2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
D vitamini oceans demir kidsfer. Benim bebeğimde de süt alerjisi çıktı. Doktor oceans ve bazı demirler süt alerjisini tetikliyor gaz yapabiliyor ayrıca diye kidsfer yazdı. Daha bugün başlayacağım.

Pardon yanlış kutuyu söylemişim vitagil kullanıyoruz kan ilacı olarak

İkisi de ocean demir ve d vit ama demirde içime sinmiyor nedense bestron mu alsam diyorum doktor da ocean la fark yok hatta ocean daha iyi olabilir dedi de sanki bi kabızlık yaptı bizde ya biraz daha gözlemleyeceğim

Kızlar kaynanam görümcem bebeğimi elinden öpüyor demiştim bugün ikisinin de dudagında uçuk var korkuyorum şuan bebeğime geçmiş midir kuluçka süresi ne kadar geçip geçmediğini ne zaman anlarım geçtiyse ne zaman ortaya çıkar

Ne kadar bilincsiz insanlar bunlar ya
Canim sen acikca soyle opmeyin bebegim elini agzina sokuyor hasta olur diye

Direkt söyleyiver ya kimse bebeğinden önemli değil evlerine dönsünler artık bir zahmet. umarım gecmemistir bebeğine Allah korusun

Kizlar ben dun bebegimi doktora goturdum
2 haftadir dinmeyen oksurugu vard dedim
Buhar yazdi antibiyotik ve burun spreyi
Ama burun spreyi almadim ezcanedeki adam bunlar 5 yaştaki cocuklar icin kullaniyor istersen al dedi almadim
Bide hala cocuk endokrine goturuyoruz tekrar kan aldilar 5 tup merkez laboratuvara gonderiyolar 3 hafta da anca cikiyormus

D vitamini ocean 400 lük, demir de sağlık ocağının verdiği vegaferonu veriyorum şimdilik kabız yapmadı ama çok zor içiyorum ağzından püskürtüyor

Çok geçmiş olsun inşallah atlatır hemen kuzucuk

Ne kadar bilincsiz insanlar bunlar ya
Canim sen acikca soyle opmeyin bebegim elini agzina sokuyor hasta olur diye
Direkt söyleyiver ya kimse bebeğinden önemli değil evlerine dönsünler artık bir zahmet. umarım gecmemistir bebeğine Allah korusun

Dedim uçuk mu çıktı geçmesin agır geçiriyorlar bebekler dedim diğer görümcem de telefondaydı çok tehlikeli öpmeyin dedi ama bilmiyordum dedi halbuki kendi oğlu da küçük sürekli öksürüyor öpme diyeceğine elinden öp bebeği diyor öpme diye güya bende kaynanamın yanında elinden öpme hasta olmasjn dedim ama kesin bağışıklık olur diye düşünüyorlar

Geçtiyse ne zaman ortaya çıkar belirtileri

Cok geçmiş olsun inşallah iyi çıkar sonuçlar

Canım çok çok geçmiş olsun ben öksürük ve balgamı olduğunda %3 lük normal burnuna sıktığımız 9 olan değil onu buz dolabına koyuyorum nebulle veriyorum çok iyi geliyor hem balgam varsa çıkıyor hem de geniz akıntısı öksürük geçiyor. Doktor rıfatcan var onun önerisiydi özellikle soğuk verince cidden iyi geliyor. Burun spreyindensen iyi yapmışsın serum fizyolojikle halledebilirsin bencede iyi yapmışsın almayarak. Yatarkende baş ucunuza kaynar suyun içine soğanı ortadan ikiye böl koy. Hem burnu açılır hem de göreceksin daha iyi olacak. Sen de c vitamini alabileceğin sebze meyve tüket onlar bizim sütümüzle çabuk toparlıyor ama biz parol dışında bir şey içemiyoruz

Birkaç güne çıkar diye düşünüyorum ama inşallah geçmemiştir

Ben çok grip olunca doktora gittim bana brufen verdi emzirmeye engel değil paroldan daha güçlü dedi bence o da denenebilir bana iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…