2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bu arada ben banyo oturağı aldım içine örme bir battaniye koydum, oturma çalışmalarını onda yapacağım. Minderli olanlar var ama onlar çok az kullanılıyormuş diye almadım, fikir olsun diye paylaşmak istedim

Eklentiler

• image.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 63
Meryland neler aldin paylasabilir misin
Buharlı pişirici, mama tabağı, suluk, bez, ıslak mendil, banyo oturağı, kıyafet aldım adoşa. Kendime ayakkabı, eşofman altı aldım. Airfryer istiyordum ondan da aldım. Eşime de gömlek ve sweatshirt aldım. Black friday bekliyorum şimdi mont alıcam. Kasım insanı batırır

Bugün 4. Ay aşılarımızı olduk rotada dahil 6500du 6700 olmusuz koskoca bir ayda sadece 200 gr almışız kafamız çok minnos 41 cm çıktı boyumuzda bir hayli uzun 70 cm ama kilo ısı canımı sıkıyor sadece uykuya dalarken mamayı alıyor ve sadece gece uykuluyken beni emiyor. Onun dışında asla ağzına bisey veremiyorum ((

Buharli pisifici , mama tabagu ve suluk markalar neler ? Buharli pisirici olmazsa olmaz mi ? Ben henuz bunlardan almadim hic

Kilo için herhangi bir şey dedi mi doktor veya ebe ? Kaç günlük bebeğiniz , bildiğim kadarıyla şuan doğum kilosunun 2 katı olması bekleniyor ?

Buharli pisifici , mama tabagu ve suluk markalar neler ? Buharli pisirici olmazsa olmaz mi ? Ben henuz bunlardan almadim hic
Avent aldım buharlı pişiriciyi olmazsa olmaz değil tabiki buharda pişirmek için aparatlar var, ben normalde onlardan kullanıyorum ama kolaylık olsun diye aldım. Mama tabağı oioi ve munchkin aldım. Suluk chicco aldım

Kilo için herhangi bir şey dedi mi doktor veya ebe ? Kaç günlük bebeğiniz , bildiğim kadarıyla şuan doğum kilosunun 2 katı olması bekleniyor ?
Demedi bende öyle söyledim. Sıkıntı yok dedi. Ama ciddi anlamda çok zorlanıyorum uyanıkken hiç bir şekilde almıyor ne memeyi ne de mamayı son 1 aydır bu şekilde

Gecmiş olsun canim
Bizimde hemen hemen ayni kilosu 6640 di boyu 61 cm kafada 41 cm cikmisti
Emzirme konusunda da gececek bizimkide ya yeni uyandiginda yada uyuyonda emmiyordu beni simdi daha iyi

Sana sarılmak istiyorum şuan çocuk bakmak ne zormuş ya, sürekli anksiyete

Aynen bizimki de öyle. Hem aç hem emmek istemiyor hem savaşıyor hem her şeyi görmek istiyor ama deli gibi uykusu var.
Bugün bir de aşı oldu. Ooooo Çılgın paket yüklemesi yaptık

Aynen bizimki de öyle. Hem aç hem emmek istemiyor hem savaşıyor hem her şeyi görmek istiyor ama deli gibi uykusu var.
Bugün bir de aşı oldu. Ooooo Çılgın paket
Ay bizim kız da bugün 4.ay aşılarını oldu. Bu 4.ay bölüm sonu canavarıymış, atlatacağız inşallah
Evet işte aç da ama memeye kafa atıyor minik kızım

Kizlar
Biz yarin ogluşumu sunnet etirecez insallah cabuk atlatiriz bu donemi
Yaa inşallah sıkıntısız olur :) biz sunnete gitmeden bir saat önce 10 dk aralıklarla jetex diye bir krem kullanmıştık. İğnenin acısını hiç hissetmedi oğlum. Yaptıracağınız doktora danışabilirsiniz o da uygun görürse bence kremi kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…