2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sen baya yapabiliyosun bence maşallah benim oğlum ana kucağı hiç sevmedi keşke sevseydi oyun halısında biraz duruyo onu da yemek yiyebilmek yapabilmek için kullanıyorum yemeğim bitmeden tekrar kucak istiyo çoğu zaman. Ben eskiden yapardım ama şimdi gerçekten rahatsız olacak derecede yapamıyorum

M Minicikfzt robot kurtarıcı oluyor gerçekten onu hergün çalıştırıyorum ayrıca kablosuz süpürge ile oğlum kucağımda süpürme aktivitesi yapıyoruz, sabah uyanınca hemen almıyorum beşikten sabah keyfi yerindeyken agucuk bugucuk yaparken ilk camları açıyorum güzel enerji geliyor hemen hızlı hızlı wc yıkıyorum lavaboları cifliyorum yatakları kapatıyorum bunları 15 dk ya yapıyorum o sırada agucuk sesi mıkmıklanmaya dönmüş oluyor mutfağı salonu akşamdan toplu bırakmaya çalışıyorum. Onun dışındaki işlerimide onu bebek arabasına koyup oda oda yanımda taşıyarak yapıyorum herşeyi hızlı yaptığım için onu da sürekli peşime hızlı hızlı sürüklediğim için onunda hoşuna gidiyor ama 1 saat boyunca sürmüyor bu dediğim acıkınca uykusu gelince bırakıyorum öylece, bazen yemeğin altını 3 kere kapatıp sonra devam ettiğim oluyor, emzirip uyutuyorum o uyurken asla iş yapmıyorum yatıp kitap okuyorum ama bu aralarda hep telefona bakıyorum indirimli alışveriş için aslında demek istediğim enerjiyi yüksek tutunca çok şey hallediliyor, bazen de oluyor ki modum çok düşük evi bişey götürüyor sanki ne yapsam yetişemiyorum tamamen kendimle alakalı bir durum aklımda bişey varda yapmıyorsam herşey üzerime üzerime geliyor o yüzden şartları zorlayıp düzeni devam ettiriyorum

Benim eşim yapmıyo ya vardiyalı çalışıyorum diyo ve dokunmuyo hiç ev işine ben de 2 haftada bir silip süpürme yapıyorum ama ev gerçekten çok kirleniyo ben de alayım bari matlardan
Bana 2 haftada bir temizliğe abla geliyo. Onun haricinde ben pek bi şey yapmıyorum sabah kahvaltı öğleyin öğle yemeği yiyorum. Akşam enerjim varsa yemek hazırlıyorum yoksa eşimin erken geldiği günse beraber yapıyoruz ya da dışardan söylüyoruz. Haftanın 1-2 günü de annelere gidiyoruz. Robot da var ama bazen onu bile çalıştırmak zor geliyo. 2-3 haftada bir ütü yapıyorum sadece. Geceye doğru mutfağı derleyip topluyorum. Kızım aslında çok uysal mizirdanmiyo ama ilgi bekliyo. Zaten zamanım daraldı izin rapor bi şekilde idare ettik ama yakında ise başlamam gerekecek o yüzden biraz keyif yapıyorum diyebilirim.

Dün 4 aylık aşıları yaptırdık bugün sürekli uyuyo normal mi sabahtan bi 1 saat uyanık kaldı öğlen de bi yarım saat o kadar bu saat oldu uyuyo

Nexus aldım memnunum, öksürdüğü bir zaman olmuştu o zaman kullanmıştım iyi geldi. Bende bir kere grip oldum kendime o zaman kullandım bana da iyi geldi
Anladım canım bende ona bakıyodum ama omrona dönücem heralde. Bu arada soğan karanfil çok işe yarıyomuş şaşırdım

Bende de dediğin gibi mod düşüklüğü var bu ara ya oğlum uyumuyo uyumayinca her sabah ya yine uyumadık diye uflaya puflaya kalkıyorum o enerjiyi kendimde bulamiyorum ama sabah yataktayken kahvaltı hazırlama dakikasını falan hızlandırıp hızlıca yapabilirim gibi duruyo. Bebek arabasinda tasimak da iyi fikirmis hiç aklıma gelmemişti ana kucağında taşıyorum ben onda da durmuyo yarım kalıyor hep

Selam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya. Bebekle ilgilenmekten. Geçen sene bu zamanlar hamileliğimizin ilk zamanlarıydı çok duygulanıyorum şimdi bebişleri konuşuyoruz çok şükür. Neler neler atlattık dertleştik. Beni hatırlayanlar doktorun kan sulandırıcı iğne sonucu kanamayla bebek düşmüş alalım demişlerdi geçen sene tam bu gün başka doktor kalbinin attığını söylemişti. Zor kurtarmıştık uzun süren kanama alanından. Şimdi yavrum kucağımda. Rabbime şükürler olsun. Kabus gibiymiş her şey. Sizlerle çok paylaşmıştım. İyi ki varsınız. Çok giremesem de hepinizin hikayesini hatırlıyorum. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. Aramızdan bebeğini kaybedip gidenler de olmuştu. İnşallah Rabbim sağlıkla tekrar nasip etmiştir

Ben hatırlıyorum canım seni gerçekten hepimiz çok korkmuştuk şimdi büyüdüler de nerdeyse ek gıdaya başlayacağız onları konusuyo olacağız inşallah

Bebek arabasını dene bak çok daha kolay oluyor anakucağından hem bebişte geziyorum sanıyor uyku çok önemli ondan modun düşük olabilir ama geçecek yapacak bişey yok şimdilik diye telkin et kendini bide benim 5 dk kuralım var o da çok işe yarıyor canım hiç bişey yapmak istemiyorsa 5 dk süre tutuyorum hızlı hızlı yapıyorum inan 1 saate yapamam o 5 dk yaptığım işi benimde bazen çok uykum oluyor müzik açıyorum sabah sabah alıyorum oğlanı sarılıp hopluyorum sonra bulaşık makinasını boşaltmak için 3 dk tutuyorum oğlumada diyorum sakın cırlama süre işliyor bide altı kuruysa karnı toksa hasta değilse azcıkta ağlasın ona ağlamakta denmez mıkırdanmak denir 5 dk beklemeyi öğrenecekler onlarda, mesela şuan benimki oyun halısınıda gülerken kıkır kıkır bana bakıyor ağlıyor gibi yapıyordu bende yanına oturdum çay içiyorum çayımıda içmezsem tahammül seviyem düşüyor çünkü yani demek istediğim kendini mutlu edecek ufak şeyler yapmaya çalış, uyku konusuda bundan sonra gittikçe daha düzelecek en zor günler geçti

Anladım canım bende ona bakıyodum ama omrona dönücem heralde. Bu arada soğan karanfil çok işe yarıyomuş şaşırdım
Bende başta omrona bakmıştım sonra dedim ki ilaçlı kullanmıyorum inşallah da hiç gerek kalmaz. Almadım o yüzden. Nexus benim ihtiyacımı gideriyor. Evet baya işe yarıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…