- 12 Temmuz 2016
- 4.616
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.659
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.021
Yapmaaaaa indirim demeee bak ellerim titriyoPheebs canım eğer Nexus alacaksan hbda da efsane100 koduyla 600 tlye geliyor
Bebegim dun gece ve bu aksamki uykusunda agliyor. Gozleri acik degil , besigini sallayinca geri daliyor ama yarim saatte bir uykusunda agliyor. Basina gelen var mi acaba
Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
Regl gören arkadaşlarım nasıl düzeniniz oturdu mu? Ben ilk reglimi oldum ikinciyi bekliyorum ama 3 gün gecikti heralde doğumdan sonra bir süre düzensizlik olucak gibi malum emzirincede.
Tahlil sonuçları en son iyi gelmişti sanki neden hala takip ediliyor bizde 17 oh düşünce takibe gerek yok demisti doktorKizlar ben dun bebegimi doktora goturdum
2 haftadir dinmeyen oksurugu vard dedim
Buhar yazdi antibiyotik ve burun spreyi
Ama burun spreyi almadim ezcanedeki adam bunlar 5 yaştaki cocuklar icin kullaniyor istersen al dedi almadim
Bide hala cocuk endokrine goturuyoruz tekrar kan aldilar 5 tup merkez laboratuvara gonderiyolar 3 hafta da anca cikiyormus
Aynen canım aminBu grupta neler neler okuduk, paylaştık demi.
Senin ilk doktora çok sinirlenmiştik
Geçen sene bu günler kalp atışı var mı yok mu diye bekliyorduk.
Bebeğini kaybedenler oldu arada bakıyorum tekrar gebelik var mı birşey paylaşmışlar mi diye
Allah tez zaman da sağlıklı gebelikler yaşatsın.
Evet canım, kimseye de anlatmamıştım ne hanile olduğumu bildiler 5. Aya kadar ne yaşadıklarımı. Sizlerle paylaşmıştım sadeceEvet ben de hatırlıyorum küçük bi yerde yaşıyordun çok doktor seçeneğin de yoktu. Kürtaj olmicam kendi kendine düşer derken başka doktor yaşadığını söylemişti. Kanaman oluyodu sürekli düşecek mi düşmeyecek mi derken bugünlere geldin çok sevindim senin adınabu gruba dair hatırladığım ilk olay senin olayındı. Neler yaşadık neler. Çok şükür geride kaldı her şey
Benim kızım da hiç sevmedi durmuyor ağlıyor anakucağında, oyun halısında da anca 10 dk oyalanıyor. Gözleri hep beni arıyor. Sallamamı istiyor hep.Sen baya yapabiliyosun bence maşallah benim oğlum ana kucağı hiç sevmedi keşke sevseydi oyun halısında biraz duruyo onu da yemek yiyebilmek yapabilmek için kullanıyorum yemeğim bitmeden tekrar kucak istiyo çoğu zaman. Ben eskiden yapardım ama şimdi gerçekten rahatsız olacak derecede yapamıyorum
Benimki de bıraktıKızlar bir de 2 hafta öncesinr kadar dudaklarını büze büze çok güzel agu diyordu 4. Ay aşılarından sonra bıraktı. Böyle bir durumu yaşayan oldu mu o agular geri gelir mi??
Domateste yemeyinValla onu bende düşünüyorum.Tamam ben kestim de bu çocuk yoğurt yemeyecek mi mesela.
Yumurta bence de yeme.İnanır mısın dışarda bişey yemek istiyorum yemiyorum.Gezmeye gidiyoruz içeriğini sorabiliyorsam yiyorum soramıyorsam yemiyorum.
Deneyerek öğrenmek zor.Sebze ağırlıklı besleniyorum her hafta pazara çıkıyorum.Pırasa,ıspanak,havuç,karnıbahar,kereviz bunları tüketiyorum.
Valla aynı korkuyla test yaptım emin olayım diyeAy ben daha 1 kez bile olamadım. Bir olsam 5 kilo birden gidecek gibi hissediyorum.
İnşallah içimde büyüyen 2-3 aylık bir bebiş yoktur
Bilmiyorum aynındurum bizde de var 10 gündür özellikle.Benim bebişte 4 aylik. son 15 gündür aynı yarım saatte bazen 10 dakika da bir ağlıyor yanına gidip temas edince sakinleşiyor. Bazen o da işe yaramiyor
Daha küçükken tv yi görmeyeceği şekilde açıyordum onu anakucağına ters koyup, baktım ki ilgisini çok çekiyor o uyanıkken artık tv yi hiç açmıyorum, son günlerde de tlfn ilgisini çekiyor uyanıkken tlfnuda zorunlu olmadıkça almıyorum elime hiç. Uyaran çok oldukça olumsuz etkileri oluyor uykuya bile diğer gelişime zararlarını söylemeye bile gerek yok.Ekranı görmese bile tv nin sesi dil gelişimini olumsuz etkiliyormuş. Çok küçükler ya sen bilirsin ama hiç izletme yatakta boş yatsın daha iyi 10 dk
Merhaba çok sakin değil kızım ben odadan çıkınxa hemen ağlıyor , namaz kılarken açtım bir kaç kez yoksa ben de izletmek istemiyorjm ama başka türlü durmuyor ama yine de açmayım o zaman.Hiç baktırmıyorum telefon tv. Haftada 1-2 görüntülü arama dışında ekran görmüyor.
Şuan için çok erken. 10-15 dk bir şey olmaz belki ama şimdi 10-15 ile başlayınca alışacak büyüdükçe fazlasını isteyecek. O noktada zarar verecek işte. Birde Şuan 10-15 dk izlese de faydalanacağı bir şey yok ki.
Yok nerdeee günlük islerimi bitirebilirsem yemek yapabilirsem bugün iyi diyorum. Evi cekiyorum oda oda bi oda sabah bi oda aksam inanki. Cunkü yetisemiyorum uyuyunca da ses olmasin diye rahat is yapamiyorum. Bu sekilde ilerliyoruzKızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Bizde ayni mutlaka uykularinda 10 dakikada bir yarim saatte bir uyaniyor. Ve aksam uykulari saat en gec 9 da uyuyan bebisler artik 11 den once uyumutrlar. Ne kadar direndiysem de onlar kazandilar. Aliskanlik yapmalarindan korkuyorum.Benim bebişte 4 aylik. son 15 gündür aynı yarım saatte bazen 10 dakika da bir ağlıyor yanına gidip temas edince sakinleşiyor. Bazen o da işe yaramiyor
Benim ikizlerden biri de cok aguluyordu konusuyordu birden bi birakti hic ses etmiyordu kafama takmistim ne oldu bu cocuga diye bi 10 gun falan ses etmedi son bi kac gundür basladi yine cok sükürKızlar bir de 2 hafta öncesinr kadar dudaklarını büze büze çok güzel agu diyordu 4. Ay aşılarından sonra bıraktı. Böyle bir durumu yaşayan oldu mu o agular geri gelir mi??
Ahahaha durduk yere alışveriş yaptırdımSenin bu yazdığını gördükten sonra gidip 600 liralık bişey aldım
Şu kasım bitse artık
Sabah sabah güldürdünüz beni yaYapmaaaaa indirim demeee bak ellerim titriyo
Kayıt dönemine geçiyorlarmış galiba. Bir nevi atak gibi yeni sesler çıkarmadan önce sessizleşiyormuş. Ayy benimki de başlar inşallah çok özledim o salak salak keyifli hallerini, agu şarkılarınıBizde ayni mutlaka uykularinda 10 dakikada bir yarim saatte bir uyaniyor. Ve aksam uykulari saat en gec 9 da uyuyan bebisler artik 11 den once uyumutrlar. Ne kadar direndiysem de onlar kazandilar. Aliskanlik yapmalarindan korkuyorum.
Benim ikizlerden biri de cok aguluyordu konusuyordu birden bi birakti hic ses etmiyordu kafama takmistim ne oldu bu cocuga diye bi 10 gun falan ses etmedi son bi kac gundür basladi yine cok sükür
Temizlik mi o da ne?? Ben tuvalete gider ya da dişlerimi fırçalayabilirsem şükrediyorum son 10-15 gündür. Gerçi yalan söylemiş olmayayım dyson ve kanguru sağolsun eğer kanguruda durmayı kabul ederse evi süpürdüğüm oluyor. Ama o da dediğim gibi eğer kabul ederse. İşin garibi daha küçükken ben baya evi silip süpürüp toz alıp yemek hatta kek bile yapıyordum. Büyüdükçe yapamaz oldumKızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?