2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Elini sürekli siliyorum ama işte sokuyo arada silmeden
çorabı çıkarıyorlar eli terliyo diye çizgi film açıyorlar çok izliyo ama sürekli de bebekle oynamak istiyor kaynanam da öpüyor görümcem de elini öpüyorlar sürekli ya nasıl desem bilmiyorum kış geldi ya elini öpmeyelim dedim çocuğa onlar da anlar diye ama anlamıyorlar

Bu 19. Hafta atağı mesela bebiş 2 hafta önce doğduysa 21. Hafta mı yaşanacak bunu çözemedim

İyi ki kimseyle görüşmüyorum artık kaynanamla ne zaman aynı ortama girsek çocukları hasta ediyordu en son eşimle kavga ettiler benim doğumumda geldiği gibi gitti inanmazsınız 3 doğumun 2sinde o vardı 1hafta sütüm inmiyordu bu sefer hiç öyle sorun yaşamadım kötü insan diyemem belki ama çok dedikodu ve öyle laf sokmaları vardı ki şükürler olsun artık. Son tahlilde aile iç dinamiğini sen bilirsin yapabiliyorssn biraz sert yap odanızda takılın ya da aynı evde abla abisi var bizim hanımefendinin oğlum dezenfektan sıkmadan elini sürmüyor kendi iradesiyle kızım dokunmadan soruyor şöyle sevebilir miyim ya da nasıl seveyim gibi zarar vermemek için. 3,5 yaşında kızımda

Bir de korkutmak gibi olmasın herpes virüsü öpücükle bulaşıyor. Ben bile kafasından öpüyorum

Bir de korkutmak gibi olmasın herpes virüsü öpücükle bulaşıyor. Ben bile kafasından öpüyorum
Evet agız yoluyla geçiyor ondam tedirgin oluyorm ben de. Ben bile öpmüyorm elinden yanagından bende kafasından gıdıgından öpüyorm Fikrim geldi size de fikir olsun sağlık ocağına giderken onları da götürcem akşamdan ordaki hemşireye mesaj atıcam öpmeyin kış geldi bulaşıcı hastalıklar arttı deyin dicem yanlarında der onlarda dikkat eder artık

Bu 19. Hafta atağı mesela bebiş 2 hafta önce doğduysa 21. Hafta mı yaşanacak bunu çözemedim
Öyleymiş evet ama ben 3 hafta erken doğurdum yinede atak takvimine uygun yaşıyoruz her şeyi bence bi matematiği yok çocuk yeni bişey öğreniyosa kesinlikle vakti gelmiştir atağın. Şuan uykusunda poposunu kaldırıp ileri itiyo kendini emeklemeye çalışıyo gün içinde de bakalım sonu nereye çıkacak bu işin

Kızlar bebeğimin gazı ve kakası kötü kokuyor bugün neden olmuştur üşütünce mi oluyor

Hayir hayir olamaz daha 4. Ay atagimiz gecmedi hergün "bugün bitermi"diyorken 5. Ay atagini görmem hic iyi olmadi
Bizim uyku gerilememiz cok cok fazla 10 dakikada virbuyaniyorlar ve gidip pişpişliyorum ve uykuya dalma süreleri asiri uzadi yarim saatte uyutuyordum ikisini de. Simdi ayni rutinleri uygulamama ragmen uykuya direnip agliyorlar. Gece uyanmalari 5 kez falan. Biri 2 biri 1 kez uyaniyordu bazen hic. Simdi ikisi de azitti resmen. Tam 4.5 Aylıgiz.

Bu arada birisi dönuyor ikizlerimden hemde baya bi donuyor. Digerinin umrunda degil cabasi bile yok

Kesinlikle benimde haberim yoktu 4.ay uyku gerilemesini o kadar büyüttüm ki gözümde 5.ay atağı tren gibi çarptı resmen inşallah uykularımı etkilemez demek isterim ama aynı durum devam bizde de uykuya geçiş facia uykuda kalmak aşırı zorlaştı geçicek geçicek....
Döner diğeride gaza gelip dönmezsede daha vakti çoook istediğinde döner

Hadi bakalim insallah cnm."gecti harika artık hersey cok guzel uyuyar 5 dakika icerisinde" mesajini sabirsizlikla bekliyor olacağim.

Aynen dönme olayini kimse kafasina takmasin diye yazdim ikiz olmalarina ragmen bile o kadar farkliliklar oluyor ki her bebek farklidır söylemi gercekten cok dogru.

Ay inşallaaaaaah ya 21 kere bismillahirahmanirahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…