- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.881
4 ay 8 günlükKaç aylık
Elini sürekli siliyorum ama işte sokuyo arada silmedenİnşallah kısa zamanda giderler çok haklısın, eşine söylesen o uyarsa diyeceğim böyle durumlarda herkes kıymetli oluyor. Gönlünü ferah tut canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah bol bol emzir bir de öptükçe onlar sil çaktırmadan falan
çorabı çıkarıyorlar eli terliyo diyeGeçen de demiştim canım sana. Eline çorap tak bir süre bebek için zor olur tabi ellerine bakıyorlar ağızlarına götürüyorlar falan ama koruma amaçlı böyle yapabilirsin. Birde ben siliyorum ellerini içi pamuk doluyor diye sende öyle diyebilirsin ellerini ağzına götürdüğü için sürekli siliyorum de içleri pamuk doluyor falan de. Çocuğu oyalayacak bişeyler bulmayada çalışabilirsin mesela çizgi film falan izliyorsa aç pc den tv den falan izlesin belki daha az yaklaşır.
Ella bonna dan aldım trendyoldan çok güzel sıcak tutuyor ama yıkanınca tüylendi malesef, astronot tuluma geçtim ben zaten onu kullanmıyorum şuanPanduf alan var mı arkadaşlar.Ben biraz araştırdım ama tüylenme yapıyor yazmışlar.Dışarı çıkarken nasıl ayakkabılar tercih ediyorsunuz.
Bu 19. Hafta atağı mesela bebiş 2 hafta önce doğduysa 21. Hafta mı yaşanacakBismillah 5.aya girdik atak haftası vurdu sersemin iki dişi var onlarıda sinirden sıkıyo şaka gibiböyle bir öfke görmedim yaa beni salla pişpişle ama kucağında tutma altımı değiştir ama dokunma memeyi ver ma süt gelmesin böyle bi aksilik hali
İyi ki kimseyle görüşmüyorum artık kaynanamla ne zaman aynı ortama girsek çocukları hasta ediyordu en son eşimle kavga ettiler benim doğumumda geldiği gibi gitti inanmazsınız 3 doğumun 2sinde o vardı 1hafta sütüm inmiyordu bu sefer hiç öyle sorun yaşamadımElini sürekli siliyorum ama işte sokuyo arada silmeden
çorabı çıkarıyorlar eli terliyo diyeçizgi film açıyorlar çok izliyo ama sürekli de bebekle oynamak istiyor kaynanam da öpüyor görümcem de elini öpüyorlar sürekli ya nasıl desem bilmiyorum kış geldi ya elini öpmeyelim dedim çocuğa onlar da anlar diye ama anlamıyorlar
Bir de korkutmak gibi olmasın herpes virüsü öpücükle bulaşıyor. Ben bile kafasından öpüyorumElini sürekli siliyorum ama işte sokuyo arada silmeden
çorabı çıkarıyorlar eli terliyo diyeçizgi film açıyorlar çok izliyo ama sürekli de bebekle oynamak istiyor kaynanam da öpüyor görümcem de elini öpüyorlar sürekli ya nasıl desem bilmiyorum kış geldi ya elini öpmeyelim dedim çocuğa onlar da anlar diye ama anlamıyorlar
Evet agız yoluyla geçiyor ondam tedirgin oluyorm ben de. Ben bile öpmüyorm elinden yanagından bende kafasından gıdıgından öpüyorm Fikrim geldi size de fikir olsun sağlık ocağına giderken onları da götürcem akşamdan ordaki hemşireye mesaj atıcam öpmeyin kış geldi bulaşıcı hastalıklar arttı deyin dicem yanlarında der onlarda dikkat eder artıkBir de korkutmak gibi olmasın herpes virüsü öpücükle bulaşıyor. Ben bile kafasından öpüyorum
Öyleymiş evet ama ben 3 hafta erken doğurdum yinede atak takvimine uygun yaşıyoruz her şeyi bence bi matematiği yok çocuk yeni bişey öğreniyosa kesinlikle vakti gelmiştir atağın. Şuan uykusunda poposunu kaldırıp ileri itiyo kendini emeklemeye çalışıyo gün içinde de bakalım sonu nereye çıkacak bu işinBu 19. Hafta atağı mesela bebiş 2 hafta önce doğduysa 21. Hafta mı yaşanacakbunu çözemedim
Kaşıma parmaklıkları var onlarla kaşıdım bol bol. Meyve süzgecine anne sütü domdurup koydum soğuk ağrıyı rahatlatıyo baya sık sık emzirdimPheebs bizimde diş geliyor galiba ne yaptın rahatlatmak için, diş kaşıyıcılardan sinirini atamıyor bebeğim
Maşallah4 ay 8 günlük
Hayir hayir olamaz daha 4. Ay atagimiz gecmedi hergün "bugün bitermi"diyorken 5. Ay atagini görmem hic iyi olmadiBismillah 5.aya girdik atak haftası vurdu sersemin iki dişi var onlarıda sinirden sıkıyo şaka gibiböyle bir öfke görmedim yaa beni salla pişpişle ama kucağında tutma altımı değiştir ama dokunma memeyi ver ma süt gelmesin böyle bi aksilik hali
Kesinlikle benimde haberim yoktu 4.ay uyku gerilemesini o kadar büyüttüm ki gözümde 5.ay atağı tren gibi çarptı resmenHayir hayir olamaz daha 4. Ay atagimiz gecmedi hergün "bugün bitermi"diyorken 5. Ay atagini görmem hic iyi olmadi
Bizim uyku gerilememiz cok cok fazla 10 dakikada virbuyaniyorlar ve gidip pişpişliyorum ve uykuya dalma süreleri asiri uzadi yarim saatte uyutuyordum ikisini de. Simdi ayni rutinleri uygulamama ragmen uykuya direnip agliyorlar. Gece uyanmalari 5 kez falan. Biri 2 biri 1 kez uyaniyordu bazen hic. Simdi ikisi de azitti resmen. Tam 4.5 Aylıgiz.
Bu arada birisi dönuyor ikizlerimden hemde baya bi donuyor. Digerinin umrunda degil cabasi bile yok
Hadi bakalim insallah cnm."gecti harika artık hersey cok guzel uyuyar 5 dakika icerisinde" mesajini sabirsizlikla bekliyor olacağim.Kesinlikle benimde haberim yoktu 4.ay uyku gerilemesini o kadar büyüttüm ki gözümde 5.ay atağı tren gibi çarptı resmeninşallah uykularımı etkilemez demek isterim ama aynı durum devam bizde de uykuya geçiş facia uykuda kalmak aşırı zorlaştı geçicek geçicek....
Döner diğeride gaza gelipdönmezsede daha vakti çoook istediğinde döner
Ay inşallaaaaaah ya 21 kere bismillahirahmanirahimHadi bakalim insallah cnm."gecti harika artık hersey cok guzel uyuyar 5 dakika icerisinde" mesajini sabirsizlikla bekliyor olacağim.
Aynen dönme olayini kimse kafasina takmasin diye yazdim ikiz olmalarina ragmen bile o kadar farkliliklar oluyor ki her bebek farklidır söylemi gercekten cok dogru.
Teşekkürler canım ben de süzgecin içine anne sütü koyayım bi deneyim, çok mız mız sürekli eli ağzındaKaşıma parmaklıkları var onlarla kaşıdım bol bol. Meyve süzgecine anne sütü domdurup koydum soğuk ağrıyı rahatlatıyo baya sık sık emzirdim
Napsın annesi çok huzursuz bir durumTeşekkürler canım ben de süzgecin içine anne sütü koyayım bi deneyim, çok mız mız sürekli eli ağzında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?