2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya benim bebisin birinde de var biraz daha yeni oldu 1 haftadir falan bu gecmiyor mu zamanla yani boyle mi kaliyor

Yazamadım ay .. yorucu bir kaç gündü. Ben yastıksız yatırıyorum valla kendi kafasını sağa sola çeviriyor o yüzden düzleşme olmamış olabilir. Nasılsınız nasıl gidiyor günlerr? Neler yapıyorsunuz

Benimki de aslında da sağa sola çeviriyordu son günlerde kulağını katlayıp yattığı için sürekli düzelttim o da bıktı benden demekki düz yatmaya başladı

Bir şey soracaktım bende sling var kanguru yok almam gerek mi ya bu sling kaç aya kadsr kullanılır acaba ?
Ben slingten çok verim alamadım ama kanguruyu çok sevdim. Bebeğim gezerken etrafı izlemeyi çok seviyor ayrıca içinde çok rahat belli bir süre sonra kendi kendine uyuyakalıyor :)

Ben slingten çok verim alamadım ama kanguruyu çok sevdim. Bebeğim gezerken etrafı izlemeyi çok seviyor ayrıca içinde çok rahat belli bir süre sonra kendi kendine uyuyakalıyor :)
Hadi uaaa kangurum yok sling var ama denemedim uzun süreli durur mu bakmak lazım. Bir de 10 11 aylıkken mesela sling olur mu ? Sığmaz sanki.. kullanım süresi kaç ay acaba? Hangi kanguru var sende

Ben yastık aldım hiçbir işe yaramadı. Kafasının arkası düzleşmiş biraz. Kulaklarda normal yatağında bile katlanıyor. Kepçeleşme değil ama hafif kabarma oldu bende hergün bu durumları kafama takıyorum ama yapacak bişey yok

Kızlar doktorumuz bize bestiron damla önermişti, günde 8 damla olacak şekilde. Damlayı verince bebişimin gündüz uykusu ağırlaştı, daha derin uyumaya başladı acaba ağır mı geldi var mı aynı sorunu yaşayan
5.aya girdik bide aşılarımız var inşallah ateş yapmazlar

Hadi uaaa kangurum yok sling var ama denemedim uzun süreli durur mu bakmak lazım. Bir de 10 11 aylıkken mesela sling olur mu ? Sığmaz sanki.. kullanım süresi kaç ay acaba? Hangi kanguru var sende
Bende babybjorn 3d mesh var cok sevdim ben indirimler var Hepsiburadaya bak istersen

Hangi doktora gidiyorsun peki eğer memnunsan bende doktor arayışındayım iyi olur

Düzleşme enseden mi başlıyor yukarı tarafta mı, düzleşme var demek için enseden başlıyor olması gerek dedi doktora sordum foto attım yok dedi, doktor yok desede benimkinde çok hafif var sanırım yeni başladı eşime göre de yok ama ben farkı biliyorum onlar bilmiyor, aldığın yastık nasıl ayarlanabilir olması gerekiyormuş öyle mi yani sadece o boşluk olmayacakmış yandan iple ayarlıyorsun destek veriyor kenarları arkası boşluğa geliyor. Kulağıda aynı dediğin gibi birisi onada bant ile düzelir dedi doktor bunlar çok küçük ya, kepçe kulak genetik bir durummuş, bizimkiler yatış şeklimden kaynaklı, evde normal saç bandı vardı takıyorum gündüzleri, yapışkanlı ayarlanabilir olanıda sipariş verdim. Çok net hatırlamıyorum ama sanki büyük oğlum da böyleydi kafası kulağı şimdi yusyuvarlak kafası kulağıda normal, oturup emeklemeye başladılar mı daha çabuk düzeliyor.

Bende bestiron aldım henüz kullanmadık, bize doktor tavsiye etmedi ben doktora tavsiye ettim ama normalde doktor ocean mikrofer verdi kabızlık yapınca, araştırmalarım sonucu bestirona ulaştım içinde saf zeytin yağı olduğu için bağırsakları da rahatlatıyormuş belkide ondan daha güzel uyudu gündüz, içeriği çok temiz demir c vitamini saf zeytin yağı var başka hiç bişey yok.

Kızlar selam nasılsınız?
Güzel bir haftasonu olmuştur herkes için umarım bebelerin uyuduğu annelerin dinlendiği
Hamileyken bebek çantası almıştım civilden uygun fiyatlı bir şey ama Şuan çok küçük geliyor. Biraz daha büyükçe sığmayacak hiçbir şey.
Hem çok kava durmayan hem kullanışlı büyük bir çanta arıyorum. Tavsiyelerinizi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…