- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.601
Burun çok değişken aslındaMerhaba kizlar size bir sorum varburun yapisi bebeklikten belli olur mi bizim kizin minicik de acaba butun bebeklerin bu aylarda minik mi oluyor yoksa kenerli filan yada buyuk yapida olanlar bello oluyir mu merak ettim de
Ben Mcd bag aldım instada sayfaları ve normal internet siteleri var sadece bebek cantasi üretimi yapiyorlar. Videolarini izleyerek arastirarark aldim. Acikcasi cok kaliteli bir ürün geldi bekledigimden üsttü. Cok da kullanisli ve geniş. Bi bak istersenKızlar selam nasılsınız?
Güzel bir haftasonu olmuştur herkes için umarım bebelerin uyuduğu annelerin dinlendiği
Hamileyken bebek çantası almıştım civilden uygun fiyatlı bir şey ama Şuan çok küçük geliyor. Biraz daha büyükçe sığmayacak hiçbir şey.
Hem çok kava durmayan hem kullanışlı büyük bir çanta arıyorum. Tavsiyelerinizi alırım
Benim ikizlerden birinin üst tarafta duzlesme aynen deidgin gibi boyle degildi yeni yeni oldu digerinde yok ama o cok fazla yüz üstu yattigi icin bencd. Duzlesme olan yüz ustu yatmiyordu pek.Düzleşme enseden mi başlıyor yukarı tarafta mı, düzleşme var demek için enseden başlıyor olması gerek dedi doktora sordum foto attım yok dedi, doktor yok desede benimkinde çok hafif var sanırım yeni başladı eşime göre de yok ama ben farkı biliyorum onlar bilmiyor, aldığın yastık nasıl ayarlanabilir olması gerekiyormuş öyle mi yani sadece o boşluk olmayacakmış yandan iple ayarlıyorsun destek veriyor kenarları arkası boşluğa geliyor. Kulağıda aynı dediğin gibi birisi onada bant ile düzelir dedi doktor bunlar çok küçük ya, kepçe kulak genetik bir durummuş, bizimkiler yatış şeklimden kaynaklı, evde normal saç bandı vardı takıyorum gündüzleri, yapışkanlı ayarlanabilir olanıda sipariş verdim. Çok net hatırlamıyorum ama sanki büyük oğlum da böyleydi kafası kulağı şimdi yusyuvarlak kafası kulağıda normal, oturup emeklemeye başladılar mı daha çabuk düzeliyor.
Ayarlanabilir yastıktan alsana yeni olduğu için çabuk düzeliyormuş bence denemeye değer 2 gündür destekle yan yatırıyorum hoşuna gitti yan yatınca yüzü bişeye dokununca daha çabuk uykuya dalıyor hemBenim ikizlerden birinin üst tarafta duzlesme aynen deidgin gibi boyle degildi yeni yeni oldu digerinde yok ama o cok fazla yüz üstu yattigi icin bencd. Duzlesme olan yüz ustu yatmiyordu pek.
Aynı aynı kendini kötü hissetme sakın çpk normal 6. Aydan sonra normale dönecek, benimkide tık sesine emmeyi bırakıp etrafa bakıyor hatta göz göze gelmemek için bakmıyorum yoksa bırakıp gülüyor konuşmak istiyor, olabildiğince sakin etrafta bişey olmadan emzirmeye çalışıyorum bazen deli gibi emiyor bazende etrafta bişey olmayınca kıyafetime takıyor inceliyor bu yüzden desensiz düz tişört giyiyorum yoksa incelemek için bahane ona, hiç bişey bulamazsa beni kolluyor resmen sıpaKızlar bu 4.-5. aylar arasında emzirmeyle problem yaşayanlar var mı? Emiyor çok şükür ama nazlı nazlı. Hep normal giden kilomuzun bu ay kontrolünde 400gr arttığını gördükçok üzgünüm ya. Emerken dikkati çok dağılıyor, 15dk sakince ememiyor. 6-7dk sonra etrafı inceliyor, oyun istiyor. Bir tek bizim mi böyle merak ettim. Yetemediğini düşünmek çok kötü bir his.
ensede değil yukarıda var bizimde. Doktor olsa ne olur niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum dediDüzleşme enseden mi başlıyor yukarı tarafta mı, düzleşme var demek için enseden başlıyor olması gerek dedi doktora sordum foto attım yok dedi, doktor yok desede benimkinde çok hafif var sanırım yeni başladı eşime göre de yok ama ben farkı biliyorum onlar bilmiyor, aldığın yastık nasıl ayarlanabilir olması gerekiyormuş öyle mi yani sadece o boşluk olmayacakmış yandan iple ayarlıyorsun destek veriyor kenarları arkası boşluğa geliyor. Kulağıda aynı dediğin gibi birisi onada bant ile düzelir dedi doktor bunlar çok küçük ya, kepçe kulak genetik bir durummuş, bizimkiler yatış şeklimden kaynaklı, evde normal saç bandı vardı takıyorum gündüzleri, yapışkanlı ayarlanabilir olanıda sipariş verdim. Çok net hatırlamıyorum ama sanki büyük oğlum da böyleydi kafası kulağı şimdi yusyuvarlak kafası kulağıda normal, oturup emeklemeye başladılar mı daha çabuk düzeliyor.
Yazdıklarının hepsine katılıyorum anlaşılan aynı araştırma giriş gelişme ve sonuca varmışızensede değil yukarıda var bizimde. Doktor olsa ne olur niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum dediAyarlanabilirde aldım buluta benzeyen çift taraflı kullanılan yastık birde e bebeğin kafa yastığınıda aldım. Ayarlananı 2 gün kullandım büzülünce bebeğin kafası tam girmedi birde omuzları yukarıda kaldı kulakları katlandı onu bıraktım tam 1 ay babyjem kafa yastığı kullandım fayda etmedi arkası düzelmedi. Şimdi yastıksız yatıyorum. Biraz araştırdım herkes kafa genetik şeklini alıyor dönmeye ve oturmaya başlasın düzelir diyorlar. Biraz rahatlıyorum ama böyle kalırsa diye de düşünmeden duramıyorum. İlk zamanlar daha çok takıyordum ama şimdi alışıyorum galiba. Bazen düşünüyorum annelerimiz eskiden bizi uyuyunca yatırıyordur uyanınca alıyordur hangisi kafamıza kulağımıza takmıştır acaba şöyle bi çevreme baktım kimsenin kafası yamuk değil kulağa gelince bizimkiler kepçe değil aslında biz kepçe diyoruz kepçelik genetik birşey bizimkilerin büyüdükçe kabarıyor kepçelik sanıyoruz bence. Benim ilk bebeğim daha önce bir çocuğun ne kafasına baktığımı bilirim ne kulağına şimdi çevremde olan bebeklerin kulağına kafasına bakıyorum ne kafası yamuk olan var ne kepçe olan. sen büyük oğlumda böyleydi diyince yine bana bir rahatlama geldi elimden geleni yaptım sağlık açısından sıkıntı yapmasında artık yapacak bişey yok bekleyip göreceğiz.
çalışan biri miydiniz ben çalışıyordum o yüzden boşluğa düştüm evde. Oyna besle uyut saate bakıyorum daha sabahın 10 u olmamış ama sanki saatlerdir ayaktayım diyorum akşamı nasıl edeceğiz kış gelmesi de bir etken en aZından önceden dışarı çıkıyordukSize de bazen her gün aynı şeyleri yaşıyormuş gibi gelmiyor mu? Sanki gün dolduruyorum oğlumu büyütmek için.. bir an önce büyüsün istiyorum.. çentik atıyorum her bir güne..
Evet çalışıyordum bebekle de çıkıyorum ara ara ama yok olmuyor benim için de saatler geçmiyor sonra ne biçim anneyim diyorum .. uyutmak hele tam bi işkenceçalışan biri miydiniz ben çalışıyordum o yüzden boşluğa düştüm evde. Oyna besle uyut saate bakıyorum daha sabahın 10 u olmamış ama sanki saatlerdir ayaktayım diyorum akşamı nasıl edeceğiz kış gelmesi de bir etken en aZından önceden dışarı çıkıyorduk
Doktor kontrollerine bile sevinir oldum aa tamam vakit geçecek bugun diye
İçeriği okuyunca rahatlamıştım aynen, bizim dr oceanı alternatif olarak sundu bestiron bulamazsak diye. O aklıma gelmemişti bak 2.gün bezini bi doldurdu beline kadarBende bestiron aldım henüz kullanmadık, bize doktor tavsiye etmedi ben doktora tavsiye ettim amanormalde doktor ocean mikrofer verdi kabızlık yapınca, araştırmalarım sonucu bestirona ulaştım içinde saf zeytin yağı olduğu için bağırsakları da rahatlatıyormuş belkide ondan daha güzel uyudu gündüz, içeriği çok temiz demir c vitamini saf zeytin yağı var başka hiç bişey yok.
Bizde baba kemerli, kızda da hafif bi kemer var gibiMerhaba kizlar size bir sorum varburun yapisi bebeklikten belli olur mi bizim kizin minicik de acaba butun bebeklerin bu aylarda minik mi oluyor yoksa kenerli filan yada buyuk yapida olanlar bello oluyir mu merak ettim de
Evet hala içimde varYazdıklarının hepsine katılıyorum anlaşılan aynı araştırma giriş gelişme ve sonuca varmışızama hala içimde vesvese var seninde var dimi 2 gündür yan yatırıyorum küçücük bir yastık var ince yüzü ona dokununca sanki daha hızlı uyudu yanlardan destekledim ama bunu gündüz yaptım gözetim altında gece korktum uykusunda döner ağlarda duymam diye oysa nefes alışı değişse uyanıyorum o kadar hafif uykum var, kafasını yatınca yana çeviriyor hep normal yatarken ama son zamanlarda hamakta uyutmuştum orda düz yatmak zorunda kalıyor, şimdi kendi dediğimi sen yazınca daha etkili oldu banada evet büyük oğlumda böyleydi şimdi gayet normal kesinlikle, şimdi bunları yazarken uyandı geri uyuttum gözüm hala kafasında bende bir sinir oldum kendime şuan
Yemin ederim bende öyleSelamlar alışveriş yapmaktan buraya giremedim Kasım bitirdi benihangi marka buharlı pişirici aldınız?
Hepsiburada da bugün 2bin tl kaçırmayım o zaman, isteyen varsa koşsunYemin ederim bende öyleavent aldım ben ama 3 ay önce almıştım 2.5 tu o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?