- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.421
Hayatta öyle uyumaz bizimki memede yürümem lazım artık belim ağrıyor nasıl değiştireceğim bilmiyorumBen her zaman aynı şekilde uyutuyorum, benim kızım sallanmayı falan seven bir bebek olmadığı için hep yanına yatarak elini tutarak uyutuyordum şimdi elini tutmak yerine tavşanı veriyorum ona sarılıyoruyku zamanının geldiğini bilmesi gerekiyor, ninni söyleyerek tavşanı vererek uyuması gerektiği mesajını veriyorum
Güzel iyi fikir ama o yatakta olan kısmını nasıl yapacağızAslında ben Şuan için çok şikayetçi değilim çok aşk dolu bir uyutma şeklimiz var.ama kilosu arttıkça yoruyor.
Ben uyku arkadaşı düşünmüyorum tehlikeli buluyorum. Tamamen gaz olayı bitince şöyle yapacağım. 6 gün kucakta 1 gün yatakta. 1 hafta sonra 5 gün kucak 2 gün yatak. Böyle böyle kademeli kademli yapacağım. Onu da üzmeyeceğim.
neden kendine eziyetli böyle bir yönteme alıştırdın kiHayatta öyle uyumaz bizimki memede yürümem lazım artık belim ağrıyor nasıl değiştireceğim bilmiyorum
Kollarında sallıyordun demi sen ilk zamanlar benimde öyleydi baktım ağırlaştıkça yapamayacağım hemen değiştirdimTabi canım2 aylıktan beri aynı şekilde uyuyo ama gel gör ki 2 aylık değil artık zorlanıyorum
İdare eder cnm sen nasılsınNasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Yarın goturcem bugün o kızarıklıklar geçmişti keyfi yerindeydi bir de babasının doğum günü vardı o yüzden yarın götüreyim dedimTomrisx ne yaptin canim goturdunmu hastaneye
Allah'ım saclara bak ya maşallah Allah'ım nazardan korusun bambamiGeçen sene bugün babasının doğum gününde ogrenmistik hayatımıza gireceğini bu sene yanımızda
Eki Görüntüle 3332090
Göz yaşım pıt resmen zaman şu misali gibi gectiGeçen sene bugün babasının doğum gününde ogrenmistik hayatımıza gireceğini bu sene yanımızda
Eki Görüntüle 3332090
Öyle valla dusuk tehlikem vardı iki ay öyle yattım sonra depremi yaşadık falan derken çok şükür bugün kucağımda 4 aylık oldu bileGöz yaşım pıt resmen zaman şu misali gibi gecti
Ya arkadaşlar bu ek gıda gereçleri gerekli mi? Evde 1 çorap bile fazlalık olsun istemeyen biriyim. Sanki bunlar fazlalık gibi geldi. Mesela termos aldım hem yemek hem çorba için stanleyden 2 adet. Bence çok çok gerekli. Ama bu tabaklar kaşıklar manasız geldi yaOioi falan tek artısı vakum galiba. Şart mı vakumlu şey bilemedim. Çevremde yeni anne de hiç yok soracağım.
Ben bayaa dümdüz bebekliğimde kullanılan çelik tabak kaselerden vermeyi düşünüyordum yemekleri kızım yerken
Ben yedirirken zaten porselen tabakta.
Hanimlar biraz farki bı sorum olacak kız annelerine çevap yazarsanız çok mutlu olurum.
benim de bebeğim biliyorsunz altını alırken falan özel bölgesinin çok aralamiyorrum.
Bugün iyi bı temizlik yapayım dedim gaita bulaşmasın enfeksiyon olmasın diye Arasını açınca
Büyük dudaklarin içinde ki küçük dudaklar varya oranın karardığıni gördüm daha önce öylemiydi inanın bilmiyorum. Ama ilk kez dikkstimi çekti mor gibi mı karar ma gibi mı bilmiyorum tam . Acaba hani şekli mı öyle sonradan mı oldu yoksa normal mı bilmiyorum. Doktoruma da şansa dün gitmiştim. Devlet hastanesi arayıp sorma şansım Yok. Bunu da bugün farkettim hani bilmiyorum sizce nedir?
cocuktan cocuga degisir. Oglum var 3 yasinda, ona aslinda hic gerekmedi. Tabagini yere firlatan bir tip degil.
Ama yigenlerim tam tersi. Onlarda olmazsa olmaz yere cok dusuruyolar tabak ve bardaklari.
Meme reddi yaptı. Emsin diye bunu buldum. Böyle emiyor şu an yoksa sıkılıyor atıyor kendini. Bir süre sonra da uyuyor bu şekildeneden kendine eziyetli böyle bir yönteme alıştırdın kien fazla bir hafta istikrarlı olursan değişir bence
Maşallah kuzuya. Oturuyor mu annesiGeçen sene bugün babasının doğum gününde ogrenmistik hayatımıza gireceğini bu sene yanımızda
Eki Görüntüle 3332090
Destekli şekilde oturtuyorum ara ara :)Maşallah kuzuya. Oturuyor mu annesi
Benim bebeğim de 19 Temmuz doğumlu sürekli oturmak istiyo öne doğru kendini itiyo. Biz de gun içinde baya oturtuyoruz öyle 1-2 defa değil. Yatar pozisyondayken kollarından tutup cektigimde cok rahat kendini kaldırıyo. Ama yine de erken mi diye düşünmeden edemiyorumDestekli şekilde oturtuyorum ara ara :)
Nasıl değiştiriyoruzKollarında sallıyordun demi sen ilk zamanlar benimde öyleydi baktım ağırlaştıkça yapamayacağım hemen değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?