- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.081
İlk 6 ay su vermeyin dediler diye o kadar kastım ki böbrekleri tam süzecek kadar gelişmedi diye sanıyordum banyo yaptırırken strese giriyordum su yutacak diyeBen bir keresinde kaşıkla su vermiştim ama ek gıdaya kadar verilmesine gerek yok. Şöyle ki bir zararı yok fakat midesini doldurduğu için mamaya ve ya süte yer kalmıyor o yüzden vermeyin diyorlar ki zaten mamada da sütte de su oldukça fazla. Bebeğin susuz kalma diye bir ihtimali yok yani için rahat olsun :)
Aldığında yorum yapar mısın kullanışlı mı ben 15 inde alcam kim önce alırsa o yazsınTam ona bakıyodum alıcam ben baya kullanışlı görünüyo
Tabi kii bende mama sandalyesi kanguru hemlik pompası falan alıcam stoğa girsin diye bekliyorum senden önce almış olursam yazarım mutlakaAldığında yorum yapar mısın kullanışlı mı ben 15 inde alcam kim önce alırsa o yazsın
Hepsiburada da başladı OG Natural marka nın bebek irmiği tarhanası gibi ürünleri var onları aldım, Philips avent damlatmaz alıştırma bardağı aldım, oioi markanın ürünleri indirimde önlük vs aldım silikon, mama sandalyesi de ikenınkini alacağım daha önce büyük oğlumda onu kullanmıştım çok memnundumNerde indirimler
İlk kez görüyorum böyle bişey inşallah kullanmak nasip olmaz tabi ama gördüğüm iyi olduTabi kii bende mama sandalyesi kanguru hemlik pompası falan alıcam stoğa girsin diye bekliyorum senden önce almış olursam yazarım mutlakabu arada hemlik pompası herkese tavsiyem bence her bebekli çocuklu evde bulunmalı Allah kullanmayı nasip etmesin tabi ama ek gıdaya geçiceğimiz bu zamanda elimin altında olması biraz rahatlatıcak beni şahsen.
hemlic Hemlik Manevra Ürünü - Hemlik Pompası - 2si 1 Arada - 1 Adet Yetiskin 1 Adet Küçükler Için- Fiyatı, Yorumları - Trendyol
hemlic Hemlik Manevra Ürünü - Hemlik Pompası - 2si 1 Arada - 1 Adet Yetiskin 1 Adet Küçükler Için- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oioi koku yapıyor yemeklere kokusu geçiyor diye yazmışlar o yüzden yemeyi reddeden bebekler varmışHepsiburada da başladı OG Natural marka nın bebek irmiği tarhanası gibi ürünleri var onları aldım, Philips avent damlatmaz alıştırma bardağı aldım, oioi markanın ürünleri indirimde önlük vs aldım silikon, mama sandalyesi de ikenınkini alacağım daha önce büyük oğlumda onu kullanmıştım çok memnundum
Annesi yaparda beğenmez mi hiç, en güzeli seninki benim öyle yeteneklerim yok malesefBen kendim yaptım tarhanayı bakalım beğenecek mi
Yok canım yataydayım benCanım sen ankarada mısın Dr dönersen bana
Öylemi hiç yorum okumadım önlük diş kaşıyıcı kaşık almıştım bende iyidir diye önlüğü çok tatlı görünüyorduOioi koku yapıyor yemeklere kokusu geçiyor diye yazmışlar o yüzden yemeyi reddeden bebekler varmış
Aldığında yorum yapar mısın kullanışlı mı ben 15 inde alcam kim önce alırsa o yazsın
Kangru da boroosh baby kullanan var mı nasıldır
Bende kanguru alıp almamak konusunda çok kararsızım çocuğu koyunca ağır oluyor mu ,Tam ona bakıyodum alıcam ben baya kullanışlı görünüyo
İnsanın beline çok yük oluyo gerçekten biraz daha omuz sırt bel dağılımı olmalıBende kanguru alıp almamak konusunda çok kararsızım çocuğu koyunca ağır oluyor mu ,Pheebs bizim oturaklıya oturamadı ama koyunca çok ağır gelmişti hepsi mi öyle olur acaba
100 yorumdan 1 i öyle benim denk geldiğim genel olarak beğenilmişOioi koku yapıyor yemeklere kokusu geçiyor diye yazmışlar o yüzden yemeyi reddeden bebekler varmış
Ahahah sende düşmüşsün benim gibi hepsiburada batağınaÖylemi hiç yorum okumadım önlük diş kaşıyıcı kaşık almıştım bende iyidir diye önlüğü çok tatlı görünüyordu
Bebek arabasını ben evde kullandığım için hiç dışarı çıkarmak istemiyorum yaİnsanın beline çok yük oluyo gerçekten biraz daha omuz sırt bel dağılımı olmalımutlaka ağır oluyodur ama gerçekten bakkala gidicekken bile bebek arabası çıkarmaktan sıkıldım o daha çok yoruyo beni
Aynı aynı kasım deyince bana bişey oluyorAhahah sende düşmüşsün benim gibi hepsiburada batağınayoğurt makinesi bile aldım bende ahaha indirim görünce dayanamıyorum
Kız kandırma be çocuğu shahahaha mantıklı hee zart zurt oda oda taşımaktansaBebek arabasını ben evde kullandığım için hiç dışarı çıkarmak istemiyorum yaçok rahat oluyor koyuyorum içine hangi odaya gidersem götürüyorum anakucağınada koyup işimi yapıyorum ama bebek arabasıyla hızlı hızlı daha kolay geldi garibim de gezdiğini sanıyor işte
Bende yapışkanlı oldugu için almayı düşünüyorum ama bilemiyorum öyle yorumlar vardı başka tabakta verince yedi koku oluyor vs belki yıkama şekillerinden olabilir bilemiyorumÖylemi hiç yorum okumadım önlük diş kaşıyıcı kaşık almıştım bende iyidir diye önlüğü çok tatlı görünüyordu
Şuana kadar sling kullandım hiç yok gibi oluyor ağırlık hissetmedim hiç acaba ergonomik değil miydi kullandıgın bazıları hem bel hem sırt destekli oluyor kangru tipi de önemli bence. Büyük rahatlık ama ya bebek arabasını çıkarmak mesele merdiven varsa yolu uzat başka yollardan git indir kaldır vs kanguru çok rahat bişeyBende kanguru alıp almamak konusunda çok kararsızım çocuğu koyunca ağır oluyor mu ,Pheebs bizim oturaklıya oturamadı ama koyunca çok ağır gelmişti hepsi mi öyle olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?