2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
1 yaşından sonra ne yapmayı düşünüyorsun ben 2 yaşına kadar getirip kreşe vermeyi düşünüyorum çok küçük olacak ama tüm imkanlarımı zorluyorum şuan maddi manevi

Ahshdhhd ya çok fena bu bebeler

1 yaşından sonra ne yapmayı düşünüyorsun ben 2 yaşına kadar getirip kreşe vermeyi düşünüyorum çok küçük olacak ama tüm imkanlarımı zorluyorum şuan maddi manevi
Bende en fazla bir yaşına kadar izinli kalabilirim sonrasında bakıcı diye düşünüyoruz ama hiç içime sinmiyor. Kreşe gitse daha mutlu olurum ama kreşte iki yaşından önce kabul etmiyormus yaşadığım yerde

2 yaş olmaz ya yapamam o kadar evde.. akıl sağlığım ve çocuğum için başlamam lazım maaşım da lazım hem tek maaş asla geçinemeyiz onca zaman. 1 yaştan sonra bakıcı bulurum ya da o yaşa özel kreşler de var onlara bakarım..

Ben araştırmadım ya hiç ama en kötü bakıcı olacak ben de bir yaş yani.. altı ay ücretsiz bile zorlayacak

Bengü Ela hanımdan selamlar kızlar, 4. Ay aşımızı olduk ilk aşı da tepki yoktu ama ikinci ağlattı yakan bir aşıymış. Bugün güzel geçsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin. 9,5 kg 43,5 kafa 68-69 arası boyumuz var. Yani daha kanguruya giremeden kanguru kilosunu aştık halbuki ne gezme hayallerimiz vardı.

Son düzenleme:
Meyve vermeyin ilk diyolar ama bilemedim. Sebze yeniyormuş sonradan diye .. ay erken değil mi kızlar ben de versem mi?
Ben elma ve havuç suyu verdim çay kaşığıyla.Elmayı beğendi ama havuçtan pek hoşlanmadı.Armut denemeyi düşünüyorum.
Doktor ufak ufak başlayabilirsin dedi.Günde 1 saat otursun destekli desteksiz mutlaka dedi.
Böyle okuyunca benimde veresim geliyor sonra da memeyi dayamak daha kolay geliyor 10 gün sonrada biz de başlıcaz
Şimdi geldi aklıma eskiden arı mama vardı benim bebekliğimde o kadar eski büyük oğluma ondan vermiştim ilk bayılmıştı hala var mı bilmiyorum da ne sebze ne bişey bodoslama başlamıştım doktorlar eskiden şimdiki gibi demiyordu

Aaa bizimki hiç bir şey demedi bak.. destekli kucakta mı oturtuyorsun yastıkla mı
Yastıkla olur kucakta olur farketmez otursun günde toplamda bir saat dedi.3 dk 5 dk gün toplamı 1 saati bulsun dedi.
Bizimki çok az kilo almış zaten anne karnında da azdı dedi.Bu ay 420 gr. Almış anca 6320 gr. Olabildik.Mama verelim mi diyoruz asla diyor baştan beri Her çocuğun gelişimi farklı diyorum söylediklerini uyguluyorum.Aşırı hareketli bi bebek ama.Daha ilk kontrollerde buna dikkat edin çabuk döner demişti.Öyle de oldu.

Kaç aylık olıyor ki başlıyorsunuz? Dört bitiyor mu sizin ? Doktor mu başlatıyor yaa bizde tık yok bakalım daha ek gıda

Anladımmm ben kucakta az oturtuyorum ama bakayım biraz daha oturtalım olmazsa erken sandım ben de bişey demeyince doktor. Niye hepsi başka bir kafa bu doktorların ? Hareketliyse de az kilo alıyormuş bebeler yakında ek gıda başlayacak ya zaten mamayı ondan da verme demiştir belki artık

Bence doktordan doktora değişmiyor ya.Bebeğin verdiği sinyallere göre çocuğa yapmamız gerekeni söylüyorlar.Benim bebek 1 aylıktı doktorun bebek sedyesi mi oluyor o oradan kendini atacaktı neredeyse soydum kadına bıraktım zor yakaladı.Sen daha 1 aylıksın öyle yatman gerekiyor ne bu hareketler dedi.
Ama kilosuna gelince de hep geriden geliyor boyunuz iyi diyor mesela.Gelişimine göre bişeyleri öneriyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…