2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Maşallah her şey yolunda biz de 6500 kilo 64 cm

Nasıl değiştiriyoruz
Kolumda sallarken uykuya dalacak gibi olunca hemen yatağına yatırıp piş piş yapmaya devam ediyordum kolumu yine arkasına koyup yan yatırıyordum, uykuya yatakta dalıyordu. Sonra sallamayı kestim ama yine kucağımda sakinleştirip yatırdım. Böyle böyle alıştı yatağına

Benimki 18 Temmuz doğumlu.
Oturmak istediği için bende oturtuyorum. Bu konuda Osman gönülalın videosunu tavsiye ederim. Kötü düşüncelerin gider. Benim için rahat

4. ay sağ salim bitti şükür, 5. aya girdik doktorumuz bestiron önerdi damla olarak, imom latte önerdi bir de başka bir arkadaş halsizlik için, kafam kalkmıyor resmen, saçlarım dökülüyor birsürü
Ay bide sabaha karşı depremle uyandık yine kafa mafa kalmadı hiç, bide 650gr almış bebik doktorumuz takip edelim bir tık az sanki dedi.
Uyku gerilemesinde sütü yetmeyen oldu mu acaba, sürekli emmek istiyor ama üretmeye zaman bırakmıyor bebik, pilates topunda yaylana yaylana uyutuyorum son haftalarda başka türlü dalamıyor.

Geçmiş olsun nerdesin ki hissettin depremi bizimki ocean önerdi bestronu da sordum da fark yokmuş pek ben de ocean aldım bakalım.. ben mama meme gidiyorum zaten.. ı mom latte kullanıyorum saça bir etkisini görmedim ama enerji sanki daha iyi

Harikasın ya bizimki illeeeee meme istiyor ben o işi nasıl çözeceğim onu bulmam lazım emerek uyumayı kesersem bu şekilde uyuması da düzelir çünkü aslında amaç emmesi burda yürümem değil.. doktor memede uyusun bırak emsin kalsın memede diye diye böyle oldu

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Sütünüzün yetmediğini nereden anladınız? Süt üretimi bebek her emdiğinde o saniyede üretilir. Eğer üretilmesinden kastı o eskisi gibi kocaman süt dolu memeler ise artık onlar olmayacak. Çünkü vücudumuz bebeğimizin emdiği miktarı öğrenip ona göre üretiyor. Biriktirme olmuyor artık.
Süt yetmese bebiş kilo almaz. Kilo aldığı sürece sorun yok. Dün doktorumuz 3 ve 4. Ayda 600 g alsa yeter dedi meme reddi yaşayacaklar için.

YouTube da bir doktoru dinlerken 3. Aydan sonra ara ara oturtabilirsiniz diyordu. Bizim ki aynı şekilde kendini kaldırabiliyor :) inşallah bir sıkıntı olmaz

Biz de az aldik bu ay , hafta sonu tekrar goturucem bakalim hala mi az diye de. Doktor da bana gece emmelerini arttir dedi, cunku gunduz etrafi seyretmekten emmesi azaldi. Gece uykuluyken daha kolay olurmus. Yenidogan gibi 2 saatte bi emziriyorum

Nerede oturuyorsunuz bende çok korktum sabah tekrardan o deprem anlarını yaşadım bebeğim uyuyordu o bile hissetti sanırım deprem olurken korktu ağladı

Saç dökülmesine öneriyle geldim kızlar 2 haftada fark etti dökülme devam ama bebek saçlar çok hızlı çıktı kelleşen yerleri örtrü bile eskisi gibi göze batmıyo bioxcimin erkektipi saç dökülmesi için lacivert bi şampuanı var onunla hallettik ama dökülme devam

Hatay'da yaşıyorum, bulunduğum ilçe diğer ilçelere göre nispeten az zararla atlatmıştı şubatı. Halsizliğe iyi geliyorsa bana yeterli valla hep yorgun hissetmek çok zormuş :/
Aminn, bebeğim uykuya geçiş esnasında sürekli memede kalmak istiyor, başlarda sorun yok emiyor devamında akış hızı azalınca sanırım huysuzluğu artıyor bide sıkınca süt fışkırmıyor böyle damla damla geliyor zorla, en başından beri sütüm sınırlarda zaten öyle bol bol gelemedi bi, 650gr almış doktoru biraz az ama takip edelim dedi.
Biz de az aldik bu ay , hafta sonu tekrar goturucem bakalim hala mi az diye de. Doktor da bana gece emmelerini arttir dedi, cunku gunduz etrafi seyretmekten emmesi azaldi. Gece uykuluyken daha kolay olurmus. Yenidogan gibi 2 saatte bi emziriyorum
Benim kız gece uyanmıyor, uyandırırsam sinirinden emmiyor uyku konusunda fazla keyifçi bana çekmiş
Nerede oturuyorsunuz bende çok korktum sabah tekrardan o deprem anlarını yaşadım bebeğim uyuyordu o bile hissetti sanırım deprem olurken korktu ağladı
Hatay'dayım, bebeğim uyanmadı şükür o sese uğultuya, yine hızlanacak diye korktuk eşimle beşiğin yanında bekledik şükür hızlanmadı, Allah'ım bir daha yaşatmasın o günleri

KıZlar selam gece uykusunds problem yok çok şükğr beşiğinde uyuyor geceleri ama gündüz asla beşikte uyumuyor kucağımda olunca uyuyor ama beşik veya başka bir yere yatırınca hemen uyanıyor max 15 dk uyuyor sırf uyusun yeter ki diye kolum ağrıyor önerisi olan vat mı ? Nerede eksik yapıoom bu gündüz bir türlü uyumuyor

Benim artik kedi kuyrugu gibi oldu saclarim o kadar döküldü. Instada muhendisin oglu var eskiden o ondermisti emziren anneler icin baya da geri donüs vardi olumlu ama ürünün adini hatirlamiyorum. Ben de onu bi arastirayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…