- 12 Temmuz 2016
- 4.611
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.648
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.401
Gönül ister ki başarabilelim tam anlamıyla bir boykotu ama cebimizde ki maaş kartları bile yüzde kesip gönderiyorken çok imkansız bişey. Amiin bebekleri çocukları sakınsın rabbimBenimki nacizane bir fikir canım israil küçük amerika diye insanlar öğle söküyor yoksa tabi herkez hür iradesiyle kendi fikrini kullanır ordaki bebekleri görünce heleki yeni anne oldum daha iyi anlıyorum sanırım onları siyasetten çok duygusal bakıyorum sanırım olaya artık kalbim kaldırmıyor bazi şeyleri Allah çocuklarımızı korusun hayat kötü
Anladım çok teşekkür ederim mantıklı kanguru :) memnun oldumEvet inşallah niyetim öyle kanguruya alıştırıcam o yüzdenaynen ev hanımıyım 30 yaşındayım bende
BendeeeAnladım çok teşekkür ederim mantıklı kanguru :) memnun oldumşu uyku konusunda fikrin var mı uyanıklık süresi falan ayarlayamıyorım sanırım
Tomrisx ne yaptin canim goturdunmu hastaneyeBebeğim saatlerdir aralıksız ağlıyor vücudunda da böyle kırmızı şeyler çıkmış sizce alerji mi kızlar ne olabilir
Ah evet neyi varmış acabaTomrisx ne yaptin canim goturdunmu hastaneye
Doğru diyorsun ya takip edip uyku işaretinde uyutmalıBendeeevalla uyku anladım ki bebeğe göre değişiyor sevmiyosa sevmiyo. Uykusu geldiğinde yormadan yatıtıyosan uyanıkken keyfi yerindeyse yetiyodur uykusu
Ben fix sanıyodum hep 1.5 saatte bir yatırıyodum ama öyle değil bazen 40dk içinde uykusu geldiği oluyo bazen 2 saati geçiyo oynamak istiyo ben yine arasında tutmaya çalışıyorum uyku işaretlerimiz şöyle loş odaya geç tulum giy altını değiştir emzir. Bu sıralamada uyuması gerektiğini anlıyo. Hatta loş odaya geçtiğimiz gibi itiraz başlıyo başına geleceği bildiği içinDoğru diyorsun ya takip edip uyku işaretinde uyutmalı
Kızlar oğlum hastalandığından beri uyku düzeni bozuldu . Gündüz 1.5 saat aralıklarla 3 uyku yapıyor 2 saat uyuyordu neredeyse . Şimdi max 1 saat uyuyor. Kaç saat aralık bırakmam gerektiğini de çözemedim 2 uyku yapıyor sadece neredeyse .. bana bi çözüm söyleyin nolur ya nasıl düzenleyeyim uykusunu
Anladım çok teşekkür ederim mantıklı kanguru :) memnun oldumşu uyku konusunda fikrin var mı uyanıklık süresi falan ayarlayamıyorım sanırım
Yaa evet bende uyku eğitimi vericektim dişler patlayınca kaldı malesef şuanda cesaret edemiyorumUyku rutinlerini hep aynı yapmaya özen gösterin 4.ay bunun için çok önemliymiş. Ben uyku tavşanı aldım ona sarılıp uyumaya başladı artık elini bile tutmama gerek kalmıyor
Hahaha uyumakla dertliler arkadaş bizimki de sevmiyor resmen uyumayı bu aralar memede ayakta salınarak yürüyerek uyuyor bir se bunu acilen değiştirmem lazım yaBen fix sanıyodum hep 1.5 saatte bir yatırıyodum ama öyle değil bazen 40dk içinde uykusu geldiği oluyo bazen 2 saati geçiyo oynamak istiyo ben yine arasında tutmaya çalışıyorum uyku işaretlerimiz şöyle loş odaya geç tulum giy altını değiştir emzir. Bu sıralamada uyuması gerektiğini anlıyo. Hatta loş odaya geçtiğimiz gibi itiraz başlıyo başına geleceği bildiği için
Gündüz rutin yapmıyorum aslında gece yapıyorum rutini gündüz de mi olmalıymış ? Ay süperrrrr onu nasıl başardın ben yukarıda da yazdım ya resmen yürüyorum kucağımda meme ağzında.. uyku arkadaşı da aldım ama nasıl kullanacağım bilmiyorumUyku rutinlerini hep aynı yapmaya özen gösterin 4.ay bunun için çok önemliymiş. Ben uyku tavşanı aldım ona sarılıp uyumaya başladı artık elini bile tutmama gerek kalmıyor
Aa geri öyle uykuya dalması süper bizimki kalkınca kalkıyor bir.. bir de sürekli uykuya geri döndürüyorum mesela ben çok kıpır kıpır .. işaretleri takip edeyim ben .. sen nasıl uyutuyorsunBuna da şunu diyebilirim.
Hareketleri azaldığında elleriyle gözlerini ovuşturduğunda bir yere uzun uzun baktığında uykusu gelmiş oluyor. Ben bunlardan birini gördüğüm an odaya götürüyorum. Çok iletişim kurmuyorum. Mesela uykusu varken ay annecim ay balım deyip öpüp sevip uykusunu açmıyorum. Sakince uyutmaya çalışıyorum.
Mesela az önce uyurken bir bağırdı. Baktım uyanmış ama yatakta sabit bir yere bakıyor hiç hareket etmiyor bu uykusunu tam almadı oluyor. Hiç odaya girmeden bıraktım ve yine uyumuş. Bazen de uyanıyor ve fıldır fıldır sürekli kendini kaldırmaya çalışıyor falan. O zaman uykusunu almış oluyor ve alıyorum yataktan.
Aa geri öyle uykuya dalması süper bizimki kalkınca kalkıyor bir.. bir de sürekli uykuya geri döndürüyorum mesela ben çok kıpır kıpır .. işaretleri takip edeyim ben .. sen nasıl uyutuyorsun
Yaa kocam da bana diyor ki kendini doğurmuşsun senin gibi temas bağımlısıBizimki omzumuza yatıyor biz evde yürüyoruz öyle uyuyor.Kucakta yani.
Henüz yatakta uykuya daldığı 1-2 ancadır. Temas seviyor anasının kızı
Yaa kocam da bana diyor ki kendini doğurmuşsun senin gibi temas bağımlısısizin de zormuş biz nasıl uyku arkadaşıyla yatakta yatmayı öğreteceğiz ne zaman başlayacağız
Dişler çok erken geldi bambamınYaa evet bende uyku eğitimi vericektim dişler patlayınca kaldı malesef şuanda cesaret edemiyorum
Ben her zaman aynı şekilde uyutuyorum, benim kızım sallanmayı falan seven bir bebek olmadığı için hep yanına yatarak elini tutarak uyutuyordum şimdi elini tutmak yerine tavşanı veriyorum ona sarılıyorGündüz rutin yapmıyorum aslında gece yapıyorum rutini gündüz de mi olmalıymış ? Ay süperrrrr onu nasıl başardın ben yukarıda da yazdım ya resmen yürüyorum kucağımda meme ağzında.. uyku arkadaşı da aldım ama nasıl kullanacağım bilmiyorum
Tabi canım2 aylıktan beri aynı şekilde uyuyo ama gel gör ki 2 aylık değil artık zorlanıyorumDişler çok erken geldi bambamıneğitim değilde hep aynı rutinleri yapmak önemli onu zaten yapıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?