2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Regl gören arkadaşlarım nasıl düzeniniz oturdu mu? Ben ilk reglimi oldum ikinciyi bekliyorum ama 3 gün gecikti heralde doğumdan sonra bir süre düzensizlik olucak gibi malum emzirincede.

Bebegim dun gece ve bu aksamki uykusunda agliyor. Gozleri acik degil , besigini sallayinca geri daliyor ama yarim saatte bir uykusunda agliyor. Basina gelen var mi acaba

Gazlı olduğu zaman öyle oluyor bizimki. Uyanamayacak kadar uykusu oluyor ama omu rahatsız edecek kadar da gazı. Artık dayanamadığı yerde bağırarak ağlayarak uyanıyor. Dayanabilirse biraz inliyor öyle uyumaya devam ediyor. Bunu şuradan anladım bazen uykuda gazını çıkarıyor. Çıkardığı an inlemesi kesiliyor.

Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?

Hiç baktırmıyorum telefon tv. Haftada 1-2 görüntülü arama dışında ekran görmüyor.
Şuan için çok erken. 10-15 dk bir şey olmaz belki ama şimdi 10-15 ile başlayınca alışacak büyüdükçe fazlasını isteyecek. O noktada zarar verecek işte. Birde Şuan 10-15 dk izlese de faydalanacağı bir şey yok ki.

Regl gören arkadaşlarım nasıl düzeniniz oturdu mu? Ben ilk reglimi oldum ikinciyi bekliyorum ama 3 gün gecikti heralde doğumdan sonra bir süre düzensizlik olucak gibi malum emzirincede.

Ay ben daha 1 kez bile olamadım. Bir olsam 5 kilo birden gidecek gibi hissediyorum.
İnşallah içimde büyüyen 2-3 aylık bir bebiş yoktur

Tahlil sonuçları en son iyi gelmişti sanki neden hala takip ediliyor bizde 17 oh düşünce takibe gerek yok demisti doktor

Aynen canım amin

Evet canım, kimseye de anlatmamıştım ne hanile olduğumu bildiler 5. Aya kadar ne yaşadıklarımı. Sizlerle paylaşmıştım sadece öyle mi böyle mi derken geçip gidiyor zaman. Rabbim yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin şimdi hepimize

Benim kızım da hiç sevmedi durmuyor ağlıyor anakucağında, oyun halısında da anca 10 dk oyalanıyor. Gözleri hep beni arıyor. Sallamamı istiyor hep.

Kızlar bir de 2 hafta öncesinr kadar dudaklarını büze büze çok güzel agu diyordu 4. Ay aşılarından sonra bıraktı. Böyle bir durumu yaşayan oldu mu o agular geri gelir mi??
Benimki de bıraktı yatılı misafir geldi 15 gündür bizdeler. İlgilenemedim de mi bıraktı acaba ya sa Çok fazla sese maruz kalıyor diye mi oldu diye düşünüyorum. Normalde tv kapatıyordum bakmasın diye. Şindi onlar tvyi 24 saat açık tutuyor ve çok yüksek sesle izliyorlar. Arada gözümden kaçıyor kızımı da izlerken buluyorum. Yetişemiyorum hiçbir şeye.

Domateste yemeyin

Benim bebişte 4 aylik. son 15 gündür aynı yarım saatte bazen 10 dakika da bir ağlıyor yanına gidip temas edince sakinleşiyor. Bazen o da işe yaramiyor
Bilmiyorum aynındurum bizde de var 10 gündür özellikle.

Merhaba çok sakin değil kızım ben odadan çıkınxa hemen ağlıyor , namaz kılarken açtım bir kaç kez yoksa ben de izletmek istemiyorjm ama başka türlü durmuyor ama yine de açmayım o zaman.

Kızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Yok nerdeee günlük islerimi bitirebilirsem yemek yapabilirsem bugün iyi diyorum. Evi cekiyorum oda oda bi oda sabah bi oda aksam inanki. Cunkü yetisemiyorum uyuyunca da ses olmasin diye rahat is yapamiyorum. Bu sekilde ilerliyoruz

Benim bebişte 4 aylik. son 15 gündür aynı yarım saatte bazen 10 dakika da bir ağlıyor yanına gidip temas edince sakinleşiyor. Bazen o da işe yaramiyor
Bizde ayni mutlaka uykularinda 10 dakikada bir yarim saatte bir uyaniyor. Ve aksam uykulari saat en gec 9 da uyuyan bebisler artik 11 den once uyumutrlar. Ne kadar direndiysem de onlar kazandilar. Aliskanlik yapmalarindan korkuyorum.

Kızlar bir de 2 hafta öncesinr kadar dudaklarını büze büze çok güzel agu diyordu 4. Ay aşılarından sonra bıraktı. Böyle bir durumu yaşayan oldu mu o agular geri gelir mi??
Benim ikizlerden biri de cok aguluyordu konusuyordu birden bi birakti hic ses etmiyordu kafama takmistim ne oldu bu cocuga diye bi 10 gun falan ses etmedi son bi kac gundür basladi yine cok sükür

Senin bu yazdığını gördükten sonra gidip 600 liralık bişey aldım
Şu kasım bitse artık
Ahahaha durduk yere alışveriş yaptırdım benim asıl beklediğim indirim bu akşam başlıyor, sepetimi doldurdum bakalım hangilerini alabileceğim
Yapmaaaaa indirim demeee bak ellerim titriyo
Sabah sabah güldürdünüz beni ya biz kadınların indirime karşı zayıflığı

Kayıt dönemine geçiyorlarmış galiba. Bir nevi atak gibi yeni sesler çıkarmadan önce sessizleşiyormuş. Ayy benimki de başlar inşallah çok özledim o salak salak keyifli hallerini, agu şarkılarını

Kızlar temizlik yapabilen var mı bebeğine tek bakan? Ben çok zor yapıyorum ev iyice pislenince ancak yapabiliyorum birkaç aya emeklemeye başlayacak o zaman ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı
Temizlik mi o da ne?? Ben tuvalete gider ya da dişlerimi fırçalayabilirsem şükrediyorum son 10-15 gündür. Gerçi yalan söylemiş olmayayım dyson ve kanguru sağolsun eğer kanguruda durmayı kabul ederse evi süpürdüğüm oluyor. Ama o da dediğim gibi eğer kabul ederse. İşin garibi daha küçükken ben baya evi silip süpürüp toz alıp yemek hatta kek bile yapıyordum. Büyüdükçe yapamaz oldum
Ben desteksiz oturmaya emeklemeye vs başladığında bana olan yapışıklığı da azalacağı için ellerim boşalır ve daha kolay iş yapabilirim diye düşünüyorum. Ama zamanında almadığım robot süpürge için de pişmanım. Hıı bak bi de şu ıslak yüzey temizleme mendilleri de çok yardımcı oluyo bana. Arada eşim evdeyken tuvalete girdiğimde mesela biraz çamaşır suyu ve ıslak mendille tuvaleti lavaboları vs siliyorum. Aynı şekilde toz almak için de hemen elimin altında tutuyorum. Deterjan hazırla bezi yıka sık gibi şeylerle uğraşmadığım ve lavabonun başında su gürültüsü çıkarmadığım için baya kolaylaştırıyor işimi. Tabiki güzel bi temizliğin yerini tutmuyor ama günü geçirmemizi sağlıyor.

Kızlar erkek bebişi olup sünnet ettiren var mı? Geri gidip okuyamıyorum varsa da o kadar vaktim yok nasıl geçti, neler yaşadınız, önerileriniz neler??
Bir de 4. Ayda kolik hala bitmedi bizim hatta dün kakasında beyaz beyaz süt kesiği parçalar vardı doktorumuza yazdım probiyotik verdi ama ben besin alerjisinden şüpheleniyorum önceki gün süt içmiştim çünkü. Diyet uyguglayarak bebişini rahatlatan var mı neleri tüketmeyi kestiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…