- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.341
Teşekkür ederimMerhaba ben 1 kullanıyorum ama 2 de kullanılabilir. İçindekilerin dozu düşük çünkü.
Neyse müslinlerle devam edicem. Sürekli tükürüyor, salyası akıyor. Yetmiyor ki fularlarAçılmadı ki sayfa yazayım yaa dün geldi gerçi yıkadım kullandım derken anca
Ya ben de yapmak istiyorum ama tabak falan bi gereksiz geldiği için de yapmadım. Silikonu yıkaması zor olur gibi geldi, makineye de atılmaz. Melamin ya da çelik küçük tabaklardan yararlanırım dedim. Kendim yediriyorsam porselen kullanırım.Kızlar selam. Ek gıda alışverişini yapmaya başladım. Dün oioi marka 1 tabak 2 kaşık sipariş verdim. Başka gerekli olan şeyler neler acaba başka ne almalıyım ?
Normalde b12 eksikliğim yok, ama doğumdan sonra baktıramadım hiç, solgarın bira mayalı b12 vitaminini kullanıyorum süt artırıcı olarak baya etkili düzenli kullanıyorum, umarım ondaki b12 fayda ediyordur, çok düşükse iğne veriyorlar genelde ama benim doğumdan önce düşük değildi, sprey daha etkilidir büyük ihtimalle benimkindenKızlar iyi geceler forumda gezerken gördüm de birisinin bebeğinde b12 eksikliği anemisi varmış. O başlığı görünce aklıma geldi, doktorum bana b12 takviyesi verdi genelde bizde az oluyormuş bebeğe yeteri kadar geçmemesinden endişe etmişti. B12 eksikliği bir çok şeye sebep olabiliyor netten bakarsınız. İsterseniz sizlerde doktorunuza bi danışın
Newvit kullanıyorum, kabızlık falan yapmadıMerhaba kızlar kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz
Fayda ediyordur mutlaka, zamanın varsa baktırman en güzeli tabi. B12 eksikliğinin olumsuz çok etkisi varmış çünkü daha önce bilmiyordumNormalde b12 eksikliğim yok, ama doğumdan sonra baktıramadım hiç, solgarın bira mayalı b12 vitaminini kullanıyorum süt artırıcı olarak baya etkili düzenli kullanıyorum, umarım ondaki b12 fayda ediyordur, çok düşükse iğne veriyorlar genelde ama benim doğumdan önce düşük değildi, sprey daha etkilidir büyük ihtimalle benimkinden
Normal bence 4.ay itibariyle kilo alımları azalıyor zaten, sınır kaçtır bilmiyorum ama 500 gram yeterlidir. Ayrıca 4.ayda doğum kilosunun hemen hemen 2 katı olması beklenir seninki 2 katı olmuş :)Kizlar selam , 1 hafta sonra kizim 4 aylik olucak fakat bu ay kilosu az artmis gibi geldi, sizde durumlar nasil ? Sadece anne sutu ile aylik kilo artisimiz su sekilde:
Dogum kilosu : 3000
1. Ay 3700 (700 gram)
2.ay 4700 (1kg)
3. Ay 5400 ( 700 gram )
4. Ay
Suan kilosu 5900 , suan 500 gram aldi , 1 haftamiz kaldi 4 aylik olmamiza neden bu sekilde az aldi bu ay anlamadim , gece de emziriyorum ?
Ben tabağı kendi yerken elini acıtmasın diye aldım. Şimdiye kadar izlediğim ek gibi videolarında bebişler kaşığı bir kenara atıp elleriyle yiyorlar ee çırpınıyorlar birde. Belki yapmaz ama garantiye almak istedim. Mama sandalyesi kesin alacağım. O püre emziğini, önlüğünü de alayım dedim. Mesela kasesi var işte o bana gereksiz geldi çorbayı kendim yediririm diye almayı düşünmüyorum. Philipsin alıştırma suluğunu almıştım hamileyken indirimde iyi bir fiyata gelmişti. Dün oioi lerde baya uygun fiyata geldi. Başka ne gerekli bilemiyorum mesela çatal gerekli mi ? Dediğin gibi bekleyelim bakalım önerileriYa ben de yapmak istiyorum ama tabak falan bi gereksiz geldiği için de yapmadım. Silikonu yıkaması zor olur gibi geldi, makineye de atılmaz. Melamin ya da çelik küçük tabaklardan yararlanırım dedim. Kendim yediriyorsam porselen kullanırım.
Kaşık, tüm vücuda giyilen önlük, cam rende, buharlı pişirme aparatı, mama sandalyesi, hani bu içine koyuyorsun da püre şeklinde yiyor ya emzik gibi, adı ne bilemedim, püre emziği bence, benim gerekli gördüğüm, listemdekiler. Başka öneriler için burada bekleyeyim
Aslında beklenen kiloyu almış. Aylık 500 gram alması bekleniyor. Zaten 3.aydan sonra yavaşlayacağını söylemişlerdi bence kafana takma. Sorun olsa sağlık ocağı takipte söylüyor zaten şöyle böyle yap diye.Kizlar selam , 1 hafta sonra kizim 4 aylik olucak fakat bu ay kilosu az artmis gibi geldi, sizde durumlar nasil ? Sadece anne sutu ile aylik kilo artisimiz su sekilde:
Dogum kilosu : 3000
1. Ay 3700 (700 gram)
2.ay 4700 (1kg)
3. Ay 5400 ( 700 gram )
4. Ay
Suan kilosu 5900 , suan 500 gram aldi , 1 haftamiz kaldi 4 aylik olmamiza neden bu sekilde az aldi bu ay anlamadim , gece de emziriyorum ?
Cnm sen Bariş Muslu nun seminerlerine mi katıldın? Bi ara ben baya takilmistim ona her aksam dinliyordum hatta toplu demolarina katıldım bi tanesi cok isime yaradi diyebilirim. Iyilesme krizi de yasamistim. Ogluma da yaptim benden ayrilamiyordu agliyordu anaokulunda cok sıkıntı yasamistik 4 yasindayken. Bizim de bi ameliyat oykümüz vardi kucagimdan aglayarak alinan bi bebek. Ama sanki onu tam temizleyemedim gibi.Aynen öyle Allah bilir ben ne travma yaşadım ki değişik takıntılarım var hepsinin altında bişey vardır. Ben hiç inanmayarak Barış Muslunun eğitimine katıldım çocuğum da uyguladım 3 senedir tırnak yeme sorununu tek seansta çözdüm diye biri bana dese yeminle inanmazdımhemde inanmayarak ama tüm kurallara uyarak yaptım bide küçük olduğu için hamilelikten önceki 1 yıldan itibaren yaşadığım olayları düşünüp olaya nokta atışı yaptım. Doktora psikologa götürdüğüm sonuç alamadığım tırnak yeme olayı seansın sabahında kalkıp çocuk bana anne biliyormusun tırnağımı artık uzatmaya karar verdim demesiyle son buldu gün gün fotoğrafını çektim tırnak yemeyi geçip etlerini yiyordu. Sonra 2.kere başka bişey için yaptım onuda çözdüm. Ama kendime yapamıyorum. Çocukların travmaları çoğu kez anneye ait travmalar oluyor aslında o yüzden çözmesi kolay.
Ciddi anlamda yiyor şu ara küçük vampir ajahaAh bambam ah bambam yedin kızı
Kız sen x2 gdiyosun cidden indirimler varken alsaydın keşke yaaBu arada ek gıda alisverisi falan hic bisey yapmadim ben kızlar tabii ben bi de herseyden ×2 alacagımchicconun sulugu cok hsouma gitmisti ebebekte şu an fikir olarak bi o var. Mama sandalyelerimiz var. Burdan corba ve mama tariflerini de paylasiriz insallah guzel fikir olur.
6 ay da baslamak istiyorumKizlar 4. Ayda ek gidaya gececek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?