2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Konu yoruma kapanmıştır
Ya bende çok kuralcıyım ama işlemiyor büyüdükçe değişik bişey oldu geri iadesi olsa edeceğim yani o derece

Evet hazırlar aslında ama işte sıfır risk en iyisidir.
ben oturtuyorum destekli, kalkıyor zaten kendi kendine, sonra fiyuuuu yana devriliyor. İkea mama sandalyesinde de 20-30 sn deniyorum oturuyor mu diye. Bireysel olmak cok hoşuna gidiyor orda. Gözlerini belertiyor mutluluktan 1 aya sanırım orda oturmaya başlar. Diğer türlü illa destek lazım.

Ayakları üstüne bastırıyor musunuz peki? Bizimki basmak kalkmak için çabalıyor. Biraz kaldırıyorum ama korkuyorum incitmekten

Ayrıca senin kız maşallah gayet aklı başında sorduğu sorudan belli, erkek cinsi bir değişik ya mantık yok yani

Ayrıca senin kız maşallah gayet aklı başında sorduğu sorudan belli, erkek cinsi bir değişik ya mantık yok yani
O bir Akrep kızı ondaki hırsla dünya barışı sağlanır. İçine içine hırslanıyor doğru yöne odaklanırsa başarılı mutlu olur ama olmazsa haset ve dipte bir kimse olur. İlki olabilsin diye destekliyoruz işte:/ ama çok tıkanıyorum bazen. O kadar kırılgan bir ince noktadayım ki, bebekle ilgilenirken ondan tamamen uzaklaşmış gibiyim.

Bende ikeadan aldım kargoya yeni vermişler gelince demene yapmak istiyorum bide ahşap ayak koymak için bir aparat takılıyor onu biliyormusun ben yeni gördüm de mantıklı geldi ayaklarını o ahşapa koyunca otururken daha güvende hissediyorlarmış.
Kucağımda kısa süreli ayaklarının üzerine batırıyorum ama çok kısa

Eklentiler

• Screenshot_20231114_002516_com.pozitron.hepsiburada.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 64
Aaa çokzeeeel
Benimki 10 yıllık model ya bizde öylesi ayak yeri yok ama asla bebem geri kalamaz öyle güvenli hissettiren şeyden. Hemen bakayım.

Edit: şimdi gördüm fiyatı 189 tl gibi bişy alayım bende. Çok mantıklı

Malesef öyle çok küçük oldukları için ister istemez bebeğe daha çok zaman ayırıyoruz ama bundan sonra gittikçe daha normale döneceğiz inşallah, sevgi dolu ilgili bir ailede büyüyen bir çocuğun ilki olacağı şimdiden belli

Kızlar bebeğim rota aşısını oldu bugün ama halen kaka yapmadı. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu. Bu arada normalde de haftada bir falan kaka yapiyor.

Aaa çokzeeeel
Benimki 10 yıllık model ya bizde öylesi ayak yeri yok ama asla bebem geri kalamaz öyle güvenli hissettiren şeyden. Hemen bakayım.
Zaten ikea mama sandalyesinin kendi ürünü değil Hepsiburada dan buldum bunu 10 yıllık olsun bişey olmaz taş gibi, benim büyükte de ikea mama sandalyesi kullandım bidaha çocuk düşünmediğin için vermiştim birine şimdi sıfırdan çeyiz gibi dizdim herşeyi artık menopoza girmeden çorabını bile vermem

Kızlar bebeğim rota aşısını oldu bugün ama halen kaka yapmadı. Böyle sıkıntı yaşayan oldu mu. Bu arada normalde de haftada bir falan kaka yapiyor.
Bizim aşı hiç etkilememişti, zaten hafta 1 yapıyorsa normal demekki. Benimki iki kere 3. Gün yaptı da içi dışına çıktı sırtına kadar değil boyunu geçti sizi düşünemiyorum 1 hafta sonunda

Bizim aşı hiç etkilememişti, zaten hafta 1 yapıyorsa normal demekki. Benimki iki kere 3. Gün yaptı da içi dışına çıktı sırtına kadar değil boyunu geçti sizi düşünemiyorum 1 hafta sonunda
İki bezi dolduruyor ay benim bebem baya zor bir çocuk ya düşününce. Uyku düzeni hiç yok. Kakasini yapmıyor, mamayı reddediyor memeyi de dışarıda da o kadar akıllı o kadar uysal ki aklım şaşıyor evdeki huzursuz çocukla bu aynı kişi mi diye insanlara oğlum biraz zor bir çocuk diyince inanamıyorlar

Çocuklar illa anneyi yalancı çıkarır çünkü

Çocuklar illa anneyi yalancı çıkarır çünkü
Evet geçenlerde çalıştığım yere gittim ücretsize ayrılacağımı bebeğimin hala düzeni olmadığını biraz ağlayan bir bebek olduğunu falan anlatıyordum. O arada oğlum gülücükler falan atıyor onlara yani çokta uysal duruyor ama falan dediler

Banada çocuk görmeye gelecek direkt reddemeyeceğim bir grup arkadaş var, bahane olarak hiç uyumuyor hep kucakta çok kuduruk hiç bişey yapmıyorum sürekli ağlıyor demiştim bir yerde karşılaştık biriyle oturduk bu süreçte benim bebe hep uyuyor pusette kılı bile kıpırdamıyor tam ayrılırken uyanıp gülücük saçıyor içimden diyorum lan bebe ağlasana tam zamanı şimdi

Benim kızımda aynı inanılmaz meraklı sofraya. Biz yemek yerken illa kucakta oturup yemeklere ve bize bakacak. Gerçekten çok güzel bir şey ve çok hızlı büyüyorlar

Ben de çalışıyordum birden eve kapandım ve dediğin gibi hep aynı şeyler.. ücretsize ayrılıp bir yaşına getireyim istiyorum bir yandan da senin gibiyim işte sıkıldım bile şimdiden nasıl çalışmayacağım onca zaman diyorum.. umarım dediğin fibi olur ya bir farklılık gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…