- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.361
Ben 5. Ayı bekliyorumKizlar 4. Ayda ek gidaya gececek miyiz
Aynen bende 20sinde çok heycanlıyım damak tadı nasıl olucak acabaBen 5. Ayı bekliyorum
Ay başında başlayacağım tadıma
sarilimoncuk mesakını okudum ama alıntılayamadım
Otizmden ben de çok çekiniyorum ve her hareketini kontrol ediyorum
Benimkisi az gülüyor gibi geliyor bana mesela:/
Ben 5. Ayı bekliyorum
Ay başında başlayacağım tadıma
Aynen bende 20sinde çok heycanlıyım damak tadı nasıl olucak acaba
Benimki de henuz hic donmedi neredeyss 4 aylik olucaz acaba kilosu 5900 oldugu icin mi donemiyoe siye dusunuyorumMerhaba bebekleriniz dönmeye basladi mi acaba ? Bizimki 3.5 aylik yuz ustu bile yatmak istemiyor
Benim kız 8 kg civarında şuan. Doğum kgsunun 2 katını geçik. Oturabiliyor destekli ve yavaş yavaş bizim yediklerimiz ile ilgilenmeye başlıyor5. Ayda başlama sebebiniz ne kızlar?
Doktorunuz mu önerdi?
Çok şükür.Bende bir türlü cevap veremedim hata verip durdu.
Bugün göz muayenesi için hastaneye gittik doktora da söyledim gayet normal buldum.
Az olan şeyler çok sıkıntı değil canım. Yani şöyle hiç yapmaması yada yapmaması gereken bir şeyi yapması asıl önemli olan. O konuda için rahat olsun.
Merhaba canim sadece anne sutu mi bir de dogum kilosu kacti ? Sutu yagli yapan bir sey var mi bildigin sadece anne sutu iseBenim kız 8 kg civarında şuan. Doğum kgsunun 2 katını geçik. Oturabiliyor destekli ve yavaş yavaş bizim yediklerimiz ile ilgilenmeye başlıyor
Bu üç kriter tuttuğu için tadıma başlayabilirmişiZ
Evet doktorumuzun önerisi.5. Ayda başlama sebebiniz ne kızlar?
Doktorunuz mu önerdi?
Bizimki de 6500. Kilo ile alakali olabilir mi? Neden dediginizi tam anlayamadimBenimki de henuz hic donmedi neredeyss 4 aylik olucaz acaba kilosu 5900 oldugu icin mi donemiyoe siye dusunuyorum
Evet katılmıştım arkadaşımla inanmayarakCnm sen Bariş Muslu nun seminerlerine mi katıldın? Bi ara ben baya takilmistim ona her aksam dinliyordum hatta toplu demolarina katıldım bi tanesi cok isime yaradi diyebilirim. Iyilesme krizi de yasamistim. Ogluma da yaptim benden ayrilamiyordu agliyordu anaokulunda cok sıkıntı yasamistik 4 yasindayken. Bizim de bi ameliyat oykümüz vardi kucagimdan aglayarak alinan bi bebek. Ama sanki onu tam temizleyemedim gibi.
Bu arada kendi travmalarimiza da calisabiliyoruz kendimiz. Sadece o an'a gitmek ve duyguya girebilmek cok önemli.
Çok şükür.
İlk çocuğumda hiç takip etmedim biliyor musunuz ya hem de cahil cahil ekrana maruz kaldı 8-9 aylıktan itibaren
kendisine de diyorum ki “kızım o kadar çizgi film kırmızı balık izledin hala zehir gibisin bir de izletmesem nasıl olurdun”
Mutlu oluyor böyle diyince sonra kardeşine asla ekran açmamamız konusunda bizi uyarıyor, kendisi kadar şanslı ve akıllı olmayabilirmiş(subliminal mesajı anladığınızı düşünüyorum )
Benimki sırtı üstü yatarken yüz üstü dönmüyor sürekli kucakta durduğu için sırtı yere gelmiyor ki dönmeyi öğrensinMerhaba bebekleriniz dönmeye basladi mi acaba ? Bizimki 3.5 aylik yuz ustu bile yatmak istemiyor
Kız düşmanın yerine gitme arabica falan yokmuNeden zor ki? Bende korkuyodum ilk zamanlar şimdi diyorum ki sokakta ağlasa ne olacak bebek bu ağlayacak tabi çok mu yordu binerim taksiye giderim eve diyorum. Nerden baksan her gün 40dk mesafedeki starbucksa gidiyorum kahvemi alıyorum eve dönüyorum 40 dk da dönüş ee tamı tamına uymadığı oluyo 1.5 2 saat dışardayız . Son güzel havalar çıkın çıkın çıkın
Doktorumuz dedi bizede 5.ayda ek gıdaya başlıyoruz diye tadım şeklinde aslında5. Ayda başlama sebebiniz ne kızlar?
Doktorunuz mu önerdi?
Doktorumuz dedi bizede 5.ayda ek gıdaya başlıyoruz diye tadım şeklinde aslında
Gerekli değil bence ben ilk çocuğumda metal kaşık porselen tabak kullandım büyüdü mü büyüdü yedi mi yedi aynı dediğin gibi metal tabak almıştı annemYa arkadaşlar bu ek gıda gereçleri gerekli mi? Evde 1 çorap bile fazlalık olsun istemeyen biriyim. Sanki bunlar fazlalık gibi geldi. Mesela termos aldım hem yemek hem çorba için stanleyden 2 adet. Bence çok çok gerekli. Ama bu tabaklar kaşıklar manasız geldi yaOioi falan tek artısı vakum galiba. Şart mı vakumlu şey bilemedim. Çevremde yeni anne de hiç yok soracağım.
Ben bayaa dümdüz bebekliğimde kullanılan çelik tabak kaselerden vermeyi düşünüyordum yemekleri kızım yerken
Ben yedirirken zaten porselen tabakta.
Benimkinin çok ilgisi var ama midesi hassas bir bebek biz yerken o öğürüyorYa çok heyecanlı
Bizimkinin hiç yemeklere ilgisi yok. Bakalım bize ne zaman diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?