2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar biz sunnetimizi olduk
Dikişsiz sunnet bi aparat takiyolar persembe gunu cikartacaz
Oglum hic durmuyor yadoktor dikisli sunettten daha iyi bu yontem dedi
Sansima hafifte oksuruyo
Hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun.
Bebekler hasta olmasın ya bizimkide arada genzinden hık hık ses çıkarıyor salyası mı geldi de göğsü üşüdü oluyorum hemen.

Ya bu arada o buharda pişirme aparatı düdüklüde nasıl kullanılıyor ? Düdüklünün kapağını kapatıp içine onu mu koyuyoruz yani Allah korusun bir şey olmaz mı
Ben koyup kapağını kapatıyorum, çok şükür şimdiye kadar bir şey olmadı. Zaten 1-2 dakika kalıyor içinde en fazla) fisslerin patlamama garantisi vardı sanki öyle hatırlıyorum

İnşallah güvenilir tanıdık birini bulursun içine siner canım, benim yaşadığım yerdede 2 yaştan önce kabul eden yer yok benim bildiğim en azından güvendiğim

Çok iyi anlıyorum inan seni tek maaş zor bide ne kadar pahalı ya herşey çocuğun ihtiyacı alsan olmuyor almasan yine olmuyor

Hay maşallah şifa olsun

Bizimde 450 g aldı en son bu ay bilmiyorum da, doğru her çocuk farklı doktor da çocuğa göre yönlendirme yapıyor.
Benimki dönmüyor aslında çok hareketli ama birazda onu hiç yere bırakmıyorum alt katımız boş soğuk olur diye hep kucakta fink fink geziyor ben olsam bende dönmem hazır gezdiren varken dedi doktora sorunca

Merhaba. Burun spreyini kullandiniz mi? Bebeginiz saglikla dogmustur umarim. Ben de vicdan azabiyla da olsa kullandim. Suan korkuyorum ama hiçbir şekilde nefes alamıyordum ve bu beni cok etkiliyordu.

Bizimkide öyleydi.Altımız boş bizimde attım yorganı bide kalın halı vardı annemde onu getirdim.

Hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun.
Bebekler hasta olmasın ya bizimkide arada genzinden hık hık ses çıkarıyor salyası mı geldi de göğsü üşüdü oluyorum hemen.
Saol canim darisi başiniza
Aynen ya keske onlar yerine biz hastalansaydik benimki oksuruyo korkuyorum ilerlemesine bide sunnetli nasil olcak bilmiyorum

Oyyy maşallah ya maşallah. Bizimki bu hanımefendinin kardeşi gibi durur yanında. Daha 6 kilo anca olmuştur belki olmadı bile boyu da 60cm ay sonuna anca olur heralde

Yahu çok sosyal kasları çok güçlü dedi çocuk kendini de tutuyor zaten başı da dik kalkıyor sürekli kalkmak da istiyor ellerinden tutunca ama hiç oturt demedi yani ben kucağımda oturtuyorum zaten ama

Ben araştırmadım ya hiç ama en kötü bakıcı olacak ben de bir yaş yani.. altı ay ücretsiz bile zorlayacak
Bende Suan yillik iznimi aldım diğer ay ücretsize ayrılıyorum maddi olarak bizi biraz zorlayacak ama umarım bir yaşına kadar geri başlamak zorunda kalmam
Kac gundur yapmadi
Bizimde haftayi geciyor yapiyor
Bugün 1 hafta oldu. Dün rota oldu hala yapmadı. Dr a gittik olabilir önemli değil falan dedi zeytinyağı içir ben ilacı fitili önermiyorum dedi

İnşallah güvenilir tanıdık birini bulursun içine siner canım, benim yaşadığım yerdede 2 yaştan önce kabul eden yer yok benim bildiğim en azından güvendiğim
İnşallah ihmalden çok korkuyorum. Tanıdığımız biri normal yaşında giden bebeğini bakıcıya verdikten sonra gerilemeye başladı çocuğu. Sonrasında habersiz eve giriyor kadin bir bahaneyle normal saati dışında bakıcı cocugu tv karşısına oturtmus kendi de biseyler okuyormuş başka bir odada. Yani üzülüyorum böyle şeyleri duyunca mesela ben her gün mutlaka dışarı çıkarıp insanlarla etkileşime geçmesini falan sağlıyorum. Gezdiriyorum, konuşuyorum. Bu kadar önem verirken de bakıcı tv falan izletse çok çok üzülürüm. İnşallah iyi birilerini buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…