- 25 Eylül 2022
- 113
- 209
- 23
- 38
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.941
Ben yapamıyorum ev süpürmek silmek dışında o da her zaman değil minik hanım ana kucağında ağlamadan durursa. Bazen üzerime bağlıyorum ya da eşim gelince. Doğdundan beri temas bağımlısı. Üzerimde uyuyor üzerimde yaşıyor birlikte yatıyoruz yapış yapış bir ilişkiKızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
İnsallah canim saolÇok geçmiş olsun inşallah atlatır hemen kuzucuk
Cok saol canim bilgilerin icinCanım çok çok geçmiş olsun ben öksürük ve balgamı olduğunda %3 lük normal burnuna sıktığımız 9 olan değil onu buz dolabına koyuyorum nebulle veriyorum çok iyi geliyor hem balgam varsa çıkıyor hem de geniz akıntısı öksürük geçiyor. Doktor rıfatcan var onun önerisiydi özellikle soğuk verince cidden iyi geliyor. Burun spreyindensen iyi yapmışsın serum fizyolojikle halledebilirsin bencede iyi yapmışsın almayarak. Yatarkende baş ucunuza kaynar suyun içine soğanı ortadan ikiye böl koy. Hem burnu açılır hem de göreceksin daha iyi olacak. Sen de c vitamini alabileceğin sebze meyve tüket onlar bizim sütümüzle çabuk toparlıyor ama biz parol dışında bir şey içemiyoruz
Test mi yaptırdınız alerji içinD vitamini oceans demir kidsfer. Benim bebeğimde de süt alerjisi çıktı. Doktor oceans ve bazı demirler süt alerjisini tetikliyor gaz yapabiliyor ayrıca diye kidsfer yazdı. Daha bugün başlayacağım.
İki çocuklu halimi de evin halini de hayal edemiyorum benim bebeğim de kucak bağımlısı ve slingte falan da durmuyo huysuzlanıyo o yüzden hep kucağımda olmak istiyo yüzü dışarı dönük olarak dik tutulsun hoplatılsın vs. Ben de anca silip supuyorum eşim geldiginde eşim de vardiyalı çalışıyo gece çalışıp geldi mi nerdeyse akşama kadar uyuyup tekrar işe gidiyo o günler iyice iptal oluyoBen yapamıyorum ev süpürmek silmek dışında o da her zaman değil minik hanım ana kucağında ağlamadan durursa. Bazen üzerime bağlıyorum ya da eşim gelince. Doğdundan beri temas bağımlısı. Üzerimde uyuyor üzerimde yaşıyor birlikte yatıyoruz yapış yapış bir ilişki16:30 da okuldan oğlum geliyor ödev yemek kaos derken temizlik kalıyor. Parça parça işte bir şeyler oluyor. Bazı insanlar yıldır yıldır her şeyi yapıyorlar hayranım ama benim iki çocuğumda elimi ayağımı bağlıyor
Kızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
3 günle 1 hafta arası değişiyor, bence sen eline al antiseptik her yere sık bebeğini de gözünden ayırma karbonatlı suyla ellerini sil, ben olsam laf anlamıyorlarsa kanguruya koyar bebeği öyle gezerdim evde dokunmalarına izin vermezdimDedim uçuk mu çıktı geçmesin agır geçiriyorlar bebekler dedim diğer görümcem de telefondaydı çok tehlikeli öpmeyin dedi ama bilmiyordum dedi halbuki kendi oğlu da küçük sürekli öksürüyor öpme diyeceğine elinden öp bebeği diyor öpme diye güya bende kaynanamın yanında elinden öpme hasta olmasjn dedim ama kesin bağışıklık olur diye düşünüyorlar
Geçtiyse ne zaman ortaya çıkar belirtileri
Bennnn de varım hiç bir şey yapamıyorum eşim de çoook geç geliyor işinden dolayı . Eşimden destek aldım geçen gün anca o şekilde yaptım biraz .Kızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Bebeğin toza filanda alışması gerek her gün yüzeysel süpürüyorum ama silmek filan anca haftasonu toz almak içinde şu yeni bezler var ya yıkama derdinden kurtarıyor insanı onu eline alıp neresi denk gelirse artıkKızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Bende robot süpürge var her gün onu çalıştırıyorum, haftada bir de kendim toz alıp süpürüyorum mutlaka sakin bir günümüz oluyor anakucağında oturup beni izliyorKızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Ben de robot süpürge kurtarıcı gibi oldu onu çalıştırıyorum aksine benimki pusette oturup beni iş yaparken izlemeye bayılıyo onda da üzerime kırmızı yada dikkat çekici bi renk giyersem gözünü ayırmıyoBende robot süpürge var her gün onu çalıştırıyorum, haftada bir de kendim toz alıp süpürüyorum mutlaka sakin bir günümüz oluyor anakucağında oturup beni izliyor
Eğer ogün keyfi yerindeyse ana kucağında oturuyorsa oda oda gezdirip evi süpürüp siliyorum, toz alıyorum.Diğer günlük işleri genelde o uyurken yapıyorum(mutfak işleri,çamaşır katlama,yemek yapma,yatak toplama gibi) ütü de birikince o oyun halısında oynarken yanında yapıyorum elimden geldiğince işteKızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Valla yemek yapıp yiyebildiysem kendimi tebrik ediyorum. Hele duş alabildiysem kendimi omuzlarımdan öpüp ödüllendiriyorum ne temizliğiKızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Ne diyeceğimi bilemedim biz de hep tam tersi obez bu bebek dendiği için verecek bir aklım yok bu konudaBu arada dün doktor kontrolüne gittik. Bebem bu ay hiç kilo almamış, uzamamış hatta nasıl oluyorsa kısalmış. Aynı tartı aynı kişi ölçümü ile bile böyle çıkıyor. Doktor emzirdikten sonra memede süt kalıyor mu diye sordu, evet dedim, yine emzirme kliniğine yönlendirdi. Oradaki ebe de bi sürü soru sordu. Her şey normal. Sütüme baktı, o da yeterli dedi. Doktor da ebe de asla mama verme diye üstüne basa basa söyledi ama kilo almıyo.
Sinirim bozuldu gerçekten artık. Bebem emiyo, günlük 5 6 çişli bez alıyorum hala, gece 2 3 saat deliksiz uyuyo, emdikten sonra huzurlu takılıyo ama kilo almıyo, boyu uzamıyo. Ne yapacağımı şaşırdım.
ısrarla mama verme dediklerine göre bebeğin ayına göre uyumlu gidiyor. Stres yapma canım bir sonraki ölçümleri bekle bakalım. Birde kaç saatte bir emziriyorsunBu arada dün doktor kontrolüne gittik. Bebem bu ay hiç kilo almamış, uzamamış hatta nasıl oluyorsa kısalmış. Aynı tartı aynı kişi ölçümü ile bile böyle çıkıyor. Doktor emzirdikten sonra memede süt kalıyor mu diye sordu, evet dedim, yine emzirme kliniğine yönlendirdi. Oradaki ebe de bi sürü soru sordu. Her şey normal. Sütüme baktı, o da yeterli dedi. Doktor da ebe de asla mama verme diye üstüne basa basa söyledi ama kilo almıyo.
Sinirim bozuldu gerçekten artık. Bebem emiyo, günlük 5 6 çişli bez alıyorum hala, gece 2 3 saat deliksiz uyuyo, emdikten sonra huzurlu takılıyo ama kilo almıyo, boyu uzamıyo. Ne yapacağımı şaşırdım.
Cok saol canim bilgilerin icin
Ben zaten izotonuk suyla buhar veriyorim
Okadar iyi bakiyorum ama gene oksuruyor
Bide agzi mahvolmus pamukcuktan dolayi fotoyu atiyim sana
[/QUOyu boncuğum ağzını yerim, bu söylediğim doktor bir karadut özü var annelere hep tavsiye ediyor tülbentle silin temizleyin diyor. Sonuçta doğal şekersiz bir ürün. Hep sayfasında soru cevaplar var onlara bir bakar mısın? Ben de alerji yüzünden olan egzamaları onun önerisiyle aynı sefa yağı sürerek söndürüyorum. Bir de senin için başka bir doktorun daha videosunu buldum.
Demek doktora göre normal sınırları içinde onların baktığı tabloya göreBu arada dün doktor kontrolüne gittik. Bebem bu ay hiç kilo almamış, uzamamış hatta nasıl oluyorsa kısalmış. Aynı tartı aynı kişi ölçümü ile bile böyle çıkıyor. Doktor emzirdikten sonra memede süt kalıyor mu diye sordu, evet dedim, yine emzirme kliniğine yönlendirdi. Oradaki ebe de bi sürü soru sordu. Her şey normal. Sütüme baktı, o da yeterli dedi. Doktor da ebe de asla mama verme diye üstüne basa basa söyledi ama kilo almıyo.
tamam inşallah geçmemiştir3 günle 1 hafta arası değişiyor, bence sen eline al antiseptik her yere sık bebeğini de gözünden ayırma karbonatlı suyla ellerini sil, ben olsam laf anlamıyorlarsa kanguruya koyar bebeği öyle gezerdim evde dokunmalarına izin vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?