2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
sarilimoncuk mesakını okudum ama alıntılayamadım
Otizmden ben de çok çekiniyorum ve her hareketini kontrol ediyorum
Benimkisi az gülüyor gibi geliyor bana mesela:/

Bende bir türlü cevap veremedim hata verip durdu.
Bugün göz muayenesi için hastaneye gittik doktora da söyledim gayet normal buldum.
Az olan şeyler çok sıkıntı değil canım. Yani şöyle hiç yapmaması yada yapmaması gereken bir şeyi yapması asıl önemli olan. O konuda için rahat olsun.

5. Ayda başlama sebebiniz ne kızlar?
Doktorunuz mu önerdi?
Benim kız 8 kg civarında şuan. Doğum kgsunun 2 katını geçik. Oturabiliyor destekli ve yavaş yavaş bizim yediklerimiz ile ilgilenmeye başlıyor
Bu üç kriter tuttuğu için tadıma başlayabilirmişiZ

Çok şükür.
İlk çocuğumda hiç takip etmedim biliyor musunuz ya hem de cahil cahil ekrana maruz kaldı 8-9 aylıktan itibaren
kendisine de diyorum ki “kızım o kadar çizgi film kırmızı balık izledin hala zehir gibisin bir de izletmesem nasıl olurdun
Mutlu oluyor böyle diyince sonra kardeşine asla ekran açmamamız konusunda bizi uyarıyor, kendisi kadar şanslı ve akıllı olmayabilirmiş (subliminal mesajı anladığınızı düşünüyorum )

Benim kız 8 kg civarında şuan. Doğum kgsunun 2 katını geçik. Oturabiliyor destekli ve yavaş yavaş bizim yediklerimiz ile ilgilenmeye başlıyor
Bu üç kriter tuttuğu için tadıma başlayabilirmişiZ
Merhaba canim sadece anne sutu mi bir de dogum kilosu kacti ? Sutu yagli yapan bir sey var mi bildigin sadece anne sutu ise

Evet katılmıştım arkadaşımla inanmayarak ben kendime çalışamıyorum 3-4 yıl önceydi baya takmıştım kafayı sonra pandemi de unuttumo zamanlar akşam demo yapınca hep katılırdım bende pardon kilo demosu yapmıştı onu kendime uygulanmıştım kilolu olduğum bir dönemdi 68 den 56 ya düşmüştüm 4 yıl sabit kaldım ta ki doğurana dek bana bir demo lazım yine boşver diyetisyeni

Yaa şu cümlelerinden bile ne kadar akıllı olduğu belli maşallah. Ama gerçekten herkes onun kadar şanslı ve akıllı olmayabilir çok haklı

Merhaba bebekleriniz dönmeye basladi mi acaba ? Bizimki 3.5 aylik yuz ustu bile yatmak istemiyor
Benimki sırtı üstü yatarken yüz üstü dönmüyor sürekli kucakta durduğu için sırtı yere gelmiyor ki dönmeyi öğrensin yüz üstü yatırınca geri dönüyor, bide yüz üstü yatırınca emekle pozisyonuna getiriyor ayaklarını dizini debelenip azcık ilerliyor

Kız düşmanın yerine gitme arabica falan yokmu

Ya arkadaşlar bu ek gıda gereçleri gerekli mi? Evde 1 çorap bile fazlalık olsun istemeyen biriyim. Sanki bunlar fazlalık gibi geldi. Mesela termos aldım hem yemek hem çorba için stanleyden 2 adet. Bence çok çok gerekli. Ama bu tabaklar kaşıklar manasız geldi ya Oioi falan tek artısı vakum galiba. Şart mı vakumlu şey bilemedim. Çevremde yeni anne de hiç yok soracağım.
Ben bayaa dümdüz bebekliğimde kullanılan çelik tabak kaselerden vermeyi düşünüyordum yemekleri kızım yerken
Ben yedirirken zaten porselen tabakta.

Gerekli değil bence ben ilk çocuğumda metal kaşık porselen tabak kullandım büyüdü mü büyüdü yedi mi yedi aynı dediğin gibi metal tabak almıştı annem ben zaten blw falan yapamam ruhum çatlar o yemedikçe etrafa saçtıkça Instagram bile dayanamıyor video izlemeye o yüzden içinden geldiği gibi kardeş alsanda olur almasanda, ben dün gözüm döndü sepete attım bir sürü şey sonra dedi ki kendine gel çıktım uygulamadan dünden buyana baya kardayım

Ya çok heyecanlı
Bizimkinin hiç yemeklere ilgisi yok. Bakalım bize ne zaman diyecek.
Benimkinin çok ilgisi var ama midesi hassas bir bebek biz yerken o öğürüyor ağzı pamukçuk oldu ilaca rağmen tekrar ediyor bu yüzden doktor 1 çay kaşığı su ver dedi suyu bile öğürüyor ek gıda gerçekten çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…