2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Ben yapamıyorum ev süpürmek silmek dışında o da her zaman değil minik hanım ana kucağında ağlamadan durursa. Bazen üzerime bağlıyorum ya da eşim gelince. Doğdundan beri temas bağımlısı. Üzerimde uyuyor üzerimde yaşıyor birlikte yatıyoruz yapış yapış bir ilişki 16:30 da okuldan oğlum geliyor ödev yemek kaos derken temizlik kalıyor. Parça parça işte bir şeyler oluyor. Bazı insanlar yıldır yıldır her şeyi yapıyorlar hayranım ama benim iki çocuğumda elimi ayağımı bağlıyor

Cok saol canim bilgilerin icin
Ben zaten izotonuk suyla buhar veriyorim
Okadar iyi bakiyorum ama gene oksuruyor
Bide agzi mahvolmus pamukcuktan dolayi fotoyu atiyim sana

İki çocuklu halimi de evin halini de hayal edemiyorum benim bebeğim de kucak bağımlısı ve slingte falan da durmuyo huysuzlanıyo o yüzden hep kucağımda olmak istiyo yüzü dışarı dönük olarak dik tutulsun hoplatılsın vs. Ben de anca silip supuyorum eşim geldiginde eşim de vardiyalı çalışıyo gece çalışıp geldi mi nerdeyse akşama kadar uyuyup tekrar işe gidiyo o günler iyice iptal oluyoana kucağına hiç alışamadı oğlum keşke alışsa boşuna o kadar para verdim

Kızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı

Ben oda oda yapıyorum. Mutfağı 3 parçaya bölüyorum. Bir oda tüm detaylarla maksimum 2 saat sürüyor.

3 günle 1 hafta arası değişiyor, bence sen eline al antiseptik her yere sık bebeğini de gözünden ayırma karbonatlı suyla ellerini sil, ben olsam laf anlamıyorlarsa kanguruya koyar bebeği öyle gezerdim evde dokunmalarına izin vermezdim

Bennnn de varım hiç bir şey yapamıyorum eşim de çoook geç geliyor işinden dolayı . Eşimden destek aldım geçen gün anca o şekilde yaptım biraz .

Bebeğin toza filanda alışması gerek her gün yüzeysel süpürüyorum ama silmek filan anca haftasonu toz almak içinde şu yeni bezler var ya yıkama derdinden kurtarıyor insanı onu eline alıp neresi denk gelirse artık bende 3 çocuk var günlük anca yemek yap mutfak topla yatak topla çamaşır yıka as topla katla anca öyle silmek ve derin temizlik çok zor

Bende robot süpürge var her gün onu çalıştırıyorum, haftada bir de kendim toz alıp süpürüyorum mutlaka sakin bir günümüz oluyor anakucağında oturup beni izliyor

Bende robot süpürge var her gün onu çalıştırıyorum, haftada bir de kendim toz alıp süpürüyorum mutlaka sakin bir günümüz oluyor anakucağında oturup beni izliyor
Ben de robot süpürge kurtarıcı gibi oldu onu çalıştırıyorum aksine benimki pusette oturup beni iş yaparken izlemeye bayılıyo onda da üzerime kırmızı yada dikkat çekici bi renk giyersem gözünü ayırmıyo

Eğer ogün keyfi yerindeyse ana kucağında oturuyorsa oda oda gezdirip evi süpürüp siliyorum, toz alıyorum.Diğer günlük işleri genelde o uyurken yapıyorum(mutfak işleri,çamaşır katlama,yemek yapma,yatak toplama gibi) ütü de birikince o oyun halısında oynarken yanında yapıyorum elimden geldiğince işte

Valla yemek yapıp yiyebildiysem kendimi tebrik ediyorum. Hele duş alabildiysem kendimi omuzlarımdan öpüp ödüllendiriyorum ne temizliği
Süpürme silme işi zaten hep eşimdeydi. O da 2 haftada 1 falan yapıyor. Mutfak haftada 1 süpürülüyor. Bebem etkilenmesin diye kocaman oyun matları var ya, onlardan aldım. Onu silip üstüne koyuyorum. Bi de evde 2 kedim var, bebem çok tüy yutmamış oluyor o sayede banyoyu 2 haftada 1 bi silip yıkıyorum. Tuvalet için gece yatmadan dişimi fırçalamadan önce köpük sıkıyorum, ağzımı yıkadıktan sonra tuvaleti fırçalıyorum. Yeter

Bu arada dün doktor kontrolüne gittik. Bebem bu ay hiç kilo almamış, uzamamış hatta nasıl oluyorsa kısalmış. Aynı tartı aynı kişi ölçümü ile bile böyle çıkıyor. Doktor emzirdikten sonra memede süt kalıyor mu diye sordu, evet dedim, yine emzirme kliniğine yönlendirdi. Oradaki ebe de bi sürü soru sordu. Her şey normal. Sütüme baktı, o da yeterli dedi. Doktor da ebe de asla mama verme diye üstüne basa basa söyledi ama kilo almıyo.
Sinirim bozuldu gerçekten artık. Bebem emiyo, günlük 5 6 çişli bez alıyorum hala, gece 2 3 saat deliksiz uyuyo, emdikten sonra huzurlu takılıyo ama kilo almıyo, boyu uzamıyo. Ne yapacağımı şaşırdım.

Ne diyeceğimi bilemedim biz de hep tam tersi obez bu bebek dendiği için verecek bir aklım yok bu konuda

ısrarla mama verme dediklerine göre bebeğin ayına göre uyumlu gidiyor. Stres yapma canım bir sonraki ölçümleri bekle bakalım. Birde kaç saatte bir emziriyorsun

Demek doktora göre normal sınırları içinde onların baktığı tabloya göre
Bizde yarın aşıya gideceği orda boy kilo bakılır.
Asıl önemlisi kafa Çevresi bizde ,ben de ona takılıyorum. Çünkü bingildagi 2mm falan kaldı kapanmak üzere

tamam inşallah geçmemiştir elini ıslak mendiliyle de siliyorum yıkıyorum da ama arada kaçıyor işte bazen hep kanguru olmuyor ki iste yemek bulaşık wc duş vs illa ki bırakıyon duşu uyurken yapıyorm aklım kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…