2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Saol bilgi verdigin icin doktora danişacam
Bizimki dikişsiz sunnet yaptircaz
İkizlerimdede ayni boyle yapmiştik

Kizlar bunu kullanan varmi aranizda ben indirimdeyken almistim simdi daha pahali olmuş

merhaba 4.ay kilosundaki artış mı 400 gram ? yoksa ? benim kızım da 4 aylık oldu yeni, salı günü kontrole gidicez

Canim kilosu normal bizimde hemen hemen ayni
Bide bi ay boya bi ay kiloya gidiyormuş saglik ocaginda ebe soylemisti

Eki Görüntüle 3334533
Kizlar bunu kullanan varmi aranizda ben indirimdeyken almistim simdi daha pahali olmuş
Canım ben hamilelik öncesi asitleri kullanıyodum düzenli kullanımda baya etkili yalnız hamilelikte yasaktı aha bha retinol falan emzirirkende yasak olabilir ben ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum henüz

Sana sarılmak istiyorum şuan çocuk bakmak ne zormuş ya, sürekli anksiyete
Öyle gerçekten de anne olmayagör derler ya bende sarılıyorum kardeşim sanageçecek zor günler büyüdükçe her geçen gün daha keyifli hale gelecek annelik, ama aynı zamanda da annelik hiç bitmeyecek bir anksiyete

Canım ben hamilelik öncesi asitleri kullanıyodum düzenli kullanımda baya etkili yalnız hamilelikte yasaktı aha bha retinol falan emzirirkende yasak olabilir ben ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum henüz
Ya ben onu düşünemedim
Doktora soylerim bi ara emziriken kulanilirmi
Bu toniktir serum falan almadim

Kızlar selam , bebişleri en erken yatıran kaçta yatrırıo ben 21.00 dan önce hiç uyutamadım da o da sayılı yani vgfdhj

Size de bazen her gün aynı şeyleri yaşıyormuş gibi gelmiyor mu? Sanki gün dolduruyorum oğlumu büyütmek için.. bir an önce büyüsün istiyorum.. çentik atıyorum her bir güne..
Gibi gelmiyor hergün tıpkısının aynısı çünkü aynı saatte aynı şeyleri yapıyorum hergün, 2 yılda izne ayrıldım şimdiden sıkılmaya başladım içten içe itirafta edemiyorum, evet bebeğimle evde kalmak ona kendimin bakması çok güzel paha biçilemez hatta, ama yıllardır çalıştığım için birden bu sürece alışamadım, ama büyüdükçe daha iyi olacak şimdiye kadar emzir altını değiyor uyut üçgenindeydik tamamen bize bağlı oldukları için o uyanıkken gündüz hiç bişey yapamıyoruz 30 dk uyursa ancak yemek yapıyoruz o da bir görev tabiki, 7/24 görev başında olmak bunaltıyor aslında, ama bundan sonra oturmaya başlasınlar mesela oyun oynayacak emekleyecek yürüyecek derken o yapışık ikili halimiz azalacak dışarı daha çok çıkabileceğiz. Yani şimdiki kadar monoton olmayacak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…