- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.321
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Bende giremedim sayfa yüklenemedi uyarısı verdi banada,önlükBugün burası kapalı mıydı yaa hiç giremedim. Salya önlüğü önerisiyle geldimmalum dişi çıktı bambamın şapır şupuruz. Çok güzel çıktı bu önlükler güzelde emiyo döküleni tavsiyemdir. Lumos baby&mom
Evet öyleymiş gece 3 4 defa uyanan çocuk 2 defa uyanıyo o kadarPheebs şu yatağın diğer tarafında yatma işini ne yaptın? Gerçekten sana mı ağlıyormuş bambam denedin mi ? Babasına yapmıyor mu?
Anneyanı beşik babayanı beşik mi olduEvet öyleymiş gece 3 4 defa uyanan çocuk 2 defa uyanıyo o kadar
İnfilunsur filan olsan hep linkle bizi pheeebs dicez sanaBugün burası kapalı mıydı yaa hiç giremedim. Salya önlüğü önerisiyle geldimmalum dişi çıktı bambamın şapır şupuruz. Çok güzel çıktı bu önlükler güzelde emiyo döküleni tavsiyemdir. Lumos baby&mom
Bence bende de var, b12 takviyesi hap olarak mı verdi doktor? . Fırsat bulup hastaneye gidemedim. Dişim de kötü, bebekle hastaneye doktora gitmek istemediğim için erteliyorum hepKızlar iyi geceler forumda gezerken gördüm de birisinin bebeğinde b12 eksikliği anemisi varmış. O başlığı görünce aklıma geldi, doktorum bana b12 takviyesi verdi genelde bizde az oluyormuş bebeğe yeteri kadar geçmemesinden endişe etmişti. B12 eksikliği bir çok şeye sebep olabiliyor netten bakarsınız. İsterseniz sizlerde doktorunuza bi danışın
Baba kaçtı salonda yatıyo oğlan odada hakimiyetini ilan etti hepimiz bi köşede yatıyoruz ahahaAnneyanı beşik babayanı beşik mi oldu
Valla yaa keşke ahahaİnfilunsur filan olsan hep linkle bizi pheeebs dicez sana
İyi para kazanırdın bizden ya
Sitede bir konu okudum eşimle dedikodusunu yapmak istiyorum ama bebeden fırsat bulamıyorumşimdi de uykum geldi
Merhaba ben 1 kullanıyorum ama 2 de kullanılabilir. İçindekilerin dozu düşük çünkü.Merhabalar i mom latte günde 1 mi 2 mi kullandınız??
Benim kızım elini emerken gözünü ovusturuyo kızarıyor böyle. Bi de tırnağı uzunsa yara yapmış olabilirKızlar gözümüzün üst kısmında böyle birşey çıktı bugün, ne olabilir acaba?
D vit kabiz yapmaz belki havaların serinlemesiyle su tüketiminiz meyve tüketiminiz azalmıştır.Kızlar takviye vitamin ne kullanıyorsunuz bana sağlık ocağı d vitamini vermişti kabız yaptı bırakmıştım şimdi kendimi güçsüz hissediyorum ve dişlerim çok ağrıyor acaba destek vitamin kullanmıyorum o yüzden mi
Ay daha yeni müslin aldım, evde de bi on tane vardı zatenBugün burası kapalı mıydı yaa hiç giremedim. Salya önlüğü önerisiyle geldimmalum dişi çıktı bambamın şapır şupuruz. Çok güzel çıktı bu önlükler güzelde emiyo döküleni tavsiyemdir. Lumos baby&mom
Ya b12 takviyesi olarak orzax'ın dil altı spreyine bakın kesin. Hamilelikte benim de düşmüştü, iğne vermedi bunu verdi doktor. Normal zamanda iğne de kullanıyorum ama bunun kadar hızlı yükseltmedi ne iğne ne başka hap. Yıllardır süregelen eksikliği bu sprey kurtardı diyebilirim. Çünkü kendimi bildim bileli b12 hep eksikti bende. Artık normal seviyelerde.Bence bende de var, b12 takviyesi hap olarak mı verdi doktor? . Fırsat bulup hastaneye gidemedim. Dişim de kötü, bebekle hastaneye doktora gitmek istemediğim için erteliyorum hep
Dilaltı spreyi olarak verdi günde bir fıs sıkıyorum, ihmal etmemeye çalış bebeklerdeki motor gelişimlerini felan çok etkiliyormuş. Burada birisi yazmıştı kafasını tutamıyor diye b12 eksikliği olabilir belkiBence bende de var, b12 takviyesi hap olarak mı verdi doktor? . Fırsat bulup hastaneye gidemedim. Dişim de kötü, bebekle hastaneye doktora gitmek istemediğim için erteliyorum hep
Kötüyü çağırmayın ya bebeklerimiz çok sağlıklı hep çok sağlıklı olacaklarsarilimoncuk mesakını okudum ama alıntılayamadım
Otizmden ben de çok çekiniyorum ve her hareketini kontrol ediyorum
Benimkisi az gülüyor gibi geliyor bana mesela:/
Çorapsız yatırıyorum ben ama bazı tulumları patikli o zaman mecbur öyle yatıyor, evim 25.6 dereceKızlar bebeklerinizi çorapla mı uyutuyorsunuz bu konuda kafam çok karışık ben çorapla yatırıyorum ama artık çıkarıyım diyorum evin ısısı çok iyi merkezi sistem
Kocama sataşmadan bir gece düşünemiyorum. emzirmeye kalktığımda mutlaka sataşasım geliyor benim ayrı yatamamBaba kaçtı salonda yatıyo oğlan odada hakimiyetini ilan etti hepimiz bi köşede yatıyoruz ahaha
Açılmadı ki sayfa yazayım yaa dün geldi gerçi yıkadım kullandım derken ancaAy daha yeni müslin aldım, evde de bi on tane vardı zatenyenisini alamam artık ama merak da etmedim değil. Keşke daha önce bilseydim beee.
Kocama sataşmadan bir gece düşünemiyorum. emzirmeye kalktığımda mutlaka sataşasım geliyor benim ayrı yatamam
Ah bambam ah bambam yedin kızıEkstra enerciiiii gerek o iş için bende o yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?