2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İlk 6 ay su vermeyin dediler diye o kadar kastım ki böbrekleri tam süzecek kadar gelişmedi diye sanıyordum banyo yaptırırken strese giriyordum su yutacak diye

Aldığında yorum yapar mısın kullanışlı mı ben 15 inde alcam kim önce alırsa o yazsın
Tabi kii bende mama sandalyesi kanguru hemlik pompası falan alıcam stoğa girsin diye bekliyorum senden önce almış olursam yazarım mutlaka bu arada hemlik pompası herkese tavsiyem bence her bebekli çocuklu evde bulunmalı Allah kullanmayı nasip etmesin tabi ama ek gıdaya geçiceğimiz bu zamanda elimin altında olması biraz rahatlatıcak beni şahsen.

Nerde indirimler
Hepsiburada da başladı OG Natural marka nın bebek irmiği tarhanası gibi ürünleri var onları aldım, Philips avent damlatmaz alıştırma bardağı aldım, oioi markanın ürünleri indirimde önlük vs aldım silikon, mama sandalyesi de ikenınkini alacağım daha önce büyük oğlumda onu kullanmıştım çok memnundum

İlk kez görüyorum böyle bişey inşallah kullanmak nasip olmaz tabi ama gördüğüm iyi oldu

Oioi koku yapıyor yemeklere kokusu geçiyor diye yazmışlar o yüzden yemeyi reddeden bebekler varmış

Aldığında yorum yapar mısın kullanışlı mı ben 15 inde alcam kim önce alırsa o yazsın

Kangru da boroosh baby kullanan var mı nasıldır
Tam ona bakıyodum alıcam ben baya kullanışlı görünüyo
Bende kanguru alıp almamak konusunda çok kararsızım çocuğu koyunca ağır oluyor mu , Pheebs bizim oturaklıya oturamadı ama koyunca çok ağır gelmişti hepsi mi öyle olur acaba

Bende kanguru alıp almamak konusunda çok kararsızım çocuğu koyunca ağır oluyor mu , Pheebs bizim oturaklıya oturamadı ama koyunca çok ağır gelmişti hepsi mi öyle olur acaba
İnsanın beline çok yük oluyo gerçekten biraz daha omuz sırt bel dağılımı olmalı mutlaka ağır oluyodur ama gerçekten bakkala gidicekken bile bebek arabası çıkarmaktan sıkıldım o daha çok yoruyo beni

Öylemi hiç yorum okumadım önlük diş kaşıyıcı kaşık almıştım bende iyidir diye önlüğü çok tatlı görünüyordu
Ahahah sende düşmüşsün benim gibi hepsiburada batağına yoğurt makinesi bile aldım bende ahaha indirim görünce dayanamıyorum

Bu arada buharlı pişirici alacak varsa şu ara alsın derim yükselmiş baya 2.5 iken almıştım en uygun 3e var şuan indirim yapmayanlarda fiyatlar 4 4.5 civarı

Bebek arabasını ben evde kullandığım için hiç dışarı çıkarmak istemiyorum ya çok rahat oluyor koyuyorum içine hangi odaya gidersem götürüyorum anakucağınada koyup işimi yapıyorum ama bebek arabasıyla hızlı hızlı daha kolay geldi garibim de gezdiğini sanıyor işte

Hastalıktan gelenden gidenden pek girip yazamadım 4.5 aylık oldu bambam ve 2 3 hafta önce bahsettiğim uyku sorunları meme reddi vs. hepsi geçti gitti şükür güzel bir uyku düzeni oturdu bile 7de uyanıyo 7de uyuyo gün içinde de minimum 40dk dan 4 uyku yapıyo çiçek gibiyiz şükür krizli 4 ay atakları yaşıyosanız dayanın gerisi aydınlık

Kız kandırma be çocuğu shahahaha mantıklı hee zart zurt oda oda taşımaktansa

Bugün ilk defa kuru fasulye yedim bu geceyi atlatayım bakalım doğalgaz boru hattı bizim evden geçecek mi, siz bakliyat yemeye başladınız mı

Öylemi hiç yorum okumadım önlük diş kaşıyıcı kaşık almıştım bende iyidir diye önlüğü çok tatlı görünüyordu
Bende yapışkanlı oldugu için almayı düşünüyorum ama bilemiyorum öyle yorumlar vardı başka tabakta verince yedi koku oluyor vs belki yıkama şekillerinden olabilir bilemiyorum
Şuana kadar sling kullandım hiç yok gibi oluyor ağırlık hissetmedim hiç acaba ergonomik değil miydi kullandıgın bazıları hem bel hem sırt destekli oluyor kangru tipi de önemli bence. Büyük rahatlık ama ya bebek arabasını çıkarmak mesele merdiven varsa yolu uzat başka yollardan git indir kaldır vs kanguru çok rahat bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…