2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ahahah ay benim eşimde böyle diyor iyi tonton bir teyze bulmamız gerek diyo anaç bir şekilde sarıp sarmalayacak oğlumuzu
Benim annem yıllarca bize çocuk bakarak büyüttü en son ayrıldığı çocuçuk babası dik kafalıydı ondan bırakmak zorunda kaldı ama çocuk hastalanmış hastanelik olmuş annemin arkasından biz sonradan öğrendik inş annem gibi bakıcılar bulursunuz hanımlar bakıcı ok önemli

Benim oğlan beş gündür sürekli söyleniyor ama sürekli tüm gün napsam memnun edemiyorum neyi var acaba diş de yok görünürde

Selam kızlar
Demir ve kan ilacı hangi marka kullanıyorsunuz?
Bu konuda hiç araştırma yapmadım. Direkt verileni kullandın demirde. Ama bugün kan ilacının ilk günüydü ve çocuğum mahvoldu. İçeriği de iyi değilmiş.
Sizden tavsiye istiyorum.

Demir ve dvit diyecektim. Yorgunluk kusura bakmayın

Kızlar bebeklerinizi dışarı çıkarmadan önce soğuktan korumak için hangi kremi kullanıyorsunuz?

Doktor önerisi mi? Onay almama gerek var mı acaba direkt alıp kullansam
Doktorum önerdi evet. Demir için çok seçenek var ama benim doktorum +2 değerlikli olmasını istiyoruz dedi. 2 marka yazdı biz bunu bulabildik diğer markayı şimdi hatırlamıyorum. Ocean d vitamini zaten çok iyi, içinde zeytinyağı var bu yüzden gaz sorunu hiç yaşamadım ben

Kızlar bugün 4. Ay aşılarımızı olduk şuan ateşi 37 acaba calpol versem mi bilemedim 38 olursa ver dedi doktor sizin süreç nasıl işledi? Bir de sağlık ocağının verdiği demir ilacını mı kullanıyorsunuz doktorumuz bir şey söylemedi ve de sabah aç karna mı tok karna mı veriyorsunuz

Ben bugün ilk kez kullandım sağlık ocağının verdiği demir ilacını.
Son 2 saatte 3 kez normalden çok çok fazla kustu. Öyle normal sütte kusmadı. Sanki yetişkin kusması gibi. Fazla kokulu ve kötü.
Saatlerdir ağlıyor ıkınıyor. Dokundurmuyor kendisine. İlk kez böyle gördüm çok korktum. Son kusmadan sonra sanırım midedeki her şey çıkınca rahatladı. Hemşire söylemişti sıkıntı olabileceğini. Olursa bir daha kullanma dedi. Yarın başka markaya geçeceğim.
İstersen dene kendin karar ver istersen direkt başka marka al.

Çöl teşekkür ederiiim

Bütün gece bunu araştırdım newvitte karar kıldım yarın sipariş edicem Çarşamba ya gelir. D3 te zeytinyağlı olan herhangi biri olur sanırım 400 iu yu geçmesin ama yani benim hesaplamam yanlış değilse sağlık ocağının verdiği buna denk geliyor.

Evet canım doğru 400 ıu olandan verdi doktor

Çok geçmiş olsun ama sen takipte ol belki üşütmüş olabilir bebeğin, umarım herhangi bir şeyi yoktur

Demir ilacı olarak vegaferon kullanıyoruz kabızlık yapmadı memnunum d vitamini olarak da pedia d kullaniyoduk ama o bitince doktorumuz degistirecekmis öyle söyledi kış aylari için c vitamini desteği olan bir şeye gececekmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…