2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kollarında sallıyordun demi sen ilk zamanlar benimde öyleydi baktım ağırlaştıkça yapamayacağım hemen değiştirdim
Şimdi ayakta mı sallayarak uyutuyorsun meryland , lütfen detaylı anlat bize rutinlerini zordayım / zordayız uyku konusu çok mühim gündüz tek uyumak istemiyor böyle alıştırmadım kaş defa bırakmaya çalışsam yine de ağlıyor ((

Benim artik kedi kuyrugu gibi oldu saclarim o kadar döküldü. Instada muhendisin oglu var eskiden o ondermisti emziren anneler icin baya da geri donüs vardi olumlu ama ürünün adini hatirlamiyorum. Ben de onu bi arastirayim.
Takip ediyorum bende ama denk gelmedim bakayım bu arada ürün incelemeleri çok güzel faydalı ama eksik buluyorum şahsen. Mesela şampuan ecowell doğal içerik dedi aldım kullandım sodium benzoate(bir tür koruyucu) varmış içinde c vitaminiyle tepkimeye giriyo oğlumun saç dipleri isilik gibi olmuştu araştırdım koruyucu veya kimyasal olmayan minorise geçtim düzeldi kafa derisi. Yani güvendiğim biri benimde ama yine x2 araştır sende bişey alırken

Kızlar ihtiyacı olan varsa babymall un sitesinde 2.5 tog uyku tulumları 399 lira şuan ben aldım sadece 9-12 aylar kalmış ama evdekide öyle benim kalıpları ufak zaten bakabilirsiniz andy wawa ve bibaby nin %100 pamuklar

Bende hatayda yaşıyorum Dörtyol’da siz hangi ilcesindesini

Kızlar bizim ev hep 25 26 derece kaç tog almak lazım 0.5 mi 1 tog mu 0.5 beden bulamadım hiç bulan var mı acaba bulamazsan nasıl giydirsem terlemez ya da üşümez bebeğim fikir verecek olan var mı acep illa uyku tulumu mu almamız lazım

Bizde hiç tulum yok duruma göre battaniye kalınlsştırıom

Çok nadir ayırıyorum genelde kendimi ya duşta ya da uykuda buluyorum saatlerce duş almayı özledim
Herkes mi öyle acaba bir tek ben mi zorlamıyorum diye düşünüyordum ilk çocuk mu sizim de ? Benim gündüzüm hiç yok diyebilirim uyuduğunda sadece kucağımda uyuyor tv izliyorum sadece 2 /3 saat onun dışında full ayakta kızım gündüzleri

Canim uyku tavsani nedir bizde alalim
Uyku arkadaşı yani benimki tavşan olunca uyku tavşanı diyorum
canım ben hiç sallamıyorum ama sen sallayarak uyuttuğun için birden sallamayı kesemezsin. Önemli olan uykuya dalarken sallamayı bırakmak. Tam uykuya dalacak gibi olunca sallama, ninni falan söylüyorsan söylemeye devam et elini falan tut. Bir de uyku sinyallerini çok iyi takip et uykusu gelince ağlamadan sakinken yatır beşiğine o şekilde dene. Bir kere deneyip pes etme sadece zamanla alışacak. Uyuma becerisini geliştirmek gerekiyor sonra kendileri uyuyacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…