- 11 Eylül 2018
- 369
- 506
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.681
Hayır yok 5ten sonra da 9 gibi falan uyanıyor o 4 st uyuduğu zamanda da bir kere emmek için uyaniyorGECE uykusu yok mu canım ?
Konu yoruma kapanmıştırAaa bak benimde 2 kız var. Demek ondan öyle rahatızbenm çocuklarım sakin ya, çünkü kocam bey kişisi çok sakin
Ben ise sessizliği çok seviyorum bir de azıcık sert kuralcıyım biraz çekiniyor ahali benden maalesefo sebeple evde çıt yok.
Bizim kız 8 yaşında ergenlik mevzusu henüz açılmadı ama yokluyor. Bugün bana “anne benim güçlü yanlarım nedir? Zayıf olduğum konular nedir?” Diye sordu. Kendisini geliştirmek istiyormuş.
Evet hazırlar aslında ama işte sıfır risk en iyisidir.Benimki de aynı sofraya yediğimize içtiğimize ilgisi varsa desteklide oturuyorsa ek gıdaya hazırdır diyor doktorlar, ama benimkini uzun süreli oturtamadım hiç destekli oturtuyorum mama sandalyesi gelmedi ama sanki ona henüz oturamaz gibi kafası titreyip duruyor çünkü
Ayrıca senin kız maşallah gayet aklı başında sorduğu sorudan belli, erkek cinsi bir değişik ya mantık yok yaniAaa bak benimde 2 kız var. Demek ondan öyle rahatızbenm çocuklarım sakin ya, çünkü kocam bey kişisi çok sakin
Ben ise sessizliği çok seviyorum bir de azıcık sert kuralcıyım biraz çekiniyor ahali benden maalesefo sebeple evde çıt yok.
Bizim kız 8 yaşında ergenlik mevzusu henüz açılmadı ama yokluyor. Bugün bana “anne benim güçlü yanlarım nedir? Zayıf olduğum konular nedir?” Diye sordu. Kendisini geliştirmek istiyormuş.
O bir Akrep kızıAyrıca senin kız maşallah gayet aklı başında sorduğu sorudan belli, erkek cinsi bir değişik ya mantık yok yani
Bende ikeadan aldım kargoya yeni vermişler gelince demene yapmak istiyorum bide ahşap ayak koymak için bir aparat takılıyor onu biliyormusun ben yeni gördüm de mantıklı geldi ayaklarını o ahşapa koyunca otururken daha güvende hissediyorlarmış.Evet hazırlar aslında ama işte sıfır risk en iyisidir.
ben oturtuyorum destekli, kalkıyor zaten kendi kendine, sonra fiyuuuu yana devriliyor. İkea mama sandalyesinde de 20-30 sn deniyorum oturuyor mu diye. Bireysel olmak cok hoşuna gidiyor orda. Gözlerini belertiyor mutluluktan1 aya sanırım orda oturmaya başlar. Diğer türlü illa destek lazım.
Ayakları üstüne bastırıyor musunuz peki? Bizimki basmak kalkmak için çabalıyor. Biraz kaldırıyorum ama korkuyorum incitmekten
Aaa çokzeeeelBende ikeadan aldım kargoya yeni vermişler gelince demene yapmak istiyorum bide ahşap ayak koymak için bir aparat takılıyor onu biliyormusun ben yeni gördüm de mantıklı geldi ayaklarını o ahşapa koyunca otururken daha güvende hissediyorlarmış.
Kucağımda kısa süreli ayaklarının üzerine batırıyorum ama çok kısa
Malesef öyle çok küçük oldukları için ister istemez bebeğe daha çok zaman ayırıyoruz ama bundan sonra gittikçe daha normale döneceğiz inşallah, sevgi dolu ilgili bir ailede büyüyen bir çocuğun ilki olacağı şimdiden belliO bir Akrep kızıondaki hırsla dünya barışı sağlanır. İçine içine hırslanıyor doğru yöne odaklanırsa başarılı mutlu olur ama olmazsa haset ve dipte bir kimse olur. İlki olabilsin diye destekliyoruz işte:/ ama çok tıkanıyorum bazen. O kadar kırılgan bir ince noktadayım ki, bebekle ilgilenirken ondan tamamen uzaklaşmış gibiyim.
Zaten ikea mama sandalyesinin kendi ürünü değil Hepsiburada dan buldum bunu 10 yıllık olsun bişey olmaz taş gibi, benim büyükte de ikea mama sandalyesi kullandım bidaha çocuk düşünmediğin için vermiştim birine şimdi sıfırdan çeyiz gibi dizdim herşeyi artık menopoza girmeden çorabını bile vermemAaa çokzeeeel
Benimki 10 yıllık model ya bizde öylesi ayak yeri yok ama asla bebem geri kalamaz öyle güvenli hissettiren şeyden. Hemen bakayım.
Bizim aşı hiç etkilememişti, zaten hafta 1 yapıyorsa normal demekki. Benimki iki kere 3. Gün yaptı da içi dışına çıktı sırtına kadar değil boyunu geçti sizi düşünemiyorum 1 hafta sonundaKızlar bebeğim rota aşısını oldu bugün ama halen kaka yapmadı. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu. Bu arada normalde de haftada bir falan kaka yapiyor.
İki bezi dolduruyorBizim aşı hiç etkilememişti, zaten hafta 1 yapıyorsa normal demekki. Benimki iki kere 3. Gün yaptı da içi dışına çıktı sırtına kadar değil boyunu geçti sizi düşünemiyorum 1 hafta sonunda
Çocuklar illa anneyi yalancı çıkarır çünküİki bezi dolduruyoray benim bebem baya zor bir çocuk ya düşününce. Uyku düzeni hiç yok. Kakasini yapmıyor, mamayı reddediyor memeyi de dışarıda da o kadar akıllı o kadar uysal ki aklım şaşıyor evdeki huzursuz çocukla bu aynı kişi mi diye insanlara oğlum biraz zor bir çocuk diyince inanamıyorlar
Evet geçenlerde çalıştığım yere gittim ücretsize ayrılacağımı bebeğimin hala düzeni olmadığını biraz ağlayan bir bebek olduğunu falan anlatıyordum. O arada oğlum gülücükler falan atıyor onlaraÇocuklar illa anneyi yalancı çıkarır çünkü
Banada çocuk görmeye gelecek direkt reddemeyeceğim bir grup arkadaş var, bahane olarak hiç uyumuyor hep kucakta çok kuduruk hiç bişey yapmıyorum sürekli ağlıyor demiştim bir yerde karşılaştık biriyle oturduk bu süreçte benim bebe hep uyuyor pusette kılı bile kıpırdamıyor tam ayrılırken uyanıp gülücük saçıyorEvet geçenlerde çalıştığım yere gittim ücretsize ayrılacağımı bebeğimin hala düzeni olmadığını biraz ağlayan bir bebek olduğunu falan anlatıyordum. O arada oğlum gülücükler falan atıyor onlarayani çokta uysal duruyor ama falan dediler
Benim kızımda aynı inanılmaz meraklı sofraya. Biz yemek yerken illa kucakta oturup yemeklere ve bize bakacak. Gerçekten çok güzel bir şey ve çok hızlı büyüyorlarÇok hoşlarına gidiyor yaaaa aslında hazırlar da biz çekiniyoruz erken başlamayalım diye
Benim kız bizimle sofrada oturmak istiyor kucağıma alınca hemen susup bizleri izliyor
Çok güzel büyümelerini izlemek ya :)))
Ben de çalışıyordum birden eve kapandım ve dediğin gibi hep aynı şeyler.. ücretsize ayrılıp bir yaşına getireyim istiyorum bir yandan da senin gibiyim işte sıkıldım bile şimdiden nasıl çalışmayacağım onca zaman diyorum.. umarım dediğin fibi olur ya bir farklılık gelirGibi gelmiyor hergün tıpkısının aynısı çünküaynı saatte aynı şeyleri yapıyorum hergün, 2 yılda izne ayrıldım şimdiden sıkılmaya başladım içten içe itirafta edemiyorum, evet bebeğimle evde kalmak ona kendimin bakması çok güzel paha biçilemez hatta, ama yıllardır çalıştığım için birden bu sürece alışamadım, ama büyüdükçe daha iyi olacak şimdiye kadar emzir altını değiyor uyut üçgenindeydik tamamen bize bağlı oldukları için o uyanıkken gündüz hiç bişey yapamıyoruz 30 dk uyursa ancak yemek yapıyoruz o da bir görev tabiki, 7/24 görev başında olmak bunaltıyor aslında, ama bundan sonra oturmaya başlasınlar mesela oyun oynayacak emekleyecek yürüyecek derken o yapışık ikili halimiz azalacak dışarı daha çok çıkabileceğiz. Yani şimdiki kadar monoton olmayacak diye düşünüyorum.
Ben elma ve havuç suyu verdim çay kaşığıyla.Elmayı beğendi ama havuçtan pek hoşlanmadı.Armut denemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?