2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kaç gram almıştı canım 4. Ayda ?

Evet ben de hatırlıyorum küçük bi yerde yaşıyordun çok doktor seçeneğin de yoktu. Kürtaj olmicam kendi kendine düşer derken başka doktor yaşadığını söylemişti. Kanaman oluyodu sürekli düşecek mi düşmeyecek mi derken bugünlere geldin çok sevindim senin adına bu gruba dair hatırladığım ilk olay senin olayındı. Neler yaşadık neler. Çok şükür geride kaldı her şey

O kadar güzel yazmışsın ki çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur o zor günler gerçekten geçmiş gitmiştir

Bebegim dun gece ve bu aksamki uykusunda agliyor. Gozleri acik degil , besigini sallayinca geri daliyor ama yarim saatte bir uykusunda agliyor. Basina gelen var mi acaba

Bebegim dun gece ve bu aksamki uykusunda agliyor. Gozleri acik degil , besigini sallayinca geri daliyor ama yarim saatte bir uykusunda agliyor. Basina gelen var mi acaba

Merhaba benim bebeğimde 120 günlük ve aynı durumu yaşıyorum. Yeni başladı. İnleme şeklinde ama sonra ağlamaya dönüyor bazen konusunca ağlamaya çevirmiyor tekrae ıyuyor ama bazen ağlayarak uyanıyor. Hiçbir sorunu yok, rüya gördüğünü düşündüm artık.

Doktor kabus gorebilir bu donemde normal dedi. Ama cok uzuluyorum keske bisey yapabilsem

Benim kızımda o şekilde bazen gazdan oluyor ama bazen de sebepsizce uyanıyor derin uykuya dalarken özellikle 21:00 ile 23:00 arasında 3/4 kez uyanıyor bazen

Doktor kabus gorebilir bu donemde normal dedi. Ama cok uzuluyorum keske bisey yapabilsem
Benim kızımda o şekilde bazen gazdan oluyor ama bazen de sebepsizce uyanıyor derin uykuya dalarken özellikle 21:00 ile 23:00 arasında 3/4 kez uyanıyor bazen

Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
Ben baktirmiyorum ki televizyona, telefona falan çok meraklı sanki bilerek doğmuş.
Sif bakmasın diye evde televizyon kapalı. açık olduğu anda gözlerini almıyor ve dikkatini dağıtıyoruz kapatmak daha kolayına geliyor

Benim bebişte 4 aylik. son 15 gündür aynı yarım saatte bazen 10 dakika da bir ağlıyor yanına gidip temas edince sakinleşiyor. Bazen o da işe yaramiyor

Bu grupta neler neler okuduk, paylaştık demi.
Senin ilk doktora çok sinirlenmiştik

Geçen sene bu günler kalp atışı var mı yok mu diye bekliyorduk.
Bebeğini kaybedenler oldu arada bakıyorum tekrar gebelik var mı birşey paylaşmışlar mi diye
Allah tez zaman da sağlıklı gebelikler yaşatsın.

Kızlar tv ekran baktırıyor musunuz gün içinde ? 10/15 dk dan bid şey olmaz değil mi ?
Daha küçükken tv yi görmeyeceği şekilde açıyordum onu anakucağına ters koyup, baktım ki ilgisini çok çekiyor o uyanıkken artık tv yi hiç açmıyorum, son günlerde de tlfn ilgisini çekiyor uyanıkken tlfnuda zorunlu olmadıkça almıyorum elime hiç. Uyaran çok oldukça olumsuz etkileri oluyor uykuya bile diğer gelişime zararlarını söylemeye bile gerek yok.Ekranı görmese bile tv nin sesi dil gelişimini olumsuz etkiliyormuş. Çok küçükler ya sen bilirsin ama hiç izletme yatakta boş yatsın daha iyi 10 dk

Aktif olarak nexus kullanıyorum ve çok memnunum. Bir ara omrona niyetlendim. Osman gönlüal önermişti ama o çok büyük ve sesli olduğu için almadım. Kullanım amacı önemli birazda.
Ya tabi şükür astım olanımız yok 7/24 kullanmayı düşünmüyorum. Prizde eriyenden 3 kullanım sonra buhar vermeyene kadar okudumda az para feğil kompresörlüyle arada ahım şahım bir fiyat farkıda olmayınca bide osman hoca önerince arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…