2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Saat 6 gibi uyku işaretleri veriyor, gözü dalıyor, kızarıyor, esniyor falan hadi diyorum uyutayım, bi uyuyo 15 dakika belki. Sonra agugugu yapıyor babasıyla. Saat 7 gibi tekrar uyumaya geçme çalışmaları. Saat 8 de uyuyo falan normalde. Bugün biraz bozdu düzeni.

Benimki hiç uyku işareti vermiyor büyük insan gibi oturuyor bu saatlerde bizle uyutmaya çalışırsamda ağlıyor yoksa ağlama falan yok gayet keyfi yerinde, sizinde genel olarak iyiyse aynı devam eder arada bir olursa gaz vs ondandır

Hagahahaha koptum

Bende 2 saatte bir emziriyorum dediğimde çevremdekiler kaldırma bebeği uyusun diyorlar bilmiyorlar ki yavrum kendinden alarmlı Bana her seferinde umut dolu deneyimlerni paylaşıyorsun yaşa sen Pheebs

Hahahaha sen bensin resmen ne güzel bugün 2 saat uyudu diyorum taaa ki buraya girip minnoş bebişlerimizin kaliteli uykularını okuyana kadar bizede uyku sevmeyen bebişler denk geldi napalım

Aynı benim oğlumu anlattın bizde öyleyiz benim dışımda tek uyuduğu yer dışarda bebek arabasında uyuyaklıyor başka hiçbir yerde değil bazen ikinci çocuğu düşünmüyoruz tadını çıkar Cansu diyorum ama yok bazı zamanlar dayanılmaz hal alıyor

Bende 2 saatte bir emziriyorum dediğimde çevremdekiler kaldırma bebeği uyusun diyorlar bilmiyorlar ki yavrum kendinden alarmlı Bana her seferinde umut dolu deneyimlerni paylaşıyorsun yaşa sen Pheebs
Her bebek aynı değil tabi ama birbirimize anlattıkça yaaa böyleside var olabiliyor yada bugünlerde geçecek diye teselli buluyoruz şükür

Bizim akrabanın çocuğu 1 sınıfa giderken bıraktı o parmağı emzik hiç vermemişti annesi. Şimdi sen parmak emmesi diyince aklıma geldi

Kızlar
Şu saçları çok dökülenler detaylı kan tahlili vermiş miydi? Yani değerleriniz normal buna rağmen mi dökülüyor acaba. Yoksa değerler kötü bunun bir sonucu olarak mı dökülüyor?

Kızlar
Şu saçları çok dökülenler detaylı kan tahlili vermiş miydi? Yani değerleriniz normal buna rağmen mi dökülüyor acaba. Yoksa değerler kötü bunun bir sonucu olarak mı dökülüyor?
Ben tahlil verdim değerlerim çok iyi buna rağmen dökülüyor

Hahahaha sen bensin resmen ne güzel bugün 2 saat uyudu diyorum taaa ki buraya girip minnoş bebişlerimizin kaliteli uykularını okuyana kadar bizede uyku sevmeyen bebişler denk geldi napalım
Ağlamadığı sürece geç uyuması yada sık uyanmasının benim için sıkıntısı yok bizimle takılıyor büyük insan gibi resmen demekki keyfi yerinde huzurlu , ama ağlasaydı büyük sıkıntı geçen ay atak döneminde öyleydi sürekli huzursuz olunca ağlıyor ağladıkça dahada uyumuyordu şimdiki halimize şükrediyorum her bebek aynı uyumaz yetişkinlerde de öyle ya ben az uyuyanlardanım o yüzden zorlanmıyorum uykuya düşkün birisi için zorlayıcı olurdu.

Bizim akrabanın çocuğu 1 sınıfa giderken bıraktı o parmağı emzik hiç vermemişti annesi. Şimdi sen parmak emmesi diyince aklıma geldi
Benim yeğenimde okula başlayınca annesini emmeyi bıraktı tövbe estağfurullah kınamıyorum kınamıyorum

Dün genel olarak uykusuzdum, hatta eşim gelince 15 dakika uyurum falan diyordum, o kadar ihtiyacım vardı uykuya, gece de en uzuuuuun 1 saat uyudu ve sabaha karşı benim sabrım kalmamıştı artık. Bi mızmızlandığında kendi kendine susar mı acaba diye bi süre bekledim, susmayınca memeye aldım. O sırada eşim pışpışlasana dedi, adamı öldürsem kaç yıl yerim diye hesap yapmaya başladım. Böyle geceler kendime bile tahammülüm azalıyor gerçekten. Eşimi zaten vurasım geliyo. Yani neyin tadını çıkarmak?
Eşim şimdi uyuyo mesela, gece de uyudu, üstüne su mu döksem, kaynar kazanlara mı atsam, buzun içine mi yatırsam daha çok etkilenir hesabı yapıyorum. Hayır adam uyansa napcak, bebe meme istiyor, onda da durmayacak ama işteee...

Benim ilk gebeliğimde saçımın ayrım yanı bildiğin derisi gözüküyordu çevremdeki büyükler bebek güldükçe saçların dökülür demişlerdi, sonrasında normale dönüyor merak etme

Kızlar benim bebişin kafasının arkasında sanki düzleşme başladı yastıksız yatıyor kafa düşmesi yastığı almamıştım şimdi onu aldım ayarlanabilirmiş yorumlarda fayda görenler yazmış, bide kulağının birinde hafif kepçelik oluşmaya başladı onada kulak bandı aldım şimdiden estetiksel işler başladı yani o kadar da dikkat ettimki kulağına kafasına oysa, sizin kafa kulaklar nasıl düzleşme önleyici yastık mı kullanıyorsunuz

Uyku gercrkten benim icin de en büyük ihtiuac uzun zaman oldu uykumu alipta kalktigim gün. Bugün 1 e giden oglum ödev yapiyordu bana okuma gosteriyor güya gozlerim kapanmiş kolumu sarsarak anne anne dedi ben takio ediyorum seni dedim bi baktim tekrar gitti gozlerim. Artik yaslilar gibi okumali seylerde direk gozlerim kapaniyor
Eş durumu da gecen benimki erkenden uyuttu ikizlerin birini gece bebis kalkti daha yatmaz emzirdim altini degistim yok. Acti gozleri adile nasit gibi ne mumkün uyku gozügittim kaldirdim esimi cnm sen bunu cok erken uyutmustun ayakta gezerek al cnm simdi sonuclsrina katlan dedim verdim ona yattim asagi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…