- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.661
İkizler de mi erkek hay maşallah 3 erkek anasıSaol bilgi verdigin icin doktora danişacam
Bizimki dikişsiz sunnet yaptircaz
İkizlerimdede ayni boyle yapmiştik
Tepkisi ne oldu merak ettimBen bugün meyve süzgeçinin içine mandalina koyup verdim
Ayy benim bebeğim genelde 3.5 4 gibi uyuyor sabaha karşı bazen 5Kızlar selam , bebişleri en erken yatıran kaçta yatrırıo ben 21.00 dan önce hiç uyutamadım da o da sayılı yani vgfdhj
GECE uykusu yok mu canım ?Ayy benim bebeğim genelde 3.5 4 gibi uyuyor sabaha karşı bazen 5çok çok nadir 12 gibi uyuduğu
Peki 21.00 den sonra uyuyanlar ne yapıyorsunuz mesela benim ki oturuyor şuan bizle mısır patlattık yiyoruz versem mısır yiyecek çay içecek öyle keyfi yerindeKızlar selam , bebişleri en erken yatıran kaçta yatrırıo ben 21.00 dan önce hiç uyutamadım da o da sayılı yani vgfdhjs
hahahahah benim kızın da gündüz uykusu yok malesef , ben me time yapayım dedim ahgsdhs ama benim me time anca uyumak oluyorPeki 21.00 den sonra uyuyanlar ne yapıyorsunuz mesela benim ki oturuyor şuan bizle mısır patlattık yiyoruz versem mısır yiyecek çay içecek öyle keyfi yerinde
Ben de fisslerin 2 düdüklü tenceresi var. 3,5 -6 lt . Mutfağım çok küçük olduğu için buharda pişirme aparatını almamıştım onun yerine media marketten paslanmaz çelikten katlanabilir çelik buharda pişirme sepeti almıştım. Düdüklüde onu kullanıyorum, patates , karnabahar , makarna , havuç , taze fasülye. çok çabuk haşlanıyor. Fiyatı da çok uygun. Ben 45 ya da 50 tl ye almıştım bir kaç sene önce. İsterseniz önce onunla deneyin . İçinize sinmezse dilediğinizi alınKızlar buharda pişirmek için fissler düdüklünün 1500 liraya aparatı var onu mu alsam Philips avent şuan indirim de 2 bin onu mu alsam kararsızım. Düdüklü ye aldığımı ailecek kullanırız mesela karnı bahar brokoli haşlasam uzun vadeli kullanırımek gıda döneminden sonrada hem yer kaplamaz makine yer kaplar sonradan da kullanılır mı, avent de ek gıda başında çok pratik olur pişir parçala püre yap hepsi aynı yerde farkındayım düdüklüyü yıka kaldır azcık şey için zor olur çok kararsız kaldım yüzde elli elli gidip geliyorum şuan
Kızlar buharda pişirmek için fissler düdüklünün 1500 liraya aparatı var onu mu alsam Philips avent şuan indirim de 2 bin onu mu alsam kararsızım. Düdüklü ye aldığımı ailecek kullanırız mesela karnı bahar brokoli haşlasam uzun vadeli kullanırımek gıda döneminden sonrada hem yer kaplamaz makine yer kaplar sonradan da kullanılır mı, avent de ek gıda başında çok pratik olur pişir parçala püre yap hepsi aynı yerde farkındayım düdüklüyü yıka kaldır azcık şey için zor olur çok kararsız kaldım yüzde elli elli gidip geliyorum şuan
Her iki tencerede de kullanabiliyorumBen de fisslerin 2 düdüklü tenceresi var. 3,5 -6 lt . Mutfağım çok küçük olduğu için buharda pişirme aparatını almamıştım onun yerine media marketten paslanmaz çelikten katlanabilir çelik buharda pişirme sepeti almıştım. Düdüklüde onu kullanıyorum, patates , karnabahar , makarna , havuç , taze fasülye. çok çabuk haşlanıyor. Fiyatı da çok uygun. Ben 45 ya da 50 tl ye almıştım bir kaç sene önce. İsterseniz önce onunla deneyin . İçinize sinmezse dilediğinizi alın.
Suratını ekşitti biraz ama sevdi elimi çekiştirip durduTepkisi ne oldu merak ettim
Çok teşekkür ederim onada bakacağım hemen, benimki 4,5 lt genişliği aynı oluyor sanırım katlanabilir olduğuna göre zaten uyumlu olur herhalde dimi. Makarna da buharda pişiyor mu ona çok şaşırdımBen de fisslerin 2 düdüklü tenceresi var. 3,5 -6 lt . Mutfağım çok küçük olduğu için buharda pişirme aparatını almamıştım onun yerine media marketten paslanmaz çelikten katlanabilir çelik buharda pişirme sepeti almıştım. Düdüklüde onu kullanıyorum, patates , karnabahar , makarna , havuç , taze fasülye. çok çabuk haşlanıyor. Fiyatı da çok uygun. Ben 45 ya da 50 tl ye almıştım bir kaç sene önce. İsterseniz önce onunla deneyin . İçinize sinmezse dilediğinizi alın.
Ben iki tencerede kullanıyorum 3,5 ve 6 lt. Makarnayı üzerine su gelmeyecek şekilde koyuyorum öyle haşlıyorum, yoksa su içine atarsam 2 -3 dk 2. Çizgide hamur oluyor.Çok teşekkür ederim onada bakacağım hemen, benimki 4,5 lt genişliği aynı oluyor sanırım katlanabilir olduğuna göre zaten uyumlu olur herhalde dimi. Makarna da buharda pişiyor mu ona çok şaşırdım
Tüm aile bebeye göre hareket ediyoruz saat 19.00-19:30 itibariyle. Sessizliğe bürünüyoruz. Büyük çocuğumda da öyleydik. O da sessiz sakin bir çocuk zorlanmıyoruz o yüzden. Bazen lambayı açarken çatadanak vuruyor oyun yapıyor kendisine, beybi uyuyo diyip uyarıyoruz özürleniyo yavrumPeki 21.00 den sonra uyuyanlar ne yapıyorsunuz mesela benim ki oturuyor şuan bizle mısır patlattık yiyoruz versem mısır yiyecek çay içecek öyle keyfi yerinde
Ben de aldım o aparattan daha yeni. Çok sevindim bu yorumu görünce. İşe yarar mı acaba diyordum :)Ben de fisslerin 2 düdüklü tenceresi var. 3,5 -6 lt . Mutfağım çok küçük olduğu için buharda pişirme aparatını almamıştım onun yerine media marketten paslanmaz çelikten katlanabilir çelik buharda pişirme sepeti almıştım. Düdüklüde onu kullanıyorum, patates , karnabahar , makarna , havuç , taze fasülye. çok çabuk haşlanıyor. Fiyatı da çok uygun. Ben 45 ya da 50 tl ye almıştım bir kaç sene önce. İsterseniz önce onunla deneyin . İçinize sinmezse dilediğinizi alın.
Çok hoşlarına gidiyor yaaaa aslında hazırlar da biz çekiniyoruz erken başlamayalım diyeSuratını ekşitti biraz ama sevdi elimi çekiştirip durdu
Bizde büyük çocuğumda sizin gibiydik ona göre ayarlardık herşeyi saat19-20 arasında herkes çişini yapıp kabuğuna çekilirdi o kadar deyim çünkü su sesine dahi uyanırdıTüm aile bebeye göre hareket ediyoruz saat 19.00-19:30 itibariyle. Sessizliğe bürünüyoruz. Büyük çocuğumda da öyleydik. O da sessiz sakin bir çocuk zorlanmıyoruz o yüzden. Bazen lambayı açarken çatadanak vuruyor oyun yapıyor kendisine, beybi uyuyo diyip uyarıyoruz özürleniyo yavrumkendisini de 21.00 gibi yatağa yolluyoruz genelde 21.30 da kesin uyumuş oluyo.
O zaman eşcağzımla film dizi bişyler takılıyoruz işte.
birkaç gündür uyku düzeni hafif bozuldu bebişin (gece uyanıp oyun istiyo 1 saat filan)
Ben açıkçası gece uykusuna 8 de geçsin istiyorum çünkü hiçbir iş yapamıyorsun ses çıkmasın diye
Haşlıyorum deyince sebzeleride mi haşlıyorsunuz yoksa altına su koyup sadece buharda mı pişiyorBen iki tencerede kullanıyorum 3,5 ve 6 lt. Makarnayı üzerine su gelmeyecek şekilde koyuyorum öyle haşlıyorum, yoksa su içine atarsam 2 -3 dk 2. Çizgide hamur oluyor.
Oh afiyet olsun kuzuyaSuratını ekşitti biraz ama sevdi elimi çekiştirip durdu
Benimki de aynı sofraya yediğimize içtiğimize ilgisi varsa desteklide oturuyorsa ek gıdaya hazırdır diyor doktorlar, ama benimkini uzun süreli oturtamadım hiç destekli oturtuyorum mama sandalyesi gelmedi ama sanki ona henüz oturamaz gibi kafası titreyip duruyor çünküÇok hoşlarına gidiyor yaaaa aslında hazırlar da biz çekiniyoruz erken başlamayalım diye
Benim kız bizimle sofrada oturmak istiyor kucağıma alınca hemen susup bizleri izliyor
Çok güzel büyümelerini izlemek ya :)))
Aaa bak benimde 2 kız var. Demek ondan öyle rahatızBizde büyük çocuğumda sizin gibiydik ona göre ayarlardık herşeyi saat19-20 arasında herkes çişini yapıp kabuğuna çekilirdi o kadar deyim çünkü su sesine dahi uyanırdı
Şimdi hala büyük bebeye göre yaşıyoruz, 12 yaşında ergenliğe adım atan bir erkek bebe düşün, ses yapıp uyandırınca sizinki gibi özür dilemeyen özgürlüğümü kısıtlıyorsunuz diye çemkiren
İkisi de erkek çocuklarımın sırf bu yüzden kızım olsaydı nasıl olurdu diye merak ediyorum. Arkadaşımın 2 erkekten sonra kızı oldu eşi diyormuş ki biz şimdiye kadar evde ne beslemişizişte küçük kuzumda bu şartlar altında mutlu olup büyümeye çalışıyor şu ara tatili çıkaranın da diye konuyu bağlamak isterim, arkadaş gündüz bari 5 e kadar kafamız rahattı okuldayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?