2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba canim sadece anne sutu mi bir de dogum kilosu kacti ? Sutu yagli yapan bir sey var mi bildigin sadece anne sutu ise
Bizimki genetik sanırım. Özel olarak bir şey tüketmiyorum. Hatta bugün iki kek dilimi yedim tüm gün. Akşam eşim gelince yemek yiyebildik.
Ara ara süt çekilmesi yaşıyorum her zaman süper sütlü dilim
Fakat tahin helvası on numara süt yapıyor bence deneyin.
Bir de benm bebeler de kg almaya yatkın bence.
Doğum kgsu 3650 idi. 3480 olarak hastaneden çıkmıştı.

Kauçuk emzik kullanan varsa dikkatli olsun diye yazmak istedim, kauçuk emziği bir kaç gün kullanmayınca yumuşama oluyormuş parça kopabiliyormuş mesele başka emziği de var bebeğin 2-3 gün onu emdi kauçuk olan o sırada bekledi diyelim. Frıgg kauçuk kullanıyorum yedek almıştım yamulmuş nette bakarken böyle yorumlara denk geldim foto atılmış çok şaşırdım. Normal emziğe alıştırmaya çalışacağım korktum

Kız sen x2 gdiyosun cidden indirimler varken alsaydın keşke yaa
Ahh ahh de ki trandeyollara girecek vakit varmi ki indirimleri kovaliyim cnm bu aksam 6.30 da yenecek yemek 9.40 a sarkti. Yemekleri tabaklara koymusum bi baktim Ikizlerden biri kaka yapmis omzuna cikmis nerdeyse soktum banyoya yikadim hazir kuveti kurmusken oburunu de yikadim, oglum geldi terlemis gel dedim elim degmis seni de yikayayim kendimde girmesem ayip olurdu. Eee ikizler banyo yapmis tabii aclik vurdu baslarina ciglik cigliga agliyolar aclar kosa kosa onlari yedir uyut. Baktim ben de yemek yiycek hal kalmamis sonra da ödeve oturduk

Öööf ben okurken yoruldum iyi nefes almaya vaktin oluyo valla nasıl yapıyosun benim aklım almıyo gerçekten ciddi idrak edemiyorum

Bebeğim saatlerdir aralıksız ağlıyor vücudunda da böyle kırmızı şeyler çıkmış sizce alerji mi kızlar ne olabilir

Eklentiler

• IMG_4403.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_4405.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 83
Bebeğim saatlerdir aralıksız ağlıyor vücudunda da böyle kırmızı şeyler çıkmış sizce alerji mi kızlar ne olabilir
Ateşini ölçtün mü ateşten döküntü yapabilir, ağlamasa sadece alerjik olma ihtimali var, ama saatlerdir ağlıyor dediğin için hasta mı acaba diye düşündüm nasıl oldu şimdi

Alerjik bebeli arkadaşlar ..

Eklentiler

• Screenshot_20231108-093829_Instagram.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 71
Oglumda da boyle seyler cikmisti bebekken onemsiz demisti doktor bi kac güne gecti. Ama onda aglama yoktu. Bence bi doktora gotürün aglamasi, huzursuz olması gibi bulgulara önem veriyor doktorlar

Kızlar oğlum hastalandığından beri uyku düzeni bozuldu . Gündüz 1.5 saat aralıklarla 3 uyku yapıyor 2 saat uyuyordu neredeyse . Şimdi max 1 saat uyuyor. Kaç saat aralık bırakmam gerektiğini de çözemedim 2 uyku yapıyor sadece neredeyse .. bana bi çözüm söyleyin nolur ya nasıl düzenleyeyim uykusunu

Pheebs kışın da her gün çıkıp yürüyecek misin böyle? Ne düşünüyorsun ? Bu arada ev hanımı mısın yaşın kaç merak ettim ben 31 yaşındayım
Evet inşallah niyetim öyle kanguruya alıştırıcam o yüzden aynen ev hanımıyım 30 yaşındayım bende

Değil canım amerika malı ortalık karıştı iyice her şey israil malı diye yazıyo çiziyolar
Benimki nacizane bir fikir canım israil küçük amerika diye insanlar öğle söküyor yoksa tabi herkez hür iradesiyle kendi fikrini kullanır ordaki bebekleri görünce heleki yeni anne oldum daha iyi anlıyorum sanırım onları siyasetten çok duygusal bakıyorum sanırım olaya artık kalbim kaldırmıyor bazi şeyleri Allah çocuklarımızı korusun hayat kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…