2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Bende giremedim sayfa yüklenemedi uyarısı verdi banada,önlük

İnfilunsur filan olsan hep linkle bizi pheeebs dicez sana
İyi para kazanırdın bizden ya

Sitede bir konu okudum eşimle dedikodusunu yapmak istiyorum ama bebeden fırsat bulamıyorum şimdi de uykum geldi

Bence bende de var, b12 takviyesi hap olarak mı verdi doktor? . Fırsat bulup hastaneye gidemedim. Dişim de kötü, bebekle hastaneye doktora gitmek istemediğim için erteliyorum hep

sarilimoncuk mesakını okudum ama alıntılayamadım
Otizmden ben de çok çekiniyorum ve her hareketini kontrol ediyorum
Benimkisi az gülüyor gibi geliyor bana mesela:/

İnfilunsur filan olsan hep linkle bizi pheeebs dicez sana
İyi para kazanırdın bizden ya

Sitede bir konu okudum eşimle dedikodusunu yapmak istiyorum ama bebeden fırsat bulamıyorum şimdi de uykum geldi
Valla yaa keşke ahaha işte bebe erken geldi önden önden alıyoruz her şeyi yoksa bende biri alsın da desin bişey diye beklerdim uyu bacım uyu boşver sabah kahve eşliğinde ayılırken yaparsınız dedikoduyu uyku çok güzel bişiiiii

Kızlar bebeklerinizi çorapla mı uyutuyorsunuz bu konuda kafam çok karışık ben çorapla yatırıyorum ama artık çıkarıyım diyorum evin ısısı çok iyi merkezi sistem

D vit kabiz yapmaz belki havaların serinlemesiyle su tüketiminiz meyve tüketiminiz azalmıştır.
D vit eksikliği halsizlik yapıyo

Ay daha yeni müslin aldım, evde de bi on tane vardı zaten yenisini alamam artık ama merak da etmedim değil. Keşke daha önce bilseydim beee.
Bence bende de var, b12 takviyesi hap olarak mı verdi doktor? . Fırsat bulup hastaneye gidemedim. Dişim de kötü, bebekle hastaneye doktora gitmek istemediğim için erteliyorum hep
Ya b12 takviyesi olarak orzax'ın dil altı spreyine bakın kesin. Hamilelikte benim de düşmüştü, iğne vermedi bunu verdi doktor. Normal zamanda iğne de kullanıyorum ama bunun kadar hızlı yükseltmedi ne iğne ne başka hap. Yıllardır süregelen eksikliği bu sprey kurtardı diyebilirim. Çünkü kendimi bildim bileli b12 hep eksikti bende. Artık normal seviyelerde.

Dilaltı spreyi olarak verdi günde bir fıs sıkıyorum, ihmal etmemeye çalış bebeklerdeki motor gelişimlerini felan çok etkiliyormuş. Burada birisi yazmıştı kafasını tutamıyor diye b12 eksikliği olabilir belki

Kızlar bebeklerinizi çorapla mı uyutuyorsunuz bu konuda kafam çok karışık ben çorapla yatırıyorum ama artık çıkarıyım diyorum evin ısısı çok iyi merkezi sistem
Çorapsız yatırıyorum ben ama bazı tulumları patikli o zaman mecbur öyle yatıyor, evim 25.6 derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…