- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.001
Kaç gram almıştı canım 4. Ayda ?Başka bir doktora gözüktünüz mü?
Bir de endokrinolojiydi sanırım (tam emin değilim) büyüme hormonlarına bakar ona göre beslenme modeli verir
Ya da bir vitamin protein değerlendirmesi yaparlar
Benim bebeğim de çok kg almamış bu ay. Bakalım 5. Ay kontrolü nasıl olacak? 4. Aydan sonra baya yavaşlıyormuş.
Evet ben de hatırlıyorum küçük bi yerde yaşıyordun çok doktor seçeneğin de yoktu. Kürtaj olmicam kendi kendine düşer derken başka doktor yaşadığını söylemişti. Kanaman oluyodu sürekli düşecek mi düşmeyecek mi derken bugünlere geldin çok sevindim senin adınaSelam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya. Bebekle ilgilenmekten. Geçen sene bu zamanlar hamileliğimizin ilk zamanlarıydı çok duygulanıyorumşimdi bebişleri konuşuyoruz çok şükür. Neler neler atlattık dertleştik. Beni hatırlayanlar doktorun kan sulandırıcı iğne sonucu kanamayla bebek düşmüş alalım demişlerdi geçen sene tam bu gün başka doktor kalbinin attığını söylemişti. Zor kurtarmıştık uzun süren kanama alanından. Şimdi yavrum kucağımda. Rabbime şükürler olsun. Kabus gibiymiş her şey. Sizlerle çok paylaşmıştım. İyi ki varsınız. Çok giremesem de hepinizin hikayesini hatırlıyorum. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. Aramızdan bebeğini kaybedip gidenler de olmuştu. İnşallah Rabbim sağlıkla tekrar nasip etmiştir
200-230 civarı. Ama boyu uzamış çok. 3. Ayda da boy atmamıştı kg çok almıştı.Kaç gram almıştı canım 4. Ayda ?
Siz iyileştiniz mi bebeyle? Toparladın mı biraz?Anladım canım bende ona bakıyodum ama omrona dönücem heralde. Bu arada soğan karanfil çok işe yarıyomuş şaşırdım
O kadar güzel yazmışsın ki çok teşekkür ederimBebek arabasını dene bak çok daha kolay oluyor anakucağından hem bebişte geziyorum sanıyoruyku çok önemli ondan modun düşük olabilir ama geçecek yapacak bişey yok şimdilik diye telkin et kendini bide benim 5 dk kuralım var o da çok işe yarıyor canım hiç bişey yapmak istemiyorsa 5 dk süre tutuyorum hızlı hızlı yapıyorum inan 1 saate yapamam o 5 dk yaptığım işi benimde bazen çok uykum oluyor müzik açıyorum sabah sabah alıyorum oğlanı sarılıp hopluyorum sonra bulaşık makinasını boşaltmak için 3 dk tutuyorum oğlumada diyorum sakın cırlama süre işliyor bide altı kuruysa karnı toksa hasta değilse azcıkta ağlasın ona ağlamakta denmez mıkırdanmak denir 5 dk beklemeyi öğrenecekler onlarda, mesela şuan benimki oyun halısınıda gülerken kıkır kıkır bana bakıyor ağlıyor gibi yapıyordu bende yanına oturdum çay içiyorum çayımıda içmezsem tahammül seviyem düşüyor çünkü yani demek istediğim kendini mutlu edecek ufak şeyler yapmaya çalış, uyku konusuda bundan sonra gittikçe daha düzelecek en zor günler geçti
Bebegim dun gece ve bu aksamki uykusunda agliyor. Gozleri acik degil , besigini sallayinca geri daliyor ama yarim saatte bir uykusunda agliyor. Basina gelen var mi acaba
Doktor kabus gorebilir bu donemde normal dedi. Ama cok uzuluyorum keske bisey yapabilsemMerhaba benim bebeğimde 120 günlük ve aynı durumu yaşıyorum. Yeni başladı. İnleme şeklinde ama sonra ağlamaya dönüyor bazen konusunca ağlamaya çevirmiyor tekrae ıyuyor ama bazen ağlayarak uyanıyor. Hiçbir sorunu yok, rüya gördüğünü düşündüm artık.
Doktor kabus gorebilir bu donemde normal dedi. Ama cok uzuluyorum keske bisey yapabilsem
Benim kızımda o şekilde bazen gazdan oluyor ama bazen de sebepsizce uyanıyor derin uykuya dalarken özellikle 21:00 ile 23:00 arasında 3/4 kez uyanıyor bazenMerhaba benim bebeğimde 120 günlük ve aynı durumu yaşıyorum. Yeni başladı. İnleme şeklinde ama sonra ağlamaya dönüyor bazen konusunca ağlamaya çevirmiyor tekrae ıyuyor ama bazen ağlayarak uyanıyor. Hiçbir sorunu yok, rüya gördüğünü düşündüm artık.
Doktor kabus gorebilir bu donemde normal dedi. Ama cok uzuluyorum keske bisey yapabilsem
Dun gece de baya agladi sabaha karsi falan. Cani aciyor diye üzülüyorum ama acımıyor galiba ne bilimBenim kızımda o şekilde bazen gazdan oluyor ama bazen de sebepsizce uyanıyor derin uykuya dalarken özellikle 21:00 ile 23:00 arasında 3/4 kez uyanıyor bazen
Ben baktirmiyorum ki televizyona, telefona falan çok meraklı sanki bilerek doğmuş.Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
Benim bebişte 4 aylik. son 15 gündür aynı yarım saatte bazen 10 dakika da bir ağlıyor yanına gidip temas edince sakinleşiyor. Bazen o da işe yaramiyorBenim kızımda o şekilde bazen gazdan oluyor ama bazen de sebepsizce uyanıyor derin uykuya dalarken özellikle 21:00 ile 23:00 arasında 3/4 kez uyanıyor bazen
Selam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya. Bebekle ilgilenmekten. Geçen sene bu zamanlar hamileliğimizin ilk zamanlarıydı çok duygulanıyorumşimdi bebişleri konuşuyoruz çok şükür. Neler neler atlattık dertleştik. Beni hatırlayanlar doktorun kan sulandırıcı iğne sonucu kanamayla bebek düşmüş alalım demişlerdi geçen sene tam bu gün başka doktor kalbinin attığını söylemişti. Zor kurtarmıştık uzun süren kanama alanından. Şimdi yavrum kucağımda. Rabbime şükürler olsun. Kabus gibiymiş her şey. Sizlerle çok paylaşmıştım. İyi ki varsınız. Çok giremesem de hepinizin hikayesini hatırlıyorum. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. Aramızdan bebeğini kaybedip gidenler de olmuştu. İnşallah Rabbim sağlıkla tekrar nasip etmiştir
Senin bu yazdığını gördükten sonra gidip 600 liralık bişey aldımPheebs canım eğer Nexus alacaksan hbda da efsane100 koduyla 600 tlye geliyor
Daha küçükken tv yi görmeyeceği şekilde açıyordum onu anakucağına ters koyup, baktım ki ilgisini çok çekiyor o uyanıkken artık tv yi hiç açmıyorum, son günlerde de tlfn ilgisini çekiyor uyanıkken tlfnuda zorunlu olmadıkça almıyorum elime hiç. Uyaran çok oldukça olumsuz etkileri oluyor uykuya bile diğer gelişime zararlarını söylemeye bile gerek yok.Ekranı görmese bile tv nin sesi dil gelişimini olumsuz etkiliyormuş. Çok küçükler ya sen bilirsin ama hiç izletme yatakta boş yatsın daha iyi 10 dkKızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
Ya tabi şükür astım olanımız yok 7/24 kullanmayı düşünmüyorum. Prizde eriyenden 3 kullanım sonra buhar vermeyene kadar okudumda az para feğil kompresörlüyle arada ahım şahım bir fiyat farkıda olmayınca bide osman hoca önerince arada kaldımAktif olarak nexus kullanıyorum ve çok memnunum. Bir ara omrona niyetlendim. Osman gönlüal önermişti ama o çok büyük ve sesli olduğu için almadım. Kullanım amacı önemli birazda.
Şüküüür ben toparladım sonra iki günde oğlanı toparladık ama annemi çağırmak zorunda kaldım böyle bir eklem ağrısı yok kesin koronayım demiştim ama değilmişim. SağolasıııınSiz iyileştiniz mi bebeyle? Toparladın mı biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?