2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hayatta öyle uyumaz bizimki memede yürümem lazım artık belim ağrıyor nasıl değiştireceğim bilmiyorum

Güzel iyi fikir ama o yatakta olan kısmını nasıl yapacağız yatağa bırakınca uyuyacaklar mı

Slm iyi akşamlar hanımlar nasılsınız biz ilk adet dönemini yaşadım sonunda oldum
Oglusumun bugün biraz rahatsızdı isal olmuştu doktora götürdüm göz konturolu yaptılar gayet güzel çıktı sonuclarimiz 65 cm boyunda 7300 kilo ağırlığında yiz 12 gün sonra dört aylık olucaz

Hanimlar biraz farki bı sorum olacak kız annelerine çevap yazarsanız çok mutlu olurum.
benim de bebeğim biliyorsunz altını alırken falan özel bölgesinin çok aralamiyorrum.
Bugün iyi bı temizlik yapayım dedim gaita bulaşmasın enfeksiyon olmasın diye Arasını açınca
Büyük dudaklarin içinde ki küçük dudaklar varya oranın karardığıni gördüm daha önce öylemiydi inanın bilmiyorum. Ama ilk kez dikkstimi çekti mor gibi mı karar ma gibi mı bilmiyorum tam . Acaba hani şekli mı öyle sonradan mı oldu yoksa normal mı bilmiyorum. Doktoruma da şansa dün gitmiştim. Devlet hastanesi arayıp sorma şansım Yok. Bunu da bugün farkettim hani bilmiyorum sizce nedir?

cocuktan cocuga degisir. Oglum var 3 yasinda, ona aslinda hic gerekmedi. Tabagini yere firlatan bir tip degil.
Ama yigenlerim tam tersi. Onlarda olmazsa olmaz yere cok dusuruyolar tabak ve bardaklari.

Sanırım kir gibi duran şeyden bahsediyorsunuz. Evet o normal. Onları temizlemiyoruz kendi kendime gidecek.

cocuktan cocuga degisir. Oglum var 3 yasinda, ona aslinda hic gerekmedi. Tabagini yere firlatan bir tip degil.
Ama yigenlerim tam tersi. Onlarda olmazsa olmaz yere cok dusuruyolar tabak ve bardaklari.

Ben sanırım sürece göre bakacağım. Zaten birçok şeyi doğumdan sonra aldım bu şekilde lazım oluşuna bakarak. Bunu da öyle yapacağım

Destekli şekilde oturtuyorum ara ara :)
Benim bebeğim de 19 Temmuz doğumlu sürekli oturmak istiyo öne doğru kendini itiyo. Biz de gun içinde baya oturtuyoruz öyle 1-2 defa değil. Yatar pozisyondayken kollarından tutup cektigimde cok rahat kendini kaldırıyo. Ama yine de erken mi diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…