2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kizlar size bir sorum var burun yapisi bebeklikten belli olur mi bizim kizin minicik de acaba butun bebeklerin bu aylarda minik mi oluyor yoksa kenerli filan yada buyuk yapida olanlar bello oluyir mu merak ettim de

Merhaba kizlar size bir sorum var burun yapisi bebeklikten belli olur mi bizim kizin minicik de acaba butun bebeklerin bu aylarda minik mi oluyor yoksa kenerli filan yada buyuk yapida olanlar bello oluyir mu merak ettim de
Burun çok değişken aslında
Ama kemerli ya da büyük burunlar genelde belli oluyor. Arkadaşımın kızı doğduğunda kemerli büyüktü burnu. Şuan 8 aylık hala öyle ki anne babanın burnu zaten büyük. Diğer çocuğu da büyük burunlu doğdu ve şuanda maşallah köprülü Mehmet efendi erkek olduğu için sorun yapmıyor ama kız mutlaka estetik ziyaretinde bulunur 15 yıl sonra.
Benim kızımın doğduğunda yamuktu burnu. Kırık sandım hatta (öyle vişy olmazmış tabi) o kadar çirkin ve yamuktu ki çok üzülüyordum ama şuan maşallahlık bi burnu var. Nohuttan hallice
İkinci kızımın burnu da hala yamuk sanki olmadı iki törpületiriz 16 yaşında filan

Benim bebenin dişleri mi başka bir şey mi bilmiyorum ama 2 gündür uykuları şaşkoloz oldu ve uykuya çok zor dalmaya başladı
Yarın sabah aşıya gidecek yani huzursuzluk olsa hangisinden bilemeyeceğim
Çok üzülüyorum bebeklere ya. Keşke onların karnı yerine benm ağrısa, diş etlerindeki kaşıntı bende olsa. Ne bilşym aşısını bana vursalar:/

Kızlar bu 4.-5. aylar arasında emzirmeyle problem yaşayanlar var mı? Emiyor çok şükür ama nazlı nazlı. Hep normal giden kilomuzun bu ay kontrolünde 400gr arttığını gördük çok üzgünüm ya. Emerken dikkati çok dağılıyor, 15dk sakince ememiyor. 6-7dk sonra etrafı inceliyor, oyun istiyor. Bir tek bizim mi böyle merak ettim. Yetemediğini düşünmek çok kötü bir his.

Ben Mcd bag aldım instada sayfaları ve normal internet siteleri var sadece bebek cantasi üretimi yapiyorlar. Videolarini izleyerek arastirarark aldim. Acikcasi cok kaliteli bir ürün geldi bekledigimden üsttü. Cok da kullanisli ve geniş. Bi bak istersen

Benim ikizlerden birinin üst tarafta duzlesme aynen deidgin gibi boyle degildi yeni yeni oldu digerinde yok ama o cok fazla yüz üstu yattigi icin bencd. Duzlesme olan yüz ustu yatmiyordu pek.

Benim ikizlerden birinin üst tarafta duzlesme aynen deidgin gibi boyle degildi yeni yeni oldu digerinde yok ama o cok fazla yüz üstu yattigi icin bencd. Duzlesme olan yüz ustu yatmiyordu pek.
Ayarlanabilir yastıktan alsana yeni olduğu için çabuk düzeliyormuş bence denemeye değer 2 gündür destekle yan yatırıyorum hoşuna gitti yan yatınca yüzü bişeye dokununca daha çabuk uykuya dalıyor hem

Aynı aynı kendini kötü hissetme sakın çpk normal 6. Aydan sonra normale dönecek, benimkide tık sesine emmeyi bırakıp etrafa bakıyor hatta göz göze gelmemek için bakmıyorum yoksa bırakıp gülüyor konuşmak istiyor, olabildiğince sakin etrafta bişey olmadan emzirmeye çalışıyorum bazen deli gibi emiyor bazende etrafta bişey olmayınca kıyafetime takıyor inceliyor bu yüzden desensiz düz tişört giyiyorum yoksa incelemek için bahane ona, hiç bişey bulamazsa beni kolluyor resmen sıpa

ensede değil yukarıda var bizimde. Doktor olsa ne olur niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum dedi Ayarlanabilirde aldım buluta benzeyen çift taraflı kullanılan yastık birde e bebeğin kafa yastığınıda aldım. Ayarlananı 2 gün kullandım büzülünce bebeğin kafası tam girmedi birde omuzları yukarıda kaldı kulakları katlandı onu bıraktım tam 1 ay babyjem kafa yastığı kullandım fayda etmedi arkası düzelmedi. Şimdi yastıksız yatıyorum. Biraz araştırdım herkes kafa genetik şeklini alıyor dönmeye ve oturmaya başlasın düzelir diyorlar. Biraz rahatlıyorum ama böyle kalırsa diye de düşünmeden duramıyorum. İlk zamanlar daha çok takıyordum ama şimdi alışıyorum galiba. Bazen düşünüyorum annelerimiz eskiden bizi uyuyunca yatırıyordur uyanınca alıyordur hangisi kafamıza kulağımıza takmıştır acaba şöyle bi çevreme baktım kimsenin kafası yamuk değil kulağa gelince bizimkiler kepçe değil aslında biz kepçe diyoruz kepçelik genetik birşey bizimkilerin büyüdükçe kabarıyor kepçelik sanıyoruz bence. Benim ilk bebeğim daha önce bir çocuğun ne kafasına baktığımı bilirim ne kulağına şimdi çevremde olan bebeklerin kulağına kafasına bakıyorum ne kafası yamuk olan var ne kepçe olan. sen büyük oğlumda böyleydi diyince yine bana bir rahatlama geldi elimden geleni yaptım sağlık açısından sıkıntı yapmasında artık yapacak bişey yok bekleyip göreceğiz.

Yazdıklarının hepsine katılıyorum anlaşılan aynı araştırma giriş gelişme ve sonuca varmışız ama hala içimde vesvese var seninde var dimi2 gündür yan yatırıyorum küçücük bir yastık var ince yüzü ona dokununca sanki daha hızlı uyudu yanlardan destekledim ama bunu gündüz yaptım gözetim altında gece korktum uykusunda döner ağlarda duymam diye oysa nefes alışı değişse uyanıyorum o kadar hafif uykum var, kafasını yatınca yana çeviriyor hep normal yatarken ama son zamanlarda hamakta uyutmuştum orda düz yatmak zorunda kalıyor, şimdi kendi dediğimi sen yazınca daha etkili oldu banada evet büyük oğlumda böyleydi şimdi gayet normal kesinlikle, şimdi bunları yazarken uyandı geri uyuttum gözüm hala kafasında bende bir sinir oldum kendime şuan

Size de bazen her gün aynı şeyleri yaşıyormuş gibi gelmiyor mu? Sanki gün dolduruyorum oğlumu büyütmek için.. bir an önce büyüsün istiyorum.. çentik atıyorum her bir güne..

Size de bazen her gün aynı şeyleri yaşıyormuş gibi gelmiyor mu? Sanki gün dolduruyorum oğlumu büyütmek için.. bir an önce büyüsün istiyorum.. çentik atıyorum her bir güne..
çalışan biri miydiniz ben çalışıyordum o yüzden boşluğa düştüm evde. Oyna besle uyut saate bakıyorum daha sabahın 10 u olmamış ama sanki saatlerdir ayaktayım diyorum akşamı nasıl edeceğiz kış gelmesi de bir etken en aZından önceden dışarı çıkıyorduk
Doktor kontrollerine bile sevinir oldum aa tamam vakit geçecek bugun diye

Evet çalışıyordum bebekle de çıkıyorum ara ara ama yok olmuyor benim için de saatler geçmiyor sonra ne biçim anneyim diyorum .. uyutmak hele tam bi işkence

İçeriği okuyunca rahatlamıştım aynen, bizim dr oceanı alternatif olarak sundu bestiron bulamazsak diye. O aklıma gelmemişti bak 2.gün bezini bi doldurdu beline kadar
Bizde baba kemerli, kızda da hafif bi kemer var gibi

Evet hala içimde var ben bu kafa olayını kaç hafta taktım bi bilsen kaç doktora sordum bi tane doktor kafa yastığı kullan dedi işte 1 ay kullandım düzelmediği gibi birde daha düzleşti gibi hissedip kaldırdım onu. Benim bebeğim yan yatırınca en fazla 10 dakika uyuyor. Yüz üstü deneyim dedim yine aynı 10 dakika anca. Yapacak bişeyim kalmadı düz yatırıp sola çeviriyorum kafasını ama nereye kadar çevircem ki yazık bir süre sonra düze geçiyor uyuşuyor belki de. Youtube da osman hocayı dinledim başını tutmaya başladıktan sonra boyun kasları için yüzüstü çok zaman geçirmesini sağlayın düzelir zamanla diyor. Tabi bu bebişler aşırı inat onuda en fazla 2 dakika yapıyor. Şimdi oturmasını bekliyorum oturmaya başlayınca uyku dışında yatırmayı düşünmüyorum ya otursun ya yüzüstü dursun düzelmezse de saçları çıkar illa ki belli olmaz boşverelim akışına bırakalım kendimizi strese sokuyoruz bu dönemleri kaçırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…