- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.061
Aynenn bizimki de verme diyor da millet neler yazmış bir platforma yok midesi yapışmış yok susuz kalmış korktum açıkçası ya :/ sen mama veriyorsun değil miDoktorlar 6 aya kadar vermeyin diyor canım. 1 haftalıktı sağlık ocağına gittik ebe kaynat soğut 2 3 çay kaşığı ver dedi. Bende doktora sordum sağlık ocağı su verin dedi ne yapayım demeye kalmadan hayır dedi. Bende vermedim hiç
Herkes bişey yazıyor zaten. Yok ben anne sütü veriyorum. Yazın bol su tüket demişlerdi bana sütünden çocuğa geçsin susuz kalmasın diye. Ne kadar doğru bilmem ama ben zaten 3 4 litre su içiyordumAynenn bizimki de verme diyor da millet neler yazmış bir platforma yok midesi yapışmış yok susuz kalmış korktum açıkçası ya :/ sen mama veriyorsun değil mi
Bişey daha söyleyeyim d vitamini demir 3 ün etkinliğini artıyorHee bak o kadar bilmiyorum d vit çok kullandım fikrim varda hiç demir ihtiyacım olmamıştı çocukumada vericeğimi bilmiyodum meselaay evet inşallah şifa olsun hepsineee
Bizim doktorumuz belirtmişti, tadını sevdiyse ne güzel +2 kullanmak daha yararlı çünkü benimki d vitaminine bile öğüren bebe ek gıdada uğraştıracak gibi beni, ateşlendiğinde calpolu içirmek için 1 saat uğraştırıyor sağ mememi seviyor sol mememi aldığında onu bile ilk öğürüyor sonra emiyorAç ve ya tok verin diye belirtmedi doktorum bana. Ben ilk defa bugün verdim tadı konusunda bir sorun yaşamadık çok şükür
ya beb mama da veriyorum ya aklımı o kurcalıyorHerkes bişey yazıyor zaten. Yok ben anne sütü veriyorum. Yazın bol su tüket demişlerdi bana sütünden çocuğa geçsin susuz kalmasın diye. Ne kadar doğru bilmem ama ben zaten 3 4 litre su içiyordum
Allah kolaylık versinBizim doktorumuz belirtmişti, tadını sevdiyse ne güzel +2 kullanmak daha yararlı çünkü benimki d vitaminine bile öğüren bebe ek gıdada uğraştıracak gibi beni, ateşlendiğinde calpolu içirmek için 1 saat uğraştırıyor sağ mememi seviyor sol mememi aldığında onu bile ilk öğürüyor sonra emiyor
Listen belli mi ne alacağız hiç bilmiyorum da belki senden bir şeyler öğrenirimAllah kolaylık versinek gıdayı çok merak ediyorum ya bu ay indirimlerden alışverişi yapacağım sonra kullanmak için heyecanla bekleyeceğim
Bir liste yapmadım henüz aklımdakileri sayayım atladıklarımı eklerlerListen belli mi ne alacağız hiç bilmiyorum da belki senden bir şeyler öğrenirim
Bana su verme diyen doktor mama başlayalım demişti bak şimdi aklıma geldi. Demek ki mama alan bebeklere de vermeyin diyor. Sen yine doktoruna sor istersenya beb mama da veriyorum ya aklımı o kurcalıyor
Bende bendeAllah kolaylık versinek gıdayı çok merak ediyorum ya bu ay indirimlerden alışverişi yapacağım sonra kullanmak için heyecanla bekleyeceğim
En önemli şeyi unutmuşum bak okuyunca burda geldi aklıma mama sandalyesiBir liste yapmadım henüz aklımdakileri sayayım atladıklarımı eklerler, mama sandalyesi ve mama önlükleri aldım. Mama kaşığı , mama tabağı , suluk , yoğurt yapmak için küçük kavanozlar (aynı zamanda elma püresi gibi şeylerde koyulabilir) buharlı pişirici almayacağım ben gerek yok gibi düşünüyorum, cam rende, meyve süzgeci. Mama sandalyesinin altına örtüler oluyor onlardan almayı düşünüyorum. Aklıma gelenler bunlar
Nerde indirimlerBende bendebebek irmiği tarhanası alıştırma bardağı önlük kaşık vs aldım hazır indirim varken dedim
Mama tabağı silikon muBir liste yapmadım henüz aklımdakileri sayayım atladıklarımı eklerler, mama sandalyesi ve mama önlükleri aldım. Mama kaşığı , mama tabağı , suluk , yoğurt yapmak için küçük kavanozlar (aynı zamanda elma püresi gibi şeylerde koyulabilir) buharlı pişirici almayacağım ben gerek yok gibi düşünüyorum, cam rende, meyve süzgeci. Mama sandalyesinin altına örtüler oluyor onlardan almayı düşünüyorum. Aklıma gelenler bunlar
Evet tekrar soracağım bir ya içim rahat değil çok sağol :)Bana su verme diyen doktor mama başlayalım demişti bak şimdi aklıma geldi. Demek ki mama alan bebeklere de vermeyin diyor. Sen yine doktoruna sor istersen
Evet silikonMama tabağı silikon mu
Ben kendim yaptım tarhanayı bakalım beğenecek miBende bendebebek irmiği tarhanası alıştırma bardağı önlük kaşık vs aldım hazır indirim varken dedim
Ben bir keresinde kaşıkla su vermiştim ama ek gıdaya kadar verilmesine gerek yok. Şöyle ki bir zararı yok fakat midesini doldurduğu için mamaya ve ya süte yer kalmıyor o yüzden vermeyin diyorlar ki zaten mamada da sütte de su oldukça fazla. Bebeğin susuz kalma diye bir ihtimali yok yani için rahat olsun :)Evet tekrar soracağım bir ya içim rahat değil çok sağol :)
Tam ona bakıyodum alıcam ben baya kullanışlı görünüyoKangru da boroosh baby kullanan var mı nasıldır
Bacak kısmının ayarlanabilir olması çok iyi huggyberry düşünüyordum o da benzer ürün ama zamlanmış boroosh baby alıcam sanırım ben sadece çok ip sallanıyor heryerinden vs yazmışlar o yüzden emin olamadımTam ona bakıyodum alıcam ben baya kullanışlı görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?