- 17 Nisan 2016
- 1.034
- 2.647
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.721
Hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun.Kizlar biz sunnetimizi olduk
Dikişsiz sunnet bi aparat takiyolar persembe gunu cikartacaz
Oglum hic durmuyor yadoktor dikisli sunettten daha iyi bu yontem dedi
Sansima hafifte oksuruyo
Ben koyup kapağını kapatıyorum, çok şükür şimdiye kadar bir şey olmadı. Zaten 1-2 dakika kalıyor içinde en fazla) fisslerin patlamama garantisi vardı sanki öyle hatırlıyorumYa bu arada o buharda pişirme aparatı düdüklüde nasıl kullanılıyor ? Düdüklünün kapağını kapatıp içine onu mu koyuyoruz yani Allah korusun bir şey olmaz mı
İnşallah güvenilir tanıdık birini bulursun içine siner canım, benim yaşadığım yerdede 2 yaştan önce kabul eden yer yok benim bildiğim en azından güvendiğimBende en fazla bir yaşına kadar izinli kalabilirim sonrasında bakıcı diye düşünüyoruz ama hiç içime sinmiyor. Kreşe gitse daha mutlu olurum ama kreşte iki yaşından önce kabul etmiyormus yaşadığım yerde
Çok iyi anlıyorum inan seni tek maaş zor bide ne kadar pahalı ya herşey çocuğun ihtiyacı alsan olmuyor almasan yine olmuyor2 yaş olmaz ya yapamam o kadar evde.. akıl sağlığım ve çocuğum için başlamam lazımmaaşım da lazım hem tek maaş asla geçinemeyiz onca zaman. 1 yaştan sonra bakıcı bulurum ya da o yaşa özel kreşler de var onlara bakarım..
Hay maşallahEki Görüntüle 3334886
Bengü Ela hanımdan selamlar kızlar, 4. Ay aşımızı olduk ilk aşı da tepki yoktu ama ikinci ağlattı yakan bir aşıymış. Bugün güzel geçsin inşallahdualarınızı eksik etmeyin. 9,5 kg 43,5 kafa 68-69 arası boyumuz var. Yani daha kanguruya giremeden kanguru kilosunu aştık halbuki ne gezme hayallerimiz vardı.
Bizimde 450 g aldı en son bu ay bilmiyorum da, doğru her çocuk farklı doktor da çocuğa göre yönlendirme yapıyor.Yastıkla olur kucakta olur farketmez otursun günde toplamda bir saat dedi.3 dk 5 dk gün toplamı 1 saati bulsun dedi.
Bizimki çok az kilo almış zaten anne karnında da azdı dedi.Bu ay 420 gr. Almış anca 6320 gr. Olabildik.Mama verelim mi diyoruz asla diyor baştan beriHer çocuğun gelişimi farklı diyorum söylediklerini uyguluyorum.Aşırı hareketli bi bebek ama.Daha ilk kontrollerde buna dikkat edin çabuk döner demişti.Öyle de oldu.
5 aylık oluyoruz doktor başlatıyorKaç aylık olıyor ki başlıyorsunuz? Dört bitiyor mu sizin ? Doktor mu başlatıyor yaa bizde tık yok bakalım daha ek gıda
Çok güze buharda pişiyor tam aradığımız şey bu teşekkür ederimAltına su koyuyorum buharda pişiyor
Merhaba. Burun spreyini kullandiniz mi? Bebeginiz saglikla dogmustur umarim. Ben de vicdan azabiyla da olsa kullandim. Suan korkuyorum ama hiçbir şekilde nefes alamıyordum ve bu beni cok etkiliyordu.Selam 1-2 gündür hastayım bugün burnum çok tıkandı bütün gün. Akşam dayanamayıp eczaneye gittim gebelikte kullanılabilecek burun spreyi istedim otrivine verdi. Prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor.
Kronik burun tıkanıklığı yaşayanlarda bağımlılık yapıyormuş onunla mı ilgili bilmiyorum ben sadece bi bugün belki bi de yarın pıslatcam sorun olur mu acaba? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bizimkide öyleydi.Altımız boş bizimde attım yorganı bide kalın halı vardı annemde onu getirdim.Bizimde 450 g aldı en son bu ay bilmiyorum da, doğru her çocuk farklı doktor da çocuğa göre yönlendirme yapıyor.
Benimki dönmüyor aslında çok hareketli ama birazda onu hiç yere bırakmıyorum alt katımız boş soğuk olur diye hep kucakta fink fink geziyor ben olsam bende dönmem hazır gezdiren varken dedi doktora sorunca
Hayırlı olsun maşallah paşaya en kısa zamanda iyileşir inşallahKizlar biz sunnetimizi olduk
Sansima hafifte oksuruyo
Benimde ayarlamam lazım çocuk sert yerde öğrenir çünküBizimkide öyleydi.Altımız boş bizimde attım yorganı bide kalın halı vardı annemde onu getirdim.
Saol canim darisi başinizaHayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun.
Bebekler hasta olmasın ya bizimkide arada genzinden hık hık ses çıkarıyor salyası mı geldi de göğsü üşüdü oluyorum hemen.
İnsallah saolHayırlı olsun maşallah paşaya en kısa zamanda iyileşir inşallah
Eki Görüntüle 3334886
Bengü Ela hanımdan selamlar kızlar, 4. Ay aşımızı olduk ilk aşı da tepki yoktu ama ikinci ağlattı yakan bir aşıymış. Bugün güzel geçsin inşallahdualarınızı eksik etmeyin. 9,5 kg 43,5 kafa 68-69 arası boyumuz var. Yani daha kanguruya giremeden kanguru kilosunu aştık halbuki ne gezme hayallerimiz vardı.
Yahu çok sosyal kasları çok güçlü dedi çocuk kendini de tutuyor zaten başı da dik kalkıyor sürekli kalkmak da istiyor ellerinden tutunca ama hiç oturt demedi yani ben kucağımda oturtuyorum zaten amaBence doktordan doktora değişmiyor ya.Bebeğin verdiği sinyallere göre çocuğa yapmamız gerekeni söylüyorlar.Benim bebek 1 aylıktı doktorun bebek sedyesi mi oluyor o oradan kendini atacaktı neredeyse soydum kadına bıraktım zor yakaladı.Sen daha 1 aylıksın öyle yatman gerekiyor ne bu hareketler dedi.
Ama kilosuna gelince de hep geriden geliyor boyunuz iyi diyor mesela.Gelişimine göre bişeyleri öneriyor gibi.
Sorma her şey ateş pahası olmuşÇok iyi anlıyorum inan seni tek maaş zor bide ne kadar pahalı ya herşey çocuğun ihtiyacı alsan olmuyor almasan yine olmuyor
Bende Suan yillik iznimi aldım diğer ay ücretsize ayrılıyorumBen araştırmadım ya hiç ama en kötü bakıcı olacak ben de bir yaş yani.. altı ay ücretsiz bile zorlayacak
Bugün 1 hafta oldu. Dün rota oldu hala yapmadı. Dr a gittik olabilir önemli değil falan dediKac gundur yapmadi
Bizimde haftayi geciyor yapiyor
İnşallah ihmalden çok korkuyorum. Tanıdığımız biri normal yaşında giden bebeğini bakıcıya verdikten sonra gerilemeye başladı çocuğu. Sonrasında habersiz eve giriyor kadin bir bahaneyle normal saati dışında bakıcı cocugu tv karşısına oturtmus kendi de biseyler okuyormuş başka bir odada. Yani üzülüyorum böyle şeyleri duyunca mesela ben her gün mutlaka dışarı çıkarıp insanlarla etkileşime geçmesini falan sağlıyorum. Gezdiriyorum, konuşuyorum. Bu kadar önem verirken de bakıcı tv falan izletse çok çok üzülürüm. İnşallah iyi birilerini buluruzİnşallah güvenilir tanıdık birini bulursun içine siner canım, benim yaşadığım yerdede 2 yaştan önce kabul eden yer yok benim bildiğim en azından güvendiğim
Çok geçmiş olsunKizlar biz sunnetimizi olduk
Sansima hafifte oksuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?