konuda önerisi olan varsa açığım
Bunun dışında sorum şu benim bebeğim 4. Ayı tamamlayacak ama hala dönme ya da birşeylere uzanma gibi bir gelişimi yok dönmeye çabalıyor ama henüz başaramadı ama istediği bir şeye uzanmıyor maalesef ismini söyleyince de bakmıyor ama gözüyle nesneleri takip edebiliyor ve şarkılı oyuncaklar sakinleştiriyor
Sizde görüp ben de aldım kitabı, bugün yola çıktı bakalım. Umarım erken gelir. Geldiği gibi başlıcam okumaya.Merhaba :) Kitap özünde uykunun eğitim ile verilemeyeceğini bir beceri olduğunu anlatıyor. Sadece uykudan değil güvenli bağlanmadan da bahsediyor. Diyor ki yürümek için nasıl eğitim vermiyorsak sadece yürüme becerisini geliştirmek için destek oluyorsak aynısını uyku içinde yapmalıyız. Beceri gelişimi için adımlar var fotoğraf ekledim. Ben kitabı çok başarılı buluyorum kızımın uykuları 4.aya kadar çok güzeldi, atak sonrası yine düzene gireceğine inanıyorum
Google'a Tomris'in Emzirme Notları, Emzirme Kampı yazın bi okuyun bence. Emzirme Notları serisi benim kafamı çok rahatlatmıştı. İlk ay sadece 380 gram alan bebem geçen tartıldığında 25 günde 700 gram almıştı.Merhabalar ben bugün katıldım benim kızım da 7 Temmuzda 35+5 olarak dünyaya geldi
Sütüm zaten doğduğu günden beri hiç yetmedi mama + süt olarak devam ediyor bu konuda önerisi olan varsa açığım
Bunun dışında sorum şu benim bebeğim 4. Ayı tamamlayacak ama hala dönme ya da birşeylere uzanma gibi bir gelişimi yok dönmeye çabalıyor ama henüz başaramadı ama istediği bir şeye uzanmıyor maalesef ismini söyleyince de bakmıyor ama gözüyle nesneleri takip edebiliyor ve şarkılı oyuncaklar sakinleştiriyor
Ben de tomrisin yazısını okuyorum , güzel bilgiler var teşekkürlerSizde görüp ben de aldım kitabı, bugün yola çıktı bakalım. Umarım erken gelir. Geldiği gibi başlıcam okumaya.
Google'a Tomris'in Emzirme Notları, Emzirme Kampı yazın bi okuyun bence. Emzirme Notları serisi benim kafamı çok rahatlatmıştı. İlk ay sadece 380 gram alan bebem geçen tartıldığında 25 günde 700 gram almıştı.
Bir de instagramda Tülin ebe var. O da boş memeyi sağın diyor. Dolu memeyi sağdığımızda süt üretimi çok tetiklenmiyormuş. Boş memeyi sağdığımızda ise vücut aaaa süt yetmiyor. Süte ihtiyacımız var diyerek fazladan süt üretiyor.
Hayir bizde ateş olmadi ama husursuzluk vardiBugün 4.ay aşılarımızı olduk, ateş yapmış mıydı kızlar?
Teşekkür ederim, bu saate kadar ateş olmadı olmaz herhalde artıkHayir bizde ateş olmadi ama husursuzluk vardi
Gecmiş olsun
Ahahaaha tabii ki. Kendi yüzüme de fışkırtıyorumSiz de süt bitti herhalde yaa deyip memeyi sıkıp yanlışlıkla bebeğin yüzüne süt fışkırtıyor musunuz
N Nedesemolmuyor1 lütfen kendinize fazla yüklenmeyin hayatımız toptan değişti ben sezeryan oldum iki tane bebeği içimden çıkarıp elime verdiler ve bi günde anne olmamı beklediler ne yalan söyleyeyim başta görev gibi endişeli endişeli bakıyordum çocuklarıma zamanla kafası geldiHayatımız topyekün değişti. Geçen bende dışarı çıktım ve kızım hiçbir şekilde durmadı ağlayarak eve geldim. O kadar ihtiyacım vardı ki o an sakin durmasına ve benim orada rahatlamama. Mesela emzirmeyi uzun bir süre hiç sevmedim. Acıkınca üzülüyordum. Alt açmayı hala sevmiyorum. Ay onun şeyi mi kokar diyorlar ama ben çiş yaptığı bezde bile öğürerek açıyorum. Bunlar bizi az seven anne yapmaz.
Bikaç gün gaz beni zorladı bunalmıştım biraz o zaman geldi bu düşünce sonra öyle mi yoksa diye üstüne düşündükçe de kendi kendime tribe girdimN Nedesemolmuyor1 lütfen kendinize fazla yüklenmeyin hayatımız toptan değişti ben sezeryan oldum iki tane bebeği içimden çıkarıp elime verdiler ve bi günde anne olmamı beklediler ne yalan söyleyeyim başta görev gibi endişeli endişeli bakıyordum çocuklarıma zamanla kafası geldisiz iyi olacaksınız ki çocuklarınız da iyi olsun bencil biri olabilirim belki ama mental olarak önce kendimi toparlamam gerekiyordu.Çocukları birilerine bırakıp dışarı çıkmaya zorladı eşim başlangıçta her çıktığımda ağladım ama iyi geldi. İyi anne miyim diye düşünen herkes iyi bir annedir ben burada bir şeyler araştırıp öğrenmeye çalışan hiç kimsenin kötü bir anne olduğunu düşünmüyorum
Doktor ocean Mikrofer yazdı diye onu aldım ama aklımda Bestiron vardı en temiz içerik diye not almışım zamanında sonradan aklıma geldi, lipozoneyi duymamıştım hiç kabız yapmıyorsa süper Bestiron dada zeytin yağ olduğu için yapmıyor yorumu vardı, lipozoneyi de araştırma listeme ekledimKızlar hangi demir takviyesini kullanıyosunuz bebeğinize? Doktorumuz lipozone verdi bize daha bitkiselmiş kabız olma ihtimali yok denecek kadar dişleride boyamıyo dedi. Yeni bulduk yarın başlıcaz siz nasıl yapıyosunuz direkt ağızına damlatıp emziriyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?