- 16 Şubat 2023
- 138
- 205
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.861
Ya bu modeli bende çok araştırdım ama indirimli hali bile pahalı geliyor banaKanguru o kadar iyi bir ürün ki iyi ki almışım dediklerimden. Direkt uyku moduna geçiyor. Hem temiz hava alıyoruz. Evin içinde de çok iyi oluyor. Benim aldığım modeli önerebilirim 3d mesh
Ürtiker bende oldum kendi kendine geçmedi benim cildiyeye gittim ilaç takviyesiyle geçtiürtiker ben de oldum kendi kendine ilaç içmeden kaç günde geçti acaba, kaşıntıyı nasıl onlediniz bize de yardımcı olsanız
Uyku gerilemesi yaşıyoruz biz bizde de yokKızlar benim bebeğime bişey oldu uyumuyo ne yapsam uyumuyo kafayı yiyeceğim artık uykusuzluktan bebişi benim gibi uyumayan var mı
geçmiş olsun tekrar. önerebileceğiniz cildiye doktoru varmı? ilac kullanımıyla ne kadar sürede iyi oldunuz acaba?Ürtiker bende oldum kendi kendine geçmedi benim cildiyeye gittim ilaç takviyesiyle geçti
7. Ayda bile dönebilir diye okumuştum bekleyelim bakalım biraz daha ben çok takmadım bu dönme işini erken geldi4. Ayda dönüyorlardı dimi kalkmaya çalışıyor kafasıyla kendimi kaldırmaya çalışıyo ama dönme için bi çaba yok
Kafasını geri atıyo kıvrılıyo ama ayagıyla destekleyemiyor aynen bekleyelim bakalm7. Ayda bile dönebilir diye okumuştum bekleyelim bakalım biraz daha ben çok takmadım bu dönme işini erken geldi
Çok teşekkür ederimmmYa bu modeli bende çok araştırdım ama indirimli hali bile pahalı geliyor banaben boroosh baby alicam gibi. Çok beğeniliyor. İyi günlerde kullanın sizde
Evet göz doktoruna götürdük. Bizim gittiğimiz doktor 3.aydan sonra kabul ediyordu ve muayeneden 1saat önce damla damlatıp göz bebeğini büyüttüler öyle baktılar. Bebeğim benim kucağımda otururken bakıldı canım, zaten tutmam falan gerekti ışıkla göz takibini ve senıronizasyonuna falan da bakıldı.Nereye götürdünuz normal göz doktoruna değil mi?
Birde bebiş oturabiliyor mu?
Bende getirmek istiyorum ama daha oturma yok muayne nasıl olur bilemedigimden biraz daha bekleyeyim diyorum.
Kızlar görümcem kaynanam yanımdalar oğlu 3.5 yaşında sürekli öksürüyor ağzını kızımın ağzına değdirmeye çalışıyor agzına kadar giriyo sürekli ve elinden öpüyo elinden öpme kafasından öp hasta olmasın dedim ama görümcem hala elinden öp diyor hepsi elini öpüyor zaten ve elini sürekli ağzına sokuyor dün de yanımda agzına kadar girdi çocugu ağzını değdirmeye mi çalışıyor anlamadım agzından öpme dedim annesi ağızdan öpülmez dedi ama hala yapmaya devam ediyor korkuyorm hasta olacak diye yapma diyorum ama çocuk yapıyo napıcam bilmiyorum ağzını ağzına yaklastırıyo ve öksürdüğü halde annesi elinden öp diyor nasıl önlem alıcamı bilmiyorum eli sürekli ağzında
Ben öyle durumlarda ayy bilmeden çocuğun elini öpüyordum uzmanlar nasıl kızıyor. Bebek elini ağzına soktuğu için daha tehlikeliymiş diye laf atıyorum ortaya hatta eşime canım sende öpme olur mu dikkat edelim diyorum anlasınlar diyeKızlar görümcem kaynanam yanımdalar oğlu 3.5 yaşında sürekli öksürüyor ağzını kızımın ağzına değdirmeye çalışıyor agzına kadar giriyo sürekli ve elinden öpüyo elinden öpme kafasından öp hasta olmasın dedim ama görümcem hala elinden öp diyor hepsi elini öpüyor zaten ve elini sürekli ağzına sokuyor dün de yanımda agzına kadar girdi çocugu ağzını değdirmeye mi çalışıyor anlamadım agzından öpme dedim annesi ağızdan öpülmez dedi ama hala yapmaya devam ediyor korkuyorm hasta olacak diye yapma diyorum ama çocuk yapıyo napıcam bilmiyorum ağzını ağzına yaklastırıyo ve öksürdüğü halde annesi elinden öp diyor nasıl önlem alıcamı bilmiyorum eli sürekli ağzında
2 haftalığına falan geldilerHep mi senin yanındalar anlamadım canım ya ama benim kız okuldan öksürük ile hastalık eve getirdi, bilinçli bir çocuktur ufaklığı öpmezdi yaklaşmazdı neredeyse ama ona rağmen hasta oldu yavrucuk
söyledim aslında annesi vs varken öksürüyorsun ya elinden değilde kafasından öp o da hasta olmasın vs dedim ama gene de annesi elinden öp diyor. Aynen insanlar anlamıyor ya geriliyorum öksürük neyse de başka hastalık da geçerse ateşlenir vs kaynanam görümcem hepsi elden öpüyorBen öyle durumlarda ayy bilmeden çocuğun elini öpüyordum uzmanlar nasıl kızıyor. Bebek elini ağzına soktuğu için daha tehlikeliymiş diye laf atıyorum ortaya hatta eşime canım sende öpme olur mu dikkat edelim diyorum anlasınlar diyegönlünü ferah tut canım sütün korur onu insanlar çok anlayışsız, bir şey desen buldumcuk olursun kendileri o yollardan geçmemiş gibi.
İnşallah kısa zamanda giderler çok haklısın, eşine söylesen o uyarsa diyeceğim böyle durumlarda herkes kıymetli oluyor. Gönlünü ferah tut canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah bol bol emzir bir de öptükçe onlar sil çaktırmadan falan2 haftalığına falan geldiler
söyledim aslında annesi vs varken öksürüyorsun ya elinden değilde kafasından öp o da hasta olmasın vs dedim ama gene de annesi elinden öp diyor. Aynen insanlar anlamıyor ya geriliyorum öksürük neyse de başka hastalık da geçerse ateşlenir vs kaynanam görümcem hepsi elden öpüyor
Benim yavrım da dönmedi daha7. Ayda bile dönebilir diye okumuştum bekleyelim bakalım biraz daha ben çok takmadım bu dönme işini erken geldi
Kaç aylıkBenim yavrım da dönmedi daha
Geçen de demiştim canım sana. Eline çorap tak bir süre bebek için zor olur tabi ellerine bakıyorlar ağızlarına götürüyorlar falan ama koruma amaçlı böyle yapabilirsin. Birde ben siliyorum ellerini içi pamuk doluyor diye sende öyle diyebilirsin ellerini ağzına götürdüğü için sürekli siliyorum de içleri pamuk doluyor falan de. Çocuğu oyalayacak bişeyler bulmayada çalışabilirsin mesela çizgi film falan izliyorsa aç pc den tv den falan izlesin belki daha az yaklaşır.Kızlar görümcem kaynanam yanımdalar oğlu 3.5 yaşında sürekli öksürüyor ağzını kızımın ağzına değdirmeye çalışıyor agzına kadar giriyo sürekli ve elinden öpüyo elinden öpme kafasından öp hasta olmasın dedim ama görümcem hala elinden öp diyor hepsi elini öpüyor zaten ve elini sürekli ağzına sokuyor dün de yanımda agzına kadar girdi çocugu ağzını değdirmeye mi çalışıyor anlamadım agzından öpme dedim annesi ağızdan öpülmez dedi ama hala yapmaya devam ediyor korkuyorm hasta olacak diye yapma diyorum ama çocuk yapıyo napıcam bilmiyorum ağzını ağzına yaklastırıyo ve öksürdüğü halde annesi elinden öp diyor nasıl önlem alıcamı bilmiyorum eli sürekli ağzında
Bizim daha uyku gerilemesi bitmedi 5. Ayda da mı varmış atakBismillah 5.aya girdik atak haftası vurdu sersemin iki dişi var onlarıda sinirden sıkıyo şaka gibiböyle bir öfke görmedim yaa beni salla pişpişle ama kucağında tutma altımı değiştir ama dokunma memeyi ver ma süt gelmesin böyle bi aksilik hali
19.hafta atağıymış malesef beni en zorlayan atak bu oldu gerçekten hiç bir şekilde memnun edemiyorumBizim daha uyku gerilemesi bitmedi 5. Ayda da mı varmış atak
Bide kucakta bacaklarını kasıp kendini diretiyor,atıyor.Sanırsın uçacak.
Altını bende değiştiremiyorum ayaklarını ağzına sokmak çoraplarını çıkarmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?